Hej!

Idag gjorde jag grönt kort provet, det kändes bra men sen får man ju se men jag ska hålla tummarna.

Men jag vill berätta att jag i julklapp fick pengar till att köpa en kanin för att jag har önskat mig det i typ två år. Jag har varit på en hoppkurs och fick låna kanin och det var jätte kul.Imon ska vi åka och kolla på kaninungar och prata lite med dem där som säljer. Men vi ska försöka skaffa kanin så snart som möjligt.

I sommar så ska jag på ett ridläger värt 6000:- men jag fick det gratis eftersom jag har sålt jultidningar.

Men det var allt jag ville säga idag hejdå vi hörs!


With Love from Maja❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Först måste jag bara säga förlåt för att jag inte har lagt ut något på länge, har inte haft tid men jag lovar att jag säger till ifall jag ska sluta med det.

Men sen tänkte jag säga att jag håller på att ta grönt kort. För er som inte vet vad det är så måste man ha ett sådant när man fyller tretton för att kunna tävla. Det är fyra gånger, tre för teori och sen ett för provet. Idag gjorde jag första, det är fyra timmar man ska sitta och lyssna och det är jätte långtråkigt😒 Men sen ska jag kunna tävla med mitt eget grönt kort och det är jag glad för!

Jag tänkte också berätta att till våren ska jag och Indy tävla lag för våran klubb simlångsdalen men det berättar jag mer om när vi kommer närmre.

Det blir ett kortare inlägg idag men jag hinner inte mer så vi hörs! Ställ gärna frågor och gilla om ni har lust.


With Love from Maja❤️
Likes

Comments

Idag tänkte jag berätta om ett par lite läskiga uteritter som jag och min ponny Indy har varit med om! Ena var när jag och min kompis skulle rida ut på Indy och en av våra inackorderingar, som då också är ett sto. Vi hade skrittat och travat, sen skulle vi då fatta galopp och dem trodde det var tävlingsdags så det blev fart på dem. Vi försökte en ganska lång bit att få stopp på dem och efter en liten bit så kom det en gräsplätt och jag fick lite kontroll över Indy så jag tänkte lägga en volt och sakta av, men så svängde hon in på gräsplätten men svängde tillbaka lika snabbt igen och då så hängde jag lite snett och bara för det skulle det ju vara ett planteringsträd i vägen som jag och indy fick mellan oss, då trilla jag av och Indy fortsatte i full galopp. Så Alice min kompis satt ju kvar och fick bara sitta och Hålla i sig. Då blev vi lite rädda men som tur var svängde Indy in på fel väg och blev stoppad Av ett träd så Alice hann snabbt hoppa av och fånga Indy. Precis efter det så ringde jag Alice och vi mötes och gick tillbaka en bit. Då blev rädda men det gick bra och ingen kom till skada. En annan gång som inte var lika läskig var när jag min syster och min kusin skulle ut och rida. Det var på vintern och Indy brukar alltid vara SUPER PIGG på vintern och av någon anledning hamnade hon sist när vi skulle fatta galopp, Indy hatar att vara sist när man galopperar så hon blev jätte sur och började bocka stillastående och jag flög fram på halsen men lyckades hoppa tillbaka, Efter det så hoppade jag snabbt av och gick med Indy tills hon hade lugnat ner sig. Som sagt det gick bRa! Mer hinner jag inte idag, men Gilla och kommentera Gärna så hörs vi.

With Love from

Maja


Likes

Comments

Hej! I det första inlägget tänkte jag berätta lite kort om mina ponnysar. Jag har två ponnysar som heter Albin och Indy.

Albin är en b-ponny han är rasen whelsh mountain och är 25 år gammal, jag har haft honom i åtta år och han var då 18. Jag har tävlat klubbmästerskap med honom en gång, dressyr och hoppning och det gick bra han kom 3:a i dressyren och strax utanför placering i hoppningen. Förutom det klubbmästerskapet så har jag bara tävlat clear round sen 2013 med ett undantag 2008 men då ledde mamma runt mig på banan

Indy är en d-ponny hon är importerad från Holland så jag vet inte rasen på henne men hon är 15 år gammal och jag har haft henne i ett och ett halvt år. Jag har tävlat på henne mycket samtidigt som hennes förra ägare också tävlade henne jätte mycket. Det har blivit väldigt många placeringar och det är väldigt få gånger man åker hem utan en rosett eller något annat slaks pris. Det är väldigt mycket energi i henne och det har man märkt många gånger tex har jag trillat av i skogen pga att hon har då haft lite för mycket energi eller ett annat exempel var när jag provred henne så var jag inte van med en häst som hade så mycket energi så jag trilla av men jag gillade henne så mycket ändå så jag ville ha henne men det kan jag berätta mer om i ett annat inlägg. Jag berättar inte mer idag men om ni har några frågor så skriv dem gärna till mig i komentarsfältet.

Vi hörs ha det bra!


With Love from ❤️

Maja

Likes

Comments