Godmorgon bloggen! Igår kväll hade vi som sagt en visning hemma med inredning från Zelected by Houze och herre min Jesus så mycket fint det fanns! Jag rekommenderar er verkligen att gå på en sådan visning om ni får chansen för det fanns så himla mycket fint och dessutom till bra priser också. Jag trodde först att det skulle vara lite högre pris på produkterna men när jag kikade i katalogen blev jag faktiskt lite överraskad att priset inte var högre än vad det var.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen! Nu var det ett tag sedan jag skrev men jag har inte fått ihop tiden till att skriva tidigare TROTS att jag egentligen inte gjort speciellt mycket. Hur det här går ihop vet jag inte ens, för det gör det inte. Men på något vis har det gjort det.

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska svänga förbi med sitt konsumkort så att jag kan åka och handla lite inför kvällen. Vi ska nämligen ha en inredningsvisning här hemma ikväll då en av mammas kompisar visar inredning från Zelected by Houze. Så när jag har varit och handlat tänkte jag hoppa in i duschen och sedan börja dammsuga här hemma. Mamma har redan gjort en större städning så jag ska bara dammsuga och kika runt så att allt ser fint ut.

Anyway, oktober är här och det är ganska mysigt. Solen skiner faktiskt idag och det ger en så himla mysig känsla ute trots att jag mestadels fryser utomhus. Hoppas det håller i sig länge så vi inte får en tråkig och grå höst!

Likes

Comments

Hej och vad kul att du har hittat hit! Mitt namn är Maja och jag är 18år gammal.

Jag tänkte att jag skulle ge bloggandet en chans igen. Har nämligen bloggat tidigare men tog en ganska lång paus för att fundera på om bloggandet verkligen var något för mig. Men efter en tids paus så kände jag att jag behövde någon stans att skriva av mig när jag känner för det. Och att starta om på nytt kändes bättre än att fortsätta på min gamla blogg. Kände inte att jag ville fortsätta under det bloggnamnet längre så jag skapade helt enkelt denna blogg. Så ni som vill följa med mig här är hjärtligt välkomna!

Ska få ihop ett litet "lära-känna" så småningom så att ni får ett litet hum om vem jag är!

Likes

Comments