Hei dere. Snakk om å være slapp på bloggfronten. Tiden bare flyr av gårde og brått er det over en uke siden sist oppdatering!
Er nesten skummelt hvor fort tiden går med en liten en. Hun begynner å bli så stor og sterk nå, hun var jo nettopp nyfødt???
Uken som har gått har vært hektisk, det skjer noe stort sett hele tiden. Jeg prøver å øvelseskjøre så mye som overhodet mulig om dagen. 

Forrige uke var vi noen dager hos mamma og pappa, der har de hester og jeg fikk bli med på ridetur. Herregud, det er to år siden sist jeg satt på en hest! Det var så deilig. Igår var vi ute på tur igjen, og da slo det meg ... fysøren for en pyse jeg har blitt etter jeg ble mamma.

Da jeg var yngre ble jeg likegyldig til alt da jeg satt meg på hesteryggen, kunne gjøre hva som helst med hvilken som helst hest! Nå, jeg turte omtrent ikke trave med hesten etter hun tok meg med på litt av en rodeorunde et stykke på veien. Nå skal det sies at hesten er over 1.80 høy og at jeg ikke har ridd på to år, men trodde virkelig ikke jeg hadde blitt så pingle med årene. Uff - jeg som elsket fart og spenning!

Jeg har også gått til innkjøp av en del nytt til prinsessa i uken som har gått. Tenkte å legge ut bilder senere idag (hvis jeg husker på det).
Ellers tenkte jeg å komme meg ut på trilletur idag, men herfra ser ikke været så veldig koselig ut. Grått og trist! Men, kanskje det kommer seg utover. Skal også rundt på et par ærender med mamma etterpå 🚗

Men nå roper E her, var ikke trøtt likevel. Så vi snakkes!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

God kveld, dere

Dagen idag startet utrolig tidlig, verken E eller jeg er spesielt glad i å stå opp tidlig så litt gretne var vi begge to. Vi skulle nemlig på 3 måneders kontroll idag, trodde jeg.
Sånn var det jo ikke, er jo ikke 1.mars idag. Det fant jeg ut ved å ringe helsestasjonen å spørre om hvilken tid jeg skulle komme idag - snakk om å være surremamma. Ikke nok med at jeg ikke fulgte med på hvilken dag det var, men attpåtil hadde jeg helt glemt klokkeslettet.  #skuddår Men nå vet jeg hvertfall: det er ikke før imorgen kl 13.30. 


Huff, gruer meg til den kontrollen. Har hørt så mye om den vaksinen og at den har fæle bivirkninger etterpå for de stakkar små ❤️ Håper lillemor bare blir trøtt av den og ikke har vondt resten av dagen og natten imorgen. Fysj! Krysser fingrene.

Har dere hatt en bra dag?

Klem M

Likes

Comments

Heisann. Har dere en bra dag?

Dagen idag er ganske lik den igår, det går mye i det samme når man går hjemme i mammapermisjon. Morgenstell, frokost, litt husarbeid, trilletur, husarbeid igjen og bare kos resten av kvelden. Sånn ser vel stort sett de fleste dagene ut her, men jeg klager ikke! Storkoser meg hjemme med vår lille prinsesse ❤️

Idag var E våken nesten hele trilleturen, hun tittet rundt seg, bablet og smilte om hverandre - også sluknet hun. Nå ligger hun ute og sover i vognen. Jeg sitter i sofaen og slapper av med en kopp te før jeg må gå løs på klesstativet her, brette og henge opp klær.

Følg meg forresten gjerne på Instagram hvor jeg oppdaterer hyppigere. Nemlig opprettet en instagram hvor jeg bare er mamma, masse nydelige bilder av vår lille 💕 @mailenslykke

Klem M


Likes

Comments

Heisann. Idag er det enda en ny tirsdag, og det var på en tirsdag min lille lykke kom til verden - tolv hele tirsdager siden. Tiden har gått så fort og neste uke er det tid for 3 måneders kontroll! Veldig spent på hvor mye hun veier nå. For meg virker det hvert fall som at hun legger fint på seg 🙊

Dagen idag har gått utrolig fort. Været var så deilig idag så vi har trillet lang tur, hundene var også med selvfølgelig, storkoste seg! Lillemor sov i vognen nesten en time ute etter vi var kommet hjem, så jammen fikk jeg presset inn en liten økt innimellom husarbeidet også. Nå har klumpen nettopp spist litt og nå skal vi bare kose i sofaen frem til pappa D kommer hjem, og så er det snart natta 😊


Har dere hatt en fin dag?

Ny lue til E fikk vi i posten igår også. Litt i største laget enda, men skikkelig fin - ikke sant? 😋


Likes

Comments

Da var bursdagshelgen over, en helg full av overraskelser. Helgen startet jo med hotellovernatting og det hele. Men det stoppet ikke der, her har vi en jente som elsker å overraske 🙋🏽 Jeg hadde nemlig brukt nesten hele forrige uke på å få samlet vennene til D for å arrangere en overraskelsesfest her hjemme! Det gikk helt etter planen, ble en vellykket feiring og min kjære D ble super overrasket og kjempe glad!
Nå gleder jeg meg vanvittig mye til å hente hjem jenta vår fra mormor og morfaren sin, hvis jeg får lov å ta henne med hjem, hehe. I kveld skal vi lage en ordentlig god middag og bare kose oss som den lille familien vi er.
Avslutte denne supre helgen på en ordentlig måte ❤️ Vi snakkes.

Likes

Comments

God kveld. Denne dagen har virkelig gått i et fra klokken syv på morgenen idag. Vi startet dagen med at lille E og jeg dro til foreldrene mine og pappa D dro på kurs med jobben så når klokken ble 14 ble jeg hentet igjen av D og lillemor ble værende hos mormoren sin.

Jeg hadde jo planlagt denne dagen og endelig skulle det avsløres. Jeg lurte med meg min kjære langt inn og forbi Oslo, han skjønte ingenting og stilte en haug med spørsmål hele veien. Endelig ankom vi Bærum, litt inn i sentrum skimter vi Thon hotel og han begynte å fatte mistanke så jeg måtte gi meg - jeg måtte bare smile og endte med å si gratulerer med dagen mens jeg pekte mot hotellet.
Han smilte, smilte stort, jeg regner med det betyr at det var godkjent og vellykket. Vi skjekket inn på superior room og det var sykt fint, her skal vi kose oss ikveld! Har kjøpt inn masse digg så nå står idol og senkveld på planen. Vi snakkes 💋

Likes

Comments

Mailenslykke@mailenslykke