Kypros 2016

For 3 dager siden landet mine søstre, farmor og meg på flyplassen i Lacarna. Vi ble kjapt stappet inn i en overflødig charterbuss og kjørt direkte til hotellet vi skulle bo på og - for. et. syn.

Vi ble møtt av 31 varmegrader i lufta, godt over 20 grader i et krystallklart vann og en uslåelig solnedgang bak silhuetter av palmer. Dæven. Det var da jeg huska hvor mye jeg faktisk elsker å reise! Tenk at en så liten øy, ikke så alt for langt fra Norge en gang, kan ha så utrolig fin natur å by på.

Til nå har det for det meste kun gått i soling, vannpolo og bading på hotellet, men i dag dro vi på utflukt i en katamaran. Vi kjørte først utenfor Famagusta og deretter langs noen sjøgrotter ved Ayia Napa. Herregud så vakkert! Til lørdag skal vi besøke Famagusta fra innsiden, så det blir veldig spennende med tanke på historikken til denne byen! Leser for øyeblikket en bok kalt "Soloppgang" av Victoria Hislop som handler om hvorfor det er slik det er der i byen. Ellers skal vi nok bare slappe av i og med at farmor har et dårlig kne og ikke kan farte rundt så mye. 

Har dessverre latt pcen være igjen hjemme, så kvalitetsbilder blir lite å se av nå, men håper likevel at et par mobilbilder gir dere et lite inntrykk av hvordan det er her.

Ellers har jeg filmet kjempemasse, så en ordentlig video med alt vi har gjort og skal gjøre her på Kypros blir redigert og lagt ut så fort jeg kommer hjem!

Håper dere har hatt og får en dritbra høstferie videre!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei og velkommen til min nye blogg!
Mitt navn er Mai Nina Tomstad og jeg er ei 17 år gammel jente fra Kristiansand. De som kjenner meg godt vet at sosiale medier er en stor interesse for meg da jeg har holdt på med både blogg og youtube før, så det å starte opp igjen gleder jeg meg masse til!

Jeg vil ikke kjede dere med en lang presentasjon om meg selv, men kort oppsummert vil dere se alt fra mote, skjønnhet og hverdag til reise, personlige tanker og masse mer. Målet mitt med denne bloggen er å inspirere andre, om det er en person eller mange hundre spiller ingen rolle.

Håper dere vil bli kjent med meg gjennom bloggen og følge meg videre!


  • 100 Lesere

Likes

Comments