Hej , idag är det lördag den 16/7. Imorgon åker jag till "ssc" stadium sports camp. Där man åker till för att sporta från söndag till lördag. Finns alla möjliga sporter man kan välja på men jag har valt multi, vilket innebär att det är alla sporter jag får testa på förutom konståkning & Hockey av praktiska skäl. Men jag kommer få prova på skytte, rugby & dans tillexempel.

Tråkiga är att jag måste anpassa mig eftersom jag har problem med ryggen får jag inte anstränga den vilket gör att jag måste ta det lugnt denna vecka och inte göra mitt bästa, vilket är tråkigt.

Första gången jag är där, är super nervös men det ska nog gå bra eftersom jag har min fina pojkvän där samt fina vänner.

Kram.

Likes

Comments

Hej, hoppas allt är bra med er för det är det med mig tack. Mycket har hänt sen sist vilket jag ska klippa in bilder på.

Just nu ligger jag helt död efter några dagar i Göteborg med min pojkvän och hans familj. Det har varit jätte mysigt, shopping , Liseberg och träffa lite släkt till honom!

Igår innan vi åkte hem åkte vi till Frölunda torg. Gissa vad jag hitta?.... En odd molly butik? Ännu bättre det var 51% rea i hela butiken. Köpte en tröja som priset från början var 595 och som istället kostade 295. Kanon bra pris. Sen köpte jag ett par vantar åt min mamma som också va på rea, kommer inte riktigt ihåg priset tror det var 650 och nu kostade 340. Så vart jätte nöjd och mamma vart jätte glad.

Nu ska jag slänga upp bilderna innan detta inlägg blir alldeles för långt.
Kram,

Likes

Comments

Fixade mina naglar igår från fransk manikyr till gelé naglar med en lila/brun ton typ, matta såklart. Jag är inte mycket för färger och glitter men tyckte om när de va matta i färgen. Man känner sig super fräsch.

Oskar åkte nyss härifrån och det har varit jätte mysigt att ha honom här hos mig, blir alldeles tårögd av att han åkte.

Puss 💗

Likes

Comments

Precis som det ni precis läst på rubriken så kuggade jag på mitt Moppekort! Jag va så himla nervös och skämdes så mycket över att jag inte klarade, känns riktigt surt eftersom jag va tre poäng ifrån att klara det och liksom mina vänner, familj och alla sa att jag skulle klara det och det är ju såklart jätte roligt och kul att höra men samtidigt satte det mycket press på mig vilket gjorde att jag slarvade genom provet ganska snabbt, hade 50 min på mig och kände mig klar och gick efter trettio minuter? Förstår inte riktigt hur jag tänkte men jag har tid imorgon kl 08:15 och då håller jag tummarna att jag gör detta ordentligt!
Riktigt surt att få 49 när krav-gränsen va 52.

Det är bara att bita ihop eftersom att detta endast är en säkerhetsgrej, jag vart inte godkänt för att det är inte säkert för mig att ge mig iväg och åka, dels inte för mig eller mina medmänniskor!

Men som sagt håller jag tummarna för att det går bra, för jag skäms verkligen för att jag inte klarade!
Jag vill också köra runt och se stor ut, det som är mest efterlängtat är att jag får köra hem till min pojkvän när han verkligen mår dåligt, eller är ledsen. Att kunna komma till honom när som helst skulle kännas som en trygghet, att jag alltid kan ta mig dit om han skulle behöva!

Att inte klara provet är inget att skämmas över, kommer fler chanser och bara att resa sig upp igen.
Som min pojkvän sa - du hade iallafall mer rätt än fel.

Vi hörs kram!

Likes

Comments

Hejhej Kramisar, hur mår ni? Med mig är det toppen! Är sjukt nervös inför imorgon.. Ska skriva upp då inför moppekortet, håll tummarna för mig.
Egentligen vad är det värsta som kan hända? Att jag inte blir godkänt är ju delvis för mitt och andras eget bästa och bara att ta nya tag och plugga mer isåfall. Nu ska jag byta om till myskläder så hörs vi sen.
Kram 💗

Likes

Comments