Hej, förlåt för att jag inte uppdaterade om ridpassen igår. Anledningen var att vi hade en jättesvår läxa som har sin deadline idag på första lektionen så det blev bara prio 1 att sätta sig och skriva den direkt efter. Jag hade skrivit klart ca 4/7 sidor sedan innan men det tog ändå runt en timme! Usch!! Men efter det iallafall så blev klockan mycket och jag var trött så jag gick till min säng och såg på min serie som jag precis börjat kolla på "GLITCH", checka in den, den är väldigt spännande!

Men åter till ridpassen, den första jag red var Krasse. Han var extremt duktig och ville verkligen visa vad han gick för när det gällde skänkelvikning. Krasse var helt underbart samarbetar-glad! Mamma sa att jag kan köra Lätt A:1 hur lätt som helst nu när jag lärt Krasse att gå så fint i skänkelvikning! Hidalgo var också jättefin fast han är så himla svår att ställa åt höger så han vinklade huvudet åt fel håll hela tiden när vi gjorde det men det får vi öva bort :)

Hoppas att alla får en underbar dag iallafall så hörs vi snart! //Maja <3

Likes

Comments

Hej, varmt välkommen till min helt nya blogg! Jag heter Maja Elvira Andersson och jag äger denna blogg.

Som första inlägg så hade jag tänkt att berätta om mig själv lite!

Jag heter som sagt Maja och jag är 14 år. Jag bor lite utanför Linköping och jag bor på två ställen: Hos min pappa på en gammal bondgård, och hos mamma typ en kilometer bort. Jag tycker att det är väldigt skönt att de bor så nära om man behöver hämta någonting för då går det snabbt och enkelt!.

Just nu är jag hemma hos pappa och jag ska snart gå ut och rida på två av våra hästar! Jag äger en av de tre hästar som vi totalt har och han heter Krasse (17 år), Min bror Emil äger de andra två men han är utomlands nu och samt 1 och en halv månad framöver. Så därför får jag ta hand om och rida hans två hästar som heter Hidalgo (7 år) och Don Caprillo ( men han kallas alltid Olle) (6 år). Idag ska jag rida Krasse och Hidalgo i det mysiga men också kalla vinter-mörkret och jag hoppas att det går bra!

Hoppas ni gillar min blogg! // Maja <3

Likes

Comments