Header

Här ska vi försöka få till ett inlägg.

Veckan som varit har rullat på riktigt fort, vi har haft julpyssel med jobbet, stängningsdag med glada besked, julklappsinhandling och sen har jag varit ganska så förkyld så jag har i princip enbart sovit på kvällarna. Det är inte mycket mer som hinns med.

I fredags kom även mina föräldrar och Markus och Sandra hit för julfirande då vi detta år firar på olika håll. Så andra advent blev årets första julafton. Så mysigt det blev. Ungen var i sitt esse också kan man säga när alla blickar riktades mot henne. Min teaterapa alltså.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon från oss. Eller godförmiddag rättare sagt. Tove är som en klocka, somnar 19 och vaknar 06 oavsett. Så vi hann med mycket på morgonen och fixade iordning en mysig adventsfrukost åt oss alla innan Jonathan åkte till akuten, igen. Stackarn!
Annars har vi hunnit tokat oss i sängen medan vi bytte sängkläder, tvättat lite igen och försökt få Tove att testa hennes nya kläder jag hämta ut igår. Det enda som jag fick på henne var baddräkten (otippat är, hon är ett riktigt baddjur) vilket hon även skulle testa på stört.

Likes

Comments

En seg och riktigt lång lördag har de varit. Igår åkte jag på maginfluensan och idag har sambon jobbat och ungen har röjt genom alla lådor vi har i huset... mindre roligt.
Idag mår jag iofs väldigt mycket bättre så lite effektiva har vi varit jag och Tove. Tove har plöjt "Pippi-serien" på viaplay 3 gånger om, vi har försökt med en julfotografering (halv svårt när barnet tar 'rekvisitan' och drar), kört två tvättar, plockat och städat för att ta fram julen, bakat lussebullar och lagat mat. 
Sambon har jag knappt sett då han numera hänger på akuten var och varannan kvart.

Nu däremot, är jag helt slut så det blir en tidig läggning, ville bara säga hej ✋✋✋

Likes

Comments

Igår när vi kutade runt på stadens gator kom jag på att ogräs hade 20% i hela butiken. Tråkigt nog släppte ju MR Christmas & preeSS17  I torsdags så jag var tvungen att känna och klämma lite på plaggen trots att inget egentligen föll mig i smaken. Väl i butiken insåg jag hur otroligt fina renarna var i "verkligheten" så det bidde faktiskt en röd klänning. Det skriker jul om denna och är tänkt att bäras på julafton men eftersom jag tycker den är så otroligt mysig och härlig så kommer vi nog prova den lite hela tiden under decembermånad trots allt! 

Likes

Comments

Godmorgon,

I vanlig ordning har vi precis intagit frukost uppe på Lidingö hos Felicia, Niklas och Buster. våra värdar sover så i ett försök att hålla damen någorlunda sansad flyttar hon om alla Busters gosedjur. Tydligen skulle de vara med mig...

Annars idag blir de dop för fina Nelly i Norrtälje.

Likes

Comments

Hon börjar bli så stor. Vår tös. Hon är så gullig i tofs alltså. Synd att hon ogillar det skarpt bara.

Likes

Comments