Tjo du enstaka person som kanske läser detta lol, men jag satt just och skulle rensa min dator från massa onödiga "bokmärken" som jag haft ett bra tag nu och då hittar jag tillbaka hit till min gamla blogg som jag hade tänkt att satsa på för ett bra tag sen men det slutade ju sådär hahah. Jaja jag blev i alla fall sugen på att börja uppdatera här en aning och sen får vi se vart det leder! Förväntar mig inte att någon kommer läsa det här men tänkte det är en kul grej att kolla tillbaka på senare om det finns kvar, typ som en dagbok eller liknande.

Under tiden jag var borta så har jag tagit valet att bli vegan, eller i alla fall försöka sträva efter det så mycket som möjligt för det är ganska svårt att vara vegan upp till 100%. Men som sagt jag gör mitt bästa. En sak som jag tycker är otroligt jobbigt, inte irriterade utan jag blir mest ledsen för att folk inte förstår, det är folk som försöker provocera och förlöjliga mig, andra veganer eller veganism överlag. Det gör mig otroligt nere för det ända jag vill är att folk ska ha förståelse och inte vara så fruktansvärt egoistiska, att folk fortsätter att tänka på att dom hellre stoppar i sig djurens kroppsdelar bara för man tycker om smaken än att faktiskt tänka på att det ett djur, en levande varelse som endast fötts i ett syfte, att bli till "mat"i det här fallet, vilket är oerhört tragiskt att det ska vara så och att folk inte bryr sig alls. Anledningen till att jag skriver "mat" och inte mat är för att jag anser inte att en annan individ är mat, en individ som vill leva och vara så lycklig som möjligt, precis som oss människor.

Skulle kunna skriva en hel bibel kring mina tankar om veganism, men det vara för nu;) Men från en sak till en annan, jag hade tänkt blogga en del av veganism för det är ett viktigt ämne för mig, och kanske lite av min vardag. Ja, vem vet! Vi får se var detta slutar haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Svalkande juice&hallon drink!

Likes

Comments