Om 3 dager flytter jeg til Malta!! På lørdag flytter jeg, endelig får jeg se kjæresten min som allerede har bodd der et år. Vi har funnet en leilighet og jeg har fått jobb, så dette blir utrolig spennende. Min bestevenn har flytta for å gå på folkehøgskole og alle andre har enten begynt å studere, eller er i militæret. Veldig merkelig at alle er borte og jeg skal bo i et annet land.

Dette er andre gang jeg drar fra nesten alt og alle, var på utveksling i Texas 2014/2015 og gud som jeg savner det året. Er alltid nervepirrende å dra, men gleder meg til å oppleve noe nytt og annerledes. Det er så rart å tenke på at vi begynner å bli "voksne". Jeg vet ikke om jeg er helt klar til å begynne å studere og planlegge min framtid. Jeg håper jeg vokser en del på det året her og finner ut hva jeg vil. Akkurat nå gleder jeg meg bare til å se Alexander og å komme litt bort.

Kommer til å savne deg, men gleder meg til å høre hvordan året ditt blir! De neste dagene går til forberedelser og ordne alt før jeg drar. Hadde min siste dag på jobb i går, så nå må jeg si hade til familie og venner før jeg setter meg på flyet nok en gang.


- Maiken

Likes

Comments

Blogg er noe jeg har hatt før igjennom årene, og jeg har alltid hatt interesse for det. Derfor bestemte jeg meg for å prøve igjen, er litt ny på denne siden enda så vet ikke helt hvordan alt gjøres. Det kommer seg nok etterhvert. Jeg tenkte å starte en blogg siden jeg har bestemt meg for å ta et fri år, ble nettopp ferdig på videregående og trenger en pause hvor jeg kan reise rundt, slappe av og se verden.


Dermed tenkte jeg det er fint å ha en blogg hvor jeg kan skrive om mine tanker og opplevelser, og laste ned bilder og minner.

- Maiken

  • 12 lesere

Likes

Comments