View tracker

Skolan, Teater, Tisdagar

Heellllooo

20/11-2016:

Så.... I lördags (19/11-2016) så var jag med på Hallonbergen Live och spelade i vår lilla pjäs vi gjort, kallad för "Lilla Idioten" som är baserad på Mattias Anderssons iscensättning av ”Idioten” av Fjodor Dostojevskij på Dramatens stora scen som jag och ett gäng andra medverkade i som statister hösten 2015! Vilket ett tag var hemligt att ett gäng barn var med i men nu så är allt typ ute hahaha. Det var sjukt kul och verkligen det största jag varit med om!!!

Och på måndag (21/11-2016) (alltså imorgon!!!!) så ska min lilla klass komma och kolla på pjäsen... de vet inte att jag är med och det kommer vara sjukt nervöst hahaha men men det kom säkert gå bra ändå!

21/11-2016:

Så idag så var dagen av föreställningen! Och mitt humör och mina tankar om att stå framför klassen har gått upp och ner en hel del. Så jag gick klockan 11 från skolan för att äta hemma och sedan åka till repetitionen. Helt förberedd med mina kläder så repeterade vi och jag blev bara nervösare och nervösare! Som tur var så fick vi stöd av vår lilla fejk krukväxt vid namn Jennifer haha och när det väl var dags så skakade jag som jag vet inte vad och var sjukt nervös! När jag gick ut så råkade jag slänga en snabb blick på publiken och såg några vara väldigt förvånade över att se mig och det förstår jag haha. Pjäsen gick otroligt bra, dem var en fantastisk publik och ja, det var super. Det ända var att jag glömde en del men räddade det snabbt med att säga "Det var hemskt" haha och när de inte fattade att pjäsen var slut haha!

Efter det hade jag flera repetitioner innan kvällsföreställning klockan 18 som gick lika fantastiskt! Men utan all nervositet och alla skakningar hehe ;))

22/11-2016:

Så idag när jag kom till skolan så väntade jag på alla olika åsikter och saker dem i klassen skulle säga! Mina vänner tyckte om pjäsen och tyckte att jag var väldigt bra ^^. Jag fick även höra att klassen hade pratat om mig och om hur bra jag var på vägen hem! Aww vilken mysig klass man har! Jag fick höra från många fler att jag var bra och modig och det fick mig verkligen att bli glad :D Min lärare som också var med och kollade var jätteimponerad av pjäsen och gav mig en stor kram haha. Det var nog inte ett misstag att låta min klass komma :)


TACK O HEJ ;)Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Random, Skolan

Ahoj ahoj alla små... Örnar??? (Pewdiepie´s tuber simulator ;))

Nu har man varit borta ett tag.... hehe. DET HAR HÄNT MYCKET, I GUESS...

jag har varit sjuk ett långt tag. Haft mycket att göra och haft lite trevligt höst lov, mys.

så men nu är det vecka 46 och snart så är det jul lov, inget särskilt på gång, eller? ;))

men jag är inte död så jag kommer snart tillbaka med mer hahhah

Juste! I helgen så var jag med i First Lego Leauge 2016 på KTH med några andra. Det var jättekul, nervöst, känslosamt och helt fantastiskt. Vi kom på tredje plats!! Fy sjutton vad kul det var ^^

(idag fick kolla medans våran lilla NO lärare dissekerade lungor och hjärta för oss, mysigt.)

bai ;))


Likes

Comments

View tracker

Random, Skolan, Tisdagar

hej!

idag (19/10-2106) så är jag mer förkyld än igår... heh. Help me. Men jaja, nu blev det lite tokigt med mina inlägg... sorry! Men så kan det bli ibland. 

nu blir det lite så att jag publicerar en eller två dagar efter att jag skrivit något... men så får det bli. Jag har typ mycket att göra... säger vi eller så är jag kanske lite för lat hehe.

Men i vilket fall som helst så skulle vi ha två att fem ämnena i temaveckan. Det som kallas "o" (ofredande) och det som kallas "s" (sex...) japp... trevligt, eller hur?

På "o" fick vi göra armband med olika texter. Min var: "Rör du så dör du", det skulle handla om lite med sexuella trakasserier eller trakasserier i överhuvudtaget.

Sedan hade vi "s" efter lunchen... Och vi började med att titta på en väldigt konstig film om sex och samlevnad som plogade alla i en halvtimme... Tack och lov att min grupp var tvungen att gå för vi skulle till ungdomsmottagningen. 

Ungdomsmottagningen... visste redan vad som väntade mig. Så jag gick dit med tre stycken från klassen som också skulle gå. När de två barnmorskorna släppte in vår grupp och vi satte oss i en cirkel kände jag redan hur pinsamt det här började bli. Det blev riktigt pinsamt när de undrade vad det heter när man är lite sugen att ha "lite kul" (om ni fattar vad jag menar :/ ). Ingen räckte upp handen. Hon gav oss tre ledtrådar: "det börjar med k, har t på slutet, tre bokstäver och ett å i mitten!" Ingen ville fortfarande svara och som grädde på moset så sa hon det här: "Okej, då kan alla säga det rakt ut på tre, ett... två... tre!" Och alla satt kvar i fullständig tystnad... 

Jaja, inte så hemskt men bara slöseri av tid. 

Efter det fick vi sätta på lite kondomer på trä "grejer".... åhh! Ja, trevlig upplevelse. Och när jag inte gjorde det så sa en av de så här: "Ja, du kan ju alltid ta en sedan för att öva hemma när ingen ser..." Jahapp.... 

Hejdå.


Likes

Comments