Idag är det onsdag och denna veckan har jag haft väldigt mycket plugg, alla inlämningar i skolan är denna veckan, så efter skolan har jag bara hunnit med att plugga och sen tränat. Jag hoppas verkligen att det blir fint väder på lördag och söndag så att jag kan köra långrunda utomhus, det skulle va så skönt att cykla utomhus. Har inte bloggat på ett tag så tänkte skriva vad jag har gjort de senaste fem dagarna.

Lördag

I Lördags så tänkte jag cykla långrunda utomhus, ca 3 h. Men det var dåligt väder, det regnade och blåste väldigt mycket så istället så fick det bli 2 h ergometer, inte alls lika kul att cykla ergometer men det duger. Så jag körde swetspot, 10 min upprull, 5 st 40x20, 4 stycken swetspot som är 20 min långa med 5 min vila mellan varje. Efter de så pluggade jag bara resten av dagen.

Söndag

I söndags så var jag med kören på emporia i ca 3 h efter det så va vi på en musikal, Kinky boots, den va faktiskt jätte bra och efter det så åkte vi hem.

Måndag

I Måndags så var jag först i skolan, sen pluggade jag matte i två timmar och sen så körde jag ergometer, det blev styrkeintervaller. 10 min upprull, 10 min 50 kadens, 3 min vila, 8 min 60 kadens, 5 min vila, 12 min 50 kadens och 10 min nedrull.

Tisdag

I Tisdags efter skolan så var jag på mattestugan med Moa och pluggade matte, eftersom att jag har matte prov på Torsdag. Efter det så gick jag direkt till klubblokalen och körde ergometer.

Likes

Comments

Så nu är det alltså 2017, tiden går så snabbt. Men ser fram emot detta året, som vanligt så har man höga förhoppningar om hur bra året kommer att bli. Men det är många roliga saker som händer under ett år.

Idag är första dagen som jag mår bättre, har varit sjuk, feber i några dagar. Längtar efter att få springa en skön löptur eller cykla ergometer. Det är riktigt kallt ute men dock ingen snö.

Likes

Comments

Träning och Hälsa

Jag hoppas att ni har haft en bra jul, det har jag haft. Jag firade jul hos farmor och farfar på julafton och på juldagen så va jag hos mormor och morfar med kusinerna. Tyvärr va det dock ingen snö på julafton. I julklapp av mamma och pappa så fick jag en cyclocross, en canondale. Jag blev så glad för jag har velat ha en cyclocross länge. Så på juldagen så körde jag ett långpass med mycket backar för att testa min nya cykel.

Likes

Comments

Träning och Hälsa

Hej!

Idag är det första advent, jag tycker det är så skönt. För att efter första advent så är det inte långt kvar tills jullov. Idag har jag bakat knäck. Jag var så sugen på knäck eller julkola. Det finns inget godare godis enligt mig. Det är faktiskt inte så onyttigt heller om man blandar i mycket nötter;) Jag har även varit ute och gått i skogen i Görvik och sen har jag varit på gymet. Igår så var jag och sjöng med julsånger på stan med kören i tre timmar. Efter det så stack jag och pappa ner till klubblokalen och cyklade ergometer. I Fredags så var det black Friday, så jag va i stan efter skolan, men jag köpte inte så mycket. Jag kom hem med två nya glasögon och lite kläder från Aimn, bland annat ett par nya tajts. När jag kom hem så stack jag och pappa ut och sprang 8 km och så stannade vi på utegymet, så jag körde bland annat marklyft och knäböj.

Nu ska jag kolla på min nya favorit serie och ta knäck, den nya serien som jag har börjat att kolla på heter Blindspot och den är väldigt spännande och bra. Kan verkligen rekommendera den.

Likes

Comments

livsstil, Träning och Hälsa

Hej, idag på morgonen så hade jag först so prov, som tog ca två timmar att skriva, sen efter det så hade jag vanliga lektioner och slutade sedan klockan tre. Efter det så stack jag till gymet och sen har jag pluggat och kollat på tv. Imorgon är det fredag, det ska bli så skönt med helg. Jag har mycket som behövs göra i helgen, jag ska plugga, städa, va i stan och träna. Åh juste, det är ju första advent på söndag så då ska alla ljuslyktor och stjärnor fram. Igår så spenderade jag nästan hela dagen i skolan, när jag kom hem så pluggade jag so och sen va jag på kören, annars gjorde jag inget annat. I Tisdags så hade jag ergometer träning och i Måndags så körde jag också ergometer i klubblokalen. I Måndags så körde jag tio stycken tre minuters intervaller med två minuters vila mellan varje intervall.

Likes

Comments

Heej, idag har jag pluggat och tränat. Klockan tolv åkte jag till gymmet och tränade i 1,5 h efter det så körde jag ergometer i klubblokalen i 1 timme. Efter det var jag ganska trött, jag körde 4x4 min intervaller med hög kadens, vilket va väldigt jobbigt med trötta ben. Just nu kollar jag på tv och ska snart sova eftersom att det är skola imorgon. Första dagen efter lovet.

Likes

Comments

livsstil, Löpning

Hejj! Ojj det var et tag sedan jag skrev ett blogginlägg. Jag har haft fullt upp med skola, träning och annat. Men denna veckan så har jag höstlov, så skönt. Idag är det torsdag så jag är ledig i fyra dagar till innan skolan börjar. Idag ska jag handla, träna och fixa på rummet. Idag är det riktigt kallt, det är minusgrader och frost. Denna veckan har det varit ca 10 grader men idag är det mycket kallare. Igår på kvällen så var jag ute och sprang, halv sju stack jag ut och sprang och då var det väldigt mörkt. Det är ju mörkt redan vid 17:00 så man hinner nästan inte träna efter skolan innan det blir mörkt. Jag sprang 8 km och så stannade jag på utegymmet och körde lite styrketräning i tjugo minuter. Sen sprang jag hem igen, det är ganska kallt att springa så man får ta på sig lite mer kläder och ha mössa och vantar på sig.

Likes

Comments

Träning och Hälsa, Löpning

Halloj!
Idag i skolan på idrotten så skulle vi springa så många varv som vi hann på 1 h. Ett varv var 400 m och jag sprang 25 varv efter det var jag väldigt trött. Under tiden vi sprang så regnade det och blåste jätte mycket! Det har varit klass ett varning idag. Efter att jag sprang 25 varv runt en fotbollsplan i vattenpölar och i sand så blir man rätt trött, sen idrotten så cyklade jag hem men då började det att ös regna. Som tur va så hade jag medvind. Imorgon är det äntligen fredag. Det ska bli SÅÅ skönt med helg!

Likes

Comments

Cykling, Träning och Hälsa

Äntligen helg.....

Jaa, idag är det lördag. Det ska bli så skönt att va ledig två dagar. Det är redan första oktober, veckorna går så fort. Om en timme så har jag rep med kören, repet håller på mellan 13:30-15:00 efter det så ska jag hem fixa mig och sen tillbaka klockan 16:45 och så har vi konsert. Cantabile och Novacantica sjunger tillsammans en låt.

Fredag

Igår så slutade jag 14:00 efter det så åkte jag och mamma in till stan och sen var vi hemma 17:30, då stack jag och pappa ned till klubblokalen och cyklade ergometer. Det var så fruktansvärt jobbigt, för jag hade sån himla träningsvärk i mina ben.

Likes

Comments