View tracker
View tracker

Godmorgon godmorgon! Hoppas ni alla har sovit gott. Jag har sovit som en prinsessa inatt. Jag kom hem runt halv tolv igår efter att ha varit på en mysig tjejkväll. Det var verkligen jätte mysigt! Vi såg på film, åt tacos, körde julklappsspel & hade femkamp. Veckan avslutades på bästa sätt. Det blev lite svajigt med bloggen igår. Nu ska det bli ändring på det! Jag är nämligen klar med allt plugg i skolan. Det känns som att jag äntligen har fått lite fritid. Hur skönt är inte det?

Idag så ser planerna ganska lugna ut. Jag ska ha lite julmys hemma & mysa med familjen. Vi ska köra premiär för peppakaksbakning & baka saffransbullar. Mums. Sedan så blir det att klä våran julgran. Det är alltid speciellt. Jag lovar att lägga upp några bilder på det senare. Kram på er!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

View tracker

1. Nya tillfällen i skolan och på fritiden då jag kommer i kontakt med nya trevliga människor. Det är alltid kul med nya vänner och bekanta.

2. Jag älskar varje fredag eftermiddag när jag åker till stallet och rider. Jag kopplar bort plugg och annat och fokuserar bara på hästarna och min ridning. Det är en behövlig stund, samtidigt som jag älskar det.

3. Spontana utflykter som man väljer att göra. Ibland blir den mest lyckade utflykten den som inte är planerad. Utan bara den som sker naturligt. Det behöver inte vara något stort men det kan vara något som får mig att må bra.

4. Uppvaktande och beröm som jag kan få av vänner och familj. Det kan vara en lyckad redovisning eller någonting bloggrelaterat som jag har valt att publicera. Det värmer att få beröm! Och det värmer att någonting som man har gjort uppskattas.

5. Pratstunder med vänner och familj. Middagen på en tisdagskväll hemma eller den lilla fikan på stan. Tiden då jag umgås med mina vänner eller med min familj. Det är en behövlig och mysig stund som förgyller en del av dagen.

Likes

Comments

Hallå hallå! Min fråga är:

Är du i ett förhållande/på g med någon?😊

Nej, det är jag inte...

Är det några specifika egenskaper som du gillar och faller för hos en person?

Rolig fråga! Jag faller för personer som är glada, positiva och sociala. Något som jag tycker är viktigt i ett förhållande är att man ska kunna ha kul ihop. Det tror jag ligger till grund i väldigt mycket i ett förhållande. Om glädjen, tilliten och öppenheten finns så blir jag intresserad av en person. Självklart.

Har du haft många förhållanden?

Nej, det har jag faktiskt inte. Jag har faktiskt inte haft ett riktigt förhållande med någon. Däremot så har jag varit tillsammans med några men det har aldrig blivit något seriöst i slutändan.

Hej! Jag undrar hur du flörtar bäst eller hur du visar att du är intresserad av någon. Jag är fullständigt usel :D

Jag tror personligen på att man bara ska vara sig själv. Om du är någon annan så kommer personen att få en annan bild av dig än vad du i egentligen är. Var ärlig och rak från början. Det försöker jag åtminstone att vara. Jag tror att man vinner på att vara sig själv i slutändan. Så hur visar jag att jag är intresserad av en person? Jag är framåt och försöker umgås med personen så mycket som möjligt. För att lära känna personen ännu bättre.

Hur skulle du beskriva ditt drömförhållande med 4 ord?

Hmm. Jag skulle beskriva det med glädje, öppenhet, passion och spontanitet.

Likes

Comments

Jag låter frågestunden stå öppen ett tag till. Så ni har möjlighet till att fråga ännu mera. Några frågor har trillat in redan nu & jag håller på att fundera ut några läsvärda & intressanta svar. Min tanke är att jag delar upp frågestunden i olika delar, inriktar frågorna & svara på de detaljerat. Bara för att innehållet på dem ska bli bättre!

Min frågestund hittar ni HÄR!

Nu sitter jag hemma & förbereder inför slöjden imorgon. Jag kan inte påstå att jag har en begåvning inom slöjd, men jag måste säga att det är ganska kul. Klockan nio ikväll så börjar favoritprogrammet. Svenska the Bachelor! Som jag brukar säga, så är det tisdagarnas höjdpunkt. Idag måste jag ändå säga att det blir dagens andra...

Hoppas ni får en fin tisdagskväll!

Likes

Comments

Hej på er! I skrivande stund så sitter jag & lyssnar på julmusik. Jag känner att julkänslan är på topp. För en stund sedan så var jag inne i stan & köpte lite julklappar. Jag ska nämligen bort på fredag ;)Jag ska iallafall tillsammans med ett par kompisar spela julklappsspelet. Toppen kul! Lite julbak & annat kul kommer också att stå på schemat. Mysigt! Tidigare idag så hade jag ett no seminarie. Det kändes super bra & det känns skönt att även ha det avklarat. Nu är jag ett steg närmare jullov! Hur skönt?

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Det lät som en härlig mix eller hur?;) Idag tog jag en lång behövlig sovmorgon. Jag kan säga att det var riktigt välbehövligt. Sedan åkte jag tillsammans med mamma och pappa och köpte en julgran. Det är alltid lika speciellt varje år trots att man har blivit äldre. Julen är speciell. Men jag vet också att julen kan vara svår och oroväckande för många. Jag väljer att sända er en kram. För mig så ska julen involvera alla.

På eftermiddagen så har jag pluggat. Jag har förberett inför ett no seminarium som jag ska ha på tisdag utifrån hållbar utveckling. Spännande. Jag vill även lyfta en grym app. Många av er kanske känner till den. Den heter iallafall VSCO. Kort och gott så går det ut på att man lägger upp bilder. Ni hittar mitt konto HÄR!

Jag har även tänkt att besvara en fråga från frågestunden tidigare idag:

Vad är ditt måste i garderoben/kylskåpet?

Rolig fråga! Mitt måste i garderoben är ett par blåa jeans. Det kan man ha till vad som helst och nästintill närsomhelst. I Sverige iallafall;) Sedan är det en bomber jacka och svart simpel t-shit. Det är enkelt och lätt matchat. I kylskåpet så är mozarellabollar ett måste. Sedan så är apelsinjouise fräscht och gott. Sist men inte minst Keso. Det är så gott :)

Likes

Comments

Mycket har hänt sedan jag hade min förra frågestund. Jag tänkte att vi kunde summera ihop det. Vi gör det nog roligast genom en frågestund. Eller vad tror ni? Ni ställer mig frågor som intresserar er & jag besvarar dem. Jag kommer troligtvis att svara på några frågor redan ikväll. Resterande frågor får ni ta del av imorgon. Kör hårt!

Likes

Comments

Från i somras när jag med en vän skulle flyga till Öland tillsammans med pappa// En mysig fika innan sommarens bästa resa// Minuterna efter att vi fick sommarlov

En härlig sommardag med en vän i hängmattan// Bland sandkorn & italienare// Träffade på älsklingen

Ifrån en bättre sommarfest// Sommarhäng med en efterlängtad vän i trädgården// Kvalitétstid med nära vän & häst

Likes

Comments