Kom bara hem, tränade hundarna, packade om och sen rullade vidare igen. Denna gång till Falun tyvärr. Från dess att jag parkerade bilen hemma i Sälen så kom jag ut ur min bubbla jag levt i under helgen. Och ångesten kom som en flodvåg. Tårarna brände.

Fick iallafall sällskap av Joline i bilen ner till Falun. Väldigt välbehövligt med lite catch up med henne. Vet inte ens när vi träffades på riktigt och pratade?

Likes

Comments

I torsdag runt lunch började jag rulla mot Björnrike. Tyvärr själv. Joline skulle också följt med men blev självklart sjuk dagen innan... Var inte alls lika taggad på att åka efter det beskedet. Men jag packade grejerna och åkte. Stannade till i Mora för att äta lunch med pappa.

Efter lunchen så rullade jag direkt vidare norrut. Lite otur med att hamna först bakom plog/saltbilen och sedan sandbilen. Även annan trafik som körde långsamt, och även en olycka. Det gjorde att det tog lite längre tid än väntat, men vid 18-tiden var jag uppe. Och där väntade ett härligt gäng på 10 personer i en jättefin stuga!

Checka fönstren och utsikten liksom

Vi fick två riktigt härliga dagar i backen. Och jag blev faktiskt glatt överraskad över att det var så bra åkning i Björnrike. Hade fått för mig att det var något litet skitställe. Men istället var det riktigt bra åkning och roliga backar!

Sista kvällen avslutades med foundueafton ute. Så mysigt verkligen! Kändes dock väldigt jobbigt att det var sista kvällen, eftersom det var precis då man lärt känna varandra lite och sig mer bekväm med alla​. 

Blev sen en ganska tidigt kväll för hela gänget eftersom alla skulle upp tidigt och städa stugan och sen köra hem. 

Var verkligen med vemod men samtidigt med ett leende som jag lämnade. Jobbigt att allt helt plötsligt var över, men ändå glad över att det hände!

Likes

Comments

Säsongens första tävling i Hamar, Norge, och 3 av 4 hundars första slädtävling någonsin. Lite strul båda dagarna men inget allvarligt. Så för att vara första gången för nästan hela teamet är jag supernöjd med en andra plats!

Nu laddar vi om inför Hamra helgen v.3 och sen EM v.5! Blev för övrigt uttagen till landslaget efter denna tävling, så på EM blir det till att köra i blågula kläder.

Likes

Comments

Händer inte så mycket i livet just nu, därav min frånvaro. Från dess att jag kom hem från Falun har jag jobbat, tränat hundar, jobbat, tränat hundar, och sovit lite mellan varven också. Och juste det har ju också varit julafton och nyår.

På julafton jobbade jag. Sen blev det ett lugnt och mysigt firande med bara familjen. Vi åt gott, öppnade paket, och spelade spel.

Igår var det nyårsafton, och den såg väl lite ut som julafton. Jobbade, kom hem, tränade hundar på fjället, åt gott, spelade lite spel med familjen. Och sen sov jag faktiskt in det nya året. Var trött och skulle upp och börja jobba 08:45. Men klagar verkligen inte. Nyår är galet överskattat, och jag var nöjd med att bara vara hemma och chilla lite. Fest kommer det blir mer av i framtiden.

Spel på julafton med la familia

Mina bästa bästa! Hemma är det isgata så vi packade allt och drog upp på fjället, och där fanns "massa" snö och helt nypistade spår. Så kul och härligt tyckte både jag och hundarna, vilket resulterade i ett riktigt fartpass! Tävling om mindre än en vecka nu. TAGGA!!

Och efter träning blev det finmiddag och lite vid och champagne dagen till ära. Försökte kämpa på till tolvslaget, men somnade vid 23:30.

Likes

Comments

Klockan 09:50 idag möttes jag och Felicia på sjukhuset. Vi gick till blodcentralen för första gången och tog blodprov. Förhoppningvis blir proven godkända så att vi snart får komma tillbaka igen och ge blod.

Jag är med i donationsregistret, tobiasregistret och förhoppningvis blir jag snart registrerad som blodgivare. Detta är så viktigt - du kan rädda liv! Så registrerar dig NU!

Likes

Comments

Ångesten har blivit min närmsta vän. Det är den som alltid håller mig sällskap. Det är den som alltid finns där. I vått och torrt. I bra och dåligt. Ibland öppnar den bara dörren lite på glänt och bara finns i bakgrunden. Ibland kommer den som en tsunami och river ner allt.
Vill bara bli lämnad ifred. Men istället håller den sig kvar. Klamrar sig fast. Hårdare än någonsin. Förstör allt. Jag hatar min vän.

Likes

Comments

Igår var det glöggkväll hos Linnea. Vi gjorde hemmagjord pizza, åt Linnéas hemmagjorda saffranssemlor, drack glögg, spelade paketspelet, och sen även absolut överens.
Vi hade en supermysig kväll, och var tillbaka i Falun runt tolv snåret.

Likes

Comments

På gränsen igår. Idag. Imorgon? Tryck över bröstet, klump i magen, klump i halsen, brinnande tårar bakom ögonen. Ingen ork. Vill bara ligga i sängen för där känner jag inte. Inte lika mycket iallafall.

Likes

Comments

Igår vid 10 hämtade jag upp Joline. Dagen vi längtat till så länge var äntligen här! Vi skulle äntligen dra till Oslo och få sen den finaste av dom alla. Håkan Hellström!

När vi äntligen blev av med bilen i ett p-hus, uppsökte vi direkt en toa och en Max. Båda var väldigt välbehövligt, och vi var två nya människor efteråt

Ångestbaren: förmodligen där man hör hemma

Vi hade några timmar över när vi ätit. Så vi gick och kollade runt i Oslo. Vi hittade en gränd med en ångestbar där vi gärna gått in om vi haft mer tid. Tror vi skulle passar in bra där, vi med våran ångest.

Gatorna tog oss sedan till en julmarknad. En julmarknad av högsta klass. Har aldrig varit på en och fått julkänslan utan snö. Men här fick man sannerligen en julkänslan! Det var den finaste och mysigaste julmarknaden jag varit på

Och sen var tiden kommen. Tiden då vi äntligen skulle få se Håkan igen. En andra gång för detta år. Kan endast säga WOW. Han är den bästa och finaste någonsin. Ett leende från öra till öra under två och en halv timme.

Likes

Comments

Första studentfesten avklarades igår. Det var kul, men förfesten hemma hos mig var bättre!

Likes

Comments