Header
View tracker
NAGLAR

Det här vinröda, körsbärsfärgade nagellacket hade jag på naglarna i höstas. Älskar färgen och nästan alla märken har ju någon form av vinrött nagellack. Fint till jul om man inte vill ha ett helt rött nagellack kanske.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker
ALLMÄNT

Känns skönt att äntligen vara tillbaka med träning efter två veckor. Jag har inte känt mig 100% de senaste veckorna och jag måste erkänna att jag märker skillnad på min energinivå nu när jag inte tränat. Visst jag har varit krasslig och inte haft energi på grund av det men jag tror det har med träningen att göra också. Iallafall, det blev mest axlar och armar idag, lite rygg också.

Sedan övningskörde jag hem från gymmet, var drygt en vecka sen jag körde nu då pappa varit bortrest. Hade inte hunnit glömma bort hur man kör vilket kändes skönt. Nu ska jag duscha och sedan fixa mina naglar!

Likes

Comments

ALLMÄNT, NAGLAR

Gud mina naglar känns oerhört korta jämfört med förut, och nu är de ännu kortare än i förra i inlägget. Men är man på ett dagis med 1-3åringar passar det såklart inte med så långa naglar jag haft. ;) Iallafall, färgen är ifrån OPI - tickle my france-y! Like it!

Nu ska jag titta klart på SHL-matchen mellan Skellefteå-Färjestad, hoppas Skellefteå tar sig. Sedan ska jag titta på Wahlgrens värld. Premiären var ju förra veckan och jag blev positivt överraskad så det blir att titta på andra avsnittet ikväl. Himla underhållande och sevärt program, tips. Nu börjar hockeyn igen!

Likes

Comments