❤️Nyx & House of lashes❤️

Alltså efter att ha gått i en månad utan sitt vardagliga smink så kändes det här som världens bästa investering!

Jag som ääääääälskar en matt bas som håller hela dagen så är dessa produkter perfekt för min hy. Sedan köpte jag även ett par nya fransar, likadant par som jag haft innan men som har blivit förstörda. Så nu var det dags att köpa ett par hela och rena fransar.✨

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fika med Alma.

Igår mötte jag upp Alma vid Hötorget en snabbis innan jag och Simon skulle på två lägenhetsvisningar. Vi måste snart flytta från vår nuvarande lägenhet så vi kikar runt ganska mycket på olika lägenheter som hyrs ut.
Jag och Alma satt och snackade som vanligt. Väldigt trevligt. ❤️

Hemma efter långpromenad i höstregn.

Vi köpte med oss en påse chips och chillade framför Paradise hotel hela kvällen.

Likes

Comments

Hassano time!

Igår fick jag sluta tidigare och då gick jag på stan och letade efter en party outfit till Fredagens festligheter!

Jag mötte upp Simon och Hassan på Drottninggatan. Vi beställde pizza och köpte drinkmaterial.
Hemma åt vi ihop och gjorde drinkar tillsammans och satt uppe och pratade till 00.00

Likes

Comments

❤️Polkablusen🍬

HM är livets butik många gånger, lite Sveriges stolthet. Jag hittade denna blus där och det har blivit ett utav mina favoritplagg.

Vad tycks?

Likes

Comments

Två år ihop

Idag var det exakt två år sedan jag och Simon träffades för första gången. Det var även första gången Simon och hans bästa vän Niklas träffades för första gången.
Det firade vi tillsammans på en bar med varsin öl och gamla minnen.
Majsan och Robert hänge också med.

Perfekt att ta det lugnt efter en jobbdag. I morgon är det löning och det betyder tryck i cafét i morgon.

/M
<3

Likes

Comments

Hemligt samarbete.

På Fredag ska jag på mitt andra event med en grupp andra influensers. Det ska bli så spännande att få träffa alla och att få vara en del utav det här. Mer bilder och info kommer efter eventet och det vill ni inte missa!

/M

Likes

Comments

Kort pass och sushi.

Solen sken och efter ett kort pass på jobbet så gick jag och Simon för att köpa middag. Det fick bli sushi idag igen, för att det är så jävla gott.

Med tanke på hur dålig min ekonomi har varit under de senaste månaderna så kändes det sjukt att jag hade råd med att äta "ute" så här i slutet utav månaden.

Likes

Comments

Så många dagar om året jag tackar för att Simon finns i mitt liv.

Den här pastan är livets morsa!
Spenat, halloumi, massor av grädde och småtomater.

Igår var vi båda lediga och vi hade sjukt lång sovmorgon, sen gick vi och tränade tillsammans. På vägen hem köpte vi fredagsmys med lite godis och annat.
Perfekt efter träning.... 😂

Likes

Comments

Igår skrev jag på ett kontrakt för mina uppdrag som fotograf på espresso house.

ÄNTLIGEN händer det någonting kul i mitt karriärsliv och det känns bara som att det är en bit på vägen till mitt stora mål. Jag ska alltså börja plåta för deras sociala medier, hemsida och till annan slags reklam. Jag kommer att ha några utvalda jobb innan jul som jag kommer att se till att jobba med utöver min tid som barista.

Det känns kul att få vara kreativ med produktfotograferingen, men även att gå ut i olika shoppar och fota in action när baristorna jobbar. Det här jobbet kommer så jävla lägligt också med tanke på hur ångestfylld jag har varit enda sedan jag flyttade och slutade skolan. Att jag inte längre hade Arbis att plåta konserter på eller en skola med fotokurser. Nu ska jag liksom få stå på egna ben igen och göra någonting helt nytt. Nu ska jag fokusera på produkter och inte människor.

Det här kommer jag att växa som fan utav som fotograf och jag kommer att gå från det här med en väldigt bra merit, vilket jag värdesätter mest utav allt med jobbet.


​Här är jag under några utav de första uppdragen jag och Lova fick på Arbis. Lyckan i mina ögon syns på mils avstånd och jag kan inget annat än att tro och hoppas på att jag kommer känna exakt så under mina kommande uppdrag. 

Likes

Comments

Sen frukost.

Jag mötte upp Alma vid 12 på centralen. Eftersom att jag ​har stängt på jobbet nu de senaste dagarna så är jag van vid att gå upp sent så jag åt en sen frulle. 

Alma är världsfinast. Vi satt och pratade och strosade sedan runt i butiker. Bra väder och perfekt varmt. 

Likes

Comments