View tracker

Igår var det glöggkväll hos Linnea. Vi gjorde hemmagjord pizza, åt Linnéas hemmagjorda saffranssemlor, drack glögg, spelade paketspelet, och sen även absolut överens.
Vi hade en supermysig kväll, och var tillbaka i Falun runt tolv snåret.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

På gränsen igår. Idag. Imorgon? Tryck över bröstet, klump i magen, klump i halsen, brinnande tårar bakom ögonen. Ingen ork. Vill bara ligga i sängen för där känner jag inte. Inte lika mycket iallafall.

Likes

Comments

View tracker

Igår vid 10 hämtade jag upp Joline. Dagen vi längtat till så länge var äntligen här! Vi skulle äntligen dra till Oslo och få sen den finaste av dom alla. Håkan Hellström!

När vi äntligen blev av med bilen i ett p-hus, uppsökte vi direkt en toa och en Max. Båda var väldigt välbehövligt, och vi var två nya människor efteråt

Ångestbaren: förmodligen där man hör hemma

Vi hade några timmar över när vi ätit. Så vi gick och kollade runt i Oslo. Vi hittade en gränd med en ångestbar där vi gärna gått in om vi haft mer tid. Tror vi skulle passar in bra där, vi med våran ångest.

Gatorna tog oss sedan till en julmarknad. En julmarknad av högsta klass. Har aldrig varit på en och fått julkänslan utan snö. Men här fick man sannerligen en julkänslan! Det var den finaste och mysigaste julmarknaden jag varit på

Och sen var tiden kommen. Tiden då vi äntligen skulle få se Håkan igen. En andra gång för detta år. Kan endast säga WOW. Han är den bästa och finaste någonsin. Ett leende från öra till öra under två och en halv timme.

Likes

Comments

Första studentfesten avklarades igår. Det var kul, men förfesten hemma hos mig var bättre!

Likes

Comments

Jag kom hem vid 17-tiden och har sedan dess varit väldigt produktiv. Har läst ca 200 sidor och därmed äntligen läst ut boken som jag ska ha seminarium om på torsdag. Nu ska jag bara försöka plugga en stund på SAM-provet också som jag ska ha imorgon...

Likes

Comments

I helgen har jag faktiskt inte gjort så mycket. Kom hem i torsdag och hann träna hundarna på kvällen och även på fredag förmiddag. Sen förvandlades vägarna till skridskobanor. Alltid lika surt när träningen stannas av, men tyvärr är det bara att gilla läget eftersom det inte går att påverka.
Så istället för hundträning så har jag hunnit med att träna mig själv lite, jag och mamma har även hunnit med att baka några olika sorters småkakor till jul. Helt sjukt att det är mindre än en månad kvar??

Denna vecka har jag ett seminarium och ett prov, så måste verkligen försöka plugga. Men så jäkla svårt när man är så trött hela tiden...

Längtar tillbaka till Blekinge såå mycket nu när det är den här gråa isiga mellanperioden...

Likes

Comments

Vill bara sitta här på golvet i en oändlighet

Det är så fruktansvärt mycket just nu. Det är prov hit och dit, en massa inlämningar, och gymnasiearbete på det. Sen går man ju i skolan 08:30-16:30 typ varje dag, plugga när man kommer hem, och sen ska man ju även hinna ta hand om sig själv och sova där emellan också.

Hatar att stressa så här och känna mig så otillräcklig. Sist när jag kände så här och det var så mycket så föll jag ner till botten. Jag låg på en hårfin gräns till att bli utmattad. Och jag är livrädd för att hamna där igen. Men det är ju inte så att jag kan dra ner på skolans tempo? Usch vill bara vara hemma och göra ingenting i en hel vecka

Likes

Comments

Igår tog vi lite spontant en myskväll med vin och supergod mat - fläskfilé, potatis och bea. Vi hinner typ aldrig umgås, speciellt inte med Linnéa, så var verkligen jättemysigt att vi fick till denna kväll!

Likes

Comments

Att få dra de första svängarna redan den 19 november var verkligen inte fy skam. Helt underbart faktiskt, även om man var rätt nöjd efter ca fem åk haha. Denna säsong har jag verkligen sagt till mig själv att jag ska ta vara på detta och åka minst varannan helg. Hoppas jag håller det, för jag har ångrat mig lika mycket varje säsong när den är slut och jag inser hur lite jag åkt

Likes

Comments