Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej bloggis! Sitter fortfarande och skriver på mitt gymnasiearbete men jag tänkte dela med mig av en av mina nya favoritlåtar! Miriam Bryants nya singel Rocket. Rekommenderar er verkligen att lyssna på den, det är så himla bra! Gissar på att många kommer att lyssna på denna i sommar!

Likes

Comments

... ser ut såhär! Sitter med gymnasiearbetet dag ut och dag in just nu. Inlämning nu på söndag, sedan opponering en vecka efter. Studenten närmar sig med stormsteg, samtidigt ska jag försöka klämma in både körning och teori inför körkortet! Livet leker, eller inte

Likes

Comments

Hej på er! Ville bara kika in och hälsa er glad påsk! Hoppas ni får en bra påskhelg!

Likes

Comments

Hallå bloggis! Hur är läget?

Jag håller precis på att blir friskt från att ha haft ont i halsen (kan man ens skriva så?) i ett par dagar. Hatar verkligen att ha ont i halsen för det är alltid samma brännande smärta som jag får vilket inte är speciellt roligt. Det positiva är dock att jag har käkat en massa glass, och så har man ju en anledning till att äta lite mer glass än vad man egentligen behöver 😉 Är inte alls något fan av halstabletter då jag tycker att alla är lika äckliga oavsett vilken smak dem har. Så jag undviker helst halstabletter. Är det någon som uppfinner halstabletter som INTE smakar något, asså verkligen inte har någon smak alls, så vill jag gärna ha sådana. Tack på förhand!

Den här veckan, och även nästa vecka, kommer gå åt att skriva det sista på gymnasiearbetet som ska skickas in den 23:e april. Helt sjukt att vi efter ca 1,5 års jobb ska skicka ett arbete som avgör om vi får våg gymnasieexamen. Moster och kusinerna kommer även ner hit nu över påskhelgen så det ska bli jättemysigt att träffa dem igen.

En bild på gårdagens outfit. Passade på att knäppa en bild i spegeln medan Izza och Bina solade på vp

I fredags hade vi programridning på lektionen. Alla red LC:1 och jag fick ihop 57% tillsammans med den här pärlan. Andra gången jag rider ett program så jag har faktiskt ingen aning om det är en bra procent eller ej. Men jag är i alla fall nöjd med resultatet och helt okej nöjd med min ritt ändå, även att det hade kunnat gå bättre!

Han är ändå ganska söt den där röda ponnyn!

Likes

Comments