Category


Perfume: Her Strik: Her Ring: Her Plakat: Her Morgenkåbe: Her Aesop: Her

Hey Beauties! I dag bliver et oplæg om "ideer til julegaver". Jeg har taget en smule udgangspunkt i mine egne ønsker, og tilføjet lidt. Generelt, så har jeg den mening, at der gerne må ligge julegaver under juletræet og ikke bare kuverter med penge i. Det er smart at ønske sig penge, hvis man sparer sammen til en ting, men fordi min fødselsdag ligger så tæt op af julen, så plejer jeg, at ønske mig penge i fødselsdagsgave og ting i julegave, da jeg bare synes det er hyggeligere (am I the only one?)...

Jeg tænker at det er en god ide, at ønske sig en parfume i julegave. Egentlig fordi jeg oftest ønsker mig ting som jeg er dårlig til selv at bruge penge på, og man kan aldrig få for mange parfumer (mener jeg, hehe).

Så kan vi jo ikke komme udenom, at vi lever i Danmark hvor der bare ikke altid er varmt (SUK!). Derfor synes jeg det kunne være oplagt, at ønske sig en lækker strik i julegave. Måske én som er en smule dyrere end "normalt". En du kan leve i hele vinteren - hvis du ønsker dig sådan en, så vil jeg anbefale at vælge den i en enkel farve, så du ikke bliver træt af den. Ellers kunne det også være en lidt billigere strik, i en knald rød eller lignende.

"Diamonds are a girls best friend". Det passer sikkert, men derfor findes der altså også fede smykker som ikke har en diamant. Ønsk dig en ring, eller et smykke. Du kan ALDRIG få for mange smykker.

Mangler du noget til værelset, men kan ikke finde ud af hvad det er? måske en fed plakat? Desenio, laver de fedeste plakater til en hver smag!

Så har jeg valgt en morgenkåbe. Det er et mærkeligt ønske haha, men det er egentlig fordi jeg selv ønsker mig en morgenkåbe, da jeg har haft den samme i over tre år, og hvis jeg ikke er den eneste, så er det også en ting, som man aldrig går ud og køber selv...

Nu har jeg valgt mærket "Aesop", men min pointe er, at det ville være en super god ide, at ønske sig skønhedsprodukter. Jeg ønsker mig SÅ mange i år, men jeg må også ærligt indrømme, at jeg er alt for dårlig til at investere i disse produkter - synes det er nederen, at man løber tør så tidligt, men det burde også bare være en ting man valgte at investere I, for hvem vil ikke have en flot hud.. Haha, håber virkelig ikke jeg er den eneste der har det sådan? Hvis du ikke ved hvilke mærker som er gode, så vil jeg helt klart anbefale mærkerne Aesop og Tromborg. Jeg ønsker mig selv produkter derfra, og de er altså bare fantastiske!

Jeg håber I fik lidt ideer til hvad I kunne ønske jer. Nu er det jo snart JUL! Ihhh jeg glæder mig!!!

kys

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Category

1. Jojo Moyes bog "En Plus En". (Jeg samler på disse bøger).

2. iPhone 7 plus sort.

3. Aesop Facial Hydrating Cream.

4. Zara sandaler. (Jeg bruger disse som sutsko/hjemmesko).

5. Jane Koenig V-ring.

6. Friihof + Siig TOHO armbånd i farven grå/guld.

Likes

Comments

Category

Hej igen.

I dag har jeg lavet en lille sammensætning af noget "vintertøj", som i kan se på billederne nedenunder. Det er ting som jeg selv, er helt forelsket i! Som I kan læse på overskriften, så er ALT fra Zara, hvilket også gør det nemmere for jer, hvis I (ligesom mig) forelsker jer i nogle af disse ting. Jeg har af ingen rigtig årsag, valgt alt fra Zara - dog er Zara én af mine yndlings tøj-butikker, så jeg vidste at jeg ville kunne finde nogle items, som jeg godt kan lide.

Når jeg skal ud og shoppe i de kolde vintermåneder, så er det, for mit outfit, jakken, halstørklædet/huen/vanterne og støvlerne som sætter prikken over I´et. Hvis man har styr på disse ting, så kan man altid tilsætte enkelte og basic items.

Jeg håber at I finder opslag som disse, interesant og at I kan lide de udvalgte items ligeså meget, som jeg kan. Hvis I nu også skulle være helt blanke på, hvad I skal købe af vintertøj, så håber jeg dette kan hjælpe en lille smule.

Vi ses snart<3

kys

Likes

Comments

Category

Hey Lovers.

Jeg kom i fredags hjem fra studietur med min klasse. Berlin it was, og vi tog med bussen klokken 8.00 søndag morgen. På trods af de mange timer i bus (men det var hyggeligt), var det en fantastisk tur med oplevelser og hygge sammen med en dejlig klasse. Som I kan se på billederne, så var vi mange forskellige steder henne, som bla. Olympiaden (!!), Stasi fængslet og rigsdagen. Hold nu op hvor jeg elsker at rejse. Bare dét, at du kommer væk fra dagligdagen og trygheden. Er det kun mig som har det sådan?

OUTFIT:

billede 1: Skjorte fra H&M, Nederdel fra Diesel, Sko fra Valentino og taske (ved ikke hvor den er fra..)

billede 2: Sweat fra Weekday, Solbriller fra H&M, Øreringe (gave) og hår-elastik fra Pico

billede 3: strik/trøje fra H&M, Læderjakke fra Roc´n Blue og Bukser fra Mango

billede 4: Samme Outfit som billede 1 + Louis Vuiton bælte

billede 5: Samme Outfit som billede 1 + 4

billede 6: Sweat fra Weekday, Shorts fra Envii, sko fra Valentino

billede 7: Samme outfit som billede 6

Jeg har en lille nyhed på vej, som jeg vil fortælle jer om, når det kommer HELT på plads (ihh).

Vi ses snart<3

Likes

Comments

Hej bloggen.

I dag har jeg haft min første "rigtige" arbejdsdag, hos Uno Kaffebar. Ja, du læste rigtigt... Maise her, har skaffet sig et lille job;). Dog er jeg "opvaskepige", men for at være ærlig, så er det meget hyggeligere end det lyder.

Hvis du ikke har prøvet Uno Kaffebar endnu, så skynd dig at komme ned til os. Uno er den mest hyggelige og autentiske Café som jeg nogensinde har besøgt. Den har noget, som jeg ingengang kan forklare. Der er så fed en stemning, uanset om du kommer som en kunde eller som medarbejder. Kom ned til os efter skole, med din venindedate/date, din lektiedate eller eftermiddagshygge med mormor måske? Uno er i hvertfald det perfekte sted.

En lille kort opdatering mht. mit nye job (wuhuu)!

Vi ses<3.

Likes

Comments

HEY, HEY, HEY!

yes, I´m back guys.

Sommerenferien er ovre (suk), skolen er startet og vejret her i DK er ikke til at prale af... Det er ved at være laaaaang tid siden, jeg sidst bloggede, men nu starter jeg endelig igen. Der har været flere grunde til at jeg ikke har blogget, men det er en lang og kedelig historie, så lad os se fremad og fokusere på nuet i stedet for.

Som nogle af jer måske ved, så har jeg i min sommerferie (+ en uge af skolen) været på Solkysten med min familie. Det var simpelthen så overdrevet fantastisk! Spanien er 100% en af mine favorit steder. Hvis I har lyst til at høre turen i detaljer, så lad mig endelig høre fra jer.

Nu er jeg startet i 9 klasse (wup wup), og tiden flyver allerede afsted.

Som jeg har skrevet på overskriften, så er dette en lille kort opdatering på hvad der lige sker i mit liv. Derfor er der heller ingen billeder osv. sorry guys...

I vil høre fra mig snart, med nogle flere "spændende" updates.

Vi ses snart<3.

Knus

Likes

Comments

Category

Hej med jer,
Igår tilbragte jeg det meste af dagen og aftenen, på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus. Hvorfor..? Selvfølgelig fordi jeg var ude og se JUSTIN BIEBER koncert! Årgh han er altså lidt sød;). Jeg var sammen med en af mine veninder, og nogle fra hendes familie, og det var super hyggeligt.

I kommer til at se mere til mig, om ikke så længe (hvis ikke allerede imorgen igen).

Godaften til jer,
Knus

Likes

Comments

Category

Hey girls (and boys),
I mandags var jeg en tur i Aarhus, sammen med min moar og hendes gode veninde. Vi havde nogle erinder, men ellers hyggede vi os bare i Aarhus og i hinandens selskab.
Som i kan se på billedet ovenover, så var vi på café, og vi fik en rigtig lækker frokost (men selvfølgelig kan jeg ikke huske hvad caféen/restauranten hedder, typisk..). Glemte jeg at nævne, hvor sindsygt lækkert vejr der var?! Hold nu op, det var fantastisk. SOMMEREN ER LANGSOMT BRGYNDT<33.

De to andre billeder, er af min nye sindsyge lækre top, som er købt i Mango - er vildt glad for den, helt klart min yndlings "sommer-top".

Nå men, det var egentlig bare et lille oplæg. Imorgen tidlig (klokken 5:00!!!) går turen til KBH. Nøj hvor jeg glæder mig. I skal selvfølgelig også få en lille "opdatering" omkring det, når jeg er hjemme igen.

Knus

Likes

Comments

Category

Godmorgen,
som jeg fortalte i mit seneste oplæg, så vil jeg fortælle jer lidt om hvordan jeg plejer mit hår og lign.

For at være helt ærlig, så gør jeg ikke det store ud af mit hår. Da mit hår er langt og ekstremt tykt, har jeg de dage hvor jeg intet gør ved det (ups). Jeg vil ikke bruge jeres tid, på at fortælle hvilken shampoo jeg bruger osv., da jeg aldrig bruger de samme produkter, når jeg er i bad. Jeg plejer bare at bruge shampoo, og så balsam i enden af håret. Efter jeg har været i bad, skal mit hår føntørres (hvilket kan tage op til 15 min...), da jeg ikke må redde mit hår med min børste, hvis det er vådt. Som hårbørste bruger jeg "Mason Pearson, Popular", som er så sindssygt god. Jeg vil virkelig råde den til jer, som har langt tykt hår (den kan helt klart anbefales)! Børsten kan købes mange steder online. Jeg fik den I Birger Christensen i København.

Inden jeg føntørrer mit hår eller nogle gange efter, bruger jeg produktet "Milkshake whipped cream", som dufter så sindssygt godt. Derudover så styrker det håret og går ind og blødgører det. Den kan købes online.

Til sidst bruger jeg "taft locken balm", som jeg putter i håret, når det er tørt. Det dufter også vildt godt, og for mig der har virkelig elektrisk hår, hjælper det rigtig godt på det. Har købt denne i Tyskland. Tror faktisk ikke man kan få den i DK, men ellers kan man købe den på tyske hjemmesider.

Hvis ikke jeg er i bad, gør jeg egentlig bare det samme.
1. Reder mit hår
2. Bruger "Milkshake" (i tørt hår)
3. Bruger "taft locken balm".

Jeg har for det meste bare løst hår, men da det er langt osv. sætter jeg det tit op i en knold eller hestehale. Men det vil jeg ikke gå i dybden med.

Jeg vil lige fortælle jer (da det også er noget mange har spurgt om), så er mit hår altså IKKE farvet, hehe.

Det var egentlig det.
Hvis I er interreseret i noget lign. dette, så må i endelig skrive til mig. Jeg håber I kan lide oplægget.
God lørdag til jer allesammen.

Kys

Likes

Comments

Category

Hey you,

jeg vil egentlig bare komme med et lidt kedeligt oplæg. Jeg har ikke blogget i denne uge og kommer heller ikke til det i næste uge, pga. prøver... MEN i slutningen af næste uge, vil jeg fortælle lidt om, hvad jeg gør med mit hår, bruger til det osv.

Håber i vil læse med<3

Kys

Likes

Comments