Som många säkert vet, var det förra veckan Stockas Galna Dagar. Jag brukar alltid köpa smink från Galna Dagarna, och ibland också lite annat. Nu köpte jag Cliniques chubbysticks som jag hört att är bra (och dom är det verkligen!), och en mascara jag haft nu några gånger tidigare och är super bra! Köpte dessutom Iittalas Kartio-glas, som jag redan hade två av från tidigare - försöker nämligen samla kärl inför framtiden. ;) Köpte också en del annat, men försökte vara sparsam och inte köpa helt onödiga saker!


Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - napsauta tästä!

Likes

Comments


Här lite bilder från telefonen av den senaste veckan! Vi var i Tallinn med gulisarna, och det var jätte lyckat. På veckoslutet var jag i Åbo på ett annat evenemang, vilket var sååå roligt! Hade stora fördomar mot Åbo, och hade bestämt att jag inte börjar studera där om jag inte kommer in till stan (hade Åbo som andra alternativ), men nu förstår jag nog varför Åbo är en så pop studiestad. :) Idag och imorgon har jag jobb, vilket är skönt då jag inte nästan hunnit jobba alls nu, men tenten vi har på lördag stressar nog lite ändå...


Likes

Comments


På veckoslutet var vi lite och gå med pojkvännen och deras hund (typ den sötaste som finns). Jag älskar att gå och få frisk luft, så det är alltid roligt att ibland få honom lurat med mig. :) Har dessutom nu som lite äldre börjat gilla hösten, så en höstpromenad då och då är ju inte alls illa!


Likes

Comments

Hola a todos!

Var igår på min bra väns inflyttningsfest. Vi var 9 flickor och det vi egentligen gjorde var att vi åt massvis me allt sött och gott, och talade om precis allt. Myyysigt! Som gåva gav jag en Iittalas "Kivi"-ljuslykta, för jag personligen tycker dom är så fina och passar i vilken inredning som helst. Gav den i blå färg för det är hennes favorit :)Min vecka har annars varit ganska normal, har varit lite sjuk så skippade skolan på måndagen, men annars har jag varit i skolan och gjort skolgrejer. Vi fick också resultatet av första tenten vi hade förra lördagen, och var så nöjd med mitt vitsord! Högskolelivet kunde inte ha kunna startat bättre på den fronten.

Ha ett skönt veckoslut!

Likes

Comments


Igår var jag på sitz, och här ser ni outfiten jag hade på mig! Sitzen var super lyckad och det var roligt att de kompisar man inte sett på länge. Fast nu är min röst helt borta, för jag fick min hosta tillbaka på fredagen, och att sitza med sjuk hals och hosta var inte kanske den bästa idén (borde ha lärt mig från förra gången)... Men roligt var det i varje fall!


KLÄNNING: Nelly & SKOR: Bershka

Likes

Comments


Hellou!

Idag var jag efter min spanskatimme på "morgonmål" med Winnie och Rebecka. Vi var i The Cock och jag beställde en chia porridge, vilket var jätte gott. Har aldrig förr smakat på chia gröt, eller ens pudding, så blev positivt överraskad: passlit mättande och inte alls för sött i min smak! Dessutom är The Cock ju personlit och fint inrett. Rekommenderar varmt! :)


Sista bilderna tagna av Winnie och Rebecka!

Likes

Comments


Hejsan!
Idag har varit en ganska lugn fredag. Jag var i skolan sammanlagt ca 4 timmar, gick till gymmet, kom hem och byta kläder och gick och kolla lite i klädbutiker med min pojkvän. Vi ses ganska sällan nu när jag studerar och han jobbar, och alltid om vi ses är det typ några timmar på kvällen, så jag försöker se honom alltid bara jag kan! Senare gick jag ännu till min kompis för att se mina tjejkompisar, vilket var mysigt då vi så sällan nuförtiden bara chillar i typ verkkare och talar om allt mellan himmel och jord.
Men NU får jag äntligen äta på den här super goda Ben&Jerry's glassen jag ren smakat lite på igår! Har länge villa smaka på den, så äntligen fanns den nu i vår frys. Nami!

Likes

Comments


Vi var på snabbvisit på vår stuga med pappa på måndagen. Det var ren jätte höstigt där! Det duggregnade då vi var där, så vi fick också se en svag regnbåge, vilket såg super fint ut i det gulgröna landskapet. Jag hade med kameran med ett gammalt objektiv jag nuförtiden knappt använder, och förstod igen varför jag inte gör det... Men här har ni några bilder i varje fall. :)

Ha en skön vecka!

-Maisa


Likes

Comments

Veckoslut, äntligen. Igår hade vi en någonlunda tjejkväll med mina kompisar, vilket var roligt då vi nuförtiden ses så sällan. Och idag har jag varit på konffis och sen i Bron Bistro vid Högholmen på lunch. Första gången jag var i någon av de nya Högholmen restaurangerna. Men salladen jag tog var nog riktigt mums, rekommenderar. :) Jag har nästa vecka måndagen ledig men annars skola och gulisevenemang, så kommer bli en fartfylld vecka igen!

Likes

Comments


Jag har en otrolig resefeber! Har nu haft sen sommaren, då Finlands sommar inte riktigt levererade med sommarväder och jag inte slapp till varmare breddgrader. Vi hade planer att åka någostans till södern i slutet av sommaren, men det lyckades inte riktigt av olika skäl.

Men nu har vi talat med en kompis av att vi båda skulle vara sugna på en resa i januari. Vi har talat om att Asien, typ Malesien, skulle kunna vara roligt. Har aldrig varit utanför Europa, utom i USA, så kan inte vänta på att få se och uppleva andra världsdelar och kulturer! Men får se, allt är jätte öppet ännu så kan vara att jag hamnar vänta till våren före jag slipper och se solen igen. Men alltid kan man ju drömma. :)


Bilderna från weheartit.com.

Likes

Comments