Header

Hästar, Ponny SM 2017

Hejsan allihopa!
Nu va det ett tag sen, men snart kommer det massor av roliga händelser jag kan berätta om!

Just nu är livet ganska skönt, bortsett från att min kropp vill döda mig innifrån med influensa och jag har tävling i helgen så rullar allt på
👌🏼

Peppar peppar ta i trä men båda killarna har varit så himla fina under varje pass jag ridit och nu har jag även hunnit debuterar MsvB (1,20) med Grålle och MsvA (1,30) med Toppen vilket jag eventuellt ska starta i helgen också beroende på hur jag mår.. såklart ska jag bli sjuk nu under förberedelserna inför SM..

Pojkarna har varit hos tandläkaren och fått en check att allt stämmer och Grålle blev även vaccinerad under tiden. Han charmar verkligen vem som helst! De på kliniken tog in båda tillsammans i rummet där de fixar tänder och undertiden Toppen fick putsade tänder stod Grålle och flörtade med personalen, verkligen en ängel
❤️ Nu har vi lagt ut dessa två fina på annons på Hästnet för försäljning, det hugger lite i hjärtat att veta att jag inte kommer kunna ha dem resten av livet ut men samtidigt kan jag inte samla på dem.

Midsommar var underbart! Vi firade tillsammans med
@tildatrulsson och hennes familj, åkte båt och åt god mat. Jag har nog aldrig skrattat så mycket och haft så kul på midsommar som nu!

Hoppas alla får ett bra lov och haft en trevlig midsommar så hörs vi!
😄👋🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hästar, Ponny SM 2017, Äventyr

Hejsan allihopa!

De va ett tag sen nu och anledningen till det är så simpel att jag har haft noll inspiration och mycket jobb i skolan.

Nu går vi in på sista veckan i skolan, sista veckan för mig på Ekeby någonsin, sista veckan med min klass och sista veckan där jag kommer träffa mina vänner varje dag..

Många är lyckliga över att få sommarlov, och tro mig de finns inge bättre, men jag kommer sakna alla sjukt mycket. De flesta i min klass kommer gå på samma gymnasium och vi är endast ett fåtal som går i andra städer. Avslutningen kommer bli helt fantastisk, vi kommer äta finmiddag, tåga genom Sala och efter det ska jag och några vänner åka och grilla tillsammans
😊

Jag har hunnit fylla 16 år och får börja övningsköra vilket gör mig lätt nervös då jag knappt har koll på moppen
😅Idag ska vi ha ett mindre släktkalas och sen på eftermiddagen ska jag åka till stallet för att sköta om mina prinsar. På något konstigt vis bjuds det alltid på fint väder när jag fyller år, det tackar vi för!☀️

Under kommande helg ska jag starta min och Toppens absolut första MsvA (1.30) vilket börjar bli ganska högt måste jag erkänna. Grålle ska även starta sin allra första MsvB (1.20) men det känner jag mig coollugn inför!

Jag har ganska mycket planer inför sommaren! Midsommar ska vi fira tillsammans med
@tildatrulsson och hennes familj, sen ska vi även åka till Falsterbo Horseshow och jobba, sen flyttar vi ner tillsammans i slutet av sommaren.

Hoppas alla får ett bra sommarlov! Såklart kommer jag uppdatera mer under sommaren då jag ska försöka gå på så många utflykter as possible!

Ta hand om er!
😘✨

Likes

Comments

Äventyr, Ponny SM 2017, Hästar

Hejsan allihopa!

Jag har blivit kär. Fast inte i en människa utan ett par ridskor och shortchaps
😅

Mina gamla ridskor var så slitna att sulan var lös på både insidan och utsidan, de va näst intill gråa på tårna för att de va så slitna så det behövdes ett par nya.

Såklart köpte jag de från Glada Hästen i Spiltan då jag tycker att de som jobbar där är enormt trevliga och mycket duktiga på vad de gör! Denna gång fick de bli ett par lite dyrare skor då jag använder dem konstant och i detta fall får man vad man betalar för!

Jag fick ett par Ariatskor och ett par Dyonchaps som totalt gick på ungefär 3500kr. Jag längtade hem hela dagen idag för att få åka till stallet å rida med dem
😍 Det är materiell lycka på hög nivå!

Just nu är de inte så många tävlingar inplanerade utan vi ska ha möte med tränare för att lägga upp en plan inför SM nu när jag är kvalad.

Min kära farmor fyllde 70 igår och vi var på ett jättetrevligt kalas med god mat och trevligt sällskap! Hon kanske är 70 i siffror men de märks knappast av på varken utseende eller kroppsmässigt
❤️

I skolan har vi ett fåtal prov och uppgifter kvar och sen är det sommarlov
😍 Högstadiet har verkligen bara flugit förbi!

Midsommar är om en månad ungefär men vi har redan spännande planer som jag ser fram emot
🙈 och om typ en halv månad fyller jag 16 år och får börja övningsköra😱

Hoppas alla haft en bra förra vecka i detta solsken blandat med regn
🌦 Ta hand om er så hörs vi!

(Bild på våra prinsar sen senaste tävlingen Grålle var på
💕🐴🐴 @tildatrulsson och hennes fina Tariq till höger å jag på Grållegråben till vänster)

Likes

Comments