View tracker
View tracker

​Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN!!! Som jag har längtat och nu har de äntligen kommit! Jag har äntligen fått min skoldator! Jag förstår inte hur man kan bli så glad över en dator men friheten att ha en laptop till skillnad från en stationär är obeskrivlig.

Min liv har under de senaste veckorna både vänts upp och ner och varit skit, men som tur är även vänts tillbaka och börjat falla på plats igen. Som till exempel förra veckan skulle man kunna säga var bara skit. Jag hade bara träningar som inte gick bra för mig, jag tappade bort mina nycklar och mina RayBans solglassögon samt att jag var för sent ute med att beställa en iPhone 7 så jag skulle inte få den innan den 26:e vilket är tio dagar efter den släpps. Och dessutom då få den när vi var utomlands...
Den nuvarande veckan har varit betydligt bättre! Min lärare hittade mina nycklar, jag har tyvärr fått inse att solglasögonen är för alltid borta och jag måste köpa nya. Men lyckan fortsatte och som ni redan läst har min klass fått sina skoldatorer och i onsdags fick mamma ett sms om att min mobil kommer tio dagar tidigare än vad den egentligen skulle!!

Nu är det bara att fortsätta hoppas på minder otur och mer tur! bb

Likes

Comments

View tracker

Många av mina kompisar går natur, teknik, samhäll och så vidare och till skillnad från de har jag det chill. Jag kan knappt ha några riktiga lektioner än för våra datorer är försenade en månad, jag har inga läxor vilket jag vet att de andra redan har o jag skulle säga att jag knappt haft några lektioner där vi jobbar för än så länge har det mest varit introduktions lektioner. MEN ändå känns de som att tiden inte räcker till. Jag har hur mycket träningar som helt nu för tiden och även fast jag inte har några läxor känns det som att tiden imte räcker till.
I skolan har jag nästan för mycket tid... Jättelånga raster och på PS finns det inget att roa sig med över huvud taget. Så vi bara sitter där i en trappa, säger hej till folk som går förbi och väntar på att tiden bara ska flyga förbi. Vilket den inte gör... Den kryper... Sakta!

Ska nog sluta klaga, för innan jag vet odet av de så har jag säker hur mycket läxor som helst och ett prov i veckan som måste pluggas till

Hoppas jag valt rätt nu i alla fall, bb

Likes

Comments

Jag har fortfarande lite svårt att förstå att lilla jag har börjat gymnasiet! Men jag antar att det tar ett litet tag, och med tanke på att lektionerna för min del inte börjat förens nästa vecka så skulle jag kunna tänka mig att de landar i mitt huvud helgen efter de.
För att vara första dagen kändes det helt okej. Måste medge att de vart lite stelt i klassen men tror att de blir bra när man väl börjar lära känna varandra.
Det jag var mest taggad för idag var att äntligen få en dator, så ni kan kanske förstå min besvikelse när de sa att El och Industri programmets datorer var försenade... Och inte lite försenade heller utan de skulle komma v.37!!! Lite besviken blev man allt, men men.
Lite kul var de allt när jag fick sluta innan alla mina kompisar och när jag fick reda på att de skulle börja åtta imorgon och jag tolv blev jag lite gladare i alla fall ;)
Nervös för att spendera morgondagen med åk2 och 3, hoppas de går bra..., bb

Likes

Comments

Jag har nog aldrig suttit i soffan och gjort ingenting så mycket under en vecka som förra veckan när jag var nere hos pappa. De är ungefär det jag brukar göra när jag är nere där under en helg men en hel vecka kanske är lite väl mycket, haaha aja.

Idag var jag på Kungsmässan med min mamma och syster och fick gjort lite shopping. Tröjorna var nödvändiga för det kändes som att jag inte hade någonting att ha på mig över huvudtaget!!

Imorgon börjar jag gymnasiet, önska mig lycka till, bb

Testa att klicka på plaggen/produkterna!

Likes

Comments

Pågrund utav Mammas redan ganska långa nagelutväxt fick jag idag bygga ett nytt set naglar på henne. Imorgon åker jag nämligen till Pappa i en vecka och om jag hade väntat till veckan efter de hade naglarna antagligen släppt och haft en riktigt lång utväxt vilket inte är speciellt snyggt enligt mig.
Jag tycker att jag redan efter bara två gånger har blivit betydligt bättre, man kan lära sig lätt genom de misstagen man gjorde på de tidigare setet naglar och förbättra sig för varje gång. Så det ska bli kul att se min utveckling. Och på tal om de så kommer ni självklart få följa mig och mina naglar här, men varför inte ta och följa mitt instagramkonto som jag skapat? Tänkte att det kunde vara en kul grej att ha alla bilder på samma ställe och ett lätt sätt för både mig och andra att se min utveckling. @maisisnaglar

Likes

Comments

Sista dagen på jobbet avklarad, bara 11 dagar kvar till gymnasiet och idag lyckades jag göra en perfekt eyeliner! Kan de bli mer härligt? Till skillnad från många så tycker jag det ska bli skönt att sommarlovet tar slut få lite mer rutin och variation på de hela. Tillskillnad från en vanlig sommarlovs dag i mitt liv då jag sitter framför datorn och spelar Sims hela dagarna. Det ska i alla fall bli skönt och förhoppningsvis blir det lite mer inlägg, bb

Likes

Comments

Äntligen har jag fått gjort mina första naglar! Igår kväll gjorde jag på mamma och jag blev faktiskt riktigt nöjd!
Från nerbitna naglar till....

Likes

Comments

Vädret verkar vara här för att stanna! Och perfekt inför mina tre lediga dagar från jobbet. De senaste dagarna har varit underbara! Sol, sol och massa sool!!! Men kan ni tänka er (?) idag var min första dag på stranden I ÅR! Och jag ångrar det inte. Det kanske blir en stranddag i morgon också, kanske till och med en tripp ut med båten! Vem vet? 
Men jag måste erkänna att jag är lite röd. Men för mig är de svårt för det tar så lång tid innan jag blir röd, så det syns inte förrän på kvällen vilket gör att jag inte kan stoppa det i tid. Som tur är blev det inte lika illa som min första dag på stranden förra året! Jag säger bara att det slutade med akuten och diagnosen "tredje gradens brännskador"... hehe. 

Kvällen spenderades med min pojkväns underbara släkt ute på landet. Supermysiga är de verkligen och vi hade det sjukt trevligt!
Nu ska jag och Simon sova så hören vi, bb


Likes

Comments

Jag har noll koll på tiden, inget tidsperspektiv över huvud taget. I måndags hade jag nämligen ett inlägg lite halvplanerat i mitt huvud och jag hade tänkt skriva det innan jag skulle till Tova på kvällen. Men när jag kom hem från jobbet efter tre började jag rensa i förrådet och efter det tog jag en dusch sen var det helt plötsligt ungefär fyrtio-femtio minuter tills jag skulle vara hos Tova så då fanns det verkligen ingen tid till att göra det. Dagen efter jobbade jag mellan nio och halv fem och efter det kom Simon hit och jag hade ingen tanke på att jag skulle skriva nått inlägg.
Men så idag mina extremt få läsare blir det en liten annorlunda version av det inläggen...

Är jag galen? I söndags beställde jag allt man behöver föra att kunna göra gelénaglar för ungefär 1,300 kr och jag har aldrig gjort det innan i hela mitt liv! Dock har jag fått gjort gelénaglar av en professionell på en salong så jag har sett någon göra det och kollat på ganska mycket Youtube videos om det så jag tror inte att det ska vara så svårt men ändå.
Jag nämnde ju att jag rensade i förrådet, och det är för jag hade nämligen tänkt ha en liten mini "salong" där ute med alla sakerna.
​Jag kanske inte är så galen trotts allt. Det ska i alla fall bli sjukt kul och jag längtar tills sakerna kommer!!! Har redan fått ett av åtta paket, så vem vet nästa inlägg kanske blir bilder på ett par naglar.
Och på tal om paket så har min födelsedagspresent från min syster kommit! En fjärrutlösare till min kamera, tänkte att det kunde vara kul att ha men kommer antagligen inte bli så cool som andra bloggare och ta outfitbilder så vi får se om jag får någon användning av den, bb

Likes

Comments