Hej på er!

Det är för mig den sista veckan av fyra veckors båtsemester på västkusten!! Jag har inte bloggat något för att jag inte vetat vad jag ska skriva.

Idag kom vi fram till Styrsö som är ett så mysigt ställe med så mysiga små och stora sommarhus och fina badplatser med klippor. Jag har idag badat från några klippor och det var så skönt i vattnet, men jag var så sjukt räd för att det skulle komma en så kallad "brännis" som alla här ute säger. Det är typ den tredje dagen med sol och varm temperatur på hela semestern. Jag har såklart ätit glass och kollat runt i samhället.
Hur har eran sommar vart och vad har ni gjort än så länge på sommarn?

Ha det fint!

Likes

Comments

Hej på er!

H
elgen har vart fantastiskt med fina kusiner som har varit hemma hos oss hela helgen det har varit underbart väder och vi har badat tre dagar, det var iskallt typ 12 i Vättern.
Nu är det inte långt kvar till sommarlov.

Ha en bra nationaldag!

Likes

Comments

Hej på er!

Dagens outfit är en VÄLDIGT enkel, somrig men endå lite varmare outfit som är perfekt nu på de kalare men soliga dagarna!

Rosa linne- Gina tricot
Grå kofta - Gina tricot
Svarta jeans - Gina tricot ( Molly )
Skor - vita låga converse

Det här var mitt första outfit inlägg så jag vet att det inte var perfekt, men det kan bara bli bättre.

Hej då ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej på er!

Denna långhelgen alltså så jäkla bra den har vart.
Innan helgen var jag med i fyra föreställningar och dansade o det var så jäkla kul!!
Sen på onsdagen oktå vi med båten till en hamn i Hjo vilket var så mysigt. Vi åt glass, spelade minigolf, gick på marknad och va med kompisar och hade det så mysigt. Sen på lördag förmiddag åkte vi vidare till Gränna vilket är en så mysig stad. Vi gick såklart och köpte polkagrisar och sen fortsatte kvällen med en mysig grillkväll. Min helg har vart helt underbar och asså vädret går ju inte att klaga på helt galet.
Hur har eran långhelg vart o va har ni gjort?

Ha en bra vecka!!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag säger bara sorry för app dåligt uppdaterande. Jag trodde jag skulle ha massa tid för bloggen och ta det lungt vid pollen samtidigt som jag skriver blogginlägg, men så vart det inte precis, så sorry!


Idag bär det av till sista stoppet som är Miami beach där vi kommer att sola o bada och om jag får bestämma shoppa lite till.

Hej då och ja......
Hej då, ha ett bra lov!
😂😘

Likes

Comments