📷: Magnus Svensson

I söndags var det dags för oss att ha bal och villken magisk kväll det var. Trampade dock på en glasbit när jag jag gick barfota så jag kunde inte dansa på hela kvällen. Men jag hade kul ändå! Tänkte att jag skulle fota alla rätter, men jag tänkte inte alls på att fota huvudrätten och efterätten.

Och nej, mitt hår hade inga lila slingor. Satt under en lampa så därav de lila slingorna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej bloggis! Long time no see amigos.

Vart ett tag sedan jag bloggade, hoppas ni står ut med mina små pauser, känner inte att jag har ett bloggflow för tillfället. Men jag hoppas att det någon gång kommer att kicka in.

I alla fall, igår hade vi en väldig chill dag. Hade en lektion på förmiddagen och sedan drog jag och Bina in till Kalmar för en mysdag. Shoppade lite grann trots att jag egentligen behöver spara pengar då vi har bal nu på söndag samt att jag ska till Jönköping efter studenten och sedan ta körkort. Så nu får det vara slut på det roliga.

Annars har jag suttit på den här pärlan två gånger sedan jag sist skrev. För två veckor sedan var det så himla varmt, så vi tog beslutet att rida ut istället. Himlans skönt att rida ut en bit i vattnet och gallopera på fältet. Varmt som attan var det också, så det var faktiskt skönt att inte rida dressyr den fredagen.

Veckan efter tog vi en sväng på terrängbanan och bebisponnyn skötte sig väldigt bra. Ett av våra bättre hoppass om jag får säga det själv. Han kämpade på bra och jag är väldigt nöjd med honom!

Men hallå, hur snygg? 😍

Snart är det studentdags också, endast 10 skoldagar kvar. Gymnasietiden har gått så himla fort och snart är den över. Helt sjukt egentligen!

Likes

Comments

Gokväll bloggis! Sitter och rensar samt organiserar en massa bilder och hittade dessa på Hugo. De två översta är från 2008 då han var 5 (!!) år. Den sista är från min födelsedag 2012!

Likes

Comments

Hej bloggis! Måste bara berätta om gårdagens hoppass och hur stolt jag är över Bailey's!

För två veckor sedan trillade jag av och Bailey's blev rädd. Han drog iväg och sprang ett x antal varv innan han till slut stannade hos de andra hästarna. Resten av lektionen fick gå till att bygga upp hans självförtroende igen och vi tog oss knappt runt en bana på bebishöjd. Hans inställning var verkligen inte på topp heller vilket inte gjorde saken bättre.

Igår satt jag på en helt annan Bailey's. Vi hoppade både jokerhinder och hinder med björkkvistar och han gjorde det med bravur. Han hade en helt annan inställning och vi behövde inte hoppa massa bebishinder igår. Jag är så stolt över honom. Att han smet åt sidan ett par gånger gör mig inget då hans inställning och hans mod denna veckan var betydligt mycket bättre än för två veckor sedan!

Denna fantastiska lilla guling aka bebisponnyn, han tycker jag om ganska mycket ❤️

Likes

Comments

Hej bloggis! Hur är läget?

Jag är ganska lättad faktiskt. Vi hade opponeringar på gymnasiearbeterna hela dagen igår. Jätteskönt att det är över nu. Dock var inte mina knän direkt jätteglada över att sitta ner så mycket som vi faktiskt gjorde. Vi fick några småraster vilket var ganska välbehövligt. Skönt att kunna gå upp och gå i 10 min innan man behövde sitta still i två timmar.

Snart är det även bara 40 dagar kvar till studenten, 43 för att vara exakt. Veckorna går verkligen riktigt fort nu så det gäller att jobba på ordentligt. Ligger lite efter med en uppgift så det gäller att ta tag i den i och med att vi har andra uppgifter som också ska lämnas in i tid. Så man känner verkligen att det närmar sig med stormsteg. Ska bli riktigt roligt att ta studenten faktiskt. Efter det väntar arbetslivet. Spännande!

I veckan har vi även haft de sista talen för den muntliga delen för nationella proven i svenska. Vi skulle hålla ett ca 5 minuters långt tal och ämnet var tvunget att handla om litteratur. Jag höll ett tal om att det inte finns någon dålig litteratur, om ni ville veta alltså 😝

Upptäckte nyss att min utväxt inte ser direkt nytvättad ut nu efter att jag hade lagt på ett filter, haha. Men håret var faktiskt tvättat kvällen innan, so don't worry 😂

Likes

Comments