Tanker og meninger

Hallo! 💜 Jeg ville bare titte innom å si hei. Det har ikke vært så mye av det i det siste.. Jeg har et mye mere avslappet forhold til bloggen nå, enn hva jeg har hatt. Prioriteringene går på noe langt viktigere. Jeg har rett og slett ikke tid til å blogge hver eneste dag. Det er heller ikke så viktig for meg. Det tar for mye tid å lage innlegg. Jeg er så perfeksjonist, at et innlegg ikke er lagd på null komma niks heller. Men, sånn som nå, så har jeg tid, og da skriver jeg litt. Tar det når det passer og når jeg føler for det. Og det er jo bare en ærlig sak. Jeg orker ikke ha et press over meg på noe som er så lite viktig. Først og fremst kommer; Den lille familien min, huset, jobben, venner, og meg selv, før noe annet.

Men instagram bruker jeg forsåvidt mye mer enn noen andre sosiale medier. Jeg har begynt å dele mer der istedenfor. For det er først og fremst bilder som interesserer meg, og det er alltid koselig å skrive litt under hvert enkelt bilde på Instagram. Det spiser overhodet ikke opp tiden min, og er noe jeg kan kose meg med. Jeg deler alt fra hjem og interiør, hverdagsglimt, og mammating. Så er det et sted dere vil høre fra meg, så er det på instagram.

Jeg kjøpte ny iPhone 6 i går, så det er utrolig gøy å endelig kunne ta fine bilder med kvalitet igjen. Helt utrolig hvor bra kameraene på telefonene har blitt! Jeg tar jo ekstremt mye bilder hver dag, så denne iPhonen kommer godt med. Ettersom min forrige gikk i bakken etter bare EN uke, har jeg hatt en gammel iPhone med nok en knust skjerm på i over ett år nå.. Det er bare kjipt, rett og slett. Så nå har jeg laget mitt eget system i app'ene, og kan fylle opp med nye bilder. Bare at denne gangen skal jeg være flink til å gå igjennom, og slette de bildene jeg ikke vil ha. Jeg tar som regel 20 bilder av en ting, og da fylles det rimelig kjapt opp! 🙈 Ny telefon er alltid utrolig stas da!


Ha en fortsatt fin onsdag da dere! 💫 Lillegull sover, og nå skal jeg slappe av med kjæresten min resten av kvelden. Storegullet våres er på sommerferie hos Bebbe & Kim nå, og koser seg med alt mulig sprell oppi bygda. 

Likes

Comments

Hverdagsglimt

Jeg må vise dere de fine bildene jeg tok av Alma på turen våres idag. Hun var så søt der hun gikk, målretta bortover skogsveien. Vi gikk tur på Eggemoen. Der er det så fint og idyllisk å gå innover i skogen. Lillegull koste seg veldig. Hun var så stolt når hun løp bortover. Og det var så mye fint og spennende å finne på bakken, ikke minst.

Vi gikk en liten stund, men så snudde vi plutselig, og gikk tilbake til bilen. Hadde Fredrik og Leo vært med så kunne vi tatt en lengre tur, men jeg fikk plutselig for meg at vi når som helst kunne møte på en elg, og den risikoen tar jeg absolutt IKKE midt i skogen, alene, med datteren min. For da hadde jeg faktisk besvimt på sekundet, og gått rett i bakken.

Det lille minuset på turen var at jeg ikke hadde med meg kameraet mitt, for å fange alle de fine detaljene rundt meg av vesla og naturen. De bildene hadde blitt såå fine! Men, jeg fikk fylt opp minnet på iPhonen min da, selvfølgelig. Så neste gang skal jeg ta med meg linsa mi, og knipse skogsbilder av begge småtrolla, har jeg bestemt meg for. Yes, det gleder jeg meg til!

SKOGSMUSA MI 🐭

Ikke sant hun er vakker?!💜

Likes

Comments

Hverdagsglimt

Da har jeg & lillegull endelig kommet hjem, eller vi har vært det en liten stund nå, men herregud så godt det var!

Jeg har jobbet lørdagsvakta mi idag, og ble, heldig som jeg er, hentet av kjæresten min og lille prinsessa vår. På vei hjem bestemte vi at Fredrik skulle reise å fiske med Onkel Lars & far, og jeg & lillegull reise på Kiwi å fikse helgehandlingen. Lykka var å hoppe i kosedressen etter jobb, før vi reiste på butikken! Lørdager er travle dager på jobb, kandusi. Men en fin lørdag, har det vært! 🌸🌸

Nå sover lillegull, og jeg holder på med ryddings av første etasje, før mannen kommer hjem. Vi skal bare nyte resten av helgen sammen! Og i kveld skal vi lage biff med fløtepoteter og bearnaise.. Nam! Er lov å være takknemlig for at man har det så godt vel? Det syns jeg ✨ Fin kveld til dere kålhuer! :-D

Likes

Comments

Hverdagsglimt

TIDENES SOMMERVÆR

Herremin, for noen fantastiske sommerdager vi har hatt i det siste! Det er så utrolig fint å våkne opp til sola som skinner inn igjennom vinduet på morgenen. Finne frem lette & sommerlige klær til gullungene, og bade de i solkrem før skole & barnehage på morgenkvisten. Vi står opp litt tidligere enn i vinter nå, for å få mer ut av dagen, og for at jeg vil nyte den tiden vi har på morgenen med småtrolla mine så godt jeg kan. Det går nesten i hundre fra morgen til kveld, så det er viktig å ta vare på de fine stundene. Dessuten er det deilig å stå opp tidlig når det er lyst ute, og få gjort litt husarbeid også, før vi sparker dagen igang.

Som sagt så går det i hundre her, for nå jobber jeg mye, og etter vi alle fire er ferdig på jobb, skole & barnehage, står middag og lekser for tur. Og de små timene vi har igjen før sengetid på de minste, blir brukt ute i hagen. Vi har i tillegg hatt fokus på terrassen den siste tiden. Jeg har beisa, og Fredrik har snekkert. Så nå gjenstår et par småting, før den er helt ferdig. Så utrolig gøy å se forandringene! Og ikke minst hvor bra det ble når vi fikk bygd om og gjort terrassen mindre. Den var litt for stor for oss, men nå har det blitt såå mye koseligere. Nå gleder jeg meg bare til å reise å handle inn blomster og potter. Vi kommer til å bruke ute plassen våres mye i sommer! 🌸🌸

Vi feiret Fredrik igår, og koste oss ute med grilling, god mat og skravling med familien. Det var superkoselig å samles igjen! Og det blir ikke siste gang i sommer! Elsker å sitte ute på kveldene om sommeren ⭐️

HURRA FOR GUTTEN MIN SOM FYLLER 27 ÅR IDAG! 🎈 

Likes

Comments

Familie

Våres 17. Mai feiring begynte med at vi trillet til torget for å gå i tog med barnehagen til Alma, vi møtte flere i familien der og bestemte oss for å heller gå med de tilbake til Glassverket, for Alma er så liten enda og skjønner ikke noe av det å gå i tog.

På Glassverket gikk vi rundt å snakket med familie & kjente, og løp etter Alma som tuslet rundt overalt for å utforske hver eneste ting hun så. Hehe. Fin alder hun er i nå, og så flink hun har blitt til å snakke. Babyspråk er til å smelte av! Men, toget var jo så utrolig morsomt å titte på da. Tre is & en heliumballong på lillemor senere trillet vi hjem til oss igjen å pyntet kake og reiste videre til tanten og onkelen til Fredrik med resten av familien.

Vi grillet, spiste kaker og skravlet ute i det fine været. Det er alltid så koselig når hele gjengen er samlet, og vi avsluttet dagen med å ta fellesbilde sammen ute i hagen. Vi tok en haug med fine, og useriøse bilder, og fikk oss en god latter under fotograferingen. Haha, for en fin gjeng! Dette gjorde vi i fjord også, og det er så fint å kunne se tilbake på. Jeg er så glad i disse menneskene som har blitt en del av familien min 💗

Bildene fra speilreflekskameraet kommer senere da jeg har fått lagt de inn på Mac'en..

Likes

Comments

Hverdagsglimt

Idag har jeg fått gjort unna mye på to do-listen min, og det er definitivt en fin følelse! Jeg har tatt livet helt med ro ang 17.Mai, frem til idag, hvor jeg plutselig måtte få rompa mi i gir med litt forberedelser. Det er jo en del som må ordnes, og alt stenger i morgen, så jeg kastet meg rundt etter jeg hadde levert småtrolla på skolen & i barnehagen i dag tidlig.

Så nå er pensko, bunadskjorte og strømpebukse til lille frøkna i boks. Mathandlingen er gjort & kjøleskapet er vasket og fylt opp med mye god mat. Kjøkkenet er vasket, klesvasken er tatt, bilen er ren & pen, og i tillegg har jeg fått handlet inn litt sommerklær til garderobene til alle fire hjemme her. Vi har jo så mye fint på H&M til store og små. Alt dette fikk jeg ordnet før jeg begynte på jobb, og nå er dagens arbeidstimer jobbet inn. Dermed tar jeg fredagskvelden med god samvittighet!

Jeg hadde så god tid før jobb, så jeg campet på Vila hos Cornelia snuppami, og det er alltid like koselig! ❤︎


Huset's gullgutt skal feire Grunnlovsdagen hos pappaen sin i år, så det blir rart å ikke feire med han dette året, men mamsen fikk heldigvis verdens beste kos og "elsker deg" før han gikk inn i klasserommet sitt idag. Verdens fineste gutt!!

​Se på han da. Så kjekkas 💙

Likes

Comments

Husprosjekter/Oppussing

Her ser dere hva jeg driver med i dag. Beiser andre strøket av terrassegulvet. Det blir så bra! Fargen F valgte er mørk og veldig fin mot hvitfargen på huset. Når hagemøblene og blomstene kommer på plass blir det helt perfekt!

Ha en fin tirsdag, og nyt finværet 🌸

Huset skal også vaskes utvendig i sommer, og det tror jeg vil utgjøre en stor forskjell å få av alt som har kommet med vær & vind!

Likes

Comments

Husprosjekter/Oppussing, Hjem og interiør

Hei! Nå er det lenge siden sist jeg satt meg ned å skrev. Det er bare så deilig å koble ut og logge av, og kunne være hjemme uten å tenke at alt skal deles her. Jeg vil ikke føle at det skal være et must, det skal ikke bare se ut som, livet skal nytes også! Og ting må faktisk gjøres her hjemme. Så skrivingen kommer når jeg har tid og mulighet til det. I det siste har jeg jobbet, vært med familien og venner, og ordnet det som må til i huset våres. Dagene går utrolig fort når man har mye å henge fingrene sine i.

I dag har jeg satt av tid til å få system i ting, rydde, vaske, og lufte alle rom. Inn med frisk luft & sol! Jeg elsker at det lukter VÅR ⭐️

Mai er en av de fineste månedene vi har, syns jeg. Våren er her for fult, og vi holder på med forberedelsene til sommeren på terrassen & i hagen. Nå har vi jo vært så heldige å få tildelt tidenes superfine vårdager også, med et hint av sommer. Fantastisk!

Småtrolla elsker å løpe ute nå, og det skjønner jeg. Trampolinen er satt opp på plenen, og de har fått hjemmesnekra sandkasse i tillegg. Det er midt i blinken for dem, de storkoser seg ute i hagen. Vi har bare igjen å beise terrassegulvet og litt annet småtteri for å få alt ferdig. Men det blir en drøm å tilbringe sommerdagene her hjemme i sommer.

Nå gleder jeg meg til å bli helt ferdig med terrassen og sette opp hagemøblene, så gjenstår en tur til hagesenteret for å handle inn blomster.

Siden det er 100 år siden siste snapchat bildene ble postet, slenger jeg med noen collager. Jeg klarte ikke bestemme meg for hvor mye jeg skulle ta med, for jeg har over 3000 snapchatbilder på telefonen min. Men her er iallefall noen;


Likes

Comments

Hverdagsglimt

GOD LØRDAGSKVELD ⭐️

Her er vi igang med å lage en bedre middag til meg og min kjære. Utfordrer oss selv på bifflaging i dag, ettersom jeg fant en fantastisk god pampas biff av beste kvalitet på Rema 1000 i går. Det er veldig gøy å kunne lage god mat selv, og kjøttet er den viktigste delen. Tilbehøret kommer som en fin bonus. Vi liker å kokkelere sammen på kjøkkenet i helgene, og vi lærer alltid noe nytt. Matlaging er gøy når man prøver seg frem og utfordrer seg selv litt, det må man jo for å kunne bli bedre. Så vi ser veldig frem til å smake på kveldens rett etterpå!

Dagen idag har vært en av de rolige, etter noen travle dager på jobb, skole og barnehage. Ettersom frua i huset var helt slått ut i går, fikk jeg sovet lenge idag, og det var helt supert å bli vekt av min kjære klokken elleve. Det har blitt minimalt med søvn og lange arbeidsdager på meg før helgen startet, så det var helt klart et høydepunkt med frihelg sammen med den fine lille familien min nå! Små gleder.

F har jobbet utenfor huset med fortsettelse av riving på terrassen idag. Nå ser vi tydelig fremgang, og resultatet blir så bra. I tillegg har han vært hos svigerfar å vasket bilen min, og satt på sommerhjul på den. Åh, den ble så fin! Tusen takk til verdens beste kjæreste ♥

Jeg håper dere får en fin kveld, og nyter den til det fulle - det skal hvertfall vi!


// Maiken.

Likes

Comments

Hverdagsglimt, Hverdagsglimt

Mandag - Ny uke!
Helgen som var har gått i ett, og jeg har hatt jobbhelg. I helgen fikk jeg også fikset håret mitt, så nå er jeg endelig helt lys. Siden bleking sliter på håret, har jeg brukt store deler av dagen idag med blåshampoo og kur, til jeg skulle hente tassen på SFO i ettermiddag.

Håret trenger mye pleie, og en dag som denne passet helt perfekt til å sette av tid til hårpleie. Jeg surret håret i en donut, før jeg satte i gang med en grønnsåpebøtte på badet. Et frisk og rent bad er herlig!

Durance + Lexington = Sant ⭐️

Elsker de to kombinasjonene sammen. For meg så hører disse sammen på badet. Det er utrolig fint, og begge deler er like praktiske, ikke bare pynt.

Rotting fra Riviera Maison er også noe jeg har en greie for, for det er overalt i huset våres, som noen sikkert har sett. Rotting er den røde tråden i alle rom hos oss, og jeg simpelthen ELSKER det. Rotting bryter opp et kjedelig område, og forandrer mye i rommet med kun detaljer.

​Jeg har fått gjort en del i huset idag, og det er alltid en bra følelse! Skal fortsette videre i morgen da gulla er levert på skolen og i barnehagen. Har nemlig planer om å lage et bedre system på vaskerommet. Jeg har sett for meg akkurat hvordan jeg vil ha det. System og orden er gull!


// Maiken.

Likes

Comments