Header
View tracker

Och i samma stund som ni trodde att ni hade blivit av med mig så dyker jag upp igen. Ooops. Det kliar lite i fingrarna och jag måste erkänna att jag saknar att få skriva av mig. Har gjort det i anteckningarna på telefonen då och då på senaste men det är inte riktigt samma sak. Dom tar jag bort efter någon dag igen men det jag publicerar här finns alltid kvar. Eller ja, iallafall tills dess att jag bestämmer mig för att ta bort hela bloggen om nu det någonsin kommer att hända. Att rensa inlägg hit och dit är jag nämligen oftast alldeles för lat för att göra.

Rubriken kommer från en låt som spelades på repeat i mina hörlurar för ett antal veckor sedan och förtillfället beskriver den hur större delen av mina dagar ser ut. Ljusare, lättare, roligare, bättre. Inte alltid såklart men oftast.

Förtillfället sitter jag på ett fik och inväntar människan som fick mig att gråta tårar av lycka igår. Anledningen? Ett meddelande med femtio punkter om varför jag är uppskattad och älskad. Min bästa vän är finast i världen. Plugg står på schemat för våran del och trots att jag hatar skolan just nu så känns det faktiskt helt okej. Snart är allt över.

Likes

Comments

View tracker

Gårdagen började med brunch hos Kaspian och därefter väntade ett besök hos psykologen. Hade tänkt träna däremellan men stannade längre hos Kaspian och gick direkt till mötet istället. Bra val. Därefter hann jag inte mer än att komma hem och duscha innan Oskar klev innanför dörren. Efter filmtittande, sushimiddag och lite annat somnade jag som en stock när han sedan lämnade mig runt halv ett.

Idag kan jag inte påstå att jag har gjort någonting vettigt. Druckit x antal koppar te, sett på dokumentärer och powernapat och det var väl det. När som helst kommer dock Stina hit och då blir det middag samt prat i mängder. Har längtat hela dagen.

Likes

Comments

View tracker

Trots att jag garanterat kuggade morgonens prov har den här dagen varit en av mina bättre på länge. Har inhandlat de sista julklapparna, hälsat på bästis en kortis och fikat gånger två. En gång med lilsis och hennes gudfar och en gång med Ida. Mysigt som vanligt och extra välbehövligt nu när hon lämnar mig i tre veckor. Im gonna miss her like crazy thats for sure.

Innan jag fick skjuts hem svängde jag förbi Kränku för att fylla på teförrådet, såklart. Därefter blev det middag följt av ett ryggpass och även det gick bättre än vanligt idag. Kände mig stark och höjde ett antal vikter. Det är galet vad mycket träning kan göra med mitt humör. Nu ska jag testa det nya teet, duscha och sedan hoppa i säng. Godnatt på er.

Likes

Comments

Dagen spenderades hemma och inte i skolan. Det fick helt enkelt bli så idag. Har rensat bland kläder och flyttat över saker till nya garderoben, gått en promenad, försökt plugga bioteknik, tagit ett långt varmt bad och ätit pannkakor med sylt och glass till middag. Mitt uppe i allt knackade det oväntat på dörren och in kom Stina med nocco, choklad och massa pepptalk. Moodbooster delux när jag behövde den som mest. Tack tack tack och återigen tack Stina. Next up: bilåkande utan bestämd destination för att prata om livet tillsammans med paps.

Likes

Comments

Trots tio timmar sömn med bästis som sovsällskap vaknade jag inte som mitt gladaste jag imorse. Dagens planer som från början innebar plugg och träning ställdes in och istället spenderade vi dagen i sängen framför serier med chips och dipp och choklad. Helt klart ett av våra bättre val. Framåt kvällen lämnade vi dock sängen och mjukiskläderna byttes ut mot annat samtidigt som sminket åkte på. Fick skjuts ner till stan och spenderade sedan kvällen genom att fira minijul med ett antal fina tjejer. Drack glögg, bytte julklappar, åt godis och pepparkakor i mängder samt pratade och hade det bra. Är så tacksam över människorna jag har i min omgivning. Världsbäst allihopa.

Likes

Comments

"Gråter bokstavligen. Visade det för mamma, hon gråter också? Jag låg nyss i mammas famn och hade ett ordentligt snack. Fick ur mig att du är en av de få som jag verkligen känner mig trygg och trivs tillsammans med. Jag brukar säga att känslor ska kännas i magen om det är äkta, och när jag tänker på en vän som du så gör det ont i magen som om jag vore kär, fast i en vän. Förstår du?"

Jag tror inte att avsändaren vet om att jag sparade det där smset. Att jag, när jag behöver få höra orden igen, tar fram det för att läsa allt ytterligare en gång trots att smset är månader gammalt. Eller okej, en gång räcker inte. Det blir nog snarare fem eller sex gånger. Möjligtvis fler än det också om jag ska vara ärlig. Blir glad i hela kroppen av allt som skrivs, det är ju så förbannat fint och äkta. Älskade vän, tack för all kärlek du någonsin har gett mig. Dig tänker jag behålla.

Likes

Comments

Klockan 15.00 igår klev jag in hos frisören utan den blekaste aning om vad jag ville göra med mitt hår. Både klippning och färgning var bokat så förändring skulle det bli men resten var oklart. Litar på min frisör till 110% och med några få riktlinjer gav jag henne fria händer. Gör vad du vill sa jag och två timmar senare gick jag därifrån mörkare än tidigare. Är lika nöjd som vanligt och hittills trivs jag i det. Efter frisörbesöket hann jag även med att krama om bästis en kortis innan jag tog mig vidare till Oskar för att spendera kvällen hos honom.

Idag är det den trettonde december vilket innebär lucia i skolan men utöver det och blodprovstagning på lasarettet där man fick sticka mig fyra gånger finns det inte mycket mer att säga om dagen. Efter skolan måste jag försöka bocka av lite plugg och när mams och paps har slutat jobbet ska familjen baka lussebullar tillsammans. Det blir nog bra.

Likes

Comments

Igår skrev jag ett biologiprov, tränade rygg och lunchade hemma hos mig med två favoriter innan jag återvände till skolan för att avsluta dagen med svenska och religion.

Direkt efter skolan tog jag mig vidare till stan för att möta upp Ida och handla inför kvällen. Åt fläskfile till middag, tog ytterligare en promenad till affären för att köpa frukt och choklad, såg på tv, skrattade massor och pratade om saker som tynger innan vi slutligen landade trötta i sängen.

Vet ni om att jag och Ida lärde känna varandra via instagram? Är så glad att jag hörde av mig till henne i somras för att fråga om hon ville ta en fika eller hitta på något liknande när hon flyttade hit. Det kunde ha gått åt helvete men se så bra det blev. Nu är hon en av mina närmsta och jag är så tacksam över vår vänskap. Tack för igår stjärnan, jag ser upp till dig.

Likes

Comments

Det är en trött Maja som uppdaterar er för tillfället. Inte bara för att antalet sömntimmar blev få inatt utan för att jag även mötte upp Ida för ett mördarpass på gymmet direkt efter skolan. Benen och rumpan brände rejält när vi var klara och det är precis exakt så det ska kännas i kroppen efter ett lyckat benpass. Träningspassen med Ida är dom bästa. Och jobbigaste.

Fick sedan skjuts hem av Jennifer som tog körkort idag och jag är världens stoltaste bästis för tillfället. Kanske är det dumt av mig att skriva för tillfället då jag alltid är stolt över min stjärna men idag gläds vi extra mycket tillsammans. Hon är bäst i världen.

Har under kvällens gång ätit upp halva kylskåpet, tagit ett bad och påbörjat lite biologiplugg. Vill säga att det går bra men det gör det inte. Koncentrationen finns inte där och tankarna svävar iväg till helt andra saker. Tar nya tag imorgon.

Likes

Comments

Då psyket inte är på min sida idag blev skoldagen kort. Redan efter första lektionen begav jag mig hemåt och efter en promenad i både solsken och hagel landade jag i sängen för att se på Skam. Jag som aldrig någonsin sover på dagarna lyckades även powernapa hela tre gånger och förtillfället kämpar jag med att hålla mig vaken. Utöver det pratar jag i telefon med Jonas och väntar på middag. Det blir köttfärssås och spaghetti på min begäran. Är nöjd.

Likes

Comments

Instagram@majabaark