Nå har det gått en stund siden ulykken, så jeg tenkte jeg kunne fortelle kort hva som skjedde natt til 4. juni.. Jeg var på vei hjem fra Gran, når jeg plutselig merker at bilen oppfører seg veldig merkelig. Det kom en bil bak meg, og hun blinket med lysene til meg. Jeg stopper i veien på Kalvsjø, og går ut for å snakke med henne. Da ser jeg selv at det begynner å ryke bak fra bilen. Jeg begynner å bli litt stressa, og går inn i bilen igjen, slår av motoren (og tar med meg nøklene, av alle ting), henter telefonen min, og setter på varsellampa. Jeg gikk tilbake til damen i bilen bak meg, så legger jeg meg på bakken for å se under bilen, og ser med en gang flammene.. Jeg fikk totalt panikk, skriker til damen at det brenner i bilen, og at hun må rygge, mens jeg løper nedover veien idet jeg ringer brannvesnet.

Da jeg så flammene, og hvor fort det eskalerte ble jeg så redd, og gikk i totalt sjokkmodus. Jeg husker jeg satt på asfalten å gråt og hele kroppen min ristet, mens jeg satt å så på at hele bilen min brant opp. Det var utrolig trist, og en veldig ekkel og ubehagelig følelse. Flere biler kom, og de var så snille og spurte om jeg ville komme inn i bilen og varme meg. Men jeg klarte ikke gå ifra synet av bilen.

Det tok litt tid før brannvesnet kom, så det var bare skjelettet igjen av bilen da brannen var slukket. Og når det hele var over fikk jeg endelig møte Fredrik som hadde kommet til ulykkesstedet, og som stod på andre siden og var helt fortvila stakkar. Da vi kom hjem på søndags morningen, fikk jeg aldri sove, så jeg ringte til mamma og pappa for å fortelle de hva som hadde skjedd. Hos mamma var Leo & Alma. Leo hadde stått opp når jeg ringte, så det var sinnsykt godt å høre stemmen hans i telefonen. Jeg måtte fortelle til han hva som hadde skjedd, for han hørte jo på meg at jeg var veldig lei meg. Han syns det var veldig trist han også, for han hadde blitt så glad i den fine bilen våres, sa han. Ntå, fine gode gutten min

BILDER FRA ULYKKA

Dette er en opplevelse som har gjort meg veldig var på brann. Og jeg kjenner at det knyter seg i magen når jeg ser bilbrann på tv, eller at det ryker av en bil. Jeg tenker ikke over det når jeg kjører heldigvis, og håper den verste skrekken går over en dag.. Det som er så utrolig skummelt med brann er at man ikke har noe kontroll i det hele tatt, så man blir veldig redd. 

Jeg fikk leiebil etter et par dager, og når forsikringssaken var i orden kunne vi reise opp til pappaen til Fredrik å kjøpe oss en ny bil så vi kom oss fra A-Å. Det var utrolig deilig å få hele ulykka ut av verden. Det blir ikke BMW X5 på oss igjen, foråsidetsånn.

Her er bilen noen uker etter brannen.. Ikke mye fint å se på.

...


Takk for mange fine turer, traktoren min ♥

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hallo! For litt siden skrev jeg at jeg skulle ta bilder av rommet til minstefrøkna, og nå har jeg redigert litt lys & kontraster på bildene - så da poster vi dem! Jeg ble veldig fornøyd.

Rommet hennes er litt komplisert, på grunn av formen på rommet, skråtaket, og det gigantiske garderobeskapet hun har som tar seriøst nesten halve rommet 🙈 Men vi har fått det til å funke med hvor ting er plassert nå. Det blir litt enklere da den store stellekommoden hennes kan flyttes ut. Rommet er jo rosa, rosa & rosa.. 💕 Favorittfargen sier du!

Alma har fylt 3 år, så hun skal få stor-jente-seng snart 🦄


Håper alle har en fin torsdags kveld! Jeg gleder meg til det blir helg..

Likes

Comments

Heihei alle sammen! Nå er vi mer eller mindre tilbake til hverdagen igjen. Leo starter ikke på skolen før mandagen, men ellers er vi i rute igjen. Det er hardt å stå opp til alarmen på morningene igjen, men det går seg til.

I dag er vesla i barnehagen. Hun har startet på stor avdeling etter ferien, og er nå en av soltrolla. Alma er jo tidenes trollunge, så hun storkoser seg med resten av trollunga, hun. Hun har blitt veldig selvstendig og trygg, så man ser på hele jenta at hun koser seg i barnehagen når jeg kommer å henter henne. Det er fortsatt litt uvant for henne på morningene å være en del av så mange barn, men med mamma ved siden av rundt frokostbordet og noen kjente og trygge barnehageansatte rundt seg, så går det greit. Det er nok aller verst for mammaen som må reise..

FOTOSHOOT PÅ JENTEROMMET

Men nå som Alma er i barnehagen, benytter jeg sjangsen til å rydde og ordne på rommet hennes i dag. Jeg vil ha bilder av jenterommet når det ikke er totalt snudd på hode.. Selvom det er litt av et morsomt syn det også, men det er litt koselig å ha bilder av det når det faktisk er ryddig, og man kan se alle de fine lekene og jentetingene hennes.

Rommet til Leo er jeg ikke ferdig med enda, jeg må male bittelitt til, og sette opp en wallsticker, før hans rom er neste ut. Hans rom er ikke så rotete heller, som det lillesøstera sitt er til enhver tid. Begge barnerommene har blitt kjempefine, og spesielt Leo sitt som er totalt forandret.

Er så koselig å innrede barnerommene altså, man får virkelig lekt seg med fantasien når man holder på

Tre foskjellige bilder av jenterommet før omgjøring.

Likes

Comments

Heihei dere ♥ Nå er det en halv evighet siden sist! Jeg har hatt nok å gjøre i sommer, så planen min var å komme sterkere tilbake til høsten. Og det er jammen ikke lenge til vi må ta farvell med sommeren nå. Litt trist. Jeg håper virkelig vi får noen fine sommerdager til før september dukker opp, og høsten ankommer.

Selvom det har vært tøft med ryggsmertene, har sommeren 2017 vært veldig fin også. Vi har gjort mange koselige ting sammen, i samarbeid med ryggen min. Den har liksom en siste stemme i alt vi gjør.. Men det er de fine, og ikke minst morsomme sommerminnene jeg kommer til å huske.

Jeg er jo en liten kontrollfreak, og jeg elsker å skrive lister til A L T jeg gjør. Så i sommer har jeg innvestert i en notatbok til å skrive ned forslag til blogginnlegg jeg kan lage fremover. Inspirasjon og planlegging er to viktige punkter å jobbe med når man skriver en blogg. Jeg elsker å ha orden rundt meg, og lister er noe jeg virkelig misbruker, så notatbøker får jeg aldri nok av. Helt avhengig!

Nå skal jeg la kreativiteten min løpe rundt å fange opp mange fine idéer. Jeg har allerede fylt ut en del sider i notatboka mi. Om noen av dere har noen tips, så kommenter gjerne under i kommentarfeltet. GOD NATT ♥♥

Likes

Comments

Heihei! 🌸 Tenk at vi snart er i midten av JULI allerede! Det har gått fort. Men ferien har ikke begynt riktig enda for alle oss her hjemme. Leo har sommerferie i 8 uker, så han har hatt fri og kost seg en stund nå, mens han har vært med mammaen sin rundt på legekontoret, sykehuset, smerteklinikken og hos fysioterapeuten. Han er jo så stor gutt, og er ingen sak og ha med seg på sånne ting. Samtidig har vi hatt mye tid sammen til å gjøre andre små koselige ting. Er en som setter pris på og kunne ha mammaen sin litt for seg selv iblandt også 😍

Bilen har fått en god innvendig vask idag. Først støvsuget jeg all sanda som småtrolla har smugla med seg opp igjen fra stranda i sommer.. Jeg kan gi litt av skylda til badedyra dems også da. Men nå lukter det ny bil av bilen igjen, og jeg er happy! Utvendig vask ble det ingenting av, for det regnet annet hvert kvarter i dag.. Og Fredrik hadde stikki av med knappen til garasjeporten, så jeg hadde uansett ikke fått tak i bilpleie produktene. Jeg har forresten kjøpt nye produkter til bilen som jeg gleder meg til å teste ut. Jeg har hørt mye bra om spesielt bilsåpa jeg har kjøpt, så kan oppdatere dere på den om den blir en favoritt.

Nå ligger jeg på sofaen med puter og pledd under og over meg, og jeg kunne ikke ligget bedre. Jeg skal se noen YouTube videoer, før jeg tar en runde med hudpleie på badet, og krabber til senga.

Har forresten mange bilder som venter på og få litt kjærlighet også. Poster plutselig noen når jeg er ferdig med å redigere 🌸 Godnatt.

Likes

Comments

Heihei 🌸 Fredagen hos oss startet med frokostkos ved kjøkkenbordet, sammen med gullunga. Herlig måte å starte dagen på. Ingen klokke å løpe etter på morgenkvisten, det er helt innafor.

Leo ble hentet av en kompis for å reise på Haugerstranda, mens jeg og vesla var hjemme og ordnet litt på formiddagen. Da de kom opp igjen fra stranda, løp de rundt i hagen og gjorde sprell. Jeg og Alma lå på gresset og koste oss. Siden været har vært så fint idag og Fredrik var oppe hos onkelen sin å snekkerte, bestemte jeg meg for å ta med småtrolla ned igjen på Haugerstranda. Så vi pakket bilen med strandbagen, pledd, litt snacks, og "bikkja" til Alma, og reiste ned til stranda igjen. "Bikkja" er et ponny badedyr, som A kaller for bikkja mi. Haha!

Det var helt fantastisk og være på Haugerstranda. Ungene storkoste seg i vannet og i sanda. Vannet glitret i solskinn, og det var sommeridyll på høyt nivå. Bedre blir det ikke!

Min kjære har akkurat kommet hjem fra en joggetur, og ungene sover, så nå skal han dusje, og jeg begynne å ordne mat. Vi skal grille ikveld. Koselig å sitte ute å nyte livet i solnedgangen. Åh, sommeren er så fin!

GOD FREDAG, FOLKENS!

Likes

Comments

Okei, dette har ikke vært en veldig innholdsrik dag, det kan jeg bare si med en gang. Men det er søndag! Søndager pleier jeg å bruke til husarbeid og organisering, men de pleier også og være holdt av til total avslapping. Denne søndagen har vært veldig lite produktiv. Jeg og Almus har bare kost oss på sofaen med bilderedigering, film og perling. Den beste følelsen er når lille jenta di på snart 3 år kommer krypende opp i armkroken din med koseteppet sitt i ansiktet. Ntå, gulljenta mi

Jeg har tatt sol til kvelds og det var helt greit i regnværet. Og hva skjer med været? Det er helt umulius om dagen.. Får liksom ikke bestemt seg for åssen det skal værra si! Bare pass på og pakk en bag med skift når du reiser ut døra hjemme, så går det fint. Haha!

Sovesveisen

Må snart si hade til tassen også..

Likes

Comments

H E I S Ø N D A G ♥ Vet dere hva jeg gjorde igår? Jeg ble litt impulsiv, klar for nye eventyr liksom. Så jeg satte meg inn i bilen, koblet opp favorittpodkasten med Harm & Hegseth, shadesa på, og rulla innover til Sandvika alene. Jeg elsker å kjøre bil, og hvertfall alene. Da koser jeg meg, for å si det sånn!

I Sandvika skulle jeg ordne et par ting jeg trengte, og da de tingene var i boks, gikk jeg rundt å tittet i favorittbutikkene. Jeg fant også en del ting til julekalenderen til Alma i går. De hadde så utrolig mange søte jenteting på salg i butikken Accessorize, så da gjorde jeg et lite kupp der. Kan lage et blogginnlegg med innkjøpene.

Det beste med hele lørdagen var at jeg kjøpte meg et splitter nytt objektiv til speilreflekskameraet mitt! Et lite beist som heter; Canon EFS 18-200 mm ♥ Da jeg kom hjem igjen måtte jeg bare prøve det. Kameraet ble bare 1 tonn tyngre, men ellers elsker jeg det nye objektivet mitt allerede. Jeg har virkelig fått testet det ut. Jeg tok med meg et par ting ut for å fotografere, og storkoste meg der jeg satt i gårdsplassen på asfalten. Utrolig moro! Jeg syns virkelig det er verdt alle pengene, selvom det ikke var moro å dra kortet.

Likes

Comments

COLLECTING MEMORIES

Hallo 🌸 Nå har jeg gått igjennom snapchat albumet på telefonen min, og laget et bildedryss fra den siste tiden.

Her får dere servert en god blanding av mamma/hverdagsglimt, men også useriøse og ærlige snaps. Bildene beskriver hverdagen vår ganske bra.

Dagen er over, og en ny onsdag venter i morgen. Nå går det jammen meg fort til sommerferie for Leo. Men i morgen blir en spennende dag, for da skal jeg på Drammen sykehus til smerteklinikken.

GOD NATT..

Likes

Comments

Beklager, kjære lesere! Jeg har nok en gang blitt borte fra bloggen.. Men av veldig gode grunner. For 2 uker siden var jeg med i en ulykke med bilen min, og jeg var utrolig heldig å kom meg unna hele tragedien. Jeg har også laget et helt innlegg om ulykka som publiseres senere. Men som dere da kanskje forstår har ikke bloggingen vært oppi hodet mitt i det hele tatt. Jeg har vært helt utslått i flere dager/2 uker, så jeg har for det meste ligget hjemme å sovet når jeg ikke har gjort de nødvendige tingene.

Det blir jo ny bil på oss, så det blir spennende å se hva vi ender opp med! Nå kjører jeg rundt i en søt liten BMW 1 serie, som jeg faktisk begynner å bli litt glad i. Søt liten konebil, men ikke akkurat en familiebil. Jeg er jo vandt til å kjøre SUV og en maskin av en bil, men det er faktisk gøy å prøve noe nytt. Jeg er uansett superhappy for å ha en leiebil denne perioden før vi får en ny.

Håper dere vil følge oss videre i sommerferien da ♥ Vi har en fin tid i møte nå! Sommeren er her, vi må ikke glemme å nyte den.

Vi var på Hvaler i går. Min bedre halvdel er nemlig litt impulsiv og halvgæ'ærn. Nå har han løpt på Eggemoen i kanskje 6 uker, og så meldte han seg på 2XU Hvalerløpet 2017, som var igår. Han løp 10 km, og var i mål på under den tiden han hadde satt seg som mål. Det var kjempetøft! Han har noen superkrefter i maskinen sin. Jeg er så utrolig stolt av han ♥

Likes

Comments

Koselig å skrive litt igjen. Det har vært en travel Mai måned - mye moro som har skjedd. Men nå starter endelig de fine sommermånedene ♥ Vi er SÅ klare!

Hadde kanskje vært hyggelig med noen flere blogginnlegg fremover? Tenkte kanskje jeg skulle bli litt flink igjen. Men vi får se hva motivasjonen sier. Jeg kan hvis jeg vil veittu.

JENTETUR

På onsdag hadde jeg en avtale med Cornelia. Vi satte snuta mot Buskerud Storsenter for å shoppe babyklær til lille frøkna til C. Og ja, det går faktisk ann å være bortskjemt før du er født! Haha :-) Ei som får det godt når hun ankommer den store verden hvertfall. Men det var en veldig fin tur, ihvertfall store deler av den.. Vi fikk igrunn en god latterkule av oss selv da vi gikk mot rulletrappa inne på sentret og.. Jeg skulle ta bilde av oss på snap med filter, og vi ble jo så opphengt i hvor dumme vi så ut, så vi gikk selvfølgelig nesten rett på rulletrappa, som gikk i motsatt retning av det vi skulle.. Hahaha. Se for dere det. Kan ikke ha sett bra ut. Jeg vælver av latter!

Men ja, etter noen timer med shopping var det tid for å reise hjemover igjen for å hente kidsa. Leo skulle på fotballtrening og jeg skulle hjelpe mannen med noe, så han ventet på meg.. Men det smalt på vei hjem, og det ene bakhjulet til C var punktert. Vi kjørte forsiktig opp på bensinstasjonen som heldigvis var rett ved, og fikk løpt inn for å kjøpe dekkskum. Men hjulet var selvfølgelig godt på vei av hele felgen, så det var lite sannsynlig at dekkskummet kunne hjelpe oss.

Mens vi prøvde å fikse problemet kom det en snill mekaniker bort til oss, som jobbet ved siden av stasjon. Han jekka opp bilen og så at hele dekket hadde revna. Så vi var stuck. Men så gullhår vi har så kom en venn av C å hentet oss. Ungene ble hentet av svigermor, men når jeg kom meg dit var dessverre fotballtreningene godt igang, men heldigvis var det kamp i går, så da gikk det bra. Huff, for en dag. Jeg slokna så fort jeg fant puta mi.

Det er fredag - og jeg sitter å slapper av før jeg må reise å hente småtrolla. Kjenner kroppen er sliten, jeg har kjørt bil i nesten hele dag.

Ha en fin helg alle sammen! 🐼

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

LESS MONDAY - MORE SUMMER

Hallo! Hvor fint er ikke livet når det faktisk er over 20 plussgrader ute da? JEG ELSKER DET. Får bare lyst til å løpe rett ned på Haugerstranda med parasoll, badedyr til trollunga, og bikinien under arma. Jeg vil bare bo der i sommer! Det fine været gjør meg så glad. Fine Norge.

ALL U NEED IS ICE CREAM

Leoball hentet jeg da han var ferdig på skolen idag, det ble tidligere helg på han enn vanlig, da han vanligvis har SFO etter skoletid. Det var koselig å ha litt Leo+mamma-tid. Vi reiste å fanget noen pokémons, tror jeg? Eller vi fant noen pokestops? Jeg har ikke peiling. Mamma prøvde å score noen mammapoeng ihvertfall. Og det gjorde jeg ♥ Han fikk jaggu meg en is på butikken og!

Vi reiste hjem, jeg begynte på to-do listen min i huset, og Leo vasket sykkelen sin med stepappaen sin, og holdt på litt ute. Når det er så fint vær er det koselig å drive i hagen, eller bare ordne ting rundt huset. Det er mye som skal ordnes til sommeren kommer.

Grilling hører såklart med når det er så fint ute, og det skal vi i morgen. Nyte god mat, fint selvskap & litt sommeraktiviteter i hagen ♥

Likes

Comments

Neimen, hallo! ♥ Nå ligger jeg rett ut i sofaen, og det er faktisk ingenting som er bedre enn det når du er sliten og ryggen trenger hvile. Etter jeg hentet eldstegutten på SFO istad, var det bare å hoppe inn i fotballdrakta, og reise på fotballkamp på Jevnaker stadion. Leo har nemlig begynt å spille fotball, så nå er det bare å følge med i boka på fotballtreninger, kamper og cuper. Merker at gutten min har blitt stor. I dag spilte han sin første fotballkamp, og Jevnaker gutta var kjempeflinke! Vi foreldra på sidelinja holdt derimot på å fryse ihjæl og blåse bort. Fya! Vindtett jakke og pledd er obligatorisk på kamper fra og med nå.

Stjerna vår ligger å sover nå, og la seg under dyna med et stort smil om munnen istad - Da er mammaen fornøyd og glad også ♥ Stolt av han jeg! Leo er superrask, så lykketil å løpe ifra han til alle. Haha. Turbobassen!

Imorgen er det endelig fredag. Ei rolig helg hjemme med småtrolla og forhåpentligvis sol på himmelen er akkurat det jeg ønsker meg nå. Ukedagene er alltid travle når man har barn, så man setter så sinnsykt stor pris på helg. Ingen klokke å stå opp til - null matpakker å lage - nada stress. BARE KOS ♥

Likes

Comments

Hei folkens! Beklager for dårlig blogging de siste dagene.. Det har rett og slett vært full timeplan fra morgen til kveld.

I går hadde vi barnefri, så vi pynta oss og tuslet bort til en kompis av F. Med utsikt utover Randsfjorden, solnedgangen på sitt beste, og en jovial gjeng ute på terrassen ble det en utrolig morsom kveld. Vi spilte beerpong, og for å si det sånn, jeg tapte hver gang.. Stod ikke akkurat først i køen når beerpong-skillsa ble delt ut!

Når klokka nærmet seg midnatt gikk vi hele gjengen bortover til det eneste utestedet vi har her på Jevnaker. Fikk litt SKAM feeling over turen på vei bort til sentrum, for en herlig gjeng altså! Hele kvelden var utrolig morsom. Ikke nok med at jeg og min kjære bedre halvdel var ute for engangs skyld, ble vi jammen meg med på nachspiel med noen fine folk. Det var utrolig hyggelig. Vi fikk til og med servert egg og bacon. For noen snille mennesker!

Vi sov som en prins og ei prinsesse i natt, og våknet litt utpå dagen. Det skjer ikke akkurat ofte, så det var utrolig godt! Vi våknet opp til to telefoner med en haug av snapchat videoer fra igår.. Bevis på hvor hysterisk morsom gårsdagen var.

Men nå runder jeg av for i dag, håper alle har hatt ei fin helg! God natt ♥

Likes

Comments

Etter noen år på jordkloden som jente har jeg testet ut mange forskjellige produkter innenfor makeup og hudpleie. Jeg elsker det, og syns det er gøy å prøve ut nye produkter, og finne nye favoritter.

Alle jenter har vel bomma litt med selvbruningen en gang? Skjoller og oransj hud - Åherregud. Det er veldig lett å gå i den fella om man kjøper en dårlig selvbruning, eller ikke er nøye nok når man påfører. Det er ikke bare enkelt og fjerne det om du har vært litt uheldig heller. Det sitter godt for å si det mildt. Og skjoller er ikke mye pent!

For en liten stund siden fant jeg en spraytan som jeg har hørt så mye bra om, og kjøpte med meg en boks for å teste den hjemme.

Jet Set Sun heter dette lille miraklet på boks ♥

Dette er en spray, og det er den typen jeg syns er enklest å påføre huden for å få best resultat. Mousse er på en god 2. plass. Det som er så fantastisk med denne selvbruningen er;

1. Den er 80 % vannbasert, og inneholder ingen giftige kjemikaler.

2. Lukter nesten ikke.

3. Man blir brun på noen få minutter etter påføring.

4. Gir ikke skjoller, og er enkel å påføre.

5. Huden får en fantastisk fin brunfarge og glød.

6. I tillegg er den fin i prisen også. 349,- for en bra spraytan du bare må ha! ♥

Absolutt en spraytan jeg skal kjøpe igjen når min første boks blir tom. Jeg kjøpte min på apotek1 på Kuben.

Likes

Comments

Dagen i dag gikk så fort at jeg føler jeg nesten ikke har rukket å blunke. Kanskje ikke så fort, men dere skjønner hva jeg mener. Selvom man står opp tidlig (06:30-07:00) før skole og barnehage, så er a ikke hjemme før klokken 09:00-ish. Og hvis noen tenker nå; Man kan jo prøve å stå opp tidligere for å få ting gjort, så nei takk. Det er faktisk helt uaktuelt. Jeg er et B-menneske, og jeg trenger søvnen min. Selvom det bare er snakk om ett kvarter, så har det MYE å si på mårran.

Når du er mamma så er den tiden etter leggetid på trollungene G U L L verdt! Den er faktisk hellig. Så at noen kvelder kan bli litt senere enn andre er med i beregningen. Jeg kan såklart legge meg tidlig på kvelden også, men da er jeg supertrøtt/sliten, og går i dvale til jeg må stå opp. Min svakhet er absolutt å stå opp tidlig. Men, de dagene jeg faktisk klarer det er jeg så himmla stolt. Og det er jo en god følelse i seg selv når man klarer å stå opp tidligere enn man må, uten problemer. Men det er dessverre sånn at jeg aldri blir et sånn menneske at jeg noen gang vil klare å få det som rutine. Til min samboers stor fortvilelse iblandt. Haha. Flere som har det sånn? VELKOMMEN I KLUBBEN OM DU VIL

ALL U NEED IS SLEEP.. AND PERHAPS SOME LOVE.

Snakk om å spore av a! Skulle bare holde et lite foredrag om at jeg elsker å sove. Bare hyggelig! Men poenget mitt var jo at dagen i dag har gått utrolig fort. Etter jeg hadde postet blogginnlegget tidligere i dag begynte jeg rett på husmorspliktene. Med headsetet på hodet såklart. Da går alt så mye lettere! And that proves my point - Tiden.fløy.avgårde. Skittentøyskurvene på vaskerommet begynner å bli tomme. Det er faktisk ikke nok klær til å vaske en hel mørk 60 graders vask! Javel, det sier vel litt om hvor mye tid jeg tilbringer nede der. Det beste med å vaske så ofte er at jeg har oversikt over alle klærne våres. For du glemmer mye av det du har kjøpt når det har gått litt tid.. Kvalmt.

Denne dagen har rett og slett vært en dag med mye ting som må gjøres, men som også er litt kjedelig. Men det må til også. I morgen har jeg en avtale med Cornelia frøkna mi, så det gleder jeg meg til. Jeg tror jeg runder av her, før dette blir en stil - så skrives vi mer plutselig! Natta ♥

Likes

Comments

Hallo alle fine Har dere hatt en fin påske? Vi fikk hjem eldstetrollet i går, og det var veldig deilig å se fjeset han igjen. Merker så utrolig godt når han ikke er hjemme, det blir tomt i huset, og litt roligere. Men bare litt, for her er det minstejenta som står for det meste bråket. Og lillesøstera ble kjempe glad for å få broren sin hjem igjen!

Det er mandag i mitt hode i dag, så denne uka kommer nok til å bli litt rar, men det skal vi nok overleve, tror jeg. Jeg har en liste over ting jeg skal gjøre før jeg henter kidsa i ettermiddag, så det er vel best jeg setter i gang. Må bare sjekke SKAM. Litt avhengig. Under får dere en liste over mine favorittlåter for tiden;

MUSIC MAKES ME HAPPY ♥ // VÅR 2017

Cruise / Kygo. Andrew Jackson

Om alt går til helvete / Katastrofe

Summer air / ItaloBrothers

Wasting your time / JCY feat. Alida

Skin / Rag`n`Bone Man

Høyt over Oslo / Morgan Sulele, Oral Bee

Can´t help my self / Clairmont feat. Mugisho & Julie Bergan


Lag dere en fin TIRSDAG (mandag)

Likes

Comments

I WAS SO CUTE WHEN I THOUGHT I WAS TIRED BACK BEFORE I HAD KIDS. SO CUTE.

Heihei! Søndag, og vi er i feriemodus hele gjengen. Vi sover lenge om morgenen og går rundt i koseklær til langt på ettermiddagen, spiser det vi vil spise, når vi vil spise det. U know the drill! Ingen tidsskjema og rutiner som må følges - tiden skal bare nytes ♥

I dag fikk Fredrik sove litt lenger, han har vært så snill å latt det sovetrollet av en kjæreste han har, sove til hun våkner de andre dagene. Jeg har vært helt ferdig, så det var utrolig godt å få sove ut. Men i dag gikk jeg og Alma ned i pysjen å fyrte i peisen (noe vi ikke klarte), laget kaffe, og spiste frokosten foran Karsten og Petra på TV`en. De er nemlig favorittene om dagen, og vi kan filmen utenat nå, ihvertfall jeg...

Selvom påskeværet fortsatt er grått, må vi gå en tur etterpå. Det har vært mange rolige dager inne nå, og det merker jeg utrolig godt på ryggen. Jeg har endelig fått slappet 100% av, men kroppen trenger å bevege seg ute også. Så etter Alma har våknet fra powernapen sin etterpå, skal vi gå til fjorden å mate endene tenkte vi.

Håper dere har en fin dag også! ♥

Likes

Comments

Disse bildene poppet opp på en gammel minnebrikke jeg fant her om dagen. De er tatt i fjord sommer, da vi var på Haugerstranda med Emma. Koselige minner ♥ Rart å se hvor liten Almus er her. Tiden går altfor fort.. Men, se på de fantastiske fine bildene av Leo! Han er så fin og god. Man blir tvers igjennom glad av å se på det fine gliset hans.

SMÅTROLLA PÅ HAUGERSTRANDA

Likes

Comments

Hei! Da var huset pynta til påske. Fint, sant? Jeg har prøvd å lete etter en påskehare, men har dessverre ikke lykkes med det. Finner det vel etter påske.. Men disse påskeeggene kjøpte jeg for en stund siden, og de er så søte. I tillegg har jeg og Alma kjøpt inn blomster, og pyntet opp i vinduskarmen på kjøkkenet og i stua.

Da vi hadde levert Leo til pappaen sin i byen i dag, reiste vi for å kjøpe noen småting. Lille frøkna liker å være med i butikkene, og hun har jaggu begynt å få sine egne meninger om hva hun liker og ikke. Det er kun rosa som gjelder såklart! Men hun valgte ut ei tøff lue til storebror, og den var overraskende nok ikke rosa. Hun var så søt der hun gikk ved siden av meg i butikkene. Lille jenta vår har blitt så stor. Vi har lengre samtaler på kjøreturene våres, og det er så koselig. Lille skravlebøtta ♥

Da vi kom til Jevnaker igjen stoppet vi på Glassverket, og tok en kaffe med svigermor og Mor. Så tok vi påskehandlinga på butikken, før vi reiste hjem igjen til huset. Vi har ikke gjort store greiene i dag, men det var jammen godt og komme inn døra igjen. Nå er det kjærestetid resten av kvelden, og i morgen skal vi på kjærestetur til Norefjell!

GOD PÅSKE A! ♥

Likes

Comments

Det er mange som spør og lurer veldig på hvordan det går med ryggen min, og det er jo et kapittel for seg selv, så jeg tenkte jeg skulle skrive litt om det nå. Jeg vil også lage et innlegg med spørsmål og svar senere, for det finnes så mange spørsmål rundt alt jeg har vært igjennom med ryggen min, så det blir enklere å samle alt i ett eller to innlegg.

Men akkurat nå er det sånn at jeg er plaget med store ryggsmerter hver eneste dag, fortsatt. Ja, jeg begynte å jobbe igjen i fjor, og gikk 100% inn for at jeg skulle klare det. Bestemt og positiv som jeg er! I januar i år var jeg tilbake på Rikshospitalet på kontroll av ryggen etter siste operasjonen for 1 år siden. Røntgenbildene viste oss da hvor mange grader skjevheten hadde falt tilbake til. På bare 1 år var det helt enormt mye. Fra 12 grader til 40!

Altså, etter jeg opererte inn metallet gikk jeg fra 50 til 12 grader, noe som er utrolig bra! Og 1 år etter jeg opererte ut metallet, er ryggen nesten tilbake til det den var. I tillegg har jeg en vridning i ryggraden, så at jeg har ryggsmerter er kanskje ikke så rart etter alt ryggen min har gått igjennom, og belastningen den går igjennom hver dag.

Jeg er så sinnsykt lei meg for at det er så tragisk å tenke på. Jeg har mest lyst til å legge meg ned å grine.. Men det skal jeg så absolutt ikke gjøre! For da kommer jeg ingen vei. Jeg har vært nok lei meg, jeg har brukt nok timer på å prøve å forstå.. Nå skal jeg jobbe for å bli bra i ryggen igjen. Ihvertfall prøve så godt jeg kan. Trene, gå turer, svømme. Ja, gjøre det som er gull for ryggen min. Jeg må tenke på meg selv, og ikke minst ungene mine! Jeg skal høre på legen min, for hun tar så godt vare på meg, og hun tenker kun på MITT beste. Jeg er så heldig som har hun som støtte bak min rygg, bokstavlig talt.

Jeg er som dere sikkert skjønner sykemeldt nå, og selvom det er utrolig vanskelig og tøft for meg å innse at jeg ikke har noe valg akkurat her og nå, må jeg bare tenke på at det er håp om at jeg kan bli bedre. Jeg håper på et lite mirakel om ikke annet! ♥

Jeg savner allerede jobben min, og jeg savner kollegaene mine hver dag. Jeg har vært sykemeldt i en uke nå, og det kjennes fortsatt ut som om jeg er på jobb hver dag. Kroppen er helt ferdig. Og det værste er at jeg ikke klarer å sitte rolig, så jeg gjør ting i huset hele tiden.. Jeg er virkelig nødt til å omstille meg. Men jeg ser jo at det begynner å løsne, og når jeg først klarer å slappe av sovner jeg på sekundet. Så nå skal kroppen få litt hvile fremover.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei mandag! I dag startet påskeferien våres, og det skal bli helt fantastisk å tilbringe tid med lille familien min, uten noe stress, eller full timeplan fra morgen til kveld. Det er som sagt påske, og jeg elsker jo høytider. Og selvom jeg ikke bomber huset med gult i påska, prøver jeg å skape noen tradisjoner for småtrolla mine. Påskeeggjakt, blåse/pynte påskeegg og finne gåseunger. Men det viktigste er å nyte påsken så godt man kan ♥

Jeg har hjulpet pappaen min med å kjøpe sin aller første iPhone i dag. Ja, han er gravemaskinsjåfør skjønner dere, så dette er helt nytt i hans verden foråsidetsånn. Haha! Jeg må le litt av han. Han er verdens søteste! Jeg har også ordnet noen ting vi trengte på Kuben, og selvfølgelig noen ting vi ikke trengte også. Hjemme har de vært ute i det fine været å gått tur, og plukket gåseunger. Så nå har vi pyntet huset til påske! Mangler litt blomster, så blir det veldig bra.

HOME NEWS

Ingen hemlighet at jeg elsker Riviera Maison og Lexington vel? Love it ♥

Likes

Comments

SPRING/SUMMER INSPIRATION

Sol - palmer - shades - blondt hår - leken mat - brun hud - blomster - donuts - quotes - teddyjakke - lister - ballerinajenter - stranda - pastellfarget kaker - fletter -kontorplass - maritim interiør - Nike joggesko - baking

Jeg elsker å sitte å se på inspirasjonsbilder. Det gjør meg så glad. Og jeg trenger litt ny inspirasjon til våren og sommeren. Det får jeg av disse bildene! 🌸 Alle bildene er fra weheartit.com 


Denne våren her skal jeg bruke litt pastellfarger på klesfronten og i interiørgata. Lyseblått og lyserosa kan være veldig fint om man bruker det riktig. Ikke for mye, men noen små detaljer er søtt. Jeg har forresten kjøpt to bittesmå lykter vi skal ha ute på verandaen til sommeren, som jeg forelsket meg helt i. 🌸


Det er en ny sesong og vi kan legge bort alt av vinterting både inne og ute. Det er herlig! Jeg har startet på et prosjekt nå, og skal gå igjennom alt vi eier og har for å sortere, og få et bra system på ting.

Vi har et stort hus med en del småboder, masse skuffer og skap - så på 2 år har det fylt seg opp mye rart her.. Jeg blir sprø av sånt. I går begynte jeg på kjøkkenskuffene, og har allerede kastet 1 stk søppelsekk med ting som er unødvendige å ha. Så deilig! Samtidig fikk jeg vasket kjøkkenet, så det ække gæli!


Håper dere ble litt inspirert av de sommerlige bildene jeg har drømt meg bort i også ♥

Likes

Comments

MÅNEDEN SOM GIKK 

SANG; Skin - Rag'n'bone man. Eeelsker sangen! #hjerteriøya

HØYDEPUNKT; Vii fikk tre nye familiemedlemmer for to uker siden. Simba, Litago og Lykke ♥ Skal legge ut bilder når jeg får igang Mac'en min.

NEDTUR; At det plutselig utifra no where begynte å snø forrige uke.. Jeg håper og tror det var en tull, og at våren har kommet for å bli.

CRAVINGS; Påskemarsipan! Ingen kommentar.

BESTE INNKJØP; Ei litta regnjakke! Den er signalgul liksom, så jeg syntes i uværet da foråsir'e sånn. Men jeg digger den! Fra Vila, of course ♥

ØNSKE; Nye joggesko i en fresh farge. Joggesko er god investering for meg som har kronisk ryggsmerter. Så jeg sitter å titter etter et par nye jeg skal kjøpe. Det finnes så sinnsykt mange kule joggesko at jeg blir helt svimmel! Jeg skal gå turer og sykle mye i vår og sommer, og det gleder jeg meg til.

FAVORITT ANTREKK; Skinntights og hvit/blå stripete skjorte med STORE volanger i skulderhøyde. De skjortene/genserne er meg. Jeg følger nesten aldri trender, men akkurat i den er jeg helt ombord. Terningkast 6.

FAVORITT BILDE;

Dette bildet er tatt ifjord sommer, og det skal jeg fremkalle, og henge på veggen. Mammahjertet smelter! ♥

MONDAY

Heihei! Jeg prøvde å få ut dette innlegget i helgen, men det var ikke så lett, tiden strekker ikke alltid til. Jeg har hatt en travel helg, og den startet som dere vet med jobb. Da jeg var ferdig på jobb ringte Fredrik og sa han skulle ut med gutta på Jevnaker, så da reiste jeg til Hedda. Vi spiste på salt & pepper, reiste på butikken å handlet, og lo oss ihjæl av alt vi gjorde og sa. De gærne har det godt! Alltid like gøy å henge med Heddamor ♥ Etterpå reiste vi tilbake til leiligheten hennes for å se serier, skravle og kose oss. En fin avslutning på lørdagen.

Søndagen var holdt av til husarbeid, bilvask, take away mat og total avslapping. Akkurat sånn søndager skal være.

Likes

Comments

Hallo! Idag er det lørdag, og idag skal jeg bruke store deler av dagen min på jobb. Men akkurat nå nyter jeg lørdagsmorgenen i senga med kaffe, frokost, en syk kjæreste og minstefrøkna. Stakkar, Fredrik er så forkjøla. Og når du i tillegg er mann - Det ække bare enkelt, skal jeg si deg. Håper han blir bedre snart.

I LOVE THE SMELL OF COFFEE IN THE MORNING

Nå er det endelig på tide med en liten snapchat oppdatering igjen.. Det er hundre år siden sist. Jeg bruker snapchat utrolig mye, enkelt og greit fordi jeg syns det er gøy med alle disse små hverdagsglimtene. Her oppdaterer jeg flere ganger om dagen.

Jeg har plukket ut snapchat bilder fra desember/januar i første omgang, så kommer det nye blogginnlegg fra februar og mars også senere..

ENJOY THE LITTLE THINGS IN LIFE, FOR ONE DAY YOU WILL LOOK BACK AND REALIZE THEY WHERE THE BIG THINGS.

Likes

Comments

I helgen har det vært helt nydelig å være ute. Endelig, sier jeg bare! Nå kan vi kose oss i det fine vårværet vi har fått. Klager absolutt ikke nå altså. Lykka i livet ♥ Vår og sommertid er mine favoritt årstider, det er ingen tvil. Det er så mye å se frem til på denne tiden av året.

ÅRETS FØRSTE TRILLETUR

På lørdag trillet jeg og mor en tur med Alma til Esso for å kjøpe is til lillemor, før vi trillet videre ned til den fineste plassen jeg veit om; Haugerstranda ♥

Men, jeg holdt faktisk på å vælve av latter da mor skulle smake sin aller første redbull boks på tur ned. HAHA! "Maiken, jeg vil også ha en sånn som du skal ha!" Sier'a når hu står i kassa på Esso. Åherregud, jeg fikk totalt latterkrampe! Værste var jo at hun likte det også. Haha! Tøffeste oldemora jeg veit om hvertfall.

Og lillegull satt fornøyd i vognen sin å koste seg med den rosa isen sin. Jeg har aldri sett noen som er så glad i rosa som lille frøkna vår.. Tilogmed isen MÅ være rosa. Prinsessa i familien, det

Sov godt ★

Likes

Comments

Mmmandag ♥ Hallo! Dette har vært en mandag med mye blandet følelser, men jeg er positiv til livet som alltid. Nå har jeg bestemt meg for å få bloggen igang igjen, etter mye tid i tenkeboksen.. Jeg savner det. Og jeg vil bli flinkere og bedre! Utfordre meg selv, og jobbe litt rundt dette jeg elsker å drive med. Det tror jeg blir B-R-A!

MONDAYS ARE FOR FRESH STARTS.

Jeg har alltid skrevet om ting i livet mitt som er lykke for meg. Små, og store gleder. Det er jo nettopp derfor jeg liker å gjøre dette, fordi det gir meg noe. Bloggen er et sted jeg vil minne meg selv på alle de små, og store tingene som får meg til å smile eller dø av latter. Det er så utrolig viktig å sette de øyeblikkene i lyset! THIS IS MY HAPPYPLACE U KNOW ♥

Gleder meg til å dele litt av hvert jeg har på hjertet. Dere vil nok bli bedre kjent med meg som person, og dere vil sikkert le dere ihjæl av alt det rare jeg gjør og sier til tider. Fordi, jeg er litt rar, og ja, jeg vet det. YOLO!

Likes

Comments

M Å N E D E N S

SANG; Sia - Helium ♥

HØYDEPUNKT; Bursdagen min. Alltid stas å fylle år! Og ikke minst å få så mange fine bursdagsmeldinger. Jeg fikk en S U P E R F I N bursdagsgave av ungene & Fredrik, som jeg har ønsket meg såå lenge! Nemlig en Kitchen Aid kjøkkenmaskin ♥ Jeg elsker å bake, og nå blir det enda mer av det med denne fine saken.

NEDTUR; Mye ryggsmerter. Ikke noe nytt, men det tar utrolig mye plass i hverdagen min.. Jeg har kronisk ryggsmerter.

CRAVINGS; Redbull. Sjokk!

BESTE INNKJØP; En utrolig fin krakk som jeg kjøpte på Martinsen Lagerutsalg. Det var kjærlighet ved første blikk!

ØNSKE; Jeg ønsker meg en ny iPhone. Jeg har såklart knust skjermen min, for tusende gang.. Så en splitter ny rose gull iPhone står øverst på ønskelista. Men jeg skal ikke kjøpe ny før jeg absolutt må. Kan ikke kjøpe ny telefon hver gang jeg knuser en skjerm..

FAVORITT ANTREKK; Denim bukse / hvit basic genser / lang svart cardigan.

FAVORITT BILDE;

• Kosejenta mi ♥ •

Likes

Comments

Heeei! Nå har jeg ferie, og nyter den til det fulle hjemme, uten stress og mas. Det var planen min med denne uken. * Bare meg. Huset for meg selv på dagtid. Stillhet. Frihet. Tid til overs. Kos. * Det er helt perfekt, når du har en så hektisk timeplan hver eneste dag. SMÅ GLEDER! ♥

Jeg begynte så smått og male rommet til Leo før ferien, og bestemte meg for å fullføre prosjektet i ferien min. Jeg syns det er gøy å pusse opp, og det er alltid kult med forandringer. På gutterommet til 7-åringen vår var det på tide med litt oppussing & forandringer.

Fredrik bygde ny seng til Leobass for en liten stund siden. Ei litta hule - som L ble superfornøyd med. Vi malte sengen i en lys blåfarge som heter; Himmelblå. Og da sengen var ferdigmalt, hoppet jeg videre på veggene i rommet, som jeg holder på med nå. Veggene fikk fargen; Betong. Som er en tøffere & mørkere farge iforhold til det hvite, lyse rommet som var der før. I tillegg skal jeg også male døra & klesskapet hans. Hvilken farge vi velger der er ikke bestemt enda..

Jeg begynte å male resten av rommet idag, og imorgen skal strøk nr. 2 tas på de siste veggene. Gleder meg til å se det endelige resultatet, når møbler, gardiner, hyller, bilder & knagger er på plass! Jeg elsker betong fargen på veggene, og den himmelblå fargen på sengen passer utrolig fint til resten av rommet. 

Bildene er fra første strøk. Jeg skal legge ut bilder av hele rommet når jeg er ferdig med nr. 2 ♥

Likes

Comments

HALLOOO SØNDAG! ♥ Helt random at jeg lager et nytt blogginnlegg på såå lenge nå, klokka sovetid.. Eeer det mulig. Typisk meg å få et lite innfall. Jeg skulle bare blitt med F opp i senga etter Farmen kjendis finalen. Men det skjedde ikke. Det blir nok 10 kopper kaffe i morgen tidlig isteden. Kjenner at jeg gruer meg til å bli dratt opp av sengen klokken kvart over fem i morgen tidlig!

Anyways, det var jo ikke derfor jeg ville skrive. Jeg har jo savnet denne lille greia mi med skrivingen om livet som mamma, og vise hverdagsglimta fra oss her hjemme i Toso. Det er utrolig gøy å bla tilbake i gamle blogginnlegg å lese nå, og se alle de herlige bildene. Herlighet! Det er inspirasjon nok til å begynne igjen..

Nå ble det bare noen små tanker fra meg ikveld, for jeg MÅ gå opp å sove sammen med resten av gjengen. Kommer tilbake sterkere en annen dag, jeg. Om ei litta uke har jeg ferie også, så da skal jeg love å gi lyd fra meg. Hadetbra så lenge! ♥ Peace

Likes

Comments

Hallo! 💜 Jeg ville bare titte innom å si hei. Det har ikke vært så mye av det i det siste.. Jeg har et mye mere avslappet forhold til bloggen nå, enn hva jeg har hatt. Prioriteringene går på noe langt viktigere. Jeg har rett og slett ikke tid til å blogge hver eneste dag. Det er heller ikke så viktig for meg. Det tar for mye tid å lage innlegg. Jeg er så perfeksjonist, at et innlegg ikke er lagd på null komma niks heller. Men, sånn som nå, så har jeg tid, og da skriver jeg litt. Tar det når det passer og når jeg føler for det. Og det er jo bare en ærlig sak. Jeg orker ikke ha et press over meg på noe som er så lite viktig. Først og fremst kommer; Den lille familien min, huset, jobben, venner, og meg selv, før noe annet.

Men instagram bruker jeg forsåvidt mye mer enn noen andre sosiale medier. Jeg har begynt å dele mer der istedenfor. For det er først og fremst bilder som interesserer meg, og det er alltid koselig å skrive litt under hvert enkelt bilde på Instagram. Det spiser overhodet ikke opp tiden min, og er noe jeg kan kose meg med. Jeg deler alt fra hjem og interiør, hverdagsglimt, og mammating. Så er det et sted dere vil høre fra meg, så er det på instagram.

Jeg kjøpte ny iPhone 6 i går, så det er utrolig gøy å endelig kunne ta fine bilder med kvalitet igjen. Helt utrolig hvor bra kameraene på telefonene har blitt! Jeg tar jo ekstremt mye bilder hver dag, så denne iPhonen kommer godt med. Ettersom min forrige gikk i bakken etter bare EN uke, har jeg hatt en gammel iPhone med nok en knust skjerm på i over ett år nå.. Det er bare kjipt, rett og slett. Så nå har jeg laget mitt eget system i app'ene, og kan fylle opp med nye bilder. Bare at denne gangen skal jeg være flink til å gå igjennom, og slette de bildene jeg ikke vil ha. Jeg tar som regel 20 bilder av en ting, og da fylles det rimelig kjapt opp! 🙈 Ny telefon er alltid utrolig stas da!


Ha en fortsatt fin onsdag da dere! 💫 Lillegull sover, og nå skal jeg slappe av med kjæresten min resten av kvelden. Storegullet våres er på sommerferie hos Bebbe & Kim nå, og koser seg med alt mulig sprell oppi bygda. 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg må vise dere de fine bildene jeg tok av Alma på turen våres idag. Hun var så søt der hun gikk, målretta bortover skogsveien. Vi gikk tur på Eggemoen. Der er det så fint og idyllisk å gå innover i skogen. Lillegull koste seg veldig. Hun var så stolt når hun løp bortover. Og det var så mye fint og spennende å finne på bakken, ikke minst.

Vi gikk en liten stund, men så snudde vi plutselig, og gikk tilbake til bilen. Hadde Fredrik og Leo vært med så kunne vi tatt en lengre tur, men jeg fikk plutselig for meg at vi når som helst kunne møte på en elg, og den risikoen tar jeg absolutt IKKE midt i skogen, alene, med datteren min. For da hadde jeg faktisk besvimt på sekundet, og gått rett i bakken.

Det lille minuset på turen var at jeg ikke hadde med meg kameraet mitt, for å fange alle de fine detaljene rundt meg av vesla og naturen. De bildene hadde blitt såå fine! Men, jeg fikk fylt opp minnet på iPhonen min da, selvfølgelig. Så neste gang skal jeg ta med meg linsa mi, og knipse skogsbilder av begge småtrolla, har jeg bestemt meg for. Yes, det gleder jeg meg til!

SKOGSMUSA MI 🐭

Ikke sant hun er vakker?!💜

Likes

Comments

Da har jeg & lillegull endelig kommet hjem, eller vi har vært det en liten stund nå, men herregud så godt det var!

Jeg har jobbet lørdagsvakta mi idag, og ble, heldig som jeg er, hentet av kjæresten min og lille prinsessa vår. På vei hjem bestemte vi at Fredrik skulle reise å fiske med Onkel Lars & far, og jeg & lillegull reise på Kiwi å fikse helgehandlingen. Lykka var å hoppe i kosedressen etter jobb, før vi reiste på butikken! Lørdager er travle dager på jobb, kandusi. Men en fin lørdag, har det vært! 🌸🌸

Nå sover lillegull, og jeg holder på med ryddings av første etasje, før mannen kommer hjem. Vi skal bare nyte resten av helgen sammen! Og i kveld skal vi lage biff med fløtepoteter og bearnaise.. Nam! Er lov å være takknemlig for at man har det så godt vel? Det syns jeg ✨ Fin kveld til dere kålhuer! :-D

Likes

Comments

TIDENES SOMMERVÆR

Herremin, for noen fantastiske sommerdager vi har hatt i det siste! Det er så utrolig fint å våkne opp til sola som skinner inn igjennom vinduet på morgenen. Finne frem lette & sommerlige klær til gullungene, og bade de i solkrem før skole & barnehage på morgenkvisten. Vi står opp litt tidligere enn i vinter nå, for å få mer ut av dagen, og for at jeg vil nyte den tiden vi har på morgenen med småtrolla mine så godt jeg kan. Det går nesten i hundre fra morgen til kveld, så det er viktig å ta vare på de fine stundene. Dessuten er det deilig å stå opp tidlig når det er lyst ute, og få gjort litt husarbeid også, før vi sparker dagen igang.

Som sagt så går det i hundre her, for nå jobber jeg mye, og etter vi alle fire er ferdig på jobb, skole & barnehage, står middag og lekser for tur. Og de små timene vi har igjen før sengetid på de minste, blir brukt ute i hagen. Vi har i tillegg hatt fokus på terrassen den siste tiden. Jeg har beisa, og Fredrik har snekkert. Så nå gjenstår et par småting, før den er helt ferdig. Så utrolig gøy å se forandringene! Og ikke minst hvor bra det ble når vi fikk bygd om og gjort terrassen mindre. Den var litt for stor for oss, men nå har det blitt såå mye koseligere. Nå gleder jeg meg bare til å reise å handle inn blomster og potter. Vi kommer til å bruke ute plassen våres mye i sommer! 🌸🌸

Vi feiret Fredrik igår, og koste oss ute med grilling, god mat og skravling med familien. Det var superkoselig å samles igjen! Og det blir ikke siste gang i sommer! Elsker å sitte ute på kveldene om sommeren ⭐️

HURRA FOR GUTTEN MIN SOM FYLLER 27 ÅR IDAG! 🎈 

Likes

Comments

Våres 17. Mai feiring begynte med at vi trillet til torget for å gå i tog med barnehagen til Alma, vi møtte flere i familien der og bestemte oss for å heller gå med de tilbake til Glassverket, for Alma er så liten enda og skjønner ikke noe av det å gå i tog.

På Glassverket gikk vi rundt å snakket med familie & kjente, og løp etter Alma som tuslet rundt overalt for å utforske hver eneste ting hun så. Hehe. Fin alder hun er i nå, og så flink hun har blitt til å snakke. Babyspråk er til å smelte av! Men, toget var jo så utrolig morsomt å titte på da. Tre is & en heliumballong på lillemor senere trillet vi hjem til oss igjen å pyntet kake og reiste videre til tanten og onkelen til Fredrik med resten av familien.

Vi grillet, spiste kaker og skravlet ute i det fine været. Det er alltid så koselig når hele gjengen er samlet, og vi avsluttet dagen med å ta fellesbilde sammen ute i hagen. Vi tok en haug med fine, og useriøse bilder, og fikk oss en god latter under fotograferingen. Haha, for en fin gjeng! Dette gjorde vi i fjord også, og det er så fint å kunne se tilbake på. Jeg er så glad i disse menneskene som har blitt en del av familien min 💗

Bildene fra speilreflekskameraet kommer senere da jeg har fått lagt de inn på Mac'en..

Likes

Comments

Idag har jeg fått gjort unna mye på to do-listen min, og det er definitivt en fin følelse! Jeg har tatt livet helt med ro ang 17.Mai, frem til idag, hvor jeg plutselig måtte få rompa mi i gir med litt forberedelser. Det er jo en del som må ordnes, og alt stenger i morgen, så jeg kastet meg rundt etter jeg hadde levert småtrolla på skolen & i barnehagen i dag tidlig.

Så nå er pensko, bunadskjorte og strømpebukse til lille frøkna i boks. Mathandlingen er gjort & kjøleskapet er vasket og fylt opp med mye god mat. Kjøkkenet er vasket, klesvasken er tatt, bilen er ren & pen, og i tillegg har jeg fått handlet inn litt sommerklær til garderobene til alle fire hjemme her. Vi har jo så mye fint på H&M til store og små. Alt dette fikk jeg ordnet før jeg begynte på jobb, og nå er dagens arbeidstimer jobbet inn. Dermed tar jeg fredagskvelden med god samvittighet!

Jeg hadde så god tid før jobb, så jeg campet på Vila hos Cornelia snuppami, og det er alltid like koselig! ❤︎


Huset's gullgutt skal feire Grunnlovsdagen hos pappaen sin i år, så det blir rart å ikke feire med han dette året, men mamsen fikk heldigvis verdens beste kos og "elsker deg" før han gikk inn i klasserommet sitt idag. Verdens fineste gutt!!

​Se på han da. Så kjekkas 💙

Likes

Comments

Her ser dere hva jeg driver med i dag. Beiser andre strøket av terrassegulvet. Det blir så bra! Fargen F valgte er mørk og veldig fin mot hvitfargen på huset. Når hagemøblene og blomstene kommer på plass blir det helt perfekt!

Ha en fin tirsdag, og nyt finværet 🌸

Huset skal også vaskes utvendig i sommer, og det tror jeg vil utgjøre en stor forskjell å få av alt som har kommet med vær & vind!

Likes

Comments

Hei! Nå er det lenge siden sist jeg satt meg ned å skrev. Det er bare så deilig å koble ut og logge av, og kunne være hjemme uten å tenke at alt skal deles her. Jeg vil ikke føle at det skal være et must, det skal ikke bare se ut som, livet skal nytes også! Og ting må faktisk gjøres her hjemme. Så skrivingen kommer når jeg har tid og mulighet til det. I det siste har jeg jobbet, vært med familien og venner, og ordnet det som må til i huset våres. Dagene går utrolig fort når man har mye å henge fingrene sine i.

I dag har jeg satt av tid til å få system i ting, rydde, vaske, og lufte alle rom. Inn med frisk luft & sol! Jeg elsker at det lukter VÅR ⭐️

Mai er en av de fineste månedene vi har, syns jeg. Våren er her for fult, og vi holder på med forberedelsene til sommeren på terrassen & i hagen. Nå har vi jo vært så heldige å få tildelt tidenes superfine vårdager også, med et hint av sommer. Fantastisk!

Småtrolla elsker å løpe ute nå, og det skjønner jeg. Trampolinen er satt opp på plenen, og de har fått hjemmesnekra sandkasse i tillegg. Det er midt i blinken for dem, de storkoser seg ute i hagen. Vi har bare igjen å beise terrassegulvet og litt annet småtteri for å få alt ferdig. Men det blir en drøm å tilbringe sommerdagene her hjemme i sommer.

Nå gleder jeg meg til å bli helt ferdig med terrassen og sette opp hagemøblene, så gjenstår en tur til hagesenteret for å handle inn blomster.

Siden det er 100 år siden siste snapchat bildene ble postet, slenger jeg med noen collager. Jeg klarte ikke bestemme meg for hvor mye jeg skulle ta med, for jeg har over 3000 snapchatbilder på telefonen min. Men her er iallefall noen;


Likes

Comments

GOD LØRDAGSKVELD ⭐️

Her er vi igang med å lage en bedre middag til meg og min kjære. Utfordrer oss selv på bifflaging i dag, ettersom jeg fant en fantastisk god pampas biff av beste kvalitet på Rema 1000 i går. Det er veldig gøy å kunne lage god mat selv, og kjøttet er den viktigste delen. Tilbehøret kommer som en fin bonus. Vi liker å kokkelere sammen på kjøkkenet i helgene, og vi lærer alltid noe nytt. Matlaging er gøy når man prøver seg frem og utfordrer seg selv litt, det må man jo for å kunne bli bedre. Så vi ser veldig frem til å smake på kveldens rett etterpå!

Dagen idag har vært en av de rolige, etter noen travle dager på jobb, skole og barnehage. Ettersom frua i huset var helt slått ut i går, fikk jeg sovet lenge idag, og det var helt supert å bli vekt av min kjære klokken elleve. Det har blitt minimalt med søvn og lange arbeidsdager på meg før helgen startet, så det var helt klart et høydepunkt med frihelg sammen med den fine lille familien min nå! Små gleder.

F har jobbet utenfor huset med fortsettelse av riving på terrassen idag. Nå ser vi tydelig fremgang, og resultatet blir så bra. I tillegg har han vært hos svigerfar å vasket bilen min, og satt på sommerhjul på den. Åh, den ble så fin! Tusen takk til verdens beste kjæreste ♥

Jeg håper dere får en fin kveld, og nyter den til det fulle - det skal hvertfall vi!


// Maiken.

Likes

Comments

Mandag - Ny uke!
Helgen som var har gått i ett, og jeg har hatt jobbhelg. I helgen fikk jeg også fikset håret mitt, så nå er jeg endelig helt lys. Siden bleking sliter på håret, har jeg brukt store deler av dagen idag med blåshampoo og kur, til jeg skulle hente tassen på SFO i ettermiddag.

Håret trenger mye pleie, og en dag som denne passet helt perfekt til å sette av tid til hårpleie. Jeg surret håret i en donut, før jeg satte i gang med en grønnsåpebøtte på badet. Et frisk og rent bad er herlig!

Durance + Lexington = Sant ⭐️

Elsker de to kombinasjonene sammen. For meg så hører disse sammen på badet. Det er utrolig fint, og begge deler er like praktiske, ikke bare pynt.

Rotting fra Riviera Maison er også noe jeg har en greie for, for det er overalt i huset våres, som noen sikkert har sett. Rotting er den røde tråden i alle rom hos oss, og jeg simpelthen ELSKER det. Rotting bryter opp et kjedelig område, og forandrer mye i rommet med kun detaljer.

​Jeg har fått gjort en del i huset idag, og det er alltid en bra følelse! Skal fortsette videre i morgen da gulla er levert på skolen og i barnehagen. Har nemlig planer om å lage et bedre system på vaskerommet. Jeg har sett for meg akkurat hvordan jeg vil ha det. System og orden er gull!


// Maiken.

Likes

Comments

Hverdagsglimt

At det er fredag i dag, kan jeg nesten ikke skjønne, for det har jo akkurat vært helg?! Men hallo, jeg klager ikke! ✨ Denne uken gikk bare så ekstremt fort. Den har vært fin, men langt mer utfordrende og krevende enn vanlig.

Alma har vært syk så og si hele uken, men hun har også sovet minimalt iløpet av døgnene. Hun har sovet litt på og av på dagtid, men ikke mer enn hva hun vanligvis pleier å sove på dagen. Så at hun er i underskudd av søvn er ingen tvil. Hun har fått mye kos på fanget og armen til mammaen sin da. Men vi to har vært våkne om natten, og fått veldig lite søvn denne uken. Så hvordan vi begge to klarer å holde oss våkne på dagtid er et under.. Hehe!

Utover på dagen i går merket jeg at hun var seg selv igjen, for det var akkurat som om en duracell kanin som hadde stått opp fra dvale. Energinivået tok helt av. Haha! Men takk og lov så har hun klart å slappe litt av også.


- En gladgutt som er svært fornøyd med at det er helg -

Jeg har vært på jobb i kveld, og nå er det TV-tid for alt det er verdt. Ha en fin fredagskveld videre! ⭐️

// Maiken.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hverdagsglimt

God Morgen Norge fra meg & gullungene 🌟 Ubeskrivelig godt å ha så god tid på morgenen, selvom jeg egentlig er trøtt som en dupp.. Jeg og Alma stod opp før klokken seks i dag, så nå nyter vi en rolig morgen.

Småtrolla sitter i stua å ser på barne-TV og spiser frokosten sin, og jeg skal lage matpakke til skolegutten, legge frem klær og gjøre oss klare for en ny dag.

Jeg skal jobbe noen timer på dagen idag, og da skal minstejenta kose seg hos tante Jannicke & onkel Lars imens. Tenker de kommer til å kose seg! 


// Maiken.

Likes

Comments

Hverdagsglimt

Da bror var levert på skolen i dag tidlig, og et par ærend var gjort, reiste jeg og lille frøkna på besøk til Svigermor med frokost. Og siden da har vi vært hos henne, til vi reiste å hentet storebror på skolen igjen.

Alma sa "Mimmi" for aller første gang idag, og tror du det var en stolt bestemor som hoppet i taket av glede da! 💗 Så bestemor har nå fått navnet Mimmi. Lillemor tusset rundt å sa "Mimmi" mange ganger idag. Herlig!

Vi koste oss i sola på trappa, og i hagen til Mimmi. Lillemor og voffvoffen(Kaizer) løp etter hverandre, og hadde det helt gull i finværet.

Jeg tok med meg gulla våres til Mor på middag idag, så kom min kjære litt senere. Mor lager fantastisk god mat, nam! Sprekeste oldemoren jeg vet om hvertfall! Leo fikk sitte på med stepappaen sin i kassebilen hjem igjen, og det er alltid like stas. Da vi var hjemme igjen var det tannpuss og senga som stod for tur.

Nå skal jeg runde av, og til ringe tid med kjæresten min før vi skal sove vi også. God natt ⭐️

​// Maiken.

Likes

Comments

Hverdagsglimt

Mandag og ny uke! Gullgutten vår er hjemme igjen, og familien er komplett. Det er alltid litt tomt og rart uten han i hus, men gleden er stor da jeg henter han på SFO etter helgen. Vi reiser sammen på butikken bare jeg og han, og jeg nyter de små øyeblikkene jeg får med han alene.

Alle fire har ligget på sofaen og sett Dusty Sprøytåker 2 på Tv'en, etter middag og lekser idag. Litt filmtid sammen med småtrolla før sengetid var veldig koselig.

Lille prinsessa vår er syk igjen, så vi to har vært hjemme i hele dag. Hun har bare ligget på fanget til mamma, eller sittet på armen. Stakkar lille pjuska 💕 Hun har vært så mye syk nå altså.. Håper formen hennes snart blir bra igjen, og at hun nå er over den verste perioden med sykdom etter det første barnehageåret.

// Maiken.

Likes

Comments

Barneklær, Alma

Når våren og en ny sesong begynner er det alltid en del utstyr som trengs til de små.

Minstetuppa i familien hadde nå vokst ifra bokstavlig talt alt hun hadde i garderoben sin. EN eneste body i str. 86 hadde hun.

I tidlig høst brukte Alma str. 74/80, og fra høsten begynte hun å bruke bare ull. All ullen hennes var i str. 80 og 86, men nå som det er vår og en smule mildere, kutter vi ut ulla gradvis mot sommeren. Det er kun på de kalde vårdagene vi trenger ull nå. Så mamsen hadde et lite oppdrag med å gå til innkjøp av prinsessetøy for noen uker siden. Det var virkelig på tide med et påfyll av alt.

Jeg kjøpte inn mye basics, for det er noe man aldri får nok av til barnehagebruk. Da kan vi fylle opp skiftetøysboksen i barnehagen med deilige, behagelige plagg. Men noe annet som også er nødvendig å ha på våren er noen gode heldresser. I fleece og bomull. Alma har Memini sin fleecedress, som vi forsåvidt har brukt i hele vinter, og som vil bli brukt godt fremover også. Den er helt super!

Så nå har vi investert i en ny heldress fra Gullkorn Design. Knoppen heldress. Den vil lillejenta vår få god nytte av. Det er jo så greit å putte henne inn i en heldress når vi skal på tur. Om det enten er en trilletur, eller om vi bare skal en liten tur på butikken. Det er alltid fint å ha en heldress!

Gullkorn Design er et barnemerke jeg har blitt veldig forelsket i. Damen bak de nydelige barneklærne startet med å sy alt helt på egenhånd til kundene sine. Hun har virkelig jobbet hardt for å stå der hun er idag. Jeg beundrer hennes jobb bak hele konseptet, og hun er absolutt en person jeg ser opp til. I dag driver hun stort med drømmen sin, og fører de fineste barneklærne ut i hele Norge. Klærne er så spesielle, og skiller seg ut med de fine detaljene av Gullkorn Design.

Flere mammaer som har forelsket seg i Gullkorn Design barneklærne? 💫


// Maiken.

Likes

Comments

Hverdagsglimt, Hjem og interiør, Husprosjekter/Oppussing

Lørdagen våres har bestått av ordnings ute rundt husveggene idag. F har gjort ferdig hengeren vi har bygd, også har han begynt å rive deler av verandaen. Vi skal nemlig lage flere parkeringsplasser, til bilhengeren og arbeidsbilen til F. Det vil spare oss for mye flytting av bilene, og ettersom vi har så stor veranda, valgte vi å løse det på den måten. Vi har fortsatt mye veranda igjen, siden vi bygde på i andre enden i fjord sommer. Så dette vil bli bra! Bestemor Marita, Henning, Far og onkel Cato har også vært innom på besøk hos oss i dag, og lillegull fikk sin første pinneis av onkel. Den koste hun seg med! 🌸


Jeg har ryddet inn vinterleker og snømåkene i boden, og startet på et veldig morsomt prosjekt. Materialene fra den delen av verandaen som blir rivd har jeg fått til flere av prosjektene mine. Det skal jeg vise dere etterhvert! :-)

Jeg skal fortsette på prosjektet mitt i morgen, og forhåpentligvis bli ferdig med mitt første hjemmelaget møbel ⭐️

NYT lørdagen dere! Det som er igjen av den, vel og merke.


// Maiken.

Likes

Comments

Hjem og interiør, Hverdagsglimt

På instagram er jeg daglig engasjert og aktiv. Der henter jeg også mye inspirasjon. Jeg deler bilder av hjemmet våres, som jeg er så glad i, og ikke minst stolt av! Og selvfølgelig små glimt fra hverdagen som mamma. Følg meg gjerne på @maikenhbhjem om du vil følge meg og mine bilder.

Alma har vært hjemme fra barnehagen i dag, hun har nemlig vært så uheldig å få øyekatarr stakkar. Men det har vært energi i den lille kroppen allikevel, for hun har hjulpet mammaen sin med å fikse i stua.

Vi har hatt omgjøring i TV-stua idag. Sofaen, TV-sjenken, og litt småtteri har blitt snudd og flyttet rundt på nye plasser. Og resultatet ble overraskende bra, må jeg si! Det er jo litt å ta hensyn til når man gjør om, og alt skal gå som hånd i hanske. Det er jo alltid en liten sjangse man må ta om man ønsker nye forandringer i en TV-stue da.. Lysekrone, TV-koblinger, veggdekor, og sist - men ikke minst; helheten i rommet.

Stuen vår er stor, med både spisestue og TV-stue i ett. I tillegg har vi ekstra takhøyde, noe som kan gjøre innredningen litt utfordrende. Det kan fort bli tomt og ensomt i et så stort rom om man ikke dekorerer det riktig. Det er faktisk dèt jeg syntes har vært mest utfordrende i huset. Det er jo begrenset hvor mye møbler man kan bruke i ett rom også. Det kan bli for mye av det gode, rett og slett.


Nå står sofaen vår med bakdelen mot spisestuen, som et skille mellom rommene. Det ga rommet mer form. TV-stuen ble mer intim og koselig. Nå er TV-kroken rammet inn av sofaen, og det gir et helt annet inntrykk. Jeg elsker følelsen man får av og gå inn stuekroken nå. Bonusen over det hele er at det store stuevinduet vi har gir mye lys inn i stua, på en helt annen måte enn hva det gjorde. Lyset speiler seg i sofaen, og lyser opp stuekroken enda bedre. Lyset har så stor rolle i et rom man bruker så mye.


Denne omgjøringen var veldig vellykket, med andre ord. Og den følelsen du klarer å lage med innredningen i et rom er helt fantastisk bra. Det er derfor jeg elsker å drive med dekorering i hjemmet. Det er en fin mestringsfølelse! ⭐️


Leogull kommenterte at stua vår hadde blitt så fin, når han kom hjem fra SFO idag. Og F syntes også det ble veldig bra, så jeg er superhappy med jobben!


// Maiken.

Likes

Comments

Hverdagsglimt

SØNDAG

Nå har vi kommet hjem fra bursdagsfeiring hos de fine naboene våres. Onkelen til F fylte 40 år idag, og det måtte feires! I tillegg feiret vi kusinene som også har fylt år. Det var så koselig.

Jannicke hadde stelt istand mat, kaker & godis til en hel hær, så vi ble gode og mette. Nam! Det er alltid utrolig koselig å være på besøk hos dem. Og vi har lovet å bli flinkere til å besøke hverandre, for vi bor jo rett nedenfor dem. Jeg skal ta med meg Jannicke på shopping en dag, for det har vi pratet om flere ganger, og det hadde vært så koselig med en jentetur snart♥ Titte rundt på interiørting ;-) Vi lider av samme jentesyndromet, skjønner dere. Jannicke er helt rå på interiør og innredning. Følg henne på instagram; @jannickeplusslars ⭐️

Søndagskvelden er her, og det er straks klart for en ny uke på oss. Denne uken blir det litt roligere, og da skal jeg få litt orden på forskjellige ting i huset.

Nyt søndagen folkens! ⭐️


// Maiken.

Likes

Comments

Hverdagsglimt

Dagene har flydd ifra meg denne uken, og det har vært full rulle hver dag. Jeg kjenner jeg er litt sliten nå, så det er veldig godt at det er helg og noen dager fri nå 💫

En hverdag som mamma til to små, husmor, kjæreste og i tillegg jobb er hektisk, det kjenner vel de fleste seg igjen i? Jeg trives best med det jeg har i hverdagen min, men det er lov å bli litt sliten kjenner jeg. Man setter så utrolig stor pris på fridagene og helg når man har gjort nytten sin på hver sin kant, definitivt. Eneste jeg skal bli flinkere til er å sette av tid til meg selv, og kjæresten min. Det er så herlig å ha en liten avkobling iblandt, og nødvendig, ikke minst.

Gulla våres sover søtt, og nå skal jeg bruke litt tid på å putle rundt i huset å rydde, tenne stearinlys og gjøre klart til kjærestekos. Jeg har hoppet i koseklærne allerede! I dag blir det takeaway.

// Maiken.

Likes

Comments

Personlig

For 6 år siden møtte jeg deg. På den tiden var vi unge og gjorde mye gøy sammen som vi kan se tilbake på å le av i dag. Jeg husker alt som om det var i går. Du betydde så utrolig mye for meg allerede da. Men på grunn av mye vi begge to stod oppi valgte vi å gå hver vår vei til slutt..

Det var alltid noe som manglet når jeg ikke var med deg. Og innerst inne savnet jeg deg hver eneste dag.. Etter en stund fikk vi kontakten igjen, og nå har vi holdt sammen i 3 fine år. Du og jeg.

Kjærligheten forsvinner aldri, og vi fant hverandre på nytt når det var riktig for oss begge. Og det er nettopp det som gjør historien våres så spesiell. Alt vi har vært igjennom, på både godt og vondt.

I dag har vi en liten datter sammen på 1 år og 8 måneder, og du har tatt del i livet til sønnen min på 6 år. Vi har bygd opp en trygg ramme for våre to små i huset våres som vi kjøpte i den fine lille bygda vi bor i, og en familiebil som tar oss fra A-Å og på nye eventyr. Vi har også bodd sammen i våres første egeneide leilighet, til vi begynte på det store voksenlivet sammen.

Vi deler, og står sammen om alt. Sammen har vi skapt et liv jeg er så utrolig stolt av! Vi har virkelig klart det!

Jeg er evig takknemlig som fikk møte deg for 6 år siden, Fredrik. Jeg elsker deg herfra til evigheten ♥

// Maiken.

Likes

Comments