HEJ PÅ ER! Det var då inte igår, haha.. Hur mår ni? Jag mår fint, vet ärligt inte varför jag inte har bloggat de senaste veckorna. En omedveten paus blev det helt enkelt. Men nu är jag igång igen, saknar ju att dela med mig av mitt otroligt händelserika liv!

Så, vad har hänt sedan senast? Tja, efter en vecka i Italien drog skolan igång. Jag har nog aldrig någonsin känt mig så otaggad och omotiverad inför en skolstart som jag gjorde. Ville verkligen inte gå. Men, men.. Imorgon avslutar jag tredje veckan med glatt humör. Det är ju inte så illa när man väl kommer igång, eller vad säger ni?

Jag har också gjort mina första handbollsträningar för i år? Känns helt jäkla galet. Dock vet ni läget, det är ju inte bra! Så vi har haft lite kontakt med läkarna i Göteborg och så, så får se hur jag klarar av träningen framöver.

Kul att vistas här igen, hörs när vi hörs! PUSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ITALY 2017, RESOR

Tisdag 15 augusti (IGÅR):

Ferragosto, har ni hört talas om det? Igår var det nämligen en vääldigt speciell dag här i Italien, (vi hade ingen aning). Efter att ha spenderat dagen i grottorna runt Tropea möttes vi av finklädda italienare överallt, stränderna var HELT packade. Mot kvällen åt vi 7-rätters där alla de Kalabriska specialitéerna trädde fram, ravioli, skaldjur, risotto, ja. ALLT. Matkoma var ordet ja. Haha. Som ett avslut på dagen dansade vi med italienarna på stranden och släppte upp rislyktor. Nog det mysigaste jag gjort. Kul att få vara med och fira en annan högtid sådär, helt ovetande.

Likes

Comments

ITALY 2017, RESOR

Är inte kaktusar det läckraste? Här i Italien fullkomligt kryllar det av kaktusar, i miljarder olika färger och former, så härligt!

Idag har vi hängt på stranden här nedanför, mamma lyckades dra på sig en förkylning, IGEN. Så hon har inte haft ork till fler utflykter, himla tråkigt. Men vi har allt haft det bra ändå. Jag och Stina ägnar seriöst 95% av tiden i vattnet, med vågorna. Kommer att gråta, spotta och snora saltvatten i flera veckor framöver efter denna semester, det kan jag lova.

Likes

Comments

ITALY 2017, RESOR

Godmorgon på er!

Idag blåser det en hel del så vågorna här utanför är bokstavligen livsfarliga. Dock är det otroligt läckert när de slår in. Vi har precis ätit frukost och sitter nu i bilen påväg till Capo Vaticano, förhoppningsvis är det lite lugnare där. Har både hört och sett mycket fint från Vaticano, så det ska bli spännande!

Likes

Comments

ITALY 2017, RESOR

Underbara, fantastiska Tropea.

Nu har vi hyrt bil, efter att ha spenderat de två första dagarna på hotellets strand. Som vanligt när vi är på semester vill vi utforska och se så mycket som möjligt! Vi tog oss iaf in till byn Tropea, som ligger ca 20 minuter norr om vårt område. Så otroligt fin stad, helt magisk. Äkta Italien liksom. Vi stannade först till vid en liten marknad där vi bland annat fick smaka på starka ostar och deras supersöta rödlök. Vi strosade oss igenom gatorna och kom ner till stranden vid lunchtid. Italienarna har också semester nu så det kryllar av gyllenbruna, fina människor. I love.

Likes

Comments

ITALY 2017, RESOR

Inlägget är i samarbete med Ivyrevel

Denna dag har trots grått och trist väder varit väldigt bra. Solen tar ju oavsett, jag är bränd som en kräfta, så inga bekymmer för varmt är det:)) Vi har iaf paddlat kanot/kajak?? Kan ej skillnaden.. haha och kastats runt i meterhöga vågor, SÅ KUL! Avslutade dagen med en saftig pizza i denna supersöta klänningen! Solnedgången här utanför är btw helt magisk

Likes

Comments

ITALY 2017, RESOR

Nu har vi precis ätit frukost och ska skynda oss ner till stranden igen, det är lika varmt idag! Ska snorkla och paddla kanot hade jag tänkt

Likes

Comments