Förlååååt återigen!
Är så dålig på att komma ihåg, måste skärpa mig(!!) helgen har varit rolig, har varit med vänner och skrattat och haft kul!
Numera är jag brunett (yeey) färgade mitt hår igår och ska färga idag också för det blev några fläckar här och där...
Vet ni vad? På helger så älskar jag att lyxa till frukosten lite. Så jag gör alltid mackor i ugnen vilket jag aldrig skulle hinna på en vardag...
Men jag gör dom lite speciella, jag har nämligen ketchup,skinka,salami och ost, och över det så tar jag salt,peppar och oregano! Blir så jääävla gott.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej och förlåt!!
Både i förrgår och gårdagen var inte så bra för mig, hände massa på kort tid men nu mår jag bra igen!! Igår gjorde jag inte så mycket förutom att mysa med Markus och jag träffade även Jonis och Amanda. Idag har vi skolfoto, neeej(!!)
Hatar det, har aldrig någonsin blivit fin på ett skolfoto. Jaja, idag har jag inga planer alls, slutar sent så det är väl bara raka vägen hem och sova😴 är såå trött hela tiden..
Ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej!
Idag var jag såå trött när jag vaknade, gick upp en timma senare än vad jag brukar... Idag har vi bara stylist i skolan, vilket alltid är att man ska sminka på tisdagar men nej(!!) jag går utan smink till skolan och känner mig fett ofräsch sen har dom ändrat lektionen till att styla hår!
Det gick verkligen dåligt för mig för vi skulle föna upp volym i håret. Nu ska jag och Cilla äta mc!

Likes

Comments

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med mamma,
Gjorde varma mackor åt henne och mig så snäll som jag är!

Likes

Comments

Denna dag har gått sååå fort, helt plötsligt är klockan sju?? Har inte gjort mycket idag förutom att äta min favoritmat, och att träffat vänner. Måste säga att jag är riktigt beroende av bakpotatis så typ nästan varje dag kommer jag lägga ut bilder bakpotatis...
Ikväll är det ph, och mos kommer åka ut😝
Vem faaan vill bli kallad mos

Likes

Comments

Hej!
Idag är det måndag vilket inte är så populärt för många, då skolan och jobbet börjar igen. Men inte för mig, tog ledigt idag för jag är sjukt trött. Jag var ute rätt länge igår och sen somna jag hos Markus och när jag vaknade imorse ville jag verkligen ligga kvar så jag gjorde det hehe. Idag har jag inga speciella planer förutom att träffa Jonis som har kommit hem från Norrköping(!!)
Saknar honom så. Sen ska jag väl mysa med mamma hela dagen och senare så kommer nog Markus till mig! Uppdaterar senare😃

Första bilden- jag och markus👨‍❤️‍💋‍👨
Andra bilden- jag och min allra bästavän jonis👫

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Maja Abrahamsson vilket jag tror att ni redan förstår, Som det står i min beskrivning är jag en 16 årig tjej som håller på att utbilda mig till stylist. Denna blogg kommer nog handla lite om allt. Jag gillar att dela mina tankar och det kommer jag nog göra mycket i denna blogg, Det kommer också visas bilder på mina sminkningar och håruppsättningar osv. Jag kommer självklart också visa vad jag gör på vardagar (vilket är typ att ligga i sängen) och vad jag gör på helger då jag hittar på betydligt mycket mer än att bara ligga hemma. Jag tror det här kommer bli super kul, och jag ska försöka att göra så det blir roligt att läsa. Hoppas ni finner intresse för min blogg!

Här är en bild på mig från mammas bröllop!

Likes

Comments