Header

Konsertfoto, Silvana Imam

Konsertfoto, Little Jinder

Porträtt på en vän.

Fine art nudes.

Vimmelfoton från temafest.

Barnporträtt

Konsertfoto, Ana Diaz

Konsertfoto, Johnossi

Mamma-porträtt

Bröllopsbilder på Gotland.

Konsertfoto, Joy + publik

konstprojekt ''femton''

Konstprojekt hus.

Konsertfoto, Adam Tensta

Konsertfoto, Joel Alme

Konsertfoto,Sabina Ddumba

streetphoto i Los Angeles

Wrestlingmatch

Pressfoto för podcasten ''manligt och skamligt''

Konsertfoto, Joel Ame

Torsten flink

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​På vår första lektion inom foto så fick vi i uppdrag att fota människor på stan och gärna gå så nära som möjligt. Det var sjukt svårt att våga sig så pass nära att få närbilder men en halvbild fick jag i alla fall till. 

Likes

Comments

Likes

Comments

https://soundcloud.com/user-108354897/17ar-och-gravid

Jag och Lova har börjat en podcast som heter Ingen Hybris och kommer ut varje Onsdag. Klicka på länken för att komma till den.

Jag har inte varit alls aktiv under vinterhalvåret vilket har sina förklaringar. Det är mörkt, en bli deppig, det är kallt och det mesta är alltid det samma. Så nu framåt våren har jag tänkt att jag vill börja bli mer aktiv här då det är lite skönt att skriva av sig och för att det finns många som saknar min närvaro på bloggen!

Jag har en pojkvän som jag tycker om väldigt mycket, jag fotar mer än någonsin och jag festar en hel del. I helgen fick jag chansen att fota Silvana Imam innanför kravallstaketet under de tre fösta låtarna. Jag hade pressband och var lyckligast i världen. Efter den tredje spelade låten så började Lova (som också är fotograf) prata om att vi skull upp på scenen men jag tyckte att hon tog en stor risk att gå upp bakom scen för att fota då vi hade fått direktiv om att vi endast fick fota framför scenen. Då helt plötsligt Silvana pekar på oss, lova flyger upp på scenen och jag efter henne. Vi står alltså på scenen med SILVANA IMAM. Jag som inte kunde låten gjorde bort mig med micken riktad mot mig men fortsatte därefter att dansa och sjunga med i refrängen.

Lyckan var enorm och det hela var anordnat utav våra chefer på Arbis! DE HADE FIXAT så att vi fick dansa med Silvana helt för oss själva på scenen. Vi var så tacksamma och så njöt vi resten utav konserten sjungandes och dansandes tillsammans längst bak i lokalen.


Likes

Comments