Nu är vi äntligen påväg mot Oslo! Ikväll ser jag honom igen, kmr antagligen svimma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så underbart att äntligen vara hemma. Vi har precis mumsat klart på räkorna och ligger nu och kollar på Idol! Vem hejar ni på? Puss

Likes

Comments

Godmorgon på er! Nu har vi precis gymmat klart, eller ah, det blev inget intensivt pass direkt.. Vi gick runt lite, provade olika maskiner o snackade haha.. (Vi brukar köra på ordentligt, lovar) Men nu ska vi iaf fixa oss lite och gå ner till Laxen där frukosten väntar!
Asså åååh jag är så glad idag, åker ju hem till lilla Strömstad efter skolan! Ska verkligen krama sönder allihopa, åh va mysigt! Jag önskade faktiskt en skaldjursmiddag till kvällen, hihi.. Ska bli skönt att komma hem och bli lite bortskämd.. Puss o kram!

Likes

Comments

Helloo, allt bra idag? Jag mår helt okej.. Fortfarande lite snuvig och halvkrasslig, men jag är på bättringsvägen! Imorgon efter skolan står min älskade pappa på parkeringen. Jag ska äntligen hem till Strömstad, åh vad saknat det är.. Känner att jag har börjat komma in i den så kallade ''depp-perioden'' nu. Saknar allt o alla.. Ska iaf bli otroligt skönt, och på lördag väntas bästa dagen i livet.. Uppdatering kommer, puss

Likes

Comments

Hej på er mysizar, hoppas allt är bra! Idag blev det en ganska kort dag i skolan, väldigt skönt!! Kom nyss hem från stan och nu lagat lite mat som jag o A mumsar på. Ikväll kaanske vi åker upp och kollar A-pojkarna som spelar match, men.. får se om vi orkar haha.. Puss o kram

Likes

Comments

Yes, som rubriken lyder är jag idag tillbaka vid skolbänken. Känner mig dock inte alls bättre, men jag gick ändå. Natten har varit sömnlös då jag blött näsblod ett x antal gånger.. Eftersom mina tabletter  resulterar i ett ökat blodomlopp, så blöder jag extremt mycket mer. Å den härliga blodsmaken ligger kvar på tungan, trots min flingskål till frukost.. Tränar inte idag iaf, segt som fasen!

Likes

Comments

Såå sugen nu.. Vad tror ni?

Likes

Comments

​Godmorgon vänner! Idag är jag faktiskt hemma från skolan.. Känner mig riktigt kass och behöver ännu en dag till att bara vara hemma och kurera mig! Vad har ni för er idag? 

Likes

Comments

​Som jag nämnde tidigare fick kvällen avslutas med en liten prommis.. Tennisdojjsen åkte på och vi gick bort längs ån. Under tunnlar och över broar hamnade vi tillslut vid ett litet villaområde. Det var såå lugnt och tyst, precis vad vi behövde! Sov så gott, puss o kram!

Likes

Comments