Hej.

Så nu är det då 2017 och jag har hittat en tag som jag inte vet om den är så gammal eller ny men antar att man helst ska göra den på typ nyårs afton men då hade jag för mycket att göra sååå... ja vi kör nu:

1. Hur har ditt 2016 varit? Ehh... Ganska bra men ändå ganska dåligt.
2. Bästa boken du läste i år? Har två, The Martian av Andy Weir och En Studie i Rött av Sir Arthur Conan Doyle.
3. Bästa filmen du såg i år? Ehh... många men en av dem var Interstellar.
4. Gjorde du något under 2016 som du aldrig gjort förut? Tävlade för min skola ^^
5. Hur firade du din födelsedag? Först med kompisar i en galleria och sedan med min familj!
6. Reste du någonstans, vart? Ja, Mallorca.
7. Vilka låtar kommer påminna dig om 2016? "Help" - The Beatles
8. Topp tre mest använda & älskade sminkprodukter under året? haha ingen
9. Något speciellt du ska göra under 2017? Plugga XD nejmen jag vet inte...

Såå jag har typ ingen att tagga men vi taggar bästa Hillevi från bloggen Kashmir <333

Hejdå på er ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Skolan, Teater, Tisdagar

Heellllooo

20/11-2016:

Så.... I lördags (19/11-2016) så var jag med på Hallonbergen Live och spelade i vår lilla pjäs vi gjort, kallad för "Lilla Idioten" som är baserad på Mattias Anderssons iscensättning av ”Idioten” av Fjodor Dostojevskij på Dramatens stora scen som jag och ett gäng andra medverkade i som statister hösten 2015! Vilket ett tag var hemligt att ett gäng barn var med i men nu så är allt typ ute hahaha. Det var sjukt kul och verkligen det största jag varit med om!!!

Och på måndag (21/11-2016) (alltså imorgon!!!!) så ska min lilla klass komma och kolla på pjäsen... de vet inte att jag är med och det kommer vara sjukt nervöst hahaha men men det kom säkert gå bra ändå!

21/11-2016:

Så idag så var dagen av föreställningen! Och mitt humör och mina tankar om att stå framför klassen har gått upp och ner en hel del. Så jag gick klockan 11 från skolan för att äta hemma och sedan åka till repetitionen. Helt förberedd med mina kläder så repeterade vi och jag blev bara nervösare och nervösare! Som tur var så fick vi stöd av vår lilla fejk krukväxt vid namn Jennifer haha och när det väl var dags så skakade jag som jag vet inte vad och var sjukt nervös! När jag gick ut så råkade jag slänga en snabb blick på publiken och såg några vara väldigt förvånade över att se mig och det förstår jag haha. Pjäsen gick otroligt bra, dem var en fantastisk publik och ja, det var super. Det ända var att jag glömde en del men räddade det snabbt med att säga "Det var hemskt" haha och när de inte fattade att pjäsen var slut haha!

Efter det hade jag flera repetitioner innan kvällsföreställning klockan 18 som gick lika fantastiskt! Men utan all nervositet och alla skakningar hehe ;))

22/11-2016:

Så idag när jag kom till skolan så väntade jag på alla olika åsikter och saker dem i klassen skulle säga! Mina vänner tyckte om pjäsen och tyckte att jag var väldigt bra ^^. Jag fick även höra att klassen hade pratat om mig och om hur bra jag var på vägen hem! Aww vilken mysig klass man har! Jag fick höra från många fler att jag var bra och modig och det fick mig verkligen att bli glad :D Min lärare som också var med och kollade var jätteimponerad av pjäsen och gav mig en stor kram haha. Det var nog inte ett misstag att låta min klass komma :)


TACK O HEJ ;)Likes

Comments

Random, Skolan

Ahoj ahoj alla små... Örnar??? (Pewdiepie´s tuber simulator ;))

Nu har man varit borta ett tag.... hehe. DET HAR HÄNT MYCKET, I GUESS...

jag har varit sjuk ett långt tag. Haft mycket att göra och haft lite trevligt höst lov, mys.

så men nu är det vecka 46 och snart så är det jul lov, inget särskilt på gång, eller? ;))

men jag är inte död så jag kommer snart tillbaka med mer hahhah

Juste! I helgen så var jag med i First Lego Leauge 2016 på KTH med några andra. Det var jättekul, nervöst, känslosamt och helt fantastiskt. Vi kom på tredje plats!! Fy sjutton vad kul det var ^^

(idag fick kolla medans våran lilla NO lärare dissekerade lungor och hjärta för oss, mysigt.)

bai ;))


Likes

Comments