Velkommen til min nye blog

Heey og mange gange velkommen til min nye blog, i dette indlæg kan du læse lidt om hvem jeg er, hvorfor jeg har startede en blog og selvfølgelig lige lidt praktisk om bloggen.


Hvem er jeg?

Mit navn er Maja Nielsen, jeg er 14 år og går i en helt almindelig folkeskole.

Her efter sommerferien starter jeg på klank efterskole, som ligger oppe ved Århus. Jeg glæder mig rigtig meget, men er virelig også nervøs, men er sikker på det bliver en virkelig fed oplevelse.

Da jeg var helt lille flyttede min far til Thailand, siden har jeg ikke haft kontakt til ham, mange spørger om det ikke er hårdt ikke at se sin far, men nej jeg har jo aldrig rigtig mødt ham, hvert fald ikke så jeg kan huske det. For mig er det fint kun at have en mor, hun har altid passet på mig, og ville altid være der for mig. Selvom vi er gået en svær tid i møde. Men når det bliver svært for min mor, så er det min søster kommer og hjælper. Hun er 30 år og har altid været min ekstra mor.


Hvorfor har jeg valgt at starte en blog?

Siden jeg var helt lille har jeg drømt om at blive sanger, jeg stod altid foran mit spejl og sang og dansede. Da jeg så blev lidt ældre fandt jeg ud af at jeg over hovedet ikke kan synge, så jeg begyndte at filme videoer hvor jeg snakkede, så blev jeg lidt ældre og kom på de sociale medier. Men ligeså stille ville jeg noget nyt, så jeg startede bloggen her.


Praktisk om bloggen

De billeder jeg ligger op er blevet taget på min iphone 6s, ikke helt den bedste kvalitet men håber det går.


jeg håber i har lyst til at læse min blog, det ville jeg hvert fald blive rigtig glad for

knus Maja<3


Likes

Comments