Header

hej, nu har jag inte bloggat på mer än en vecka. Har för det första inte hunnit och för det andra inte haft så bra internet där vi varit.
Jag har alltså varit i björnrike och åkt skidor! Har inte varit på skidsemester på ca 4 år, vi var alltid i fjällen när vi va mindre men sen har det bara inte blivit av. Som sagt, vi har iallafall haft superkul förutom en sak som va skit, och det var att jag slog i min rygg. Det finns ju flera ställen man kan hoppa av på i liften och jag hoppade av för tidigt. Efter mig kom mamma ensam på en lift då tänkte jag"ah men då hoppar jag på hennes bredvid" och det slutade med att jag hamnade lite fel ramlade och slog i mitt huvud och rygg, kom knappt ihåg något förutom att jag låg på en slags bår med nackkrage osv. Jag fick åka tillbaka till stugan efter ca 2 h och efter det var det bättre. Förutom att jag fortfarande har jätteont när jag springer, så ingen rugby för mig nu på ett tag..
Om man bortser från det var det roligare än vad jag förväntat mig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ett big yes till Beyonce helt klart. Frågan är bara om de är värt att köpa biljett till henne eller en biljett till weekend festival. vill så gärna se Beyonce live men vill ändå till weekend eller Bråvalla. Vi får väl se vad som händer & sker framöver, bara det inte blir försent för att köpa biljetterna. Iallafall, weekend festival? Alltså wow, de skulle va så sjukt att åka på de, kolla bara på alla artister som kommer och speciellt Martin Garrix! Det är också något jag så gärna vill åka på men det är boende & pengar som man måste fixa. Jag är sån att jag e svinrädd av mig att vara själv typ en sekund ute när de är mörkt. Efter allt detta kaos som händer just nu känner jag mig inte trygg alls och att gå i Stockholm hem sen är väl lite sådär.. Om jag nu åker så tror jag att jag åker med Emilia, Evelina och några jag vet inte riktigt vilka av oss tjejer som ska dit för dem andra ska till Bråvalla istället. Så vi får väl se om det blir Bråvalla eller Weekend.

Likes

Comments

Nu är det alltså redan sportlov nästa vecka? Det går så sjukt fort, tänk liksom sedan julafton hur fort går det inte!! och "snart" är det sommar!!
Iallafall, så sportlovet så ska jag åka till fjällen och åka skidor! Ska väl bli sådär eftersom jag är en sån som vill vara hemma på alla lov & slappa och dra ut med tjejerna osv.. men det ska väl bli kul eftersom det var ett tag sen jag stod på ett par skidor. dock vet jag inte hur jag kommer klara mig utan mina vänner & alle i en vecka haha, är beroende av dem alla. lägger upp några härliga skidbilder (som inte är mina). nästa uppdatering kommer nog vid sportlovet eller helgen om jag inte hittar något kul att skriva om!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Idag så har allt varit rätt så lugnt i skolan faktiskt, vi har fått våra nya datorer som vi ska ha i skolan till att göra uppgifter, få information och läxor på. Bra tycker jag eftersom jag är sämst på att hålla reda på papper!


Egentligen skulle jag haft rugbyträning idag men jag har varit sjuk ca hela helgen och känner mig fortfarande lite halvt sjuk i kroppen, men det tillhör väl vintern!
så nu så ska jag och alle göra pannkakor med grädde och det ska bli så sjuukt gott, hoppas ni får en mysig kväll ni också!

Likes

Comments