Anti age serum som gir resultater fra Estee lauder. Dette er et serum i toppklasse som jeg virkelig kan anbefale. Jeg begynte å bruke Advanced Night Repair Recovery fast i desember i fjor og jeg har elsket det fra første stund.

Først av alt er konsistensen så lett og behagelig, den trekker fort inn i huden og lukter mildt. Men et serum må jo være mer enn velbehag og lukt, og det er den så absolutt. Huden min holder seg veldig fuktig og jeg får en vedvarende glød. Disse anti age produktene bruker jeg først og fremst som forebygging, så dermed er det selvsagt vanskelig å se hva effekten er. Men det jeg kan si er at huden føles veldig fast og fin, dessuten fikk jeg en pigmentflekk i våres, men denne er blitt mindre og mindre i det siste.

Sist vil jeg nevne at den er veldig drøy i bruk, man behøver bare noen dråper til hele ansiktet. Den dråpepinnen i lokket hjelper deg så du ikke sløser med produktet, dessuten liker jeg den siden den gjør det hele mer hygienisk. Leter du etter verdens beste anti age produkt tror jeg du bør gå for denne.


Produktet finner du forresten hos http://bit.ly/blivakker_maine //adlink

Liker

Kommentarer

På studiedagene jeg har hjemme prøver jeg alltid å starte dagen med en løpetur med denne løpekameraten. Hun er blitt så mye flinkere til å løpe, før gikk hun helt berserk og løp sikk sakk og i sirkler om jeg begynte og løpe, men nå løper hun pent i samme tempo som meg. Ha en fin dag!

Liker

Kommentarer

Mine tre beste serietips

Hvilke serier er egentlig verdt å se? Nå som jeg studerer så tillater jeg meg bare å følge med på en eller to serier om gangen (i tillegg til The Kardashians, det kommer utenom). Og jeg elsker serietid på sofaen, det er liksom tiden man bare ikke trenger å tenke noe selv, bare bli matet av TVen. Og her er mine serieanbefalinger akkurat nå:

-Orange is the new black. Jeg har gledet meg vanvittig til siste sesong som kom nå i sommer, og det var så bra, akkurat som forventet! Har du ikke sett denne serien kan du glede deg. Etterhvert skal jeg starte på sesong 1 igjen. Men jeg skal vente litt til med det.

-Money Heist. Herlighet, for en bra serie. Så spennende, så dyktige skuespillere, musikken, alt! Den handler om en gjeng bankranere og man veksler frem og tilbake i tid fra dem planla ranet til nåtid hvor dem gjennomfører. håper veldig det kommer en sesong til.

-Patriot. Jeg vet ikke helt hva man kaller denne, kanskje krim? Men det handler om en agent som gjør jobben sin så godt han kan, men han har er en smule nedstemt kan man si. Serien er annerledes enn mye annet jeg har sett, man ser en agent fra en helt annen side i motsetning til Hollywood-produksjon, serien er litt mer «virkelig». Serien er så kul og morsom, denne må du teste ut.

Så enten om du ser serie i sofaen, senga eller på toget, kos deg med disse om du ikke har sett dem fra før.

Liker

Kommentarer