Så många dagar om året jag tackar för att Simon finns i mitt liv.

Den här pastan är livets morsa!
Spenat, halloumi, massor av grädde och småtomater.

Igår var vi båda lediga och vi hade sjukt lång sovmorgon, sen gick vi och tränade tillsammans. På vägen hem köpte vi fredagsmys med lite godis och annat.
Perfekt efter träning.... 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår skrev jag på ett kontrakt för mina uppdrag som fotograf på espresso house.

ÄNTLIGEN händer det någonting kul i mitt karriärsliv och det känns bara som att det är en bit på vägen till mitt stora mål. Jag ska alltså börja plåta för deras sociala medier, hemsida och till annan slags reklam. Jag kommer att ha några utvalda jobb innan jul som jag kommer att se till att jobba med utöver min tid som barista.

Det känns kul att få vara kreativ med produktfotograferingen, men även att gå ut i olika shoppar och fota in action när baristorna jobbar. Det här jobbet kommer så jävla lägligt också med tanke på hur ångestfylld jag har varit enda sedan jag flyttade och slutade skolan. Att jag inte längre hade Arbis att plåta konserter på eller en skola med fotokurser. Nu ska jag liksom få stå på egna ben igen och göra någonting helt nytt. Nu ska jag fokusera på produkter och inte människor.

Det här kommer jag att växa som fan utav som fotograf och jag kommer att gå från det här med en väldigt bra merit, vilket jag värdesätter mest utav allt med jobbet.


​Här är jag under några utav de första uppdragen jag och Lova fick på Arbis. Lyckan i mina ögon syns på mils avstånd och jag kan inget annat än att tro och hoppas på att jag kommer känna exakt så under mina kommande uppdrag. 

Likes

Comments

Sen frukost.

Jag mötte upp Alma vid 12 på centralen. Eftersom att jag ​har stängt på jobbet nu de senaste dagarna så är jag van vid att gå upp sent så jag åt en sen frulle. 

Alma är världsfinast. Vi satt och pratade och strosade sedan runt i butiker. Bra väder och perfekt varmt. 

Likes

Comments

vilken jävla kap!

Ni vet när tröjor är så där extremt lena och mysiga på insidan? Exakt så är min nya tröja. Jag vet att det kommer försvinna efter första tvätten pga. Den är från rean på H&M.

Just nu är den iaf livet när jag ligger och kollar på Kardashian och äter godis. Jag gick upp kl 04.30 i morse så nu börjar jag bli fett trött... zZzz

/❤️

Likes

Comments

Menskopp❤️

Okej, nu har jag använt menskopp under två månader, alltså två mensar. Till en början var det FEEETT svårt att få den att sitta på plats. Men efter att ha läst mig fram på internet så fick jag ett bättre knep. Ibland sitter den en hel dag utan en droppe läckage och ibland behöver jag komplettera med trosskydd.

Men det bästa med menskoppen är att den INTE torkar ut fiffi!!! Det har jag haft mycket problem med innan när jag använt tampong. Jag har heller inte velat använda binda då det ofta blir väldigt instängt och obekvämt. Så menskoppen har räddat mitt liv. Jag måste bara få in exakta tekniker för att den ska sitta perfekt och då behöver jag inte ens använda trosskydd.

Ekonomiskt asbra och hälsosamt för fiffis❤️

Likes

Comments

Vaket

Igår slutade jag jobba 23.30 och mötte därefter upp Laura och Kristina i Skanstull.

Det var fett länge sedan vi träffades så det kändes som en självklarhet att dra ut efter jobbet även fast att jag jobbade idag också.

(älskar att vara ful bland folk)


I morgon är jag ledig och ska passa på att träna och möta upp Alma som jag egentligen skulle ha träffat i Toradags så vi ses nog på en fika. Det är alltid lika fantastiskt att träffa henne.

Likes

Comments

💛Dagens inköp💛

Jag gick in på H&M efter ett
möte i city idag och jag såg den här jackan redan innan jag kom in i butiken.
Jag var glad, mötet gick bra du vet och jag fick feeling och köpte den. Ni kanske tänker att ja, en jacka kan väl vem som helst köpa? MEN med tanke på min ekonomi och mina utgifter så blir ett köp så mycket större och det uppskattar jag så mycket.  

Jag blir liksom gladare för den än vad jag hade varit om jag visste att jag kunde köpa samma modell i tre olika färger. Haha new me is speaking...


Jag är HELT kär.

Likes

Comments

När Hassan är på besök så blir det alltid veganska vårrullar.

Efter gårdagens utgång så samlades vi hemma hos mig och Simon för att äta Söndagsmiddag ihop. Den här maträtten åt vi första gången när jag fyllde 19år och sedan dess har vi nästan haft den här maträtten som tradition. Helt veganskt och hur gott som helst. 

Likes

Comments

Jag och Alma var danssugna men vi kom in på en gayklubb med technomusik. Det blev inte så mycket dans men vi mötte nice folk.

Likes

Comments

Igår var jag på Gröna Lunds avslutningsgala på Café Opera. Jag och de andra jag jobbade närmast under sommaren på grönan samlades på Kungsholmen hemma hos Michaela. Vi sminkade oss ihop och drack vin.

Alltså sååå kul att träffa alla igen. När klockan närmade sig 18.00 så beställde vi en uber och tog oss till galan. Temat var horror at the opera så alla var utklädda med sår och masker.
Väl inne på cafét så fick vi välkomstbubbel och mat under minglet.

Efter minglet så drog hela galan igång nere i källaren med prisutdelningar och show.
Alltså wow vad snyggt styrt allting var. Så bra och lyckad fest. Sedan kom en DJ med dansare som var extremt bäst. Det fanns fotoautomat, konfettiregn, såpbubblor, drinkbiljtetter, småshower under kvällen och även vickning med korv och pucko. ALLTSÅ, den korven var life i den stunden.
Även bra för alla som kanske hade tagit en drink för mycket att få i sig någonting i magen. 😂

Efter att ha varit vaken sen 04.30 så kände jag att orken försvann vid 12. Då tog jag mitt pick och pack och trippade på mina höga klackar till närmaste busshållplats och åkte hem.

Likes

Comments