Vardag

Att få semlor på en måndag är lyxigt! Gud så gott det är, skulle kunna leva på det! ÄLSKAR DET!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Är så sjuk hög just nu. Inte för att jag inte trivs hemma eller något sånt, men bara känslan att ha mitt egna. Att kunna laga den maten jag vill, kunna möblera och inreda som jag vill. Tror det är en speciell känsla. Dock, har jag så sjukt mycket jag vill göra innan jag bosätter mig någonstans. Ut och resa och bara leva life. Då blir det lite komplicerat med en lägenhet också som man ska betala. Hoppas att tiden går fort och att pengar rullar in så att jag inom en snar framtid efter alla mina resor kan flytta hemifrån och bosätta mig i mitt lilla kryp in!


Tiden går väll fort när man har roligt!

Likes

Comments

Äntligen fredag igen, denna vecka har gått så fort! Men, äntligen fredag och jag ska jobba ikväll. Det ska bli kul. Har varit förkyld och kan inte spela match som vi hade idag.. skit segt men men..

Ha en underbar fredag!

Likes

Comments

Vardag

Påväg mot bussen nu, idag är det risktvåan som gäller! Ska bli kul. Sen om 1 vecka fyller jag 18 år!!!

Likes

Comments

Vardag

Helluuu!

Tyvärr så måste helgen ha ett slut.. Min helg har varit supermysig. Har spelat match, umgåtts med släkt, vänner och Linus. Allt man behöver, och helgen ska avslutas med jobb. Vet inte hur kul det ska bli men, sysselsätter mig med något och det är bra.

Måndag imorgon och då är det nya tag, heja oss!

Helst vill jag spendera min söndag i min pyjamas, under täcket. Men, det är inte fallet.

Ha en underbar söndag!

Likes

Comments

Vardag

Den bästa känslan är efter match, när jag duschat, tänt några ljus och bäddat ner mig i nya lakan. Åhh! Kom hem för ca 1 timme sen ifrån min match i Tullinge. Det blev en vinst och inte bara det, vi kan nu kvala till Allsvenskan om vi håller vår andra placering i serien. Hur coolt?!?

Ikväll har jag inga planer. Förmodligen ska jag och Linus träffa två kompisar och laga pizza tillsammans och bara sitta och snacka, hur mysigt? Det blir inget vild kväll, är trött i kropp och knopp. Även fast helgen inte har bjudit på så mycket så är det bara skönt att ta det lugnt och vara hemma. Imorgon ska jag jobba till 01.. Så vilar upp mig till det.

Ha en underbar lördag mina fina!

<3

Likes

Comments