Everything from Bikbok

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Åh, det har skjedd så mye siden sist! Det første dere legger merke til er kanskje at jeg har byttet bloggplattform? Grunnen til det er rett og slett at jeg lenge har vært litt irritert over enkelte detaljer på blogg.no, så nå prøver jeg ut Nouw. Jeg har også fjernet omtrent alle innleggene på den gamle bloggen min fordi jeg kjente behovet for en frisk start, men de mest leste innleggene mine (om overgrepet) er fortsatt tilgjengelig der. Annet det har jeg gått bort ifra "maiakaroline" og heller forkortet hele navnet mitt til "maiakhan" - jo kortere, jo bedre, right?

Så, hvor skal jeg begynne? Jeg har vært på NM i cheerleading med laget mitt, jeg har blitt singel og bor nå for meg selv igjen, jeg har vært russ, jeg har gjort meg ferdig med første halvdel av det siste skoleåret mitt på vgs (som jeg tar over to år), fullført dansefagene med 5 på begge eksamenene mine, fått nye venner, jobbet masse, skaffet meg medlemskap på treningsstudio, begynt å gå til ordentlig psykolog - og viktigst av alt, jeg har fått det mye bedre med meg selv på generell basis. DIGG.

Nå er det jo sommer igjen også, og den er selvfølgelig full av planer. Først og fremst jobb, men jeg skal også dra på en festival og være frivillig på en annen. Det venter også en Oslotur med pappa for å se på fotballkamp (jeg kjøpte nemlig billetter til Manchester United - Vålerenga i bursdagsgave, hihi) og etter det skal jeg en tur til utlandet med ei venninne! Hvor vi skal dra er ikke 100% bestemt ettersom vi fortsatt ikke er helt sikker på om det økonomiske rekker til førstevalget, men det blir uansett vanvittig spennende.

Jeg er utrolig positivt innstilt på bloggingen nå som jeg har fått så mange issues unna vei, og jeg gleder meg til å dele tankene mine og litt hverdagsøyeblikk med dere igjen! Følg gjerne med på Facebook eller Instagram for oppdateringer om blogginnlegg og lignende. Jeg jobber allerede med å skaffe eget domene, og jeg har et par giveaways på lur i nær framtid ♥

Likes

Comments