Träning och Hälsa, Löpning

Halloj!
Idag i skolan på idrotten så skulle vi springa så många varv som vi hann på 1 h. Ett varv var 400 m och jag sprang 25 varv efter det var jag väldigt trött. Under tiden vi sprang så regnade det och blåste jätte mycket! Det har varit klass ett varning idag. Efter att jag sprang 25 varv runt en fotbollsplan i vattenpölar och i sand så blir man rätt trött, sen idrotten så cyklade jag hem men då började det att ös regna. Som tur va så hade jag medvind. Imorgon är det äntligen fredag. Det ska bli SÅÅ skönt med helg!

Likes

Comments

Cykling, Träning och Hälsa

Äntligen helg.....

Jaa, idag är det lördag. Det ska bli så skönt att va ledig två dagar. Det är redan första oktober, veckorna går så fort. Om en timme så har jag rep med kören, repet håller på mellan 13:30-15:00 efter det så ska jag hem fixa mig och sen tillbaka klockan 16:45 och så har vi konsert. Cantabile och Novacantica sjunger tillsammans en låt.

Fredag

Igår så slutade jag 14:00 efter det så åkte jag och mamma in till stan och sen var vi hemma 17:30, då stack jag och pappa ned till klubblokalen och cyklade ergometer. Det var så fruktansvärt jobbigt, för jag hade sån himla träningsvärk i mina ben.

Likes

Comments

Cykling, Träning och Hälsa

Hej!
Kom nyss hem från träningen, jag stack ner till klubblokalen och cyklade ergometer. Efter det så har jag käkat och nu ska jag fixa lite för imorgon och sen sova! Är så trött, det mörknar så tidigt och det är mörkt när man vaknar. Idag så slutade jag vid tre i skolan, efter det så pluggade jag och sen tränade jag.

Likes

Comments

Cykling, Träning och Hälsa

Jag har glömt att berätta om när jag tävlade i Svanesund för ca en månad sedan. Det var fyra etapper och första etappen var backtempo på fredagkvällen. Det gick sådär jag kände mig inte så pigg i benen, jag kom på en femte plats. Dagen efter så var det Gp och det gick bättre, då kom jag på en tredjeplats, samma dag fast på kvällen så var det tempo. 1 mil med rätt mycket backar, jag kom in på en tredje plats då också. Sista etappen var ett linjelopp. F 15-16 startade med P 13-14 och vi körde två varv på en bana som var 18 km. Det gick rätt fort och jag lyckades sitta med i klungan, jag kom trea det loppet också vilket gjorde så att jag i dem sammanlagda resultaten kom trea.

Likes

Comments

Cykling, livsstil, Träning och Hälsa

​I Söndags förra veckan så var jag och pappa och cyklade MTB på ön.  Vi cyklade runt i skogen i 1 h och en kvart och sen så körde vi hem. Det är så härligt att cykla i skogen nu när det börjar bli höst men dock blir det ganska halt på stenar och rötter.

Likes

Comments

livsstil, Träning och Hälsa

Hej på er! Oj vad dålig uppdatering jag har haft på bloggen nu dem senaste veckorna. Jag har haft fullt upp med skola, plugg och träning. Idag så är det jätte varmt, 28 grader och det är mitt i september. Men jag vill ha höstväder nu, så man kan träna när det är svalt och regnar. Jag har börjat att springa mer igen. På sommarlovet så har jag cyklat väldigt mycket och tävlat så jag har bara sprungit nån dag i veckan. Men nu dem två senaste veckorna så har jag sprungit 3-4 gånger i veckan. Denna veckan så har jag kören på onsdag, träning alla dagar och på lördag så ska jag till Liseberg med familjen och kusinerna vi ska stanna över en natt och va på Liseberg på söndag också. Så det blir två dagar på Liseberg, det ska bli så kul.

Likes

Comments

livsstil, Träning och Hälsa

Idag är det Måndag och jag har studiedag, så skönt. Idag så har jag städat och pluggat. Vi har inte jätte mycket i skolan men vi har börjat att plugga inför prov. Senare så ska jag nog träna och sen plugga mer.

Likes

Comments

Cykling, Träning och Hälsa

För en månad sedan så var jag på läger i Falköping,  Glenn Magnusson höll i lägret.
På lördagen så tränade vi lagtempo, jaktstart och backintervaller, vi körde ca 5,5 mil. Det var roligt men väldigt jobbigt. Dagen efter så tävlade vi på en bana som var 2 mil. Efter det så körde vi spurter och sedan teknikträning och backträning. Det blev också ca fem mil. Båda dagarna avslutades med den tuffa backen upp till Mössebergs Camping, efter det så ville benen vila.

Likes

Comments

Cykling, livsstil, Träning och Hälsa

Godmorgon! Nu har det redan gått två skolveckor sen sommarlovet , känns dock som om det var jätte längesedan jag hade lov. Men vi har inte fått så mycket plugg ännu så det är skönt. Nu går jag i nian vilket är sista året i grundskolan, vilket betyder att jag kommer ha nationella prov detta året. Vi ska hinna med så mycket i alla ämnena på bara ett år.

Idag är det söndag och om 20 min ska vi slänga på cyklarna på taket och åka ut till ön och cykla lite. Imorgon så ska jag med klassen och sova över en natt på ön, där ska vi bland annat orientera, laga mat och paddla kanot. Jag och pappa ska dit snart för att cykla lite så att jag hittar lite till när vi ska orientera. Senare så ska jag få gjort lite plugg och sen har jag inget mer planerat.

Likes

Comments

Cykling, livsstil, Träning och Hälsa

I Fredags så tävlade jag i USM. Ck Bure håller i USM i år, vilket är kul för då blir det tävlingar på hemma plan. Stafetten går ut på att man är tre stycken i ett lag, man får sammanlagt vara 41 år och man får dra av två år på tjejer. Man kör en strecka var i laget. Första personen kör 4 varv på banan, ett varv är tre km. Andra personen kör två varv på banan och tredje personen kör 5 varv på banan. I Bure så var vi sammanlagt fem lag som var med och tävlade.

17:00 så cyklade jag och mamma upp till Gallberget, när jag kom upp så drack jag intend och värmde upp och körde banan. Jag hade övat väldigt mycket på banan innan vilket kändes skönt. 18:00 alltså en timme innan start så samlades alla ck Bures lag i Bure tältet där vi snackade taktik och tog på oss nummerlapparna. Jag hade nummer 310. När klockan var 18:45 så skulle alla lagen samlas och cykla till startlinjen, ett lag i taget. Mitt lag var lag ett så vi cyklade ut först. Jag skulle köra första sträckan, Kine andra sträckan och Oskar tredje sträckan.

När starten gick var jag med bra och kom långt fram i klungan. Det gick väldigt fort redan på direkten. När vi hade kört ett varv så kände jag att det gick fort och att jag hade det jobbigt att hänga med. När vi varvade andra gången så kände jag att jag hade fått in ett flyt och att jag skulle orka att hänga med två varv till. Tredje varvet satt jag också med i klungan. Men i svängarna och dem skarpa kurvorna så tappade jag lite men jag lyckades jobba ikapp snabbt igen. Jag satt med i klungan hela vägen in i mål. Vilket gjorde så att Kine sedan kunde starta i första klungan när det var dags för andra sträckan. Klungan som jag körde i snittade 37 km/h. Kine och Oscar körde sedan också bra så vi slutade på en stark fjärde plats.

Efter loppet så cyklade jag hem och så var det bara att ladda inför tempot som var dagen efter.

Likes

Comments