View tracker

Träning och Hälsa

Hej!

Idag är det första advent, jag tycker det är så skönt. För att efter första advent så är det inte långt kvar tills jullov. Idag har jag bakat knäck. Jag var så sugen på knäck eller julkola. Det finns inget godare godis enligt mig. Det är faktiskt inte så onyttigt heller om man blandar i mycket nötter;) Jag har även varit ute och gått i skogen i Görvik och sen har jag varit på gymet. Igår så var jag och sjöng med julsånger på stan med kören i tre timmar. Efter det så stack jag och pappa ner till klubblokalen och cyklade ergometer. I Fredags så var det black Friday, så jag va i stan efter skolan, men jag köpte inte så mycket. Jag kom hem med två nya glasögon och lite kläder från Aimn, bland annat ett par nya tajts. När jag kom hem så stack jag och pappa ut och sprang 8 km och så stannade vi på utegymet, så jag körde bland annat marklyft och knäböj.

Nu ska jag kolla på min nya favorit serie och ta knäck, den nya serien som jag har börjat att kolla på heter Blindspot och den är väldigt spännande och bra. Kan verkligen rekommendera den.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

livsstil, Träning och Hälsa

Hej, idag på morgonen så hade jag först so prov, som tog ca två timmar att skriva, sen efter det så hade jag vanliga lektioner och slutade sedan klockan tre. Efter det så stack jag till gymet och sen har jag pluggat och kollat på tv. Imorgon är det fredag, det ska bli så skönt med helg. Jag har mycket som behövs göra i helgen, jag ska plugga, städa, va i stan och träna. Åh juste, det är ju första advent på söndag så då ska alla ljuslyktor och stjärnor fram. Igår så spenderade jag nästan hela dagen i skolan, när jag kom hem så pluggade jag so och sen va jag på kören, annars gjorde jag inget annat. I Tisdags så hade jag ergometer träning och i Måndags så körde jag också ergometer i klubblokalen. I Måndags så körde jag tio stycken tre minuters intervaller med två minuters vila mellan varje intervall.

Likes

Comments

View tracker

Heej, idag har jag pluggat och tränat. Klockan tolv åkte jag till gymmet och tränade i 1,5 h efter det så körde jag ergometer i klubblokalen i 1 timme. Efter det var jag ganska trött, jag körde 4x4 min intervaller med hög kadens, vilket va väldigt jobbigt med trötta ben. Just nu kollar jag på tv och ska snart sova eftersom att det är skola imorgon. Första dagen efter lovet.

Likes

Comments

livsstil


Heej!!

Just nu sitter jag i bilen, jag ska åka till Skopunkten, Maxi och sen ska jag in till stan. Jag måste gå in på Telia för att laga min mobil. Sen ska jag till TK och skaffa gymkort och sen ska jag hem.

Likes

Comments

livsstil, Löpning

Hejj! Ojj det var et tag sedan jag skrev ett blogginlägg. Jag har haft fullt upp med skola, träning och annat. Men denna veckan så har jag höstlov, så skönt. Idag är det torsdag så jag är ledig i fyra dagar till innan skolan börjar. Idag ska jag handla, träna och fixa på rummet. Idag är det riktigt kallt, det är minusgrader och frost. Denna veckan har det varit ca 10 grader men idag är det mycket kallare. Igår på kvällen så var jag ute och sprang, halv sju stack jag ut och sprang och då var det väldigt mörkt. Det är ju mörkt redan vid 17:00 så man hinner nästan inte träna efter skolan innan det blir mörkt. Jag sprang 8 km och så stannade jag på utegymmet och körde lite styrketräning i tjugo minuter. Sen sprang jag hem igen, det är ganska kallt att springa så man får ta på sig lite mer kläder och ha mössa och vantar på sig.

Likes

Comments

Träning och Hälsa, Löpning

Halloj!
Idag i skolan på idrotten så skulle vi springa så många varv som vi hann på 1 h. Ett varv var 400 m och jag sprang 25 varv efter det var jag väldigt trött. Under tiden vi sprang så regnade det och blåste jätte mycket! Det har varit klass ett varning idag. Efter att jag sprang 25 varv runt en fotbollsplan i vattenpölar och i sand så blir man rätt trött, sen idrotten så cyklade jag hem men då började det att ös regna. Som tur va så hade jag medvind. Imorgon är det äntligen fredag. Det ska bli SÅÅ skönt med helg!

Likes

Comments

Cykling, Träning och Hälsa

Äntligen helg.....

Jaa, idag är det lördag. Det ska bli så skönt att va ledig två dagar. Det är redan första oktober, veckorna går så fort. Om en timme så har jag rep med kören, repet håller på mellan 13:30-15:00 efter det så ska jag hem fixa mig och sen tillbaka klockan 16:45 och så har vi konsert. Cantabile och Novacantica sjunger tillsammans en låt.

Fredag

Igår så slutade jag 14:00 efter det så åkte jag och mamma in till stan och sen var vi hemma 17:30, då stack jag och pappa ned till klubblokalen och cyklade ergometer. Det var så fruktansvärt jobbigt, för jag hade sån himla träningsvärk i mina ben.

Likes

Comments

Cykling, Träning och Hälsa

Hej!
Kom nyss hem från träningen, jag stack ner till klubblokalen och cyklade ergometer. Efter det så har jag käkat och nu ska jag fixa lite för imorgon och sen sova! Är så trött, det mörknar så tidigt och det är mörkt när man vaknar. Idag så slutade jag vid tre i skolan, efter det så pluggade jag och sen tränade jag.

Likes

Comments

Cykling, Träning och Hälsa

Jag har glömt att berätta om när jag tävlade i Svanesund för ca en månad sedan. Det var fyra etapper och första etappen var backtempo på fredagkvällen. Det gick sådär jag kände mig inte så pigg i benen, jag kom på en femte plats. Dagen efter så var det Gp och det gick bättre, då kom jag på en tredjeplats, samma dag fast på kvällen så var det tempo. 1 mil med rätt mycket backar, jag kom in på en tredje plats då också. Sista etappen var ett linjelopp. F 15-16 startade med P 13-14 och vi körde två varv på en bana som var 18 km. Det gick rätt fort och jag lyckades sitta med i klungan, jag kom trea det loppet också vilket gjorde så att jag i dem sammanlagda resultaten kom trea.

Likes

Comments

Cykling, livsstil, Träning och Hälsa

​I Söndags förra veckan så var jag och pappa och cyklade MTB på ön.  Vi cyklade runt i skogen i 1 h och en kvart och sen så körde vi hem. Det är så härligt att cykla i skogen nu när det börjar bli höst men dock blir det ganska halt på stenar och rötter.

Likes

Comments