Hej bloggen.

I dag har jeg haft min første "rigtige" arbejdsdag, hos Uno Kaffebar. Ja, du læste rigtigt... Maise her, har skaffet sig et lille job;). Dog er jeg "opvaskepige", men for at være ærlig, så er det meget hyggeligere end det lyder.

Hvis du ikke har prøvet Uno Kaffebar endnu, så skynd dig at komme ned til os. Uno er den mest hyggelige og autentiske Café som jeg nogensinde har besøgt. Den har noget, som jeg ingengang kan forklare. Der er så fed en stemning, uanset om du kommer som en kunde eller som medarbejder. Kom ned til os efter skole, med din venindedate/date, din lektiedate eller eftermiddagshygge med mormor måske? Uno er i hvertfald det perfekte sted.

En lille kort opdatering mht. mit nye job (wuhuu)!

Vi ses<3.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

HEY, HEY, HEY!

yes, I´m back guys.

Sommerenferien er ovre (suk), skolen er startet og vejret her i DK er ikke til at prale af... Det er ved at være laaaaang tid siden, jeg sidst bloggede, men nu starter jeg endelig igen. Der har været flere grunde til at jeg ikke har blogget, men det er en lang og kedelig historie, så lad os se fremad og fokusere på nuet i stedet for.

Som nogle af jer måske ved, så har jeg i min sommerferie (+ en uge af skolen) været på Solkysten med min familie. Det var simpelthen så overdrevet fantastisk! Spanien er 100% en af mine favorit steder. Hvis I har lyst til at høre turen i detaljer, så lad mig endelig høre fra jer.

Nu er jeg startet i 9 klasse (wup wup), og tiden flyver allerede afsted.

Som jeg har skrevet på overskriften, så er dette en lille kort opdatering på hvad der lige sker i mit liv. Derfor er der heller ingen billeder osv. sorry guys...

I vil høre fra mig snart, med nogle flere "spændende" updates.

Vi ses snart<3.

Knus

Likes

Comments

Category

Hej med jer,
Igår tilbragte jeg det meste af dagen og aftenen, på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus. Hvorfor..? Selvfølgelig fordi jeg var ude og se JUSTIN BIEBER koncert! Årgh han er altså lidt sød;). Jeg var sammen med en af mine veninder, og nogle fra hendes familie, og det var super hyggeligt.

I kommer til at se mere til mig, om ikke så længe (hvis ikke allerede imorgen igen).

Godaften til jer,
Knus

Likes

Comments

Category

Hey girls (and boys),
I mandags var jeg en tur i Aarhus, sammen med min moar og hendes gode veninde. Vi havde nogle erinder, men ellers hyggede vi os bare i Aarhus og i hinandens selskab.
Som i kan se på billedet ovenover, så var vi på café, og vi fik en rigtig lækker frokost (men selvfølgelig kan jeg ikke huske hvad caféen/restauranten hedder, typisk..). Glemte jeg at nævne, hvor sindsygt lækkert vejr der var?! Hold nu op, det var fantastisk. SOMMEREN ER LANGSOMT BRGYNDT<33.

De to andre billeder, er af min nye sindsyge lækre top, som er købt i Mango - er vildt glad for den, helt klart min yndlings "sommer-top".

Nå men, det var egentlig bare et lille oplæg. Imorgen tidlig (klokken 5:00!!!) går turen til KBH. Nøj hvor jeg glæder mig. I skal selvfølgelig også få en lille "opdatering" omkring det, når jeg er hjemme igen.

Knus

Likes

Comments

Category

Godmorgen,
som jeg fortalte i mit seneste oplæg, så vil jeg fortælle jer lidt om hvordan jeg plejer mit hår og lign.

For at være helt ærlig, så gør jeg ikke det store ud af mit hår. Da mit hår er langt og ekstremt tykt, har jeg de dage hvor jeg intet gør ved det (ups). Jeg vil ikke bruge jeres tid, på at fortælle hvilken shampoo jeg bruger osv., da jeg aldrig bruger de samme produkter, når jeg er i bad. Jeg plejer bare at bruge shampoo, og så balsam i enden af håret. Efter jeg har været i bad, skal mit hår føntørres (hvilket kan tage op til 15 min...), da jeg ikke må redde mit hår med min børste, hvis det er vådt. Som hårbørste bruger jeg "Mason Pearson, Popular", som er så sindssygt god. Jeg vil virkelig råde den til jer, som har langt tykt hår (den kan helt klart anbefales)! Børsten kan købes mange steder online. Jeg fik den I Birger Christensen i København.

Inden jeg føntørrer mit hår eller nogle gange efter, bruger jeg produktet "Milkshake whipped cream", som dufter så sindssygt godt. Derudover så styrker det håret og går ind og blødgører det. Den kan købes online.

Til sidst bruger jeg "taft locken balm", som jeg putter i håret, når det er tørt. Det dufter også vildt godt, og for mig der har virkelig elektrisk hår, hjælper det rigtig godt på det. Har købt denne i Tyskland. Tror faktisk ikke man kan få den i DK, men ellers kan man købe den på tyske hjemmesider.

Hvis ikke jeg er i bad, gør jeg egentlig bare det samme.
1. Reder mit hår
2. Bruger "Milkshake" (i tørt hår)
3. Bruger "taft locken balm".

Jeg har for det meste bare løst hår, men da det er langt osv. sætter jeg det tit op i en knold eller hestehale. Men det vil jeg ikke gå i dybden med.

Jeg vil lige fortælle jer (da det også er noget mange har spurgt om), så er mit hår altså IKKE farvet, hehe.

Det var egentlig det.
Hvis I er interreseret i noget lign. dette, så må i endelig skrive til mig. Jeg håber I kan lide oplægget.
God lørdag til jer allesammen.

Kys

Likes

Comments

Category

Hey you,

jeg vil egentlig bare komme med et lidt kedeligt oplæg. Jeg har ikke blogget i denne uge og kommer heller ikke til det i næste uge, pga. prøver... MEN i slutningen af næste uge, vil jeg fortælle lidt om, hvad jeg gør med mit hår, bruger til det osv.

Håber i vil læse med<3

Kys

Likes

Comments

Sommeren nærmer sig, (den må godt komme NU) og jeg er sikker på at vi næsten allesammen, ikke kan vente, til at der kommer sommer, sol og varme. Forhåbentlig kommer den snart.

Når jeg tænker på sommer, så forbinder jeg det med farven gul (lol), og derfor vil jeg vise jer nogle af de ting, som jeg synes er vildt fede her til sommer, som selvfølgelig er i farven GUL. So guys, remember to wear YELLOW!!

Vi ses,

Maise

Likes

Comments

Hey bloggen,

Som i kan læse på overskriften, så har jeg i dag været på et photoshoot, med min dejlige veninde, som er vildt god til at tage billeder. Jeg regner med, at I vil komme til at se billederne løbene, men jeg har i dag valgt at lægge vægt på ”trompet bukser outfits’”, fordi jeg synes trompet bukser eller culotte bukser får det enkelte til at være lidt mere feminint. Som i kan se, så har jeg tre outfits´, som er stylet baseret på trompet bukser. Der er mange som kalder mig ”trompet pigen”, fordi jeg nærmest lever i trompetbukser. Jeg elsker alt hvad der har med vidde i bukserne, og så elsker jeg generelt bare, at klæde mig lidt ”crazy”, men samtidig enkelt.

Som i måske ved, så kommer min blog også til at handle meget om mode, og jeg tænkte derfor, at det kunne være hyggeligt at give jer nogle tips til, hvordan man kan style trompetbukser, bl.a. også fordi nogle af jer, har spurgt om det.

Første outfit, er navy trompetbukser (fra Modström), med en T-shirt (fra Ganni) samt et par fede sneaks. Dette sæt vil jeg mere kalde for et ”hverdags outfit”, da det er meget enkelt. Jeg vælger også tit, at tage bukserne på, med en stram rullekrave, strik eller en løs grå T-shirt.

Andet outfit, er samme bukser, men med en karry-gul kjole (fra H&M). Et råd som jeg tit kan give til mine veninder, er bl.a. at bare fordi man har ”løse” bukser på, betyder det ikke at man nødvendigvis behøver at have en stram trøje på. Jeg synes personligt, at det også er fedt at klæde sig lidt anderledes, og så tage en kjole på udover. Dette sæt, vil være noget jeg godt kunne finde på, at tage på til en konfirmations-fest eksempelvis. Da det både er fint, men med et touch af noget råt.

Tredje og sidste outfit, er mine sorte leggins trompet bukser (fra H&M), sammen med min lange silke-top (fra Project Unknown), og til sidst en basic sweatshirt (også fra H&M). Det her outfit, er noget jeg synes passer til næsten alle ”situationer”, alt fra skole til fest. Jeg kan godt gå i kjoler, men normalt synes jeg det er federe med et par jeans/bukser og så en top.

Accessories:

  • -Hvide sneakers med blå stribe (fra Valentino).
  • -Navy loafers/slip on (fra BilliBi).
  • -Ring med blad (Pernille Corydon).
  • -Armbånd (Anni Lu).
  • -Ring med fjer (LineogJo).
  • -Trenchcoat (fra Cos).

Hvis I har nogle spørgsmål, så er I velkomne til at tage kontakt til mig. Jeg håber i kan bruge mine styles, og at i vil følge med fremover, derudover vil jeg komme til at ligge nogle billeder op fra i dag, på min Instagram, så den er i også meget velkommen til at følge (@maisebuchard), og når i nu er i gang, så smid lige et par likes på min venindes Instagram (@celine_larsen_ledet).

Godaften til jer,

kys

Likes

Comments

Hey hey. Jeg vil være ærlig og sige, at jeg simpelthen er så spændt på at komme igang med denne blog, så nu skriver jeg et nyt oplæg. Mange jeg kender har skrevet til mig, omkring det her med at "blive blogger", og hvis i læser med, vil jeg bare sige 1000 gange tak, fordi i er så støttende og positive omkring dette - som jeg har skrevet til mange af jer, så betyder det meget mere end i tror<3.

Som i kan læse på overskriften, så har jeg tænkt på at skrive om 10 minusser ved mig selv... Jeg håber virkelig det er noget, som i kan relatere til, ellers må det være mig, der er noget helt galt med hehe.

1. Jeg kan IKKE være diskret!

2. Jeg kan ikke have "streak, dage, flammer"

3. Jeg har svært ved at tage imod komplimenter: Er det ikke noget, vi piger kender til...?

4. Jeg kan være VIRKELIG omklamrende! (og samtidig, VIRKELIG afvisende).

5. Jeg snakker ALT for meget (medmindre jeg er nervøs).

6. Jeg snakker HØJT, alt for højt.

7. Jeg kan stille de dummeste spørgsmål, sådan virkelig dumme..

8. Jeg har det med at afbryde samtaler.

9. Jeg er virkelig utålmodig!!!

10. Jeg er virkelig dårlig til at lytte, hvis det er noget "ingenting" snak.

Kys

Likes

Comments

Hey guys. Jeg sidder netop nu og skriver mit første indlæg på denne blog, som jeg har valgt skal være lidt "facts" omkring mig.

Mit navn er Maise Hee Buchard og jeg er 14 år gammel. Jeg bor oppe i Nordjylland, i en lille by der hedder Hjørring, sammen med min dejlige familie og min lille hund (Tootsie). Jeg går på 8, klassetrin på Hjørring private Realskole (HPR), og vi er nu begyndt på forberedelse af vores skriftlige og mundtlige prøveeksaminer. Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, så skulle det være: Udadvendt, humørsvingende (ups) og snakkesalig.

Jeg er meget udadvendt, hvilket nogle som ikke kender mig specielt godt, kan se som opmærksomhedskrævende. Nej, jeg er altså ikke opmærksomhedskrævende. Min familie er en meget imødekommende familie, med massere energi og meget snakkesalige (derfor snakker jeg så meget som jeg gør). Jeg vil sige, at det med at være udadvendt, kommer fra min far, da han er fra København og har et helt specielt boost, mange ikke helt kan følge med i;). Så er jeg humørsvingende (hvis man kan kalde det, det), hvilket jeg vil sige er positivt, men som er totalt nederen, hvis man er sur/ked af det. . Jeg ved faktisk ikke helt, hvad jeg vil sige til det. Jeg er bare humørsvingende, he he.

Jeg ELSKER mode. Jeg går vildt meget op i mode, som kan være fashion, interiør eller noget helt tredje, og så elsker jeg at "style tøj", altså lave tøjsæt - hvilket jeg også gerne vil dele med jer, her på bloggen.

Jeg havde egentlig tænkt, at dette oplæg skulle gå helt i detaljer, men det vil også være trælst for jer, at læse et laaaangt oplæg, som det første (fedt førstehåndsindtryk, jo).

Det her er egentlig kort om, hvordan jeg er som person, så i måske kan få et lille indtryk af mig. Ellers regner jeg med, at der vil komme meget mere information osv. når jeg rigtig får min blog op og stå.

Jeg håber virkelig, at i er nysgerrige efter, hvad jeg brænder inde med, og at i har lyst til at følge med i mine oplæg (eller Instagram: maisebuchard).

Knus...

Likes

Comments