Header

15 oktober. Det har gått från sommar till höst på riktigt nu. Denna årstid har sedan länge varit min "nystart", jag kan tänka mig att vissa får samma känsla när det blir nytt år. För mig handlar det nog om nya rutiner, som att man alltid bytte årskurs efter sommaren men att det numera gäller annat.

Jag flyttade i alla fall in i den lägenhet som jag var och kollade på. Från början lutade det mer åt att tacka nej än ja men när jag väl bestämde mig kändes det självklart. Och ännu mer självklart nu när jag bor här. Jag älskar att vara spontan och kunna bjuda till samtidigt som man skapar sin egna lilla vardag. Det enda dåliga är all kvalitetstid med mamma som jag hade annars hela veckorna. Här kommer lite från senaste:


För någon helg sedan åkte jag ner till Lund då Ottilia och Hjalle hade inflyttningsfest. Vårt lilla gäng som jag kallar det bodde alla hemma hos Valle. På lördagen åkte jag för att träffa Hanna och strosa runt lite bland shoppinggatorna i Malmö. På vägen med tåget dit lyssnade jag på podden "Livet på läktaren". Maja Nilsson är min lilla inspirationskälla nu för tiden. Jag älskar att höra berättelser ur hennes liv tillsammans med Viktor. Hon är också så fräsch, stilren och härlig. Varje gång jag lyssnat på den får jag lite framtidspepp. Varför vet jag inte men jag drömmer, fantiserar och spekulerar. En liten djuping är jag allt ibland.

Från två mysiga kvällar. En fredag med Sara, Amanda och Amanda. En lördag med Sara och Klara. Göra lite drinkar, äta god mat och prata om livet med några tjejkompisar är sååå uppskattat.

Från dagen idag. Gillar söndagar som vanligt. Jag sov länge och tog sedan en promenad bortåt Björkholmen, vidare till Ekholmen och Saltö innan jag vände hemåt. Återigen med en podd i öronen. Annars har jag pratat några gånger med Ellen, städat lägenheten och lagat mat i form av stekt kyckling, wokade grönsaker, halloumi och avokado. Favorit favorit.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Slutade tidigt idag och passade på att ta vara på dagen. Eller ja, jag slängde ner kudde och täcke för att ta mig ner till en brygga. Somnade en stund och lyssnade på podcast. Efter någon timme åkte jag hem för att plocka äpple som jag sedan gjorde en paj på. Snart ska vi in och kolla på en lägenhet som jag kanske, kanske ska hyra några månader. Jag har inte riktigt bestämt mig för om det är värt det!

Likes

Comments

Kollaaa så mysigt! En liten bildbomb sedan fredags/lördags då vi hade kräftskiva hemma hos Valle.

Likes

Comments

Åh min lilla sommarlägenhet:( Jag har bott där i tre månader nu och idag var det dags att packa ihop och flytta hem igen. Det var verkligen en perfekt liten möblerad etta jag fick tag i. Många gånger om har jag filosoferat om hur jag själv skulle haft det om den var min på riktigt. Jag har egentligen bara tagit in vissa smådetaljer, kuddar och sedan är fåtöljen min egna<3 Tilda och jag gick på stan häromdagen och drömde oss bort till den tid man får inreda sin alldeles egna lägenhet. Men men back to basic. Hemma på ön igen. Dags att återigen börja våldgästa mina vänner när man inte orkar ta sig hem.

Likes

Comments

Hemma i min lägenhet igen efter ännu ett sommaräventyr. I söndags följde jag, Kajsa och Axel med Fredde till hans sommarstuga i Ingelstorp. Det är mer ett hus än stuga och ligger mitt bland åkrar, ängar och grusvägar. Till och med rastlösa lilla jag kan koppla av där och det är ett fint betyg.

Ett glas vin på uteplatsen. 20-åringar blir barn igen. Fredde försöker förklara hur man växlar motorcrossen. En kvällsrunda i solnedgången.

Ut med cyklarna, förbi fälten, över kullarna och nedför sanddynerna. Sedan var vi vid havet.

En tur till Kåseberga och hem igen. Alla dessa vyer och grönska. Mmm.

Kör gärna en vild gissning om det är jag, Kajsa eller Fredde som tagit bilden i mitten. Vi åkte i alla fall en runda till Ystad, prickade ölburkar med soft air guns och läste bok i hängmattan. Nästa år hoppas jag hela gänget kan följa med, precis som förra året. Tack för denna trippen kära vänner (mina mest trogna bloggläsare). Nu ska jag njuta de sista lediga dagarna på hemmaplan.

Likes

Comments