Header


På frågan om de fanns vuxenkläder från minirodini och om man skulle bära det skulle svaret vara ja alltså. Materialet är gudomligt och jag är svartsjuk på Tove som får bära dessa kläder! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det var ett tag sen nu, men min tid räcker inte riktigt till här. Eller snarare att jag prioriterar annorlunda och då hamnar skrivandet lite så sidan tyvärr.

Idag däremot är det VAB som gället. I måndags var vi också hemma men igår, nästan direkt vi kom hem från förskolan slog febern till igen. Det är någonting som går då vi vet om många som är hemma för "feber och kräkande". Detta åkte Tove givetvis på i helgen när mina föräldrar var nere på besök men det gick över ganska snabbt. Dock har som sagt febern hittat tillbaka och nu blir vi hemma resten av veckan.

Hon är aningen låg men en promenad, lite pärlande och allmänt gos och Pippitittande har vi hunnit med.

Lägg märke till en otroligt söta lilla tofsen hon har!

Likes

Comments

Allt går hand-i-hand. Bilköpet blev av, vi har traskat på stan med vänner, pallat äpplen hos grannen, lekt i parken, fått besök av Benjamin och Felicia osv.

Dagarna i bilder

Likes

Comments

Hej på er,

Nu var det ett tag sen sist igen. Dagarna fullständigt rusar förbi och jag hinner inte riktigt med allt jag vill. Eller hälften har kanske med lathet att göra men de är en annan sak.

Kan meddela att vi farit Sverige runt (känns det som) för att införskaffa oss en till bil. Nu när Jonathan börjar pendla igen så behöver jag en bra bil och en till stol till tösen. I helgen var vi till Göteborg och hem kom vi med allt annat än en bil. Jag tog äntligen tag i mitt Johnny Bulls-köp så nu har jag nya stövlar här hemma. Stilrent och enkelt fick det bli utan de klassiska spännena 👍

Idag kan vi föresten ha hittat den bil vi sökt. Ett par grejer ska förhandlas om och sen signar vi förhoppningsvis pappren redan imorgon så mamman i huset blir så där nöjd med sin nya bil 👌 Jag vet inte varför men tycker Mersas B klass är så söt på något sätt. Stor invändigt med stort bagage men ändå liten, liksom. Hoppas bara allt blir som sagt.

Tove har även börjat signalera till att bli av med blöjan. Hemma vill hon gärna inte alls ha den på sig och har börjat med att gå på toaletten. Hon är så söt. Hon får sin lilla bok och pallen så sitter hon där och pratar och gestikulerar, min stora dam.

Annars har det varit en bra torsdag. Svansläppet av MR gick av stapeln kl 10 imorse och när jag härjade med mina ungar på jobbet lyckades mannen iallafall få hugg på en rosa tröja ✌

(måste säga att det var en riktigt dålig printplacering för att vara en visning😅)

Likes

Comments

Kvällens sysselsättning ✌
Trolldeg alltså, förbannat kul!

Likes

Comments

Skötbordet köpte vi för att det går att göra om till ett skrivbord, vilket vi nu gjort. Tösen är överlycklig att kunna sitta själv och rita. Jag drog även igång ett söndagsprojekt iform av trolldeg. Vi ska göra massa små goda kakor till Toves framtida kök, kiosk och lekstuga.

Likes

Comments