Nu var det ett tag sen jag uppdaterade bloggen men förut var det mycket med skolan, nu har jag haft sommarlov i ungefär två veckor och det är jätteskön.
Jag har inte gjort så mycket än att vara med kompis.

I helgen var det däremot Örebro Cupen och det var första cupen för mig med nya laget.
Vi blev gruppsegrare och vann A-kvartsfinalen mot Adolfsbergs IK.
Till semifinalen var vi jättetaggade, det blev en spännande match som sedan slutade med att vi förlora på straffar. Det var tungt men vi blev glada för vi ändå hade kommit så pass långt.

Nu får jag inte spela på ett tag för jag har problem med en tå. Det började med nageltrång som sedan har utvecklats till en infektion så det kanske blir en operation.

Just nu är jag på väg till Arjeplog för att vara med släkten och på fredag gifter min mammas kusin sig med en same tjej så det blir ett speciellt bröllop.

Nu taggar vi Sverige-Belgien
HEJA SVERIGE!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering men ja har haft fullt upp med skola och träningar. I helgen va vi iväg på träningsläger i Axvall, det va jättekul. Vi får se hur mycket ja kommer lägga ut för ja har inte så mycket tid att hinna det men ja ska försöka

Likes

Comments

Hej! I torsdags var vi i Romme med skolan men jag tog tyvärr inte så många bilder. Vi hade iallafall en fantastisk dag och jag fick äntligen testa köra snowboard, det är inte så lätt som det ser ut.
Igår gjorde jag inte så mycket mer än att gå i skolan.

Likes

Comments

Hej!! Idag var då första skoldagen efter påsklovet. Jag var inte så tagg på lektionerna men det gick bra ändå, det var så kul att få träffa alla kompisar igen. Även fast lovet bara var en vecka så hade jag saknat att träffa dom varje dag. Alla var jättetaggade inför imorgon då vi drar till Romme med skolan så det var inte så tyst på lektionerna men vad gör det, de va ju ändå första dan. Nu tänkte jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Natti Natti!

Likes

Comments

Igår var en fantastisk dag/kväll, jag fick nämligen finbesök från Lindesberg. Vid lunch tiden ungefär kom Emmy hem till mig och jag blev såklart jätteglad för jag har saknat henne något enormt, eftersom hon bor i Lindesberg så kan vi inte ses så ofta men vi försöker ses så ofta som möjligt. Hon är inte i Örebro jätteofta så vi passade på att träffa några kompisar. Lite senare på eftermiddagen kom Cayenne hem till oss och det var jättekul för jag har saknat henne även fast vi träffas varje dag i skolan, men förra veckan hade vi påsklov så vi kunde inte träffas. Vid nio ungefär så bestämde vi oss för att gå till Ica och det slutade med att vi handlade hem massa frukt, godis och naturgodis. Det blev väldigt gott tyckte alla tre och även min mamma som gick och tog utav fruktfatet. På kvällen satt vi och åt av godiset och frukten och drack varm oboy medan vi satt och pratade om gamla minnen och massa mer.

Likes

Comments

Har haft en fantastisk påsk uppe i Sälen med familjen. Det blev väldigt mycket slalom och lite längd för min del. Träffa några kompisar i backen som jag åkte med några dagar för ibland vill man inte åka med föräldrarna. Vi hade hyrt en stor stuga med åtta bäddar för brorsan hade tänkt att komma upp med sin tjej men det blev inte så. På påskafton åkte vi till Sälfjällstorget och träffade Hasse Andersson det var riktigt häftigt. I söndags åkte vi hem vid 11:00 och kom hem runt 16:00

Likes

Comments