Mitt i helvetet så fick jag energi och livet kändes helt plötsligt ganska bra. Jag och Felicia tog oss i kragen och köpte gymkort idag, och körde på en timme. Mår ju så mycket bättre när jag tränar, så förhoppningvis blir det lite mer ljus i tunneln nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Aldrig gråtit i skolan. Fram till idag. Idag rann det över. Fylld av känslor hit och dit samtidigt som jag känner mig helt tom. Stressen och ångesten tar död på mig

Likes

Comments

I söndags morse möttes vi upp på Falun C. Det var vi i Natur SAM som fick åka till London. Så jäkla nice!
Vi var framme i London och där vi skulle bo runt 18-tiden. Rummet var en riktigt besvikelse. Så trångt och sunkigt. Men det blir väl så när skolan anordnar.

Vi gjorde några kulturbesök bl.a. på ett buddhistiskt tempel, ett krigsmuseeum, parlamentet, konstmuseum, Kensington Palace för afternoon Tea. Vi gjorde säkert nått mer men det kommer jag inte ihåg. Det som var nice var att vi fick en hel del fritid och den tiden spenderades sjävklart till shopping. Vi fick även göra vad vi ville på kvällarna och då passade vi självklart på att testa Londons uteliv. Vi gick ut i måndags så för att vara så i början på veckan så var det mycket folk. Hade varit kul att gå ut på en fredag eller lördag, då hade det förmodligen varit 10 gånger bättre.
I helhet är jag nöjd med resan men boendet drog självklart ner det. Men vi har haft kul iaf!

Likes

Comments

Eftersom snögubben ligger på toppen så går det inte att åka bil dit. Därför tar man bandvagnen upp dit. Sweet!

Väl på toppen väntade en himmelsk middag! Så jäkla gott! Och så mysigt att familjen gjorde detta tillsammans. Eftersom jag bor i Falun och alla jobbar så mycket så blir det sällan att vi tar oss tid till sån här kvalitetstid.

Likes

Comments

Alltså jag har verkligen de finaste vännerna! Idag kom Emme och överraskade mig med en påse godis, chips, en celsius (med nya smaken som jag letat jättelänge efter), en tidning, en ljuslykta och en blombukett för hon visste att jag haft en riktigt skitdag. Så mysigt att bara sitta och prata med henne. Finaste finaste hon <33333

Likes

Comments

I lördags var det årets finaste dag. Och vad passade bättre då än att göra det hundarna, jag och mamma gillar bäst? Vi drog ut med ett varsitt 8-spann på en 31 km runda. Pappa hängde med på skoter som fotograf och back up. Så härlig dag!

Likes

Comments

Ett leende. Ett genuint leende. Saknar det. Nu finns bara ett påklistrat leende. Tror väggen är nära nu.

Likes

Comments

I onsdags var det kalas. 100 dagars festen! 100 dagar till vi är fria! Det var verkligen så kul! (Sjukt att det idag är 98 dagar??)

Likes

Comments

Måste njuta av denna utsikt varje kväll, varje minut. Lägenheten är uppsagd och dagarna är räknade. Om 102 dagar lämnar jag Falun. Lite vemod att dessa tre år snart är över. Men allt har ett slut. Dock går inte flyttlasset hem till Sälen om 102 dagar. Utan direkt åker jag på nya äventyr och drar med mitt flyttlass söderut. Det blir bra det här

Likes

Comments

Jag har haft en del problem med finnar, fet hy osv. Och alla med såna problem har pratat så gott om Cetaphil, så tänkte prova jag också. Dessutom har jag börjat med en kräm som ska ta bort ärr. Så förhoppningvis ska mitt ansikte bli fritt från ärr och min hy bli bra inom en snar framtid. Hoppas hoppas

Likes

Comments