Vad är det som händer? Jag har blivit sjukt trött på senaste tiden i både kroppen och sinnet. Vilket är onice, vet inte om jag kommer bli sjuk eller om jag inte orkar med att kliva upp tidigt för att åka buss till skolan i 45 minuter. Skulle behöva en semester och få ta de lugnt ett tag känns de som.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var det fredag och då hade jag utvecklingssamtal som gick utmärkt! Proud af. Men senare fick jag skjuts till Anja och vi käkade på en helt ny resturang som hade öppnat, maten var super god men mättande. Vi mötte sedan upp Oskar och pratade med honom och sedan mötte vi upp Lilly och jag måste få säga att denna kväll va fett nice men sjukt kallt dock. Vi satt även inne på en pizzeria och snackade och sällskap av lite fulla män fick vi. Men trevliga var dem och jag har haft en sjukt trevlig kväll. Så taaack underbara vänner.Likes

Comments

Längsta skoldagen var idag, eller de kändes som det iallafall. Några bra nyheter kom fram idag t.ex att jag klarade matte provet!! Thanks god! En annan sak också är att jag ska söka som statist för SVT och får hoppas att de tar med mig så jag får känna hur de känns bakom kameran.
Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en gryyyym dag. Kramar:)


Likes

Comments

Älskar mitt nya linne från Carlings som jag köpte för ungefär en vecka sedan. Sitter perfekt, bra kvalitet, snygg. Rekommenderar verkligen Carlings kläder! Det här linnet är perfekt för sommaren eftersom den är väldigt luftig och öppen + att den ser somrig ut:)


Likes

Comments

Alltså tjejer med pastell hår*.*
Enligt mig är det sjukt snyggt och jag skulle gärna vilja prova på en pastell färg i håret till sommaren. Det verkar super fräscht och det är alltid kul med en ny färg till håret som man aldrig provat:)
Tänk er en fin sol bränna med pastell hår! Hur fint låter inte det????


Likes

Comments

Bara jag som är suuuuuuper taggad till sommar??
Jag längtar så mycket att jag vill typ slänga iväg allt skolarbete och bara sluta skolan nu!
Jag är helt säker på att denna sommar kommer bli fett grym. Detta år har redan varit skit roligt om jag räknar bort allt trubbel jag hamnat i men 2015 kommer nog bli bästa året hittills. Sommaren kan ta och komma snart, snön kan iallafall fara bort!! Typ i södra Sverige är den redan borta tror jag???


Likes

Comments

Hej, för de första vill jag be om ursäkt för att jag inte bloggat på evigheter! Har helt enkelt inte haft lust. Men nu är de sportlov och igår var jag i Borga fjäll med vänner och åkte i backen. Jag bröt nästan smalbenet dock...
Idag har jag inte gjort något spännande, min kropp värker sen igår och jag bara ligger helt död.


Likes

Comments

Jag har inte blogg på ett tag påfund av att jag inte haft något vettigt att skriva. Men men idag har det iallafall inte hänt så mycket. Vi hade Geografi prov och de gick hyfsat bra faktiskt. Tycker dock dagen har varit lång och tråkig! Har inte haft så mycket ledig tid heller. Med glädje kan jag även säga att den 21-13 Mars startad till Umeå och får ÄNTLIGEN träffa min efterlängtade vän Ida. Vi träffs inte ofta, vilket är sjukt synd vi träffade bara varandra i 2 dagar förra året!:/ Men den tid jag får med henne är alltid rolig!


Likes

Comments

Heeej, jag går i en skola i Åsele och de är jätte fina och bra människor som jag verkligen verkligen älskar som går där och jag trivs med dom. Men i hela 7:an och början av 8:an var jag osäker på hur jag såg ut/hur jag ville se ut. Jag trivdes inte i vissa kläder och kände att de var ett helvete att gå till skolan i vissa klädesplagg. Jag hade även kroppskomplex och var så sjukt onöjd med min kropp. Så jag kände att jag behövde ändra på de! Jag ville inte va den där tjejiga tjejen som alltid ska ha ljusa kläder och uppsatt hår och massa fina smycken. NEJ! Jag ändrade stil till än lite punkigare stil vilket innebär att jag för de mesta bara har svarta kläder! Tack vare 5sos och 1D så kunde jag verkligen byta stil och skita i vad alla andra skulle tycka och nu trivs jag hur bra som helst med min kropp och klädstil. Jag skulle aldrig i hela mitt liv sätta på något som jag kände mig obekväm i. Mamma accepterar hur jag vill se ut men hon sa att hon skulle älska om jag hade ljusa jeans på mig nån gång så idag tog jag modet att sätta på mig ett par och herre gud vad hemskt de kändes men jag ska ha dem imorgon också även fast de inte känns kul. Jaja det här var ett fett random inlägg också men aa alltså jag skrev det här för att om DU inte trivs i det du har på dig så prova snälla något annat<33


Likes

Comments

Heej, jag har tänkt på en sak. Varför har vi armhålor egentligen? Det är bara ett jävla hål mitt i allt där de växer hår och där de kommer vätska som luktar rutten kattlåda, och de kallas svett! Så äckligt. Jag får rysningar bara jag hör ordet svett. Istället för ett hål kan de va platt och lent också slipper man svettas där!
Fattar inte varför jag drog upp Fergie helt random men aja... Jag är fortfarande sjuk vilket är tråkigt, hostan är så hemsk så jag måste knarka hostmedicin.
Hoppas allt är bra med er iallafall
Puss. xx


Likes

Comments