View tracker

Hello lovies, hoppas allt är fint! Efter en kortare dag i skolan (som vanligt??) stack jag till gymmet en sväng. Körde endast en muskelgrupp idag faktiskt, eller ah, mage och bål. Pumpade på i ca 50 minuter, åh det känns lagom såhär efteråt haha.. Men riktigt skönt var det iaf! Kvällen lär spenderas i soffan framför handbollen som sänds här strax, ni missar väl inte Sverige-Frankrike? Det blir en spännande match, jag tror på vinst, vad tror ni?

Likes

Comments

View tracker

Alltså idag har jag mått så himla bra.. Har bara känt mig allmänt glad hela dagen typ? Så skönt verkligen! Slutade tidigt och fick gå hela vägen hem (i solen), even better!
Nu har jag iaf precis kommit hem från gymmet.. Håller fortfarande på att känna efter om dehär med gym ens är något för mig haha, osäkert.. tror egt jag föredrar att springa och vara aktiv på andra sätt.
När jag känner mig redo ska jag nog ge mig på damlaget här hemma igen, för handbollen är så såå saknad! 

Likes

Comments

View tracker

Äntligen har jag en kaktus i mitt rum.. Visst är den fin? I love it<33
Ska strax ge mig ut i spåret och springa en fyra, ska bli så sköönt! Sen mot eftermiddagen ska som sagt jag och tjejerna kolla lite handboll i stan, blir skoj! Sen får vi se vart kvällen tar oss, kramis

Likes

Comments

Fridayy! Åh veckorna bara springer iväg, härligt! Ikväll har jag faktiskt ingenting planerat, tror bara att jag ska gymma en sväng innan det blir klassisk taco-kväll där hemma. Helgen lär spenderas i handbollshallen då det är handbollscup både lördag och söndag. Vad har ni för er ikväll?  

Likes

Comments

View tracker

Ni har väl inte missat? Jag fyller ju år idag! 17 jävla år på jorden! Känns faktiskt helt galet när man tänker så stort.. Min dag har iaf varit helt perfekt! Vaknade (tidigt) med finsång av familj och en (favvo) frukost på sängen, fick alltså avokadomackor, färskpressad juice och fruktsallad, med JORDGUBBAR! Dagen för övrigt i skolan har varit super, har fått massa gosekramar och grattishälsningar!

Nu har jag precis vinkat av gästerna efter en trevlig kväll här hemma. Så så såå nöjd och tacksam över allt!

Hipp hipp hurray, happy day! Kramis!

Likes

Comments

Stina i somras

Heej på er, hoppas allt är bra! Idag blev det en något kortare dag i skolan. Eftersom jag gick handbollsgymnasium föregående termin har jag inget inval här på gymnasiet. Men det gör mig faktiskt ingenting, för lite extra sovmornar och kortare skoldagar skadar inte.

Ikväll ska jag äntligen TRÄNA, ska bli så så såå skönt. Har verkligen kopplat bort träning nu de senaste två veckorna (bortsett från några enstaka löppass).. Inga konstigheter med tanke på allt som hänt, men nu är jag mer än redo för att komma igång igen! Härliiigt

Likes

Comments

En sådan söndag, har inte åstadkommit någonting idag. Vet inte om jag tycker det är skönt eller ångestfyllt? Hahah.. Cyklade iaf med syrran till Agnes och tränade en sväng på Spåret runt lunchtid. Sen har jag bara snackat med lite kompisar och kollat handbolls EM. Skulle egentligen in till stan en sväng, men orkade verkligen inte. Får liksom inte gjort någonting.. känner ni igen er? Aja, det är söndag, Its okay

Likes

Comments