2017 skulle bli mitt år. Men här ligger jag nu ensam hemma i min säng och kollar på film... Inte ens min katt vill vara med mig.

Året som var starten på de alldeles nya singellivet, året som skulle bli fullt av glädje och skratt med vänner, året jag skulle komma ihåg för alltid. Men vad händer...? Mitt ex börjar dejta en av mina dåvarande bästa vänner, alla mina så kallade vänner hatar mig pga de som jag skrev om i mitt förra inlägg, gymnasiet har ballat ur totalt, jag har inte fått göra de jag älskar mest i hela världen, spela handboll, pga skada, jag har gått upp 5 kg och jag tror ärlig talat att jag gått in i nån form av depression

love life... bb

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag vet inte hur de uppfattade det men de va inte i närheten av lätt för mig att göra slut med Simon. Jag älskade den mannen över hela mitt hjärta men jag kunde bara inte fortsätta leva fast under hans konstanta kontrollerande. Och vad jag tycker är helt sjukt är att de nu är jag som får skit för att jag nämner honom i en chatt där min vän är med och bara för att hon har valt att bli ”tillsammans” med honom efter mig. Det var hennes val inte mitt och då får hon förstå konsekvenserna, för jag tänker inte glömma honom för hennes skull.

Jag får alltså skit för att jag ibland nämner en kille som varit min andra halva under nästan två års tid.
De tror alltså att de gör mer ont i Julia att se en bild på mig och Simon där jag kommenterar hur annorlunda vi båda är i håret än för mig att konstant veta att han inte älskar mig längre för nu vill han vara med Julia istället. Tror in inte att jag ibland ångrar mitt val, att jag inte tänker på allt vi hade varje gång jag ser honom i korridorerna i skolan, varje gång jag ser att han har roligare än vad jag någonsin kommer få ha igen. För jag förlorade inte bara en min stora kärlek och bästavän utan jag förlorade även ett helt gäng med människor som jag under lång tid fått kalla bonusfamilj, en drös med vänner som valt hans sida och nu mina egna tjejkompisar för de tycket att jag gör fel i att prata om mitt före detta förhållande. För de va inte Julia själv som kommenterade på vad jag hade skickat idag utan två andra som ville berätta för mig att jag gjort något som de tyckte var "fel". Att jag pratar för mycket om de som varit en stor del av mitt liv de senaste, om de som är de enda intressanta om mig.
Men jag kanske bara ska hålla tyst, för hennes skull...

Och att de tror att jag fortfarande inte kan gråta över allt för att jag börjat prata med en kille som heter Oscar så har de fel, för jag kan med tårar i ögonen säga att de är de jag sitter och gör just nu. Kanske är de för att Simon och Julia hittat varandra på ett sätt som jag och Oscar ännu inte gjort, kanske försökte jag få honom att ha sex med mig för att jag var så fruktansvärt avundsjuk vad vet ni. Nej ni vet inget, det är de bara jag som kan avgöra.

Mina lärare har alltid sagt till mig att de beundrar min kaxighet, att jag är tuff och står upp för alla men att jag samtidigt är schyst mot alla. Men jag glömmer aldrig när Tova sa till mig att hon hade listat ut mig. Hon förklarade hur den tuffa hårda tjejen som jag verkar vara bara fanns på ytan, utanpå de hårda skal som skyddade de känslor som jag aldrig visat. Men vet du vad Tova nån gång förra året sprack skalet, för jag har nog aldrig varit så tom på tårar som jag är idag. Jag saknar mitt skal... och jag hoppas att jag snart kan få tillbaka min självkänsla och tron på mig själv så att sprickan sakta men säkert kan sättas ihop igen. För jag gillar inte att vara såhär känslig, det är inte jag.

Jag vill återigen vara den som inte bryr sig om vad andra tycker eller inte klarar av att skämma ut sig lite, för den personen är inte jag. Men jag hoppas att vi snart ses igen...

BB


Likes

Comments

​Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN!!! Som jag har längtat och nu har de äntligen kommit! Jag har äntligen fått min skoldator! Jag förstår inte hur man kan bli så glad över en dator men friheten att ha en laptop till skillnad från en stationär är obeskrivlig.

Min liv har under de senaste veckorna både vänts upp och ner och varit skit, men som tur är även vänts tillbaka och börjat falla på plats igen. Som till exempel förra veckan skulle man kunna säga var bara skit. Jag hade bara träningar som inte gick bra för mig, jag tappade bort mina nycklar och mina RayBans solglassögon samt att jag var för sent ute med att beställa en iPhone 7 så jag skulle inte få den innan den 26:e vilket är tio dagar efter den släpps. Och dessutom då få den när vi var utomlands...
Den nuvarande veckan har varit betydligt bättre! Min lärare hittade mina nycklar, jag har tyvärr fått inse att solglasögonen är för alltid borta och jag måste köpa nya. Men lyckan fortsatte och som ni redan läst har min klass fått sina skoldatorer och i onsdags fick mamma ett sms om att min mobil kommer tio dagar tidigare än vad den egentligen skulle!!

Nu är det bara att fortsätta hoppas på minder otur och mer tur! bb

Likes

Comments

Många av mina kompisar går natur, teknik, samhäll och så vidare och till skillnad från de har jag det chill. Jag kan knappt ha några riktiga lektioner än för våra datorer är försenade en månad, jag har inga läxor vilket jag vet att de andra redan har o jag skulle säga att jag knappt haft några lektioner där vi jobbar för än så länge har det mest varit introduktions lektioner. MEN ändå känns de som att tiden inte räcker till. Jag har hur mycket träningar som helt nu för tiden och även fast jag inte har några läxor känns det som att tiden imte räcker till.
I skolan har jag nästan för mycket tid... Jättelånga raster och på PS finns det inget att roa sig med över huvud taget. Så vi bara sitter där i en trappa, säger hej till folk som går förbi och väntar på att tiden bara ska flyga förbi. Vilket den inte gör... Den kryper... Sakta!

Ska nog sluta klaga, för innan jag vet odet av de så har jag säker hur mycket läxor som helst och ett prov i veckan som måste pluggas till

Hoppas jag valt rätt nu i alla fall, bb

Likes

Comments

Jag har fortfarande lite svårt att förstå att lilla jag har börjat gymnasiet! Men jag antar att det tar ett litet tag, och med tanke på att lektionerna för min del inte börjat förens nästa vecka så skulle jag kunna tänka mig att de landar i mitt huvud helgen efter de.
För att vara första dagen kändes det helt okej. Måste medge att de vart lite stelt i klassen men tror att de blir bra när man väl börjar lära känna varandra.
Det jag var mest taggad för idag var att äntligen få en dator, så ni kan kanske förstå min besvikelse när de sa att El och Industri programmets datorer var försenade... Och inte lite försenade heller utan de skulle komma v.37!!! Lite besviken blev man allt, men men.
Lite kul var de allt när jag fick sluta innan alla mina kompisar och när jag fick reda på att de skulle börja åtta imorgon och jag tolv blev jag lite gladare i alla fall ;)
Nervös för att spendera morgondagen med åk2 och 3, hoppas de går bra..., bb

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag har nog aldrig suttit i soffan och gjort ingenting så mycket under en vecka som förra veckan när jag var nere hos pappa. De är ungefär det jag brukar göra när jag är nere där under en helg men en hel vecka kanske är lite väl mycket, haaha aja.

Idag var jag på Kungsmässan med min mamma och syster och fick gjort lite shopping. Tröjorna var nödvändiga för det kändes som att jag inte hade någonting att ha på mig över huvudtaget!!

Imorgon börjar jag gymnasiet, önska mig lycka till, bb

Testa att klicka på plaggen/produkterna!

Likes

Comments

Pågrund utav Mammas redan ganska långa nagelutväxt fick jag idag bygga ett nytt set naglar på henne. Imorgon åker jag nämligen till Pappa i en vecka och om jag hade väntat till veckan efter de hade naglarna antagligen släppt och haft en riktigt lång utväxt vilket inte är speciellt snyggt enligt mig.
Jag tycker att jag redan efter bara två gånger har blivit betydligt bättre, man kan lära sig lätt genom de misstagen man gjorde på de tidigare setet naglar och förbättra sig för varje gång. Så det ska bli kul att se min utveckling. Och på tal om de så kommer ni självklart få följa mig och mina naglar här, men varför inte ta och följa mitt instagramkonto som jag skapat? Tänkte att det kunde vara en kul grej att ha alla bilder på samma ställe och ett lätt sätt för både mig och andra att se min utveckling. @maisisnaglar

Likes

Comments

Sista dagen på jobbet avklarad, bara 11 dagar kvar till gymnasiet och idag lyckades jag göra en perfekt eyeliner! Kan de bli mer härligt? Till skillnad från många så tycker jag det ska bli skönt att sommarlovet tar slut få lite mer rutin och variation på de hela. Tillskillnad från en vanlig sommarlovs dag i mitt liv då jag sitter framför datorn och spelar Sims hela dagarna. Det ska i alla fall bli skönt och förhoppningsvis blir det lite mer inlägg, bb

Likes

Comments

Äntligen har jag fått gjort mina första naglar! Igår kväll gjorde jag på mamma och jag blev faktiskt riktigt nöjd!
Från nerbitna naglar till....

Likes

Comments

Vädret verkar vara här för att stanna! Och perfekt inför mina tre lediga dagar från jobbet. De senaste dagarna har varit underbara! Sol, sol och massa sool!!! Men kan ni tänka er (?) idag var min första dag på stranden I ÅR! Och jag ångrar det inte. Det kanske blir en stranddag i morgon också, kanske till och med en tripp ut med båten! Vem vet? 
Men jag måste erkänna att jag är lite röd. Men för mig är de svårt för det tar så lång tid innan jag blir röd, så det syns inte förrän på kvällen vilket gör att jag inte kan stoppa det i tid. Som tur är blev det inte lika illa som min första dag på stranden förra året! Jag säger bara att det slutade med akuten och diagnosen "tredje gradens brännskador"... hehe. 

Kvällen spenderades med min pojkväns underbara släkt ute på landet. Supermysiga är de verkligen och vi hade det sjukt trevligt!
Nu ska jag och Simon sova så hören vi, bb


Likes

Comments