Onsdag idag och gick som vanligt i skolan från 10-16. Fick dock inställd tyska lektion så slutade 15 istället för 16. Jag gick hem till Elin och gav henne lite sällskap eftersom att hon var sjuk idag. Mötte sedan upp Alva och Alma. Vi gick till affären och köpte lite mat som vi sedan tryckte i oss innan träningen. Blev ett 45 minuters intensivt spinning pass. Väldigt skönt att få det överstökat då känslan efter träning är som bäst.
Just nu sitter jag och gör en historialäxa som vi har tills imorgon. Sen blir det nog bara att hoppa i sängen och slöa, sen ska jag sova för jag är helt slut.
Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Idag var det måndag och en ny skolvecka väntade. Dock är måndagar knappt en skoldag för mig då jag endast har två lektioner från 10-12. Väldigt skönt sätt att starta veckan på.
Efter skolan gick jag hem till Jacob.
Vid ca 14 drog vi oss ned mot stan för en lunch.
Har precis kommit hem från max (nyttig jag är va?).
Nu ska jag sätta mig med lite plugg och sedan sova. Väntar en lång skoldag imorgon då jag går till 16.
Kram

Likes

Comments

Igår var vi på Pinchos och gud så gott det var. Har ätit där innan och är lika nöjd varje gång. Älskar konceptet på Pinchos, lite annorlunda till skillnad från andra restauranger.
Det blev iallafall en lugn kväll igår. Efter Pinchos åkte jag hem. Väl hemma hände inte heller mycket alls. Satt och kollade Gossip Girl och åt godis, hehe.
Har kollat Gossip Girl innan, men slutade av någon anledning?
Har svårt och förstå varför jag slutade kolla för just nu älskar jag den.
Sitter uppladdad med godis och Gossip Girl nu också så det är nog det denna dagen kommer gå åt till.

Kram

Likes

Comments

Igår var det Fredag och jag gick i skolan från nio till tre. Väldigt seg dag då vi har matte som sista lektion. Fick den mattelektionen överstökad iallafall och åkte sedan hem för att bara ta det lugnt. Fick inte överdrivet mycket sömn inatt så fick bli en liten nap också för att hålla mig till liv senare mot kvällen.
Vid halv sex hämtade mamma mig och körde mig till Janna där vi tjejer skulle ses och laga middag tillsammans. Vi lagade en väldigt god carbonara med massa gott tillbehör. MUMS!

Idag vet jag inte vad som händer.
Har inga speciella planer utom att jag och resten av familjen ska äta middag på Pinchos tillsammans med några familjekompisar.
Sen ska jag eventuellt till Nellie senare mot kvällen där vi tjejer möjligtvis skulle ses. Vi får se hur det blir med det.

Kram
Likes

Comments

Var och gjorde mina naglar i Falkenberg här om dagen, blev ett par naturliga denna gången. Var inte så sugen på någon färg så tog lite glitter istället på ena nageln. Jättenöjd! Kan verkligen rekommendera ”Hannas nails” i Falkenberg. Väldigt bra pris och tar inte alls långt tid.
Kram

Likes

Comments

Ställde klockan på 10 idag men vaknade av mig själv redan vid 9. Skönt!
Vid två hämtade Nellie upp mig och vi begav oss mot Elin där vi skulle fira henne med en mysig fika.
Nu ligger jag i sängen och ska snart byta om till träningskläder. Ska snart bege mig till stan där det väntas ett gympass.
Kram

Likes

Comments