Igår kväll tog sommarlovet slut. Det var både med längtan och förhoppningar, men även med en lite nervositet över vad som ska komma skall. Idag börjar jag nämligen gymnasiet, som kanske många av er andra också gör. Det ska bli otroligt spännande. Den här dagen har varit efterlängtad och idag frågar man sig, är den redan här? Sommaren har svept förbi likt en vind. Ändå så har jag försökt att utnyttja den fullt ut. Jag har träffat gamla som nya vänner, legat på släta klippor intill havet, skrattat åt minnen, läst ut böcker som jag sparat till sommaren och ringt mitt första telefonsamtal för en kommande intervju. Jag måste säga att sommaren har varit underbar.

Inte minst har jag fått bo hos några vänner på Öland en vecka. Jag har fått njuta av alla underbara stränder, fått äta pizza intill solnedgången, spelat lite för hög musik och inte minst letat efter kor på Öland. Tro det eller ej, men dem är skrämmande. I vilket fall så är jag evigt tacksam för vad sommaren har erbjudit. Jag är så glad för alla som har förgyllt den och på något sätt format min sommar, till alldeles underbar. Nu ser jag fram emot gymnasiet och allt vad det kommer att erbjuda. Jag är mer än glad idag. Jag är mer än tacksam. Idag är en ny dag. Idag är en stor dag. Ses vi?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Min klocka ringde 07:00 idag. Dock så vaknade jag redan kvart över sex. Vi väntade nämligen på en mäklare som skulle komma och värdera vårt hus. Det visade sig senare att jag hade tagit fel på tiden och att jag hade gått upp en timme för tidigt. Det kändes lite trist sin sista sovmorgon på sommarlovet, men men. Det var i vilket fall kul att se vad huset i sig var värt!

Efter lite morgonkaffe tillsammans med mäklaren så kunde jag konstatera att yrket verkade jätte kul. Att få möta människor dagligen, värdera olika boenden, få hjälpa människor att hitta sitt drömboende och att ha olika visningar - det verkade minst sagt väldigt kul. Bara tanken av det får mig att längta till morgondagen när jag börjar gymnasiet. Annars idag så ska jag ringa mitt första jobbsamtal. Jag ska boka en intervju på ett ställe och se om det finns något tillfälle nästa vecka. Lite nervöst är det ju, men någon gång måste vara den första.

Börjar ni också skolan imorgon?

Likes

Comments

1. Roliga rubriker. Allt blir så mycket mer tilltalande om rubriker är annorlunda eller på något sätt sticker ut lite från mängden. Det fångar ögat och man blir intresserad om vad inlägget handlar om.

2. Frågor. När bloggaren ställer frågor eller på något sätt involverar läsaren till att vara en del av handlingen, då blir jag mer inspirerad och motiverad till att följa bloggaren.

3. Relaterande ämnen. Något som jag uppskattar i en blogg är när läsaren pratar om ämnen som flera kan relatera till. Det gör bloggen mer personlig och så att flera kan redogöra för handlingen. Inte minst så bygger det ett förtroende för läsarna eftersom att bloggaren lyfter mer konfidentiella ämnen.

4. Bilder! Jag tycker att det är mycket roligare om bloggaren delger bilder till en text. Då får man se med blotta ögat hur det i egentligen var. Å andra sidan så kan det vara roligt att måla upp bilden för sig själv också.

5. Uppdatering. Bloggandet kan ta upp en hel del tid, men jag tror också att det är värt i slutändan om man tycker att det är kul. Flera inlägg dagligen tror jag bara gynnar bloggen i sig. För mig är det roligare att läsa om bloggen uppdateras kontinuerligt.

6. Passion. Det är lätt hänt att man börjar tänka mycket på följare, statistik osv. Men det viktigaste som jag tycker personligen är att man driver bloggen för att man tycker att det är kul. Det ska alltid vara den drivande motorn. Jag tror på att om har ett intresse för bloggandet så lyser det även igenom.

Tack för att ni är mina kära äsare och tack till alla inspirerande bloggare därute. Ta hand om er!

Likes

Comments

Hej på er hjärtisar! Hoppas att ni har en mysig kväll. När jag skriver det här sitter jag mätt och belåten i morgonrock. Jag har precis ätit lite kvällsmat och duschat efter dagens träning. Ridningen började nämligen idag efter sommarlovet, det var super kul! Som pricken över i så fick jag även rida min älskling. Hon kändes lite trött i början men sedan så piggnade hon till. Hon rörde sig fint och kändes fräsch. Hennes galopp var underbar, och det påminde mig om hur mycket jag har saknat ridningen!

Det var även super kul att träffa alla hästarna i stallet igen. De var lika underbara som alltid <3 Sedan var det också roligt att möta nya ansikten i stallet. Det var många som jag inte hade träffat förut. Det händer mycket under en sommar! Jag stötte även på en kompis i stallet och det var så roligt att se henne igen. Stallet och hästarna gör mig verkligen så lycklig. Och jag är så tacksam för att jag har hittat den sport som passar mig.

Låt oss prata om sport. Tycker ni att det är viktigt med sport, utövar ni någon någon? Det vore roligt att lyfta frågan med er!

Likes

Comments

Godmorgon solstrålar! Har ni sovit gott inatt? Det har jag! Nu har jag fått tillbaka mina timmars nattsömn som jag förlorade i förrgår natt. Härligt! Idag skiner solen mer än någonsin. Himlen är helt oskyldigt blå och jag kan från sägen ana fågelkvitter. Hur underbart? Idag vaknade jag också upp lite nyfiken och pirrig. Jag har nämligen min första ridlektion idag efter en skada då jag har varit borta från stallet i drygt fem månader. Skadan är nästintill helt återställd och jag ser galet mycket fram emot idag, det ska bli jätte kul att träffa alla igen. Jag har verkligen saknat känslan av att sitta på en hästrygg & att krama tyglarna i händerna. Vi får se vad passet innehåller idag, så jag ska hålla er uppdaterade!

Igår var vi som sagt i Linköping och tittade på x antal lägenheter. En av dem kändes bättre än bra. Nu är det bara att hoppas på en lyckad budgivning! Efter en massa visningar och i väntan på en annan satte vi oss ner en stund. Vi skojade om att brorsan däckade av trötthet vilket han också gjorde. Det tar mycket på kroppen det där. Det var nog länge sedan som jag skrattade så mycket som då. Älskade bror <33

Vad är era planer idag?

Likes

Comments

Den här historien börjar någonstans när jag föddes. Jag lärde känna en underbar tjej som är min nära vän än idag. När man har följt varandra längs barnsben känner man sig trygg. Man har en relation med varandra som man skulle kunna ge allt för att behålla. Inget i denna värld skulle kunna förstöra den. Jag känner henne ut och innantill likt hon känner mig. Jag har fått ta del av hennes underbara personlighet i hela sexton år och det gör mig fortfarande lika lycklig. Hon har alltid varit en väldigt glad tjej med hjärtat på det rätta stället. Bara det gör mig så otroligt stolt som vän att få kalla henne för en av mina närmsta. Bara för något år sedan så fick hon en sjukdom som hette kronisk trötthet. Det innebär att kroppen ständigt värker och att man är både mentalt som fysiskt trött. Det finns dagar som hon inte orkar resa sig på i sängen och det finns dagar då kroppen krampar. Det finns skoldagar som hon pluggar hemifrån för att orken inte räcker till. Och det finns dagar hon inte gör någonting alls. Den sjukdomen kommer att följa henne för resten av hennes liv. Trots att hennes sjukdomsbild kan hindra henne ibland, så slutar hon aldrig kämpa för vad hon vill. Hon vill uttnyttja varje dag och ta vara på livet. Hon får mig att vilja leva nu. I nuet. För jag vet hur stark hennes drivkraft är. Likaså andra som kämpar med sin sjukdom, påminner mig om hur starka dessa individer är. Därför känns det här inlägget så viktigt för mig att skriva. Jag vill lyfta en hand av stolthet och av förtroende för denna underbara tjej som gång på gång lämnar positiva avtryck hos mig. Inte minst så vill jag sträcka min hand för alla dem människor som lider av någon slags sjukdom eller som befinner sig i en liknande situation. Jag tycker att ni är så ofattbar starka och det vore fel om man skulle välja att blunda för det, när det är ni som gång på gång sätter spår i vår vardag.

När hon drabbades av denna sjukdom fick det mig att värdesätta livet lite annorlunda än vad jag tidigare gjort. Det fick mig att tänka på att alla människor har en bakgrund och att det formas individer varje dag världen över. Miljön man vistas i, vilka människor man umgås med och vilka intressen man sysselsätter sig med speglar den person man senare en dag sakta men säkert åstadkommer. Jag tror på att man aldrig slutar att utvecklas. Det är som en enda lång cirkel där prövningar går i hand med utveckling. När någon i sin omgivning blir drabbad av en sjukdom börjar man värdesätta allt i sin omgivning extra mycket. Man blir mer medveten om livet och man kan konstatera med våta kinder att livet inte är så enkelt som det kan låta. Det kan även finnas stunder i samband med detta då livet kan upplevas grått för de drabbade och inblandade. Ibland kan man tragiskt nog vara för inne i sin egen tanke att man väljer att blunda för allt vackert som fortfarande får en chans att infinna sig. Sorgen väger för mycket och den upplevs för påtaglig och omtumlande att man låter den omedvetet få ta plats. Man är medveten om att man behöver lätta sitt hjärta för att må bra men man vet inte hur. Man vill inte såra, förstöra eller vara till besvär. Den tanken gnager sig fast inombords och bildar ärr som är för svåra att sudda ut själv. Innerst inne så är man själv medveten om att man aldrig kommer att bli samma gamla jag igen.

Det är då tiden känns som mest stilla. Man slutar lägga märke till saker i sin omgivning och börjar förneka. Det är då kramarna är som mest betydelsefulla och kärleken som mest känslosam. Den är så viktig. Någonstans mitt i alls sorg och tänkande finns det alltid en utväg. Ibland kan den kännas för smal och för trång. Ibland kan det upplevas för omöjlig att ta sig igenom. Oavsett fall så kan man alltid ta sig ut. Men man kan ytterst sällan göra det ensam. Man behöver älta för att gå vidare, man behöver kärlek för att kunna läka det blödande i hjärtat och man behöver ompysslad och omvårdnad för att kunna känna sig uppvaktad. Jag tror att alla kommer hit till världen av en anledning. Det är ingen slump med att just du eller jag har kommit hit. Det står någonstans redan skrivet att det var så det skulle bli. Sedan finns det händelser i livet då man frågar sig varför, varför just jag, varför just nu? Ibland så tror jag att det också händer av en anledning hur tragiskt det nu än må låta. Man börjar se livet från en vinkel och omgivningen och personen i fråga börjar värdesätta livet annorlunda än vad man tidigare gjort. Man inser att varje dag är unik även fast man kanske inte har förmågan till att utnyttja varje dag likt man gjorde tidigare. Någonstans så blir ändå dagarna som passerar betydelsefulla för att man finns till. Och att man bara räcker till.

Livet må inte se ut som det gjort tidigare. Men det får en att uppskatta livet och personer som finns omkring en. Ibland är acceptansen för svår att ta sig igenom själv. Ibland är en hand precis det som man behöver. I mina ögon är den här tjejen en hjälte likt många andra som dagligen kämpar. Hon försöker varje dag se något positivt även fast det kan kännas påfrestande och jobbigt. Hon kämpar fast hennes kropp krampar ibland. Hon tänker positivt fast huvudet kan kännas alldeles för trött för att tänka klart. Hon är en bland dem mest inflytelserika och värdefulla personerna i mitt liv. Jag är så tacksam för jag får kalla henne för min nära vän och jag är så glad för den fina hjälp som många av dem människor får som inte mår bra. Ni har ett hjärta av guld. Oavsett om livet känns grått så kommer dem alltid att vara vår klara regnbåge som förgyller våra liv med färgstarka säger. Och vi kommer alltid att vara den som sträcker vår hand nära intill deras oavsett hur fallet än må vara. Min kärlek till henne är oändlig och jag är mer än tacksam över att få ha henne i mitt liv. För var hon än skulle befinna sig, för hur det än skulle bli, så kommer jag alltid att älska henne. Som en vän älskar en vän. Som en barndomsvän älskar en annan.

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas att ni har sovit gott. Dessvärre hade jag lite svårt att somna inatt så jag låg och drog mig ganska så länge. Idag står ögonen i kors och man är lite trött. Skönt att det är söndag ändå och ledigt! Igår så hade vi även lite folk här. Vi skålade in hösten och pratade en del innan det blev utgång för deras del. Idag är planerna att vi ska till Linköping för att titta på lägenheter till bror min. Jag har skrivit upp alla tre visningar på ett papper samt respektive adress, så det är bara att hålla tummarna för att det blir bra och att någon passar!

Annars sysslar jag med min lilla försäljning på shpock (som jag för övrigt nämnde igår också). Den finns fortfarande kvar & lite har jag även uppdaterat. Ta gärna en titt om ni vill! Det kan ni göra genom att enkelt klicka ner appen i AppStore. Hoppas att vi ses där! Senare ikväll så kanske jag publicerar ett lite mer personligt inlägg. Jag har tänkt på det en del och kommit fram till att det kanske skulle vara fint. Håll utkik så får vi se!

Likes

Comments

Hej allihopa! Hoppas att eran lördag har varit härlig hittills. När jag skriver det här har jag precis lagt ut en hel del skojsigt på shpock. Bland annat en hel del kläder. Allt från ridkläder till studentklänning. Ta gärna en titt om ni vill, det vore kul om ni hittade något. Jag heter Maja Bergling om ni vill nå mig där! För er som inte vet vad det är ännu, så är det app som fungerar likt blocket. Fast enligt mig mycket smidigare! Det är relativt nytt för mig också men jag kände att det vore roligt att ge det ett försök. Annars idag så har jag varit och kompletterings handlat lite. Bland annat så har jag införskaffat mig en locktång. Vi stötte även på lite folk på stan idag, känns som världen ibland är väldigt liten. Men roligt är väl det!

Idag så vaknade jag runt tio. Därefter så började jag skriva på ett lååångt inlägg. Jag tvekade sedan om jag skulle publicera det eftersom att det är väldigt nära inpå. Jag vet att många av er uppskattar personliga inlägg. Det gillar jag också att läsa! Dock så vet jag inte i detta fall. Hmm, det blir kvällens filosofi.

Hoppas ni får en fin kväll!

Likes

Comments

Lycka för mig går ihop med att göra någon annan lycklig. Att få höra orden "jag är lycklig med dig", klingar för mig lika vackert som de tre kärleksfulla orden. Jag tror att det skulle värma hos alla om man skulle få höra det. Vi behöver ge varandra mer kärlek & mer uppskattning. Därför har jag samlat ihop åtta fina sätt att förgylla någon annans dag. Och det är minst lika viktigt att göra sin egen dag som någon annans.

1. Le mot en främling. Även fast du inte känner personen i fråga så behöver alla oavsett ett leende. Det kan få personen att känna sig uppvaktad & sedd. I sin tur kanske personen väljer att le mot någon annan. Och det kan få glädjen spridas vidare.

2. Överraska. Skriv en lapp där du berättar varför en person är så betydelsefull. Lägg sedan lappen på ett ställe där personen kommer att lägga märke till den. Vi alla blir glada av överraskningar.

3. Ge komplimanger. Om du tycker att någon har en fin tröja eller en fin frisyr, säg det då. Du hade troligen blivit glad om någon hade sagt det till dig. Det kan göra någons dag likaså som det kan göra din.

4. Hälsa! Går du vanligtvis förbi i skolkorridoren eller i korridoren på jobbet utan att säga något? Det är aldrig försent att börja om. Börja med en hälsning eller ett godmorgon. Det är alltid trevligt & jag är medveten om att det uppskattas av många.

5. Var social & uppmärksam. Ser du någon sitta ensam på lunchen eller stå ensam i kaféet? Gå förbi och prata med personen. Fråga vad personen gör & börja inled en dialog. Det kommer säkerligen uppskattas lika mycket av personen i fråga som det kommer att glädja dig.

6. Visa tacksamhet. Är du tacksam över att någon alltid hjälper dig eller alltid finns för dig när du behöver prata? Överraska personen & visa hur tacksam du är! Bjud hem personen på middag eller föreslå att ni kan hitta på något ihop.

7. Ha öppna ögon. Ser du någon i skolan eller i arbetet som verkar intressant? Börja närma dig personen och börja inled en dialog. Föreslå att ni kan hitta på något efter skolan/arbetet och göra något som ni tycker om.

8. Låt någon lära dig. Ser du någon som sysslar med något som du tycker ser intressant ut? Försök då närma dig personen och visa engagemang. Ställ frågor och var intresserad. Låt personen visa dig hur man gör. Troligen kommer det att uppskattas lika mycket för dig, som för personen som får möjlighet att lära ut.

Glöm aldrig att all kärlek är fin kärlek. Jag tro på er <3

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas att allt är bra med er, med mig är det bra tack. Jag vaknade precis nu. Ännu en härlig sovmorgon. Kommer att sakna det framöver när skolan drar igång. Idag är det exakt en vecka tills vi börjar skolan, och för mig gymnasiet. Det ska bli jätte kul! Samtidigt som det sätter lite stress på mig att en del ska bli gjort. Saker som jag samtidigt vill ha gjort.

1. Skicka in en ansökan. Det kan vara kul med ett jobb även under vardagen. Extra kul är det att få lite pengar även då. Sedan är det bara att hoppas.

2. Städa. Jag har tänkt att städa hela huset, dammsuga & göra fint. Alltid kul att överraska familjen & att göra fint till sig själv.

3. Lämna skräp. Jag klippte till en nästintill igenvuxen häck i förrgår på tomten så jag tänkte att jag kunde gå & slänga alla kvistar osv. Helt enkelt så att det blir fint där också!

4. Planera. Nu är det inte många dagar kvar innan skolan börjar och jag skulle vilja ta vara på dem till fullo. Lika bra & sätta sig ner och planera in lite roliga saker.

5. Skriva bok. Jag satt lite igår och skrev. Jag kan sitta i timmar för att det är så roligt. Många kanske inte förstår glädjen i att skriva, men det är ett stort intresse. Hoppas att det någon gång även kanske går i uppfyllelse.

6. Blogga. Sist men inge minst ska jag klämma ihop lite roliga blogginlägg som jag kan dela med er. Har ni några förslag?

7. Leta lägenheter. Jag ska leta ytterligare lägenheter & kolla på om det är någon ny som har kommit ut. Det gäller att ligga i nu!

Vad ska ni hitta på idag?

Likes

Comments

Hej på er sötisar! Hur mår ni? Just nu så ligger jag & tittar på Ett jobb för Berg. Ett super roligt program tycker jag. Kanske är det även en av mina favoriter & en av alla program som ligger närmast hjärtat. Kul är det iallafall! Annars idag så har jag bara tagit det lugnt. Jag körde igenom ett träningspass av Ida Warg som vi även körde på Öland. Det blev en stor favorit. Jag skulle kunna länka det i morgon om ni skulle vilja det? Sedan så har jag skrivit lite av & till idag och letat efter lägenheter till min bror. Jag vill inte att han ska flytta, men tyvärr är tiden kommen & han känner att det börjar bli dags. Det är bara att stötta han i det. Det kommer säkert något väldigt bra ur det också skulle jag tro. Jag räknar hemma på boende & letar för fullt. Allt för att det ska bli så bra som möjligt. Det bästa ska ju det bästa ha.

Ha det bra så länge, kärlek <33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! När jag skriver det här så har jag precis vinkat av min kusin efter två dagars äventyr med henne. Jag har nog aldrig någonsin haft två sådana innehållsrika dagar någonsin. Jag har nog aldrig heller handlat så mycket som nu. Hon kom till mig runt halv ett igår & redan då så började vårt äventyr. Vi spelade först lite kubb i trädgården. Därefter så åkte vi direkt in till stan för att ta en lunch. Vi gick lite i affärerna också & jag visade henne det eftersom att hon kommer från en annan stad. Vi tog en härlig lunch på Härlig pasta (passande) och åkte sedan direkt efter det ner till Söderköping. Båda hon & jag förälskade oss ännu mer i staden när vi gick på alla kullerstensgator <33

Efter ett stopp vid smultronstället & efter lite väl mycket glass i magen så bestämde vi oss för att gå upp till utkikstornet & titta ut över Söderköping. Det kändes med glass i magen kan jag lova ;) Vi knäppte lite fina bilder och gick rakt in i vildmarken. Skämt åsido, men vi gick & gick. Vi försvann längre bort till villaområden och kunde ganska snabbt konstatera att det var en längre utväg... Roligt hade vi iallafall!

Därefter så bestämde vi oss för att åka & köpa godis i stan hemma. Dock så var parkeringen full & staden kryllade av folk eftersom att det var IFK match (som för övrigt är super kul). Vi bestämde oss istället för att dra en Ingelsta. Jag blev varken heller förvånad i det läget. Det lyckas alltid sluta vid Ingelsta. Säcken blir liksom knuten. Det slutade med ytterligare några påsar hem och inte minst lite väl utplockade godisar. Väl hemma tog vi en promenad innan vi låg utsträckta på sköna sängar. Vi slocknade fort kan jag säga! Det har varit två roliga dagar. Trots att vi mest har legat & njutit av sommaren idag. Det kallar jag sommarlov det också.

Hoppas att ni alla har haft det bra! Glöm aldrig att ni är fantastiska, kram!

Likes

Comments

Jag har varit på Öland i nästan en vecka. Mycket har hänt under så kort tid samtidigt som man har haft väldigt kul. Men jag har också lärt mig en hel del & kommit till insikt i vissa saker. Andra kanske mer viktiga, andra kanske mer vardagliga. Tänkte i vilket fall att det kunde vara ett roligt inlägg!

1. Tacosen. Jag har insett att jag fortfarande tycker att det är godast att äta tacos med bestick. Njutningen blir maximal utan sås rinnade längs armarna.

2. Kort betalning. Det är tusen gånger enklare att betala med kort än med kontanter. Kommer definitivt börja använda det mer än kontanter (om det finns möjlighet såklart).

3. Spontanitet. Man vinner på att vara spontan. Vi fick ut så mycket roligt av dagarna när vi hittade på en massa spontana grejer. Vi utnyttjade varje dag & försökte maxa den fullt ut. Vilket jag kan konstatera idag att vi också gjorde <3

4. Åldersgrupper. Jag var på en resa förra sommaren tillsammans med min mamma & ett stort sällskap. Alla var i olika åldrar vilket också gjorde resan & diskussionerna mer innehållsrika och charmiga. Likaså under denna resa så var vi i olika åldersgrupper. Jag tycker att det är så mysigt att alla kan umgås, skratta & ha en rolig stund tillsammans trots att det kan skilja många år sinsemellan. Vi har & är bäst tillsammans.

5. Nya människor. Att träffa nya människor är fortfarande något som ligger varmt om hjärtat. Vi fick gäster en kväll och åt en gemensam middag tillsammans. Det är lika roligt att umgås med nya som med bekanta ansikten.

6. Skräcken. Jag är fortfarande lika rädd för åska som jag var innan resan började. Alla dörrar ska gärna låsas & alla fönster får mer än gärna stängas. Jag har alltid haft respekt för den & jag kryper mer än gärna ner under en filt tills den har passerat.

7. Drömboende. Jag är nu mer medveten om att västkusten är ett framtida drömboende. Stränderna på Öland fick mig att bara längta ännu mera till att flytta till västkusten.

8. Nyfikenhet. Jag har alltid tänkt att "dagen är vad man själv gör det till". Det fanns en hel del som jag inte hade testat eller sett tidigare som jag fick vara med om på Öland. Kanske tack vare en positiv inställning & men lite nyfikenhet så blev upplevelsen ännu roligare. Och som jag brukar säga, man måste våga för att vinna, våga se för att få uppleva och våga drömma för att få upptäcka.

Glöm aldrig att ni är underbara precis så som ni är. Tvivla aldrig på er själva. Kram!

Likes

Comments

Godmorgon hjärtan! Jag vaknade upp till ännu en dag på Öland. Tanken var att jag kanske skulle åka hem redan idag eftersom att vi väntade svar från vart min bror har kommit in på Universitetet. Han kom in där han önskade (!!) vilket gjorde att jag kunde stanna en dag till. Då kan framtida boende vänta ett tag till då det är en grannstad. Lyckan är total!

Idag ska vi troligtvis åka till stranden. Annars så kanske vi drar en liten shopping dag i Borgholm. Tiden får helt enkelt utvisa. På söndag så åker jag hem igen & sedan väntas det besök av kusinen som sover en natt. Och om bara 13 dagar börjar jag gymnasiet. Visst är jag exalterad! Det ska bli kul med en nystart.

Hoppas att ni alla mår bra. Vad ska ni hitta på idag?

Likes

Comments

Godeftermiddag gänget! Har ni haft en bra dag hittills? Det hoppas jag ! Själv har jag fått en härlig sovmorgon & en god frukost. Sedan så bestämde vi oss för att åka och spela lite minigolf allihopa. Jätte kul att göra någonting tillsammans! Deras farfar vann överlägset och det slutade med att han bjöd alla på glass. Underbar han är <3 Nu ligger jag & tjejerna och myser. Det står höga moln på himlen idag så solen tittar dessvärre inte fram, tyvärr. Vi får hitta på något mysigt här istället!

Här är tre bilder ifrån de senaste dagarna. //Minigolfen idag// Underbara pizzakvällen igår som slutade tragiskt men roligt// Underbar dag på stranden

Likes

Comments

Hej på er! Jag tänkte bara titta in en snabbis för att skriva ett litet kvällsinlägg. Just nu så sitter jag i sängen. Tjejerna har precis kommit hem ifrån deras första bogsering. Vi åt nämligen pizza & tittade på solnedgången i en vik. På vägen hem så slutade en moppe att fungera. Det slutade med att jag blev hemkörd & att tjejerna fick dra en bogsering på vägen hem med ena moppen bakom. Efter en stund så hörde jag en tuta & då släppte all oro. Äntligen var tjejerna hemma & ingenting hade hänt. Jag såg flera leenden & kunde då konstatera att det hade gått bättre än bra. Härligt med positiva tjejer!

Nu ska vi titta igenom lite bilder som vi har tagit i kvällssolen. Sedan så lär vi kanske sätta på en film eller spela lite kort. Tiden får helt enkelt utvisa! Det blir att göra någonting tillsammans iallafall. Roligare har man ihop.

Kram!

Likes

Comments

Godmorgon godingar! Hoppas att ni har sovit gott. Jag har sovit som på rosa moln inatt. Jag vaknade inte förrän då klockan ringde strax efter nio. Då väntade det frukost för oss. Nu ligger vi mätta och utslagna i våra sängar. Vi ska strax börja packa inför ännu en dag på stranden. Ååh vad jag älskar stränder. Nu känner jag en ännu större längtan till att bo på västkusten!

Ikväll ska i äta pizza på stranden och ägna kvällen där. Det ska bli den varmaste dagen/kvällen så vi vill passa på att utnyttja den fullt ut. Nu ska jag strax kila upp återigen, för att packa och göra mig lite mer i ordning.

Hoppas att ni får en fin dag också, kram!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att ni alla mår bra. Jag mår bättre än bra om ni frågar mig. Jag får umgås med härliga människor & i en fin miljö. Roligare är det svårt att ha. När jag skriver det här så är jag precis hemkommen från stranden. Tyvärr så regnade det halva dagen idag så hela förmiddagen gick dessvärre bort. Däremot så började det klarna upp mot två så vi bestämde oss för att åka till stranden. Vi köpte med oss plättar med sylt på vägen dit & åt det sedan på stranden. Jätte mysigt! Igår så kom vi hit till Öland. Resan gick bra ner & vi stötte på ett bekant ansikte på vägen. Ibland känns det som att världen är allt liten. Igår kväll så åkte vi till en annan strand och ägnade större delen av eftermiddagen där. Den var jätte mysig den också!

Ikväll är det tanken att vi ska grilla. Vi ska fira att vi har kommit ner hit och bara umgås ihop. Framåt kvällen så ska vi troligtvis ta mopparna & titta på solnedgången. Tidigare idag så besökte vi det ställe vi satt vid förra året, så tanken är att vi ska sitta där igen. Det är tråkigt att avsluta någonting man börjat på.

Hoppas att ni alla mår bra! Massa kärlek till er!

Likes

Comments

Ni skulle kunna kalla mig för att vara en livsnjutare. Tror att det påståendet skulle passa riktigt bra en dag som denna. I skrivande stund så ligger jag ute på balkongen. Ovan mig ha jag en oskyldigt blå himmel och bredvid mig har jag min familj. Jag har satt på en massa nostalgi låtar och jag njuter till fullo. Det spelas Jimmy Jansson och en massa Carola - och jag älskar det. En sådan här dag klär ett rött hjärta i almanackan. Jag är så tacksam för min familj och för dessa dagar. Trots att den blå himlen svävar bort alldeles för fort så får det mig att vilja leva nu. Och det gör jag. Till fullo.

Ta hand om er!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments