Header

Äventyr, Om mig

Hej allihopa!

idag insåg jag att jag faktiskt fått ordentlig sovmorgon utan att behöva ta ut hästar eller stressa till skolan. Som många vet har jag och @tildatrulsson flyttat tillsammans ner till Skåne för att plugga hippologi/naturvetenskap på Sveriges största gymnasium, Polhemskolan i samarbete med Flyinge Ridgymnasium.

Första dagen i skolan var i torsdags, mest introduktion och lära sig namn på alla i klassen. På högstadiet hade jag en ganska liten klass jämfört med nu då vi är 32st för att skolan har slagit ihop Niu (elitsatsning) tillsammans med hippologi då hippologerna inte fyller en hel klass själv vilket gör att de lämnas plats åt fler elitsatsare som kan komma in. Än så länge känns både skola och klass mycket bra!

Vi har även träffat Flyingelärarna och vår mentor här, hippologilektionerna drar inte igång ordentligt förens vecka 36 och anledningen har jag glömt bort men de gör att vi är lediga under kommande torsdag.

Mina ponnys är inte med mig ner utan Toppen står hos sin nya ägare och verkar stortrivas, bättre kunde de inte blivit! Grålle däremot gick inte igenom besiktning och blev nu behandlad för de lilla som hittats, jag får åka hem under några helger och trimma honom vid igångsättnig för sen när han är helt igång ska ut på försäljning igen! Just nu står han hos Toppens ägare vilket jag är enormt tacksam över! Tusen tack för allt familjen Hanné!

Såklart har vi redan hittat på något kul med resten av tjejerna här på anläggningen! Rektorn på Flyinge, AnnaKarin, tog med oss ut på Malmöfestivalen när IconaPop spelade vilket var bland det roligaste jag gjort på länge! En hel hög dansande ungdomar i en stor publik till grym musik! Fick dock alkohol på benet och cigarettrök i ansiktet minst en gång men vad gör de när man dansar och har kul, blev erbjuden både alkohol och cigg av nån kille men tackade nej såklart. Flyinge har noll tolerans mot alkohol, befinner man sig på anläggningen berusad blir man utkastad vilket jag tycker är helt rätt då det kan påverka andras säkerhet.

Det var ett sjukt tryck i publiken och vakter sprang fram och tillbaka med nya människor för att kasta ut dem. Kan inte påstå att det påverkade oss särskilt mycket dock. Tanken var att samma gäng som var på festivalen i tisdags även skulle gå nu i fredags men ingen orkade och det skulle bli både dyrt och krångligt att ta sig tillbaka till anläggningen på kvällen då man är tvungen att ta taxi.

Hoppas alla haft ett bra sommarlov och att alla där hemma njuter av de sista dagarna av frihet så hörs vi! Ska försöka uppdatera till om mitt liv här nere.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ponny SM 2017, Hästar, Äventyr

Hejsan allihopa!

Nu börjar allt spännande dra ihop sig och dagarna bara flyger förbi! SM är om mindre än en vecka, sen är det bara några veckor efter det som jag tar mitt pick och pack ner till Skåne för att gå på gymnasium.

Jag är otroligt taggad på att börja ett nytt äventyr men samtidigt ska de bli sjukt jobbigt att lämna alla nära och kära här hemma, tur att det finns tåg, flyg och telefoner!

@tildatrulsson och jag var på Falsterbo Horseshow och jobbade i tre dagar, vi åkte tåg ner själva och tog oss från stationen till campingen. Det är lärorikt att göra såna här småresor för man lär sig att ta ansvar, passa tider och lägga upp pengar så att det funkar ekonomiskt också! Vi jobbade i de internationella stallarna och fick träffa massor av kända ryttare samt hästar! Vi har planerat att göra om det även nästa år! Jag har alltid lika roligt när vi två åker på äventyr!

Igår var mamma, pappa och jag på tapasrestaurangen Pinchos som ligger i Västerås, det var supertrevligt och maten var jättegod! Vi firade att jag kommit in på flyinge och att jag tagit mig till SM.

Vill man se mina starter under SM sänds det live på
Equisport (👈🏼länk där) under kategorin "SM 2017 sundbyholm" och jag har start 58 på onsdagen, så håll ögonen öppna för Mr Top Notch och Maja Apel😄 Vill man komma och kolla live går SM på Sundbyholm Travbana men tänk på att Kvicksundsbron är avstängd! All support uppskattas!💕

Jag vill tacka alla redan nu som hjälpt till och gett mig möjligheten att starta SM och ett stort tack till Azzcon som sponsrar med planscher till boxen och som trycker upp T-shirts till mitt team! Vill ni kolla in deras hemsida eller är sugna på att trycka en egen T-shirt så länkar jag deras hemsida här! 😊

Hoppas alla haft ett skönt sommarlov än så länge och att alla som nyss fått semester får en trevlig sådan så hörs vi!
😘👋🏼

Likes

Comments

Hästar, Ponny SM 2017

Hejsan allihopa!
Nu va det ett tag sen, men snart kommer det massor av roliga händelser jag kan berätta om!

Just nu är livet ganska skönt, bortsett från att min kropp vill döda mig innifrån med influensa och jag har tävling i helgen så rullar allt på
👌🏼

Peppar peppar ta i trä men båda killarna har varit så himla fina under varje pass jag ridit och nu har jag även hunnit debuterar MsvB (1,20) med Grålle och MsvA (1,30) med Toppen vilket jag eventuellt ska starta i helgen också beroende på hur jag mår.. såklart ska jag bli sjuk nu under förberedelserna inför SM..

Pojkarna har varit hos tandläkaren och fått en check att allt stämmer och Grålle blev även vaccinerad under tiden. Han charmar verkligen vem som helst! De på kliniken tog in båda tillsammans i rummet där de fixar tänder och undertiden Toppen fick putsade tänder stod Grålle och flörtade med personalen, verkligen en ängel
❤️ Nu har vi lagt ut dessa två fina på annons på Hästnet för försäljning, det hugger lite i hjärtat att veta att jag inte kommer kunna ha dem resten av livet ut men samtidigt kan jag inte samla på dem.

Midsommar var underbart! Vi firade tillsammans med
@tildatrulsson och hennes familj, åkte båt och åt god mat. Jag har nog aldrig skrattat så mycket och haft så kul på midsommar som nu!

Hoppas alla får ett bra lov och haft en trevlig midsommar så hörs vi!
😄👋🏼

Likes

Comments