Header

Det var fem veckor sedan vi träffades hon och jag men sekunden efter första ordet var sagt glömdes veckorna bort. Det är alltid så mellan oss, det spelar ingen roll hur länge vi har varit ifrån varandra för allt är alltid som vanligt när vi ses igen. Det är omöjligt för mig att sätta ord på hur högt jag värdesätter henne och vår vänskap, men det är nog bara en bra sak egentligen. Inga ord i världen kommer någonsin att kunna tala om det som enbart hjärtat kan förklara och det är just så det är i det här fallet. Min stjärna. Vi inledde kvällen med att äta sushi framför solnedgången samtidigt som vi pratade om exat allt. Efter det tog vi oss ner mot strandpromenaden där vi sprang på två andra kompisar och tillsammans med dem gick vi runt i Visby, skrattade och pratade. Är så fylld av lycka, värme och kärlek just nu och det är verkligen precis så det ska vara när man har spenderat tid med riktiga vänner.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hög feber kombinerat med jobb och mardrömmar är vad de senaste dygnen har bestått av och det tär på kroppen. Vissa nätter har Oskar till och med behövt väcka mig för att jag har legat och jämrat mig så mycket. Efter pussar, alvedon och lugnande ord har jag lyckats somna om igen men när jag sedan vaknar igen har måendet varit desamma. Det är tråkigt när livet inte riktigt vill samarbeta men tyvärr så finns det inte mycket jag kan göra åt saken mer än att vila vila vila.

Likes

Comments

På en familjeresa är bloggen inte prio ett och därför lämnar min närvaro här en hel del att önska, simple as that helt enkelt. Trots att det var ungefär två veckor sedan jag befann mig i New York så vill jag ha vistelsen där dokumenterad. Jag har besökt NY en gång tidigare men det var först den här gången som jag kände wow, vilken stad. Utan stress och utan måsten strosade vi runt på gatorna i staden som aldrig sover, införskaffade oss lite nytt, åt god mat och gick på Brooklyn Bridge under kvällstid. Av allt det vi gjorde (vilket var betydligt mer än det jag nyss nämnde) så tror jag att jag uppskattade promenaden på Brooklyn Bridge mest. Åker ni till New York så gör samma sak. Under de dagar som spenderades i NY gjorde vi så mycket men samtidigt så lite, om man nu kan säga så. Förra gången såg vi alla typiska turistattraktioner som vi var intresserade av och därför blev det inte lika stressigt den här gången. Att få spendera några dagar i staden med familjens trygga närvaro var så uppskattat från min sida. Tack för den här gången New York.

Likes

Comments

På midsommar lämnade vi Cody för x anta timmar i bil och ett stopp för glass innan vi anlände till Deadwood, staden vi skulle spendera kvällen i. När vi hade checkat in på hotellet gick vi tillsammans med farmor och farfar in till själva kärnan i staden för att kolla på en gunshow, se baren som Wild Bill Hickok blev skjuten på, för att äta middag och strosa omkring. Tog ett himla bra tag innan vi fick plats på någon resturang och delar av sällskapet hade hunnit bli rejält matarga men när vi tillslut fick in pastan var alla nöjda och glada igen. Därefter gick vi tillbaka till hotellet och somnade relativt tidigt.

Likes

Comments

Jag ligger några dagar efter med bloggandet men det har sina anledningar. Internetuppkopplingen här är nämligen inte alltid att lita på tyvärr.

Om ni någonsin får chansen att åka till Yellowstone så ta den. Gör det bara. Jag vet knappt hur jag ska inleda det här inlägget men det känns som att wow är ett passande ord så ja, WOW. Hela onsdagen och torsdagen spenderades i Yellowstone National Park tillsammans med farmor och farfar som flög över till USA för att få spendera lite tid med oss, något som jag tycker är supermysigt. Under tiden som vi var i parken kunde jag inte låta bli att förundras över vår planet och dess natur. Kolla bara på bilderna ovan. Ser ni hur oerhört vackert det är?

Självklart lyckades jag somna en stund i bilen i onsdags och väcktes gjorde jag av att resterande familjemedlemmar ropade mitt namn samtidigt som en kamera kastades i famnen på mig. Efter en snabb blick utanför fönstret förstod jag vad saken rörde sig om - en björnunge och dess mamma rörde sig i området. Vår björnlycka var inte slut där utan under onsdagens gång lyckades vi se totalt fem stycken svartbjörnar och grizzlybjörnar. Lucky us. Egentligen skulle jag kunna skriva hur mycket som helst om vad vi såg och gjorde i Yellowstone men jag tror att jag tänker låta bilderna tala istället. Det blir bättre så.

När vi lämnade Yellowstone i torsdags hamnade vi slutligen i Cody där familjen delades upp en aning. Middag åt vi alla tillsammans men när resten åkte iväg på en rodeo som jag absolut inte ville med på så spenderade jag min tid på hotellrummet där jag facetimeade med Oskar. Ett bra val från min sida.

Likes

Comments

Tisdagens huvudaktivitet var ett stopp vid the Great salt lake i Salt Lake City. Vi tog oss dit med bil i vanlig ordning och stannade för att köpa med oss frukt och dricka på vägen dit. När vi väl var framme bytte vi om till badkläder och inte långt därefter var vi ute i vattnet. Eftersom att salthalten i sjön är såpass hög som den är så flyter man nästan oavsett vad man gör vilket familjen tyckte var roligt. Dessutom var det riktigt skönt i vattnet, mamma gissade på att det var runt 24 grader och det tror jag kan stämma.

När vi hade badat klart åt vi upp frukten vi köpte under förmiddagen och sedan hoppade vi återigen in i bilen. Nästa stopp blev på ett Walmart som tyvärr var lite sämre än förväntat men jag fick iallafall med mig en beautyblender därifrån. Därefter blev det mer bilåkande, subway på hotellrummet och tennisspel för hälften av familjen innan vi alla somnade.

Likes

Comments

I måndags var det dags för oss att lämna våra familjekompisar och fortsätta vidare. Efter en timmes bilåkande hamnade vi på något lokalt litet café där vi åt frukost. Tyvärr verkar amerikaner tycka om att stoppa koriander i saker och ting utan att skriva det på menyn så efter en tugga i min bagel fick jag sitta och torka tungan med en servett.

Efter frukosten inhandlade vi frukt och dricka och fortsatte färden i bil. Några timmar senare anlände vi till Moab och nationalparken Arches National Park. Ursprungsplanen var att gå en sträcka på ungefär två kilometer men igår var det min lillasysters tur att inte må bra så vi kollade på parken ifrån bilen i stället. Det var nog nästan lika bra att det blev så då det var hela 39 grader utomhus. Jag och pappa klev ur bilen och gick en väldigt kort bit för att spana in en av sevärdigheterna och jag konstaterade snabbt att det var alldeles för varmt för min del. Är dessutom väldigt känslig mot solen just nu då jag äter en speciell medicin så att vi inte kunde gå sträckan vi hade tänkt oss var nog bara till min fördel faktiskt.

Därefter blev det ytterligare bilåkande innan vi anlände till det hotell vi skulle stanna på över natten. Resten badade men då jag som sagt var är känslig mot solen skippade jag det, vi åt subway på rummet och såg någon halvdålig film innan jag somnade tidigt.

Likes

Comments

Igår vaknade somliga i huset sent och våra frukostplaner blev till brunchplaner istället. Vi åkte in till stan och satte oss på ett café och när vi var mätta och belåtna hoppade vi in i bilen igen. Mamma och pappa ville visa oss deras gamla boende och vilket college de gick på när dem pluggade här så det åkte vi runt och kollade på. Efter det spenderades sedan kvällen hemma hos storBob och Sandy där vi grillade, klappade hästar, åkte fyrhjuling och sköt på skjutbana.

Tyvärr har min dag inte varit lika händelserik som gårdagen. Efter en pannkaksfrukost smög sig feber och illamående på och istället för att åka upp i bergen tillsammans med alla andra så blev jag kvar hemma i sängen. Har iallafall gjort det bästa utav situationen genom att sova, se på Netflix och Facetimea med Oskar<3.


Likes

Comments

Igår morse började vi dagen med att gå över till Dennys mittemot hotellet för frukost. Därefter väntade iprincip en heldag i bil men jag måste faktiskt säga att det är helt okej att åka så länge när utsikten ser ut som på bilderna ovan. Åkte igenom nationalparken Grand Junction och alltså wow. Naturen här är verkligen magisk.

På kvällen anlände vi till några familjekompisar och igår gjorde vi inte mer än att sitta och prata. Det var sex år sedan vi senast träffades så det fanns en hel del att ta igen om vi säger så.

Likes

Comments

Med tre timmar sömn på två dygn i bagaget rullade bilen mot Arlanda tidigt tidigt i onsdags morse. Redan vid sextiden var första planet i luften och efter en flygresa på totalt 13h landade vi i USA. Att ta sig igenom alla säkerhetskontroller gick snabbare än förväntat och efter någon timme klev vi ut från flygplatsen och möttes av 30 grader. Då vi alla var sega och trötta efter allt resande gjorde vi inte mycket mer än att landa på hotellrummet samt att knata över till dinern mittemot hotellet för middag. Redan vid åtta somnade tre fjärdedelar av familjen och lilla jag lyckades få hela elva timmar sömn.

Efter frukost på hotellet åkte pappa iväg för att hämta en hyrbil. När han kom tillbaka hoppade vi alla in i den och gav oss av iväg mot dagens första stopp - Walmart. Inhandlade en hel del nödvändigheter och sedan fortsatte vi resan i bilen. Slutligen hamnade vi i Grand Junction och här har vi nu varit i några timmar. Efter att ha letat kameraladdre, shoppat flipflops samt ätit middag på Red Lobster är vi tillbaka på hotellrummet och kvällen kommer inte att bli händelserikare än såhär då vi fortfarande är sega efter gårdagens resande.

Likes

Comments

Instagram@majabaark