Resultat från dagens supersnabba fotosession.

Tvingade mig med två ursnygga modeller - aka. Stina & Tuana som fick leka och posera lite framför kameran innan solen försvann bakom träden. Det hela blev lite oplanerat och kvickt, men bilderna fick ändå sin charm tycker jag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Älskar dessa 2. Hur är läget idag? Med mig är det bara bra, slutade sent, kom hem och körde lite bil genom stan med pappa. Imorgon ska jag ha min första körlektion med körskolan. Är inte så nervös som jag trodde jag skulle va, känner mig faktiskt (!!) ganska bekväm bakom ratten trots de få gånger jag kört. Tycker till och med att det är lite kul nu. Tänk att jag (förhoppningsvis) kan köra bil SJÄLV i januari.. Sjukaste, känner mig fortfarande som 15. Time flies, kram på er!

Likes

Comments

En av dagens härliga fotomiljöer, Blomsholm

Min fina syster!

Idag fick jag äran att hänga på Kristina när hon skulle fota syrran. Vi tog bilen ut i solen och stannade till vid några åkrar där vi bland annat fick fota i motljus.

Lärde mig massa nytt och kul om kameran, så var tvungen att fota lite jag med. Detta är mina exemplar!^

Likes

Comments

HEJ PÅ ER! Det var då inte igår, haha.. Hur mår ni? Jag mår fint, vet ärligt inte varför jag inte har bloggat de senaste veckorna. En omedveten paus blev det helt enkelt. Men nu är jag igång igen, saknar ju att dela med mig av mitt otroligt händelserika liv!

Så, vad har hänt sedan senast? Tja, efter en vecka i Italien drog skolan igång. Jag har nog aldrig någonsin känt mig så otaggad och omotiverad inför en skolstart som jag gjorde. Ville verkligen inte gå. Men, men.. Imorgon avslutar jag tredje veckan med glatt humör. Det är ju inte så illa när man väl kommer igång, eller vad säger ni?

Jag har också gjort mina första handbollsträningar för i år? Känns helt jäkla galet. Dock vet ni läget, det är ju inte bra! Så vi har haft lite kontakt med läkarna i Göteborg och så, så får se hur jag klarar av träningen framöver.

Kul att vistas här igen, hörs när vi hörs! PUSS

Likes

Comments

Dagens bästa köp, 4kg rödlök. En av Kalabriens specialitéer, som smakar så gudomligt gott! Den måste såklart med hem till Sverige!

Likes

Comments

Tisdag 15 augusti (IGÅR):

Ferragosto, har ni hört talas om det? Igår var det nämligen en vääldigt speciell dag här i Italien, (vi hade ingen aning). Efter att ha spenderat dagen i grottorna runt Tropea möttes vi av finklädda italienare överallt, stränderna var HELT packade. Mot kvällen åt vi 7-rätters där alla de Kalabriska specialitéerna trädde fram, ravioli, skaldjur, risotto, ja. ALLT. Matkoma var ordet ja. Haha. Som ett avslut på dagen dansade vi med italienarna på stranden och släppte upp rislyktor. Nog det mysigaste jag gjort. Kul att få vara med och fira en annan högtid sådär, helt ovetande.

Likes

Comments

Är inte kaktusar det läckraste? Här i Italien fullkomligt kryllar det av kaktusar, i miljarder olika färger och former, så härligt!

Idag har vi hängt på stranden här nedanför, mamma lyckades dra på sig en förkylning, IGEN. Så hon har inte haft ork till fler utflykter, himla tråkigt. Men vi har allt haft det bra ändå. Jag och Stina ägnar seriöst 95% av tiden i vattnet, med vågorna. Kommer att gråta, spotta och snora saltvatten i flera veckor framöver efter denna semester, det kan jag lova.

Likes

Comments