View tracker

Nu är jag igång igen och peppad som aldrig förr till att blogga. Jag kommer inte svika er, promise. Men jag går 1an på gymnasiet, i Halmstad och spelar även bordtennis. Imorgon tar jag även mitt efterlängtade jullov, som jag har längtat.

Det ni ser där nere i min blogg är det jag har bloggat för ett år sedan. Mycket har ändrats sedan jag skrev allt, så ta allt med en nypa salt...Likes

Comments

God söndag! Det har varit en intensiv helg men mycket rolig. Jag var i Göteborg igår och shoppade och sedan såg vi på Melodifestivalen. Roligt, coolt var det att se alla kameror men det var mycket mindre i verkligheten, konstigt. Samir och Viktor tyckte jag var bäst och sen Robin Bengtsson, har aldrig sätt han tidigare men en bra sångröst var det! Jag ska försöka ta ett kort och vissa er allt smink jag köpte, omg är kär. Jag har inskaffat mig massor och min plånka skriker tomt (snart...)! Är inte vädret fruktansvärt tråkigt? Ush! Nu vill jag ha lite vår och kunna skippa vinterjackan!

Likes

Comments

Första dagen avklarad, puh. Lite stelt i klassen om jag får säga men kul att komma tillbaka. Laddad för en ny termin och även min sista sen sticker jag på nya äventyr. Nu så tänkte jag sova men innan det ska jag kolla på avsnitt av greys anatomy som är såå bra! Jag och Joel kollar även på Walking dead (vågar inte kolla ensam...) och även den är super bra. Längtar bara tills nästa avsnitt.

Är det inte rätt sjuka grejer som händer i världen? Jag vågar inte slå på nyheterna för det är så jädrans mycket hemsk heter som föregår både i Sverige och utrikes. Att människor sticker in på ett hotell och skjuter hej vilt är helt galet i Egypten, en 10 årig kille i Sverige blir torterad av sina föräldrar som jag läste på Facebook, massa övergrepp på festivalen " we are sthlm", svält i Syrien, flyktingar som inte får komma in till länder, kniv attacker på skolor och bara massa skit är det jag hör, läser eller ser. Vad kommer hända om 10år? Det är dessa människor som kommer skapa vårat samhälle. Blir uppröd och helt tokig. Jag hoppas att detta kommer lösa sig och vi alla hjälps åt i detta samhället.

Nej nu börjar min serie! God natt, så hörs vi!

Likes

Comments

​Det blev en väldigt lång lördag men extremt rolig. Lite familje lördag! Först så tog jag det lugnt på förmiddagen, njöt av att snön föll. Efter maten så skulle mamma och pappa ge sig ut och åka skidor och då passade jag på att hänga med. Jag älskar att åka pulka... Så jag stack till affärern och köpte ett par (i fall de skulle gå sönder). Jag och Joel stack och fikade också, det var jättemysigt där. Fiket låg vid en sjö och det var snö överallt.

Direkt när vi kom hem så var det bara att svida om till fin kläder och gå och äta. Nu ligger jag i soffan helt utmattad och ska gå och lägga mig. Sätter klockan på halv 7 för då går bilen till Växjö.

Likes

Comments