Hej Måndag, jag är ledsen men du är inte så välkommen den här gången. Brukar inte ha några större problem med Måndagar men det känns som att den här veckan kommer att bli riktigt lång. Börjar 08.20 ons, tors och fre pga. NP i svenska vilket betyder att jag kommer vara tvungen att gå upp 06.00 dem dagarna. *Grinar*

Inte heller fått mycket sömn den här helgen så stannade hemma idag för att jag vart så fruktansvärt trött. My bad... Annars så ska jag inte klaga. Utanför fönstret börjar träd och växter vakna till liv igen och innan man vet ordet av det så är det sommar. Jag ska med andra ord försöka mitt bästa att hänga kvar, även fast våren ibland får en att vilja bryta samman.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är precis hemkommen från en god lunch på Hattaviken med pappa & Alva efter en sväng om lekplatsen nere vid havet. Åt jättegoda köttbullar med potatismos. I Varberg bjuds det på jätte fint väder idag! Sol och klarblå himmel, synd bara att vinden blåser kallt...

Idag är jag ledig och ska strax sätta igång och städa rummet, sätta på en tvätt lakan och skriva på mitt svenska tal. Låter riktigt kul va? Haha nej men det behövs göras så det är lika bra att jag tar tag i det med en gång och får det överstökat.. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Idag vaknade jag och tog helg det första jag gjorde, hade försovit mig en timma och var så trött så att ögonen sved. Istället tryckte jag play på Ed Sheerans nya album (Dive och Save myself var två riktigt fina låtar!) och somnade om efter en stund.

I eftermiddags kom Sandra över och jag har varit med henne sedan dess. Hon har varit sjuk hela veckan så vi tog igen lite prat och åt mellis. Ikväll så har vi varit och handlat till middagen som äntligen är klar, lövbiff blir det!

Nu ropar pappa på mig så ska kila ner och äta. Efter det ska jag hämta upp Sandra så ska vi åka och träffa två killkompisar, roligt! :-)

Ha en fortsatt fin fredag hjärtan!

Likes

Comments

Ligger i sängen och lyssnar på musik, smsar med Suttan för hon ska komma hit så ska vi åka på en liten road trip och bara prata av oss. I kväll vankas det fest och jag är lika danssugen som vanligt! ;-) Har mensvärk men får ta en alvedon och bita ihop, finns inte mycket som hindrar mig från att gå på galej haha!

Nu ska jag bädda sängen och borsta tänderna, vi hörs!

Likes

Comments

I morgon är det nyårsafton kära vänner! Vaknade så sent som klockan ett i dag och då hade jag sovit i elva timmar, himla skönt att få sova ut ordentligt.

Planerna för i morgon kväll är middag hos Isabelle och sedan vidare på fest hos en annan kompis. Framåt tolv tiden drar vi oss ner till fästningen för att titta på fyrverkerierna och skåla in det nya året! AHH det ska bli så kul alltihop!! :-) Ha nu några bra sista timmar av 2016 och jag hoppas att 2017 kommer med en mängd nya möjligheter och lycka för oss alla. Jag tackar så mycket för mig och för det här året i mitt liv, har samlat många fina stunder som jag kommer att bära med mig av. Här nedanför bjuder jag på några bilder från året som gått. And remember: the best is yet to come, puss <3

Likes

Comments