Hej, jag heter Maida Skrijelj och tänkte nu berätta lite om mig själv och varför jag startar denna bloggen!

Jag heter då Maida och är 15 år. Jag föddes i Helsingborg men bor i Åstorps kommun och har bott här hela mitt liv. På fritiden brukar jag gymma eller umgås med mina vänner. Jag har både gått på pingis och fotboll men tappade tyvärr intresset för båda. Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt glad och positiv tjej som alltid försöker dela med mig av min glädje.

Nu kommer vi till delen då jag tänkt berätta om varför jag ska starta denna blogg. Enda sen jag varit liten har jag haft ett stort intresse för mode och skönhet. Brukade alltid sminka både mig själv och min mamma samt fixa håret på mormor. Har de senaste åren börjat gilla att skriva väldigt mycket. Svenska är både mitt favoritämne och det ämnet jag har lättast för. Har även ett stort intresse för sociala medier och tänkte då att detta kunde vara en rolig grej att försöka sig på! Att uppdatera är något jag kommer försöka göra så ofta jag kan och när jag har saker att skriva om. På denna bloggen har jag tänkt skriva om mode, skönhet, träning och om min vardag. Såklart kommer det komma inslag av annat också!

Detta var då mitt första inlägg och hoppas att ni gillar det! Ni får gärna gå in och följa mig på mina sociala medier, alla ligger länkade här på bloggen. Kramar Maida

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments