Den ända bilden som går att visa för allmänheten haha

En fredagkväll bättre än de flesta! Wow vad kul vi hade! Först träffade vi ett asskönt grabbgäng i deras stuga och hängde där i några timmar innan hela gänget drog till ICE. Det var schlagerkväll, så fick skriksjunga heeela kvällen. Ville aldrig att kvällen skulle ta slut. Vid 04:30 kom jag och Joline insläntrande i huset. Tog varsin nutellamacka och sen somnade vi ganska gott. Kortfattad historia av en ganska icke så lugn kväll

Likes

Comments

Hemma i Sälen nu. Hämtade upp Joline hos henne vid 14:30. Och började rulla hem mot Sälen. Dock fick vi vända efter någon mil då jag glömt en väldigt viktig sak hahah. Men efter lite om och men, så kom vi hem till Sälen vid 18-tiden. Var väl inte superkul att rulla in på gården och se att huset var kolsvart och att jag kommer vara ensam hemma hela helgen... Men har ju som tur är alla hundarna. Och så ska jag jobba fredag och söndag. Så blir ändå inte så mycket ensamhet iallafall

Likes

Comments

Skrev till Felicia, hon sa att vi drar ut. Helt spontant. Jag åker och hämtar henne, vi fixar oss. Vi tänker att det vore roligare om vi var flera. Så hör av mig till Joline och Maria och dom var på, och drog även med Stina och Ebba. Lever ju som sagt för spontanitet! Verkligen så mysigt och kul att bara gå ut och ta en öl men dom, mitt i veckan.

Likes

Comments

Juli: Var på militärläger med Meja i Gävle

Hängde lite hos mormor och morfar efter militären

Sprang en del på myrarna medan mamma plockade hjortron.

Åkte sen till fantastiska Blekinge och hängde där i två veckor

Mormor fyllde 80 och hade fest på Bäckaskog slott

Augusti: fortsatte hänga i Blekinge ett tag till

Hängde på stranden och spelade en del volleyboll

Hade skräckiskväll på gamla fiskebåten

Åkte till Köpenhamn med detta sköna gäng

Festade en del med tyskarna och spelade bl.a. Beerpong

Sprang stafettvasan, min sträcka på 11 km

Kom tillbaka till Falun för att börja mitt sista år. Sprang en hel del på lugnet. Får lite ångest över att tänka på hur vältränad jag var då. Och sen blev jag sjuk mm så tappade jag allt :))

Som sagt hängde en del på Lugnet antingen springandes eller sköna promenader

Hela klassen åt på O'learys


September:

Var på bl.a. Hov1 och Miriam Bryant när dom var här i Falun på Falukalaset

Körde säsongens första tävling i Borlänge, vilket gick bra! Men det var varmt

Vi hade pyjamastema i skolan

Och sen superhjältetema

Ettorna skulle självklart nollas

Efter nollningen blev det självklart fest för alla naturare


Oktober:

Startade SM med en rejäl förkylning, hade dessutom haft feber ett par dagar innan. Inte jättebra kanske

Åkte till Stockholm med klassen och besökte Drottningholm och ABBA museet

Åkte på träff med Royal Canin -teamet

Färgade håret grått. Saknar det faktiskt. Eller ja då när det var GRÅTT och inte skiftade i regnbågens alla färger

Jag och Joline tatuerade oss

Var på MT i Kungälv med Meja

November

Tränade hundar i första snön. Tränade ju självklart alla andra månader också

Halloween och två utklädnadsfester, en på etage och en på bowlingen i Rättvik

Lite mer fest när det blev Girls Night Out på etage med modevisning och sen fest

Familjen skaffade sig en ny leksak, och jag var den som fick äran att vara den första ever att köra den

Tog premiäråk i Gustavsbacken med Joline

Det blev 200-dagars fest, alltså första studentfesten


December:

Jag och Joline drog till Oslo och strosade runt där men vi gick också på HÅKAN!!!!

Ja sen blev det jullov, jag jobbade röven av mig, tränade hundar, firade jul och nyår där emellan också

Likes

Comments

I helgen tog vi SM-silver! Känns så skönt efter motgångarna! Så stolt över vovvarna. Nu är det bara en tävling kvar v.9 sen är det bara mysturer utan press ock stress. Längtar!

Likes

Comments

Livsnjutar'n. Den ända katten jag verkligen älskar. Han är så cool och skön. Fattar inte att han redan är drygt 16 år??

Likes

Comments

Dag 1 fick vi en riktigt bra runda. Körde helt felfritt och hundarna jobbade jättebra. Lite tittiga på alla fotografer och folk som var ute i spåret, men inga problem. Vi körde in på en elfte plats med 1 min och 23 sekunder upp till guldet. Jag var såå nöjd med hundarna!

Dag 2 var det riktigt varmt. Tror det var runt +20 i solen. Värsta tänkbara förutsättningarna för hundarna. Vi som brukar ha +15 som absolut maxgräns vid träning. Så skulle dom nu prestera på topp i sån värme och mycket högre och fuktigare luft än vad dom är vana vid. Hundarna tog stryk. Dom blev väldigt trötta och varma, och orkade inte på slutet. Så vi halkade ner till trettonde plats...

Dag 3. Kallare än dag två, men fortfarande varmt och fuktigt. Tror hundarna blev så trötta dag två, och även väldigt mentalt trötta av allt runt om kring. Så min ena ledarhund orkade inte alls springa i den höga hastigheten som de andra. Men det var inget tryck i någon av dom. Så vi slutade på plats 16.

Jag var så otroligt besviken. Jag hade hoppats på så mycket mer. Och jag vet att vi kan prestera så mycket bättre. Jag pratade med min norska vän som också var så besviken. Båda vi kör så mycket bättre hemma i Skandinavien när det är vårt klimat, så våra resultat är så missvisande när man är nere och tävlar så här. Och det är det som är så jäkla surt.

Detta tog väl extra hårt just för att hundarna är där jag känner att jag kan prestera. Jag har haft och har det tufft i skolan. Och jag fightas med ångest, stress och panikkänslor dagligen och har gjort det i flera år nu. Jag lägger ner hela min själ i hundarna och vill så jävla jävla mycket. Och så slutar det så här... Fan. Jag vet inte om jag orkar satsa 110% en säsong till. Jag kanske ska ta ett break. Hundarna är unga, och kanske vore det bara bra att dom får vara ifrån tävlingar en säsong för att mogna. Jag tror även att jag behöver komma bort från allt ett tag för att hitta tillbaka till glädjen och motivationen. Jag har ändå hållit på med detta sedan jag föddes. Så ett år hit eller dit spelar inte så stor roll. Försöker intala mig själv att jag inte ska stressa fram resultaten. För i denna sport behöver man inte satsa allt när man är runt 20 år, för sen är det för sent. Utan dom som ligger i toppen i denna sport är runt 30 år och äldre. Så jag har framtiden för mig. Jag vet ju att det är detta jag vill hålla på med. Men behöver nog ett break för att inte förstöra den lilla gnistan som finns kvar. Men vi får se. Tiden får utvisa.

Likes

Comments

Idag var det veterinärbesiktning på förmiddagen. Vid 13-tiden åkte jag ut på skidor för att kolla banan. Det var ganska kuperat med några långa och sega backar. Några delar gick längs med en asfalterad väg och många vägövergångar. Men håller sig vädret hyfsat kallt så att spåren inte blir så mjuka och slushiga så tror jag att vi ska klara det fint.

Kan inte klaga på utsikten från spåret iallafall

Imorgon kl 11:40 står vi där. Nu går det inte att göra något, det är bara att hoppas på att vi får köra felfritt och att det räcker långt!

Nummerlapp och chip

Klockan 19:30 ska vi befinna oss på torget för invigningsceremonin! Börjar bli skapligt nervös nu. Men tror det bara är bra, för då kommer tävlingsdjävulen ut ur en.

Likes

Comments

Nu är vi äntligen framme i Inzell Tyskland. Vi kom fram vid 11:30 idag. Åkte hemifrån Sälen vid 10 i måndags. Resan har gått väldigt bra.

Men när vi kom fram så började det väl inte jättebra. Åkte direkt till tävlingsplatsen för att få mer info om vilka tider det är som gäller mm. Men inget schema var klart. Åker till hotellet för att checka in. Går sen tillbaka till tävlingsplatsen för att kolla banan med skidor. Men så får jag höra att alla delar av banan inte är preparerade ännu och att det saknas markeringar och banskiss. Man brukar börja preparera spår redan vid de första centimeterna av snö. Nu har det varit snö här i flera veckor och det är två dagar kvar till tävling, och dom har fortfarande inte börjat än...

Jaja, tog istället en längre promenad med hundarna och jag for mest efter dom som en vante. Så trycket och energin finns där, så det känns bra! Nu är det bara att hoppas att arrangörerna tar sig i kragen och att vädret vänder mot det kallare (har spöregnat här idag).

Likes

Comments