Header

Hej bloggis! Under tiden som jag är i stallet så får ni en bild från förra veckans hopplektion! Har även bytt ridgrupp så nu rider jag på fredagar istället för på onsdagar. Men i alla fall, förra veckan hade vi hoppning och Bailey's gick otroligt bra hela lektionen. Han hoppade alla hinder utan att smita förbi, vilket han brukar göra, och och har var verkligen med mig hela lektionen. Är så nöjd med lilla bebisen, han kämpade på så bra och gjorde ett kanonjobb!

Lille bebisen som har bytt från remontnosgrimma till aachennosgrimma och fått nya tyglar som är ungefär lika långa som han.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej bloggis! Hur är läget?

Jag är lite småsur över att det i princip är snöstorm här och att det inte cykelbanan var skottad idag på morgonen. Detta betydde en ca 60 cm hög snövall till cykelbanan och ca 20 cm snö på hela cykelbanan. Inte det roligaste att gå i på vägen till skolan.  Sedan blåser det också vilket gör vädret ännu värre. Det hade kunnat vara okej om det inte blåste så att det i alla fall inte var så himla kallt ute. Jag som hade hoppats på att vi skulle få lite vårvärme nu. Men så blev inte fallet. Får se det positivt istället, förhoppningsvis kan jag komma iväg och åka lite skidor nu när snön har kommit. Vi har ingen fjällresa inbokad och det kryper lite i fingrarna på mig när några lagt upp fjällbilder under sportlovet på sin snap. Så jag ska försöka komma iväg och åka någon dag nu medans snön ändå har kommit tillbaka.

Bildkälla: pinterest

Likes

Comments

Hej bloggis, long time no see!

Tänkte faktiskt att jag skulle försöka köra igång bloggen igen. Dock kommer jag inte skriva flera inlägg per dag, det händer faktiskt inte så pass mycket intressanta saker i mitt liv att jag kan lägga upp 3-4 inlägg om dan. Utan jag bloggar när jag har något intressant (in my opinion) att blogga om, okok?

Mitt liv är inte direkt speciellt intressant just nu. Det ända som i princip händer i mitt liv är att jag går i skolan, pluggar, jobbar, rider och hänger med vänner. Men jag ska försöka få med de stunderna som blir något extra i vardagen, eller på helgen, så att ni får lite material att läsa 😉

Annars har jag tagit en del promenader med min lilla groda. Den här bilden är tagen från en långpromenad i lördags. Bara massa mys i skogen och så fick han vara ute länge, något han uppskattar. Han älskar nämligen att vara ute!

Veckan innan sportlovet var vi inne i Kalmarsalen och tittade på Joe Laberos premiär av hans show A Magic World! Helt fantastisk show som jag verkligen tycker att man ska se om man får chansen. Jag skulle absolut kunna se den igen! Bilden på mig och lillebror är från samma dag. Hugo är så extremt charmig på bilden så jag tyckte att han förtjänar att få vara med han också!

Säger godnatt med en bild på mig och grodan. Han har sina stunder han också!

Likes

Comments

Hej bloggis! Bloggen går lite trögt atm men det får den göra ett tag nu, ska försöka blogga så ofta som jag har något att skriva om men just nu händer det inte så mycket i mitt liv. Skolan rullar på som vanligt och livet lika så. Så det händer inte speciellt mycket just nu. Så att bloggen får ligga lite på latsidan just nu för jag har helt enkelt inget intressant att skriva om. Så ni får vara berätta på att bloggen inte kommer att uppdateras speciellt mycket just nu. Men det borde ni vara vana vid vid den här tiden. Är ju inte första gången 😉

Likes

Comments