View tracker

Många matbilder nu typ. Aja, idag har iallafall varit en mysig dag. Jag o Cajsa gjorde bananpannkakor till frukost o sen drog vi ner till stan ett tag. Köpte faktiskt två nya kuddfodral till min säng o även en liten julgran till mitt rum.

Nu så sitter jag o pluggar lite spanska, vet inte riktigt vad som händer ikväll men kanske skulle jag o Maja ses.

vi hörss / A

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen fredag! Ikväll blire' tacomys med en fin vän!
Vi hade studiedag idag btw vilket var så skönt o väldigt behövligt då vi har massvis med prov o läxor nästa vecka. Vi hörs / A

Likes

Comments

View tracker

De va längesen!!
Blivit väldigt segt med att uppdatera då skolan tar över väldigt mycket just nu.
Iallafall så var jag i London för ca en vecka sedan. Det var sjuukt mysigt. Här kommer några bilder ifrån resan.
/A

Likes

Comments

Hej på er! Som alizia skrivit så är jag i Dubai just nu, så varmt, skönt och underbart!!✈️💙💦🌴☀️💗😋
Just nu är klockan lite över 22:00 här i Dubai, men i Sverige är den bara lite över 20:00💙
Idag var första heldagen, och vi har solat och badat hela dagen, så skönt! Känns skönt att va i värmen nu när det är mörkt och kallt hemma:))

Som vi skrivit ska vi alltså börja uppdatera bloggen nu igen, så ja, vi hörs väl svart igen. Det är jättebra wi-fi här, så kommer uppdatera bloggen så mkt som möjligt! 💗💗
Ni får ha det bra//Maja <3

Likes

Comments


Hej! Asså Gud, förlåt för så sjukt dålig uppdatering från min sida. Skrev ett jättelångt inlägg förra veckan men det raderades och hann inte skriva om:( och asså jag har inte hunnit denna veckan. Under tiden jag inte bloggat om vad jag gjort har jag varit på stranden några gånger med kompisar, gått i skolan, varit i kompisar osv. Jag badade även i havet flera gånger förra veckan. Speciellt i tisdags förra veckan, då var jag och några kompisar på stranden från att vi slutat vid halv 2 till 8. Vi badade, solade och åt pizza på stranden, såå mysigt!
Jag har även varit på väla, haft dansshow(det va jättekul!) och gjort lite annat under de senaste dagarna! Hahah men jag kommer lägga in lite bilder från de 2 senaste veckorna.

Nu är det ju inte alls lika fint väder som förra veckan då vi hade 28 grader vilket är synd. Aja, det blir säkert varmare snart..
Förresten! Om 23 dagar slutar skolan! 😍😍😍asså kan inte fatta att det snart är sommarlov! Jag har längtat sååå länge.

Men nu börjar solsidan så det ska jag kolla på, men vi hörs// maja❤️

Likes

Comments