Lördag 8/4
Efter att vi tagit tåget till Kastrup så hade vi några timmar kvar på flygplatsen innan flyget gick. Klockan 14:20 gick flyget till Mallorca och vi va sedan framme på hotellet i Mallorca ca 18:00, då gick vi och köpte vatten och käkade kvällsmat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Just nu sitter jag på tåget på väg till Kastrup! Tåget gick 08:13 så det blev ingen sovmorgon idag. När vi har kommit fram till flygplatsen så ska vi äta lunch och sedan flyga till Mallorca.

Likes

Comments

Cykling, Träning och Hälsa

Igår så åkte jag till Båstad på cykelläger, när jag kom fram så cyklade vi en långrunda, vi körde 7 mil och det blev ganska många höjdmeter (900 höjdmeter). Vi hade tur med vädret för det var strålande sol och 10 grader. När vi kom tillbaka så badade vi och sedan var det kvällsmat. Imorse så stack vi ut och cyklade vid tio. Idag så körde vi lite kortare, 5,5 mil och 650 höjdmeter, efter det så åkte jag hem. Det är så skönt att äntligen ha börjat cykla landsväg ute, jag har verkligen saknat att cykla utomhus, det hade dock varit lite skönare ifall det hade varit lite varmare.

Likes

Comments

Cykling, livsstil, Träning och Hälsa

Wiho nu har jag äntligen påsklov, slutade klockan två idag i skolan och efter det så stack jag in till stan, resten av kvällen har jag packat för imorgon åker jag på träningsläger i Mallorca. Det ska bli super kul och skönt med lite värme! Jag är borta i tio dagar och så kommer jag hem när skolan börjar.

Bild från förra årets träningsläger i Mallorca!

Likes

Comments

I Torsdags natt så kom jag hem efter en klassresa i Sälen!

I Söndags morgon så åkte vi buss till Sälen och sedan så åkte vi skidor i fyra dagar, vilket var super roligt.

Likes

Comments

Cykling, Träning och Hälsa

Innan idag på förmiddagen så stack jag ut och cyklade i 2,5 h, det var inte lika fint väder idag som igår tyvärr. Vi hade lite otur och lyckades få kantvind nästan hela rundan. Vi cyklade till stora berg, sedan till Steninge och sedan hem. Det var ett ganska bra tag sedan jag cyklade på min racer, har nog inte cyklat på den sedan i oktober, så det var väldigt härligt att plocka fram cykeln. Det blev 7 mil och 600 höjdmeter.

Likes

Comments

Cykling, Träning och Hälsa

Igår så stack jag och pappa ut och cyklade på förmiddagen, det va så härligt väder. Igår va det verkligen vårväder, jag körde på min cyclocross. Vi cyklade till Oskarström och sedan mot Harplinge. Vi cyklade i 2,5 h, 6,5 mil och det blev faktiskt en del höjdmeter (500 höjdmeter). Det var nästan helt vindstilla och ca 12 grader så det var verkligen härligt väder att cykla i.

Likes

Comments

Idag är det onsdag och denna veckan har jag haft väldigt mycket plugg, alla inlämningar i skolan är denna veckan, så efter skolan har jag bara hunnit med att plugga och sen tränat. Jag hoppas verkligen att det blir fint väder på lördag och söndag så att jag kan köra långrunda utomhus, det skulle va så skönt att cykla utomhus. Har inte bloggat på ett tag så tänkte skriva vad jag har gjort de senaste fem dagarna.

Lördag

I Lördags så tänkte jag cykla långrunda utomhus, ca 3 h. Men det var dåligt väder, det regnade och blåste väldigt mycket så istället så fick det bli 2 h ergometer, inte alls lika kul att cykla ergometer men det duger. Så jag körde swetspot, 10 min upprull, 5 st 40x20, 4 stycken swetspot som är 20 min långa med 5 min vila mellan varje. Efter de så pluggade jag bara resten av dagen.

Söndag

I söndags så var jag med kören på emporia i ca 3 h efter det så va vi på en musikal, Kinky boots, den va faktiskt jätte bra och efter det så åkte vi hem.

Måndag

I Måndags så var jag först i skolan, sen pluggade jag matte i två timmar och sen så körde jag ergometer, det blev styrkeintervaller. 10 min upprull, 10 min 50 kadens, 3 min vila, 8 min 60 kadens, 5 min vila, 12 min 50 kadens och 10 min nedrull.

Tisdag

I Tisdags efter skolan så var jag på mattestugan med Moa och pluggade matte, eftersom att jag har matte prov på Torsdag. Efter det så gick jag direkt till klubblokalen och körde ergometer.

Likes

Comments

Så nu är det alltså 2017, tiden går så snabbt. Men ser fram emot detta året, som vanligt så har man höga förhoppningar om hur bra året kommer att bli. Men det är många roliga saker som händer under ett år.

Idag är första dagen som jag mår bättre, har varit sjuk, feber i några dagar. Längtar efter att få springa en skön löptur eller cykla ergometer. Det är riktigt kallt ute men dock ingen snö.

Likes

Comments