Header

FOTO, NAGLAR

Äntligen har jag köpt detta blå nagellacket från ESSIE. Det finns på HM, har tittat på Kicks och likn. men det har inte funnits där. Det bästa är att det är lite pärlemo i också så det passar perfekt till glitter med silver i som på bilderna ovan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

ALLMÄNT, NAGLAR

Gud mina naglar känns oerhört korta jämfört med förut, och nu är de ännu kortare än i förra i inlägget. Men är man på ett dagis med 1-3åringar passar det såklart inte med så långa naglar jag haft. ;) Iallafall, färgen är ifrån OPI - tickle my france-y! Like it!

Nu ska jag titta klart på SHL-matchen mellan Skellefteå-Färjestad, hoppas Skellefteå tar sig. Sedan ska jag titta på Wahlgrens värld. Premiären var ju förra veckan och jag blev positivt överraskad så det blir att titta på andra avsnittet ikväl. Himla underhållande och sevärt program, tips. Nu börjar hockeyn igen!

Likes

Comments

NAGLAR

Jag älskar verkligen grått och vad är då bättre än gråa naglar. Lacket är från ESSIE i färgen Smokin hot. Sen har jag använt OPI´s matta topplack och då försvinner den lila tonen. Den perfekta gråa färgen helt enkelt, passar fint till hösten också.

Likes

Comments

ALLMÄNT, NAGLAR

Älskar verkligen att göra naglar, känns som man blir bättre och bättre ju oftare man gör det. Enda som är negativt är att penslarna är skitsvåra att få rena. Har penselrengöring men fastnar alltid akryl i penseln. Så behöber beställa nya penslar. Annars är allt så kul. Just nu är jag hooked på matta naglar, och svarta. SJUKT snyggt!! Bilderna visar några jag gjort, har även en instagram, (nailsbymajja) men den är privat än sålänge hehe. Nagelteknolog är lätt något jag skulle vilja utbilda mig till och arbeta med. Ett arbete som kräver bl.a. kreativitet och noggrannhet, perfekt för mig. 

Likes

Comments