Anna & Gustav❤️

Igår jobbade jag på ett bröllop i 14h för att fånga varje ögonblick på bild. Här är några utav de tusen bilderna som jag tog.

När jag har gått igenom alla bilder så kommer jag att lägga upp fler bilder från innan vigseln och efteråt på middagen och festen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN!

Jag har verkligen velat testa en menskopp så länge nu men jag har varit för snål och lite för bekväm med tamponger. Tills jag förstod att tamponger torkar ut där nere och skapar som små sår. Vilket har gjort det svårt för mig att kunna ha sex veckan efter mensen. Alltså jävligt tråkigt.

Så nu är jag aspeppad för att se hur det här funkar för mig. Det är liksom fett bra för plånboken och för miljön!

Vi som mensar varje månad betalar ca 78.000kr under hela livet på mensskydd ?!?

Jag är så jääävla trött på att behöva betala massa pengar för att min kropp blöder en gång i månaden. En kostad som de utan livmoder inte behöver betala. Tänk hur mycket svårare det blir för oss i livet generellt.
Plus att mens är någonting som är skambelagt. Att det skulle vara någonting äckligt och ofräscht. Tvärt om är det ett tecken på att våra kroppar funkar precis så som de ska.

Jag återkommer med en recension!
Puss & Kram ❤️

Likes

Comments

Blusar - Gina Tricot //Skor & Väska - Gucci //Jacka - Zara

Likes

Comments

Jag fick jobbet! ☕

Maja Asta Alshorn ska börja jobba som barista på Espresso House. Kan ni förstå vilken bra möjlighet det här är för mig att öka mina kunskaper inom service, cafébranschen och typ om hur en kassa fungerar, 😄 !!

Jag har fått massor utav information som jag ska läsa inför mina intro-pass som börjar på måndag nästa vecka. Efter dom fem passen så kommer jag att börja jobba efter ett schema med 30 h i veckan, alltså 75%. Det känns jättebra att jag kommer att ha ett jobb att gå till under hösten och resten utav året förhoppningsvis.


Mina mål med jobbet på Espresso House är att kunna spara ihop pengar till en ny Kamera Canon 60D + Ett 30mm objektiv från Sigma. Jag har också som mål att kunna betala alla räkningar ordentligt och att kunna ha en fritid och lite fickpengar för att kunna gå på stan osv varje månad.

Jag önskar så mycket att jag och Simon kommer att hitta ett nytt boende som vi trivs med när vi måste lämna den här lägenheten som vi bor i just nu. Men med tanke på att vi båda kommer att ha ett jobb så kommer boende att lösa sig.

Önska mig lycka till! ❤

Likes

Comments

Allting idag har känts upp och ner.

Min mens är på väg och från att gå från helt normal till att inte ens fungera har varit min underhållning idag. Hur jag har brutit ihop pga ingenting och att jag har gråtit flera gånger utan anledning. Ett tag låg jag bara och stirrade, utan att ens kunna tänka. Det enda jag kunde göra var att känna meningslösheten flöda i kroppen.

För när det är som värst så vill man bara ligga ner, ha någon som håller om en och smeker en över håret. Inget annat hjälper just där och då för allting känns meningslöst.

Jag får mer eller mindre pms varje månad. Den här månaden var det mer. Väldigt mycket mer. Jag skulle nästan vilja kalla det för en kortare depression för det är det.
Jag är så ledsen över att fakta om pms finns så lite av idag. Och hur det aldrig tas på allvar. Om jag någonsin hade haft så pass grov pms på jobbet så hade jag nog inte vågat att fråga om att få gå hem för att det inte är ett "riktigt problem" i dagens samhälle. Det känns även väldigt skambelagt med tanke på att det hänger ihop med mensen.

Jag hoppas att jag vågar stå på mig i framtiden.
Som tur var så fanns min kille hos mig under hela dagen och bara var där. Han ifrågasatte inte, försökte göra allt för att få mig att må bättre som att ligga bredvid och hålla om mig, killa mig på ryggen och i håret. Han är guld värd för att han vill förstå. Förstå vad jag och miljoner andra kvinnor går igenom VARJE månad.
Jag har också varit ledig idag och sluppit ta ledigt.

Nu går jag och lägger mig ensam. Simon jobbar i Norrköping och det är lite vemodigt att vara ifrån efter alla känslor idag.

Godnatt❤️

Likes

Comments

❤️Persisk sallad ❤️

Under mina lediga dagar har jag hängt på landet tillsammans med Simon och hans familj. Annelie, Simons mamma lagar så god mat varje gång vi hälsar på. Det är så uppskattat och jag påminns varje gång om att det är sådär mat ska smaka.

Likes

Comments

Fokus på ben och rumpa.

Med tanke på att jag är ledig och inte har något vettigt att göra så drog jag mig till gymmet. Det känns så skönt att träna igen. Full fokus på mig själv, jag hinner tänka och det är skönt att kunna känna vad min kropp klarar av att göra.

Jag får även mer driv av att ha Proteinbolaget som sponsor. Eftersom att jag får kosttillskott så vill jag ju såklart ha användning utav produkterna.

Likes

Comments

Provjobbet är försenat.

Nu har jag ätit frukost, sminkat mig och gjort mig i ordning. Under tiden fick jag ett samtal från EH om att det hade blivit lite krångel så jag får komma dit kl 15.00 istället.

Jag åker till Norrköping efter det och tar en liten mini-semester på landet.

Likes

Comments

Dagen innan provjobb. 😳

Idag går jag och lägger mig ett stycke pirrig, därför i morgon ska jag till Espresso House! Så kul att jag fick chansen och jag håller tummarna för i morgon!

Det bästa är nog att ta egna intiativ, våga fråga och vilja lära sig saker. Jag känner att jag är ganska bra på det sedan innan. Förhoppningsvis går allting bra.

Godnatt. M ❤️

Likes

Comments

Jag vaknade innan allarmet idag! ❤️

Kl 16.45 ska jag vara på jobbet och jag gillar att jobba kväll. Det blir extra mysigt när man kommer hem och det är mörkt och lugnt. Jag jobbar på Gröna Lund och har det som sommarjobb.

Eftersom att jag är nyinflyttad till Stockholm så passade ett sommarjobb på en nöjespark mig perfekt. Med tanke på att många anställda är i min ålder. Jag trivs väldigt bra tillsammans med mina kollegor! Men snart ska jag sluta och förhoppningsvis få börja jobba på Espresso House.

Jag måste ha någonting att jobba med året om. På Grönan kan man bara jobba säsong. 💔

Likes

Comments