Header

Åh min lilla sommarlägenhet:( Jag har bott där i tre månader nu och idag var det dags att packa ihop och flytta hem igen. Det var verkligen en perfekt liten möblerad etta jag fick tag i. Många gånger om har jag filosoferat om hur jag själv skulle haft det om den var min på riktigt. Jag har egentligen bara tagit in vissa smådetaljer, kuddar och sedan är fåtöljen min egna<3 Tilda och jag gick på stan häromdagen och drömde oss bort till den tid man får inreda sin alldeles egna lägenhet. Men men back to basic. Hemma på ön igen. Dags att återigen börja våldgästa mina vänner när man inte orkar ta sig hem.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hemma i min lägenhet igen efter ännu ett sommaräventyr. I söndags följde jag, Kajsa och Axel med Fredde till hans sommarstuga i Ingelstorp. Det är mer ett hus än stuga och ligger mitt bland åkrar, ängar och grusvägar. Till och med rastlösa lilla jag kan koppla av där och det är ett fint betyg.

Ett glas vin på uteplatsen. 20-åringar blir barn igen. Fredde försöker förklara hur man växlar motorcrossen. En kvällsrunda i solnedgången.

Ut med cyklarna, förbi fälten, över kullarna och nedför sanddynerna. Sedan var vi vid havet.

En tur till Kåseberga och hem igen. Alla dessa vyer och grönska. Mmm.

Kör gärna en vild gissning om det är jag, Kajsa eller Fredde som tagit bilden i mitten. Vi åkte i alla fall en runda till Ystad, prickade ölburkar med soft air guns och läste bok i hängmattan. Nästa år hoppas jag hela gänget kan följa med, precis som förra året. Tack för denna trippen kära vänner (mina mest trogna bloggläsare). Nu ska jag njuta de sista lediga dagarna på hemmaplan.

Likes

Comments

Och så kom solen. I torsdags cyklade jag mot Hästö för att möta upp Kajsa, Emilia, Jossan och Fredde. Vi la oss på en klippa och jag tog mitt första riktiga dopp i havet. På kvällen kollade jag på när killkompisarna spelade match tillsammans med Lovisa. Känslan av ledighet är bästa i världen alltså. Det har jag fått mycket utav denna sommaren även om jag jobbat 100%.

På fredagen vaknade jag upp på Hasslö. Jag kickstartade morgonen med min rehabträning för att sedan steka amerikanska pannkakor, som jag cyklade hem med till Lisa. Vi är bra på att prata så vi satt på hennes altan en lång stund. När mamma slutade jobbet körde familjen ut på sjön för att grilla hamburgare.

Pappa körde in mig till stan med båten och jag cyklade återigen till Hästös klippor. Vårt lilla gäng åt ost och kex, lyssnade på musik och pratade tills det blev alldeles kolsvart. Det är så himla enkelt att ordna något så litet som ändå är så mysigt.

Nu ligger jag på jobbet och ska snart sova för natten. Imorgon slutar jag vid tio på morgonen och det lutar åt att jag nästan direkt efter det åker till Österlen i några dagar. Vi får se!

Likes

Comments

Mamma och pappa lämnade ön så jag tog över huset istället. Jag fixade iordning lite mysigt på altanen sedan kom Sara, Klara och Tilda hit. Vi köpte massa tillbehör att lägga på grillen och det blir aaalltid lika gott. Nu ska jag sova med detsamma så att man orkar med en heldag konferens imorgon som vi har varje onsdag.

Likes

Comments

Jag började scrolla igenom mitt kameraalbum och upptäckte lite fina saker jag gjort i juli. Allt känns väldigt grått idag så det kan behövas en uppfräschning på betydelsefulla minnen. Som en liten update började jag på mitt sommarjobb för några veckor sedan. Det är ett HVB-boende där barn/ungdomar mellan 0-18 år skrivs in, i vissa fall tillsammans med föräldrer. Anledningen till varför kan handla om precis vad som helst, detta gör att jobbet blir både varierat och spännande, men också en utmaning. Ibland ser jag upp till mig själv för att jag är så driven. Jag hade aldrig fått detta jobbet om jag inte lagt manken till så att säga. Ofta är man bara en i mängden och man tas ganska oseriöst av de flesta arbetsgivarna. På bara någon vecka med detta jobbet har jag upplevt en hel del, detta har gjort att jag skaffat mig nya arbets- och livserfarenheter samtidigt som jag lärt känna mig själv mer än tidigare. Jag har precis fyllt 20 år och är glad att jag redan fått chansen att jobba med något där jag känner att jag gör skillnad, samtidigt som jag får mycket tillbaka av det. Nog om jobb - på min lediga tid har jag hittat på lite annat:

Hanna och jag har hängt en hel del. Hon är den vännen jag inte behöver se på två månader men allt är detsamma när vi umgås. Nu ska detta energiknippe flytta till Malmö i hela fem år vilket känns både roligt och tråkigt såklart. Jag får hälsa på henne där!<3 De enstaka gånger det har varit någorlunda båtväder har jag tjatat ut mamma & pappa eller kusinerna på sjön. Jag är en liten livsnjutare så behöver inte vara så speciellt för att jag ska uppskatta något mycket. Som idag när jag, Tilda och David tog en lunch i regnet på Gelato.

Förra veckan bjöd Ella med oss på Duo Jag som spelade på Säljö. Vi var ett mysigt tjejgäng som drack vin och dansade till livemusik. Det är sådana sommarkvällar man minns. Nedersta bilden är från senaste utgången där jag, Vickan och Alva poserade lite framför kameran. Det är så kul att många hänger ute på helgerna, man träffar alltid någon att umgås med, oavsett om man vill dansa eller gå runt och prata med människor.

Göteborg för tredje gången denna sommaren. Jag skulle egentligen jobbat dygn denna helgen men när halva släkten skulle upp och lyssna på Håkan ville jag minsann också följa med. Jag är inte värsta, bästa Håkan-fanet men detta var konsert nummer tre för mig och jag hade inte haft emot att gå på en framtida med honom.

I veckan som kommer jobbar jag endast onsdag så det känns som jag har semester (vilket jag faktiskt har också kom jag på). Det vankas Skärgårdsfest till helgen och Elsa har 20-årsfest. Sedan vill jag hinna med lite baskethäng med Benjamin och annars ta vara på mammas och pappas sista semestervecka. Det klingar fint i mina öron.

Likes

Comments