Nååååå har jeg begynt reisen min til Los Angeles! Jeg har ikke fått noe søvn i natt, jeg glemte å spise frokost og jeg trodde et øyeblikk at jeg skulle bli fri for koffert ettersom pappa måtte slite med å skifte ut låsdelen like før jeg skulle kjøres på flyplassen - MEN jeg har altså kommet meg fra Bodø og gjennom passkontrollen på Gardermoen. Neste stopp er London! Flyet er litt forsinket, men jeg har ganske god tid på Heathrow siden bagasjen blir sendt rett til LA - heldigvis. Jeg er sååå spent på resultatet av denne uken helt alene i en millionby, og jeg gleder meg innmari mye ♥

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I går tok jeg klassiske vippeextensions hos Silje på Isabella Beauty, hvor jeg også jobber. Jeg er superfornøyd med resultatet! Jeg har jo brukt falskvipper fast i fem år nå, så utgangspunktet mitt hadde en del flekker her og der hvor det ikke var vipper fordi de har blitt revet av med limet, men det ble skjult ved å bruke volumvipper der det var behov. Det er så deilig å kunne føle seg fresh med en gang man står opp - vipper gir meg en så stor selvtillitsboost! Jeg har også begynt å reagere på vippelimet jeg bruker til falskvippene mine, så det er nok lurt at øyelokkene mine får en pause fra det en stund.

Flere som har prøvd vippeextensions før? Hva synes du?

Likes

Comments

Ja, nå er det bare et par dager til jeg drar - og jeg kan mildt sagt si at reisenervene har meldt sin ankomst! Her om dagen var jeg ganske panisk fordi det gikk ordentlig opp for meg at jeg skal reise og være der helt alene. Jeg gleder meg likevel, altså - men jeg skal jo ærlig si at det er litt skummelt! Det er jo ganske drastisk å dra alene til Los Angeles som 18-åring. Uansett, som dere sikkert skjønner så er det en del ting jeg har vært nødt til å gjøre i forkant av reisen, og det skal jeg fortelle litt om nå!

Med ihjelknust reservetelefon var jeg blant annet nødt til å skaffe meg en ny telefon så jeg er sikker på at den overlever turen. Jeg har derfor kjøpt en brukt telefon lik den jeg opprinnelig hadde, og den skal jeg hente ikveld! Jeg skal likevel ta med meg den andre mobilen for å bruke den til musikk sånn at jeg har mest mulig ledig lagringsplass på den nye. Siden jeg skal dele bad med andre har jeg også valgt å ta vippeextensions så jeg sparer tid om morgenen. Visumet måtte fornyes siden det er over 2 år gammelt. Jeg liker å ha reisepapirene i hånda istedenfor på mobilen, så jeg var på biblioteket i morges for å printe ut alt jeg trengte i tillegg til selve godkjennelsen av visumet mitt, og alt av papirer skal samles i en rosa mappe. For å sikre meg selv litt ekstra pakkeplass til tilbaketuren har jeg valgt å pakke håndbagasjen i en kabinkoffert - i tillegg til at jeg tar med meg en stor veske. Nå gjenstår det bare å rydde leiligheten så jeg slipper å tenke på det når jeg kommer tilbake rett før skolestart (skal tross alt være frivillig på festival samme dag jeg kommer hjem og dagen etter)! Jeg har også skrevet en pakkeliste som jeg skal bruke for å passe på at jeg får med meg alt jeg trenger når jeg pakker ferdig kofferten i morgen. Å være så detaljert og organisert som mulig er veldig viktig for meg for at jeg skal føle meg trygg på at reisen går så glatt som overhodet mulig.

Så var det reiseruten da. Jeg reiser med Norwegian tur-retur Oslo-Bodø, og resten er Finnair. Har litt over to timer på meg etter jeg har hentet bagasjen i Oslo til å sjekke inn bagasjen på nytt og komme meg gjennom sikkerhets- og passkontroll. Litt stress for meg som foretrekker å ha gooood tid, men jeg satser på at det går bra! Litt fælt at jeg må være på Gardermoen i 10 timer før jeg kommer meg hjem til Bodø igjen - men hvis jeg har penger igjen (haha, sikkert IKKE) så er det mulig at jeg sjekker inn på flyplasshotellet.

(Pssssst. Det er meldt 26-30 grader den uka jeg skal være i LA og null nedbør. GJETT om jeg kommer til å smelte bort)

Kunne du tenkt deg å dra på ferietur helt alene?

Likes

Comments

I går gikk jeg for det nye denimskjørtet på jobb! Bikket 21 grader her oppe i nord, så da fikk buksa være igjen hjemme for en gangs skyld. Hadde med meg kameraet ned til byen og heldigvis hadde jeg et par venninner som kunne stille opp for å ta bilder, hihi. Litt kleint var det når jeg merket at noen stirret på oss fra et hotellvindu, men da jeg vinket til dem så vinket de tilbake og da gikk det på en måte bra likevel, HEH. Jeg er jo tross alt ganske fersk på dette med antrekksbilder siden jeg foretrekker å ta bildene mine alene med selvutløser, er liksom litt skummelt med folk som stirrer for eksempel - meeeen målet er å legge ut outfits av og til både for å utfordre meg selv i forhold til angsten, og også fordi jeg vil tørre å være mer kreativ i klesveien. Ikke at dette var et spesielt kreativt antrekk, men dere skjønner tegninga - tjoheii!

Bluse / Gina Tricot - Skjørt / Bikbok - Veske & solbriller / H&M - Sko / Nike

Likes

Comments

Fra søndag til mandag var jeg i Oslo med Pappa for å se Manchester United - Vålerenga. Det var utrolig gøy, spesielt fordi Manchester United vant 3-0, hehe! Fikk også shoppa litt, og jeg var også på storhandling i går for å skaffe meg det siste jeg trengte før jeg reiser til USA. Her er hvertfall noe av det jeg handlet i Oslo og her hjemme! Det jeg ikke tok bilde av var en kjole, en genser, en gymbag, ei lita veske og en Starbucks-kopp - hver gang jeg er ute på reise drar jeg nemlig innom Starbucks og kjøper meg en kopp, haha.. Litt rar tradisjon, men det har bare blitt sånn.

Gerard Cosmetics slay all day settingspray / watermelon, Jeffree Star liquid lipstick / calabasas, Duff lashes / sasha fierce - Isabella Beauty Lush cup o' coffee face and body mask - Lush

Blue heels - Mango

Panties - Victorias Secret

Black heels - H&M

Denim skirts - Bikbok

Belt - Bikbok

Books - Platekompaniet / Ark

Memory card, camera lens, adapter - Power

Featherella mermaid brush set - Isabella beauty

Likes

Comments

Om det er en ting som gjør en hektisk tilværelse litt lettere så er det utvilsomt en almanakk. En almanakk er en dags/månedsoversikt som holder i et års tid, og du skriver ganske enkelt inn ting du må huske på - enten det er gjøremål, bursdager, frister, møter og avtaler eller andre viktige ting som ikke må gå i glemmeboka. Plutselig blir planlegging en lek! Jeg har de siste årene kjøpt egendesignet almanakk fra personligalmanakk - og det at man kan tilpasse de helt sånn som man vil gjør det enda bedre. Alt ifra størrelse til cover, farger og innhold! I år er jeg så heldig at jeg får gi ut en almanakk til en heldig vinner, og i den anledning har jeg en giveaway på Instagram som går til fredag 4. august.

Alt du trenger å gjøre for å delta er å gå inn på instagramkontoen min @maiakhan, gå inn på bildet av almanakken og tagge to venner - så trekker jeg en tilfeldig vinner på fredagen som kommer ♥

#personligalmanakk #giveaway

Happy planning!

Likes

Comments

For de av dere som ikke følger meg på Instagram, så skal jeg nå komme med en litt sjokkerende nyhet. Om ca 8 dager sitter jeg på flyet til Los Angeles - HELT alene! Det er vel kanskje to uker siden jeg bestilte turen, uten å si ifra til mamma og pappa på forhånd, hehe.. De tok det veldig fint! Jeg tror egentlig ikke det kom som det aller største sjokket, jeg har jo tross alt vært der før og snakket mye om at jeg kom til å reise tilbake med en gang jeg fikk muligheten. De er nok litt bekymret, men det vil jeg tro enhver forelder ville blitt om datteren på 18 skulle på tur til andre siden av jorda helt alene. Egentlig skulle jeg jo reise med ei venninne, men hun fikk dessverre ikke fri fra jobb - så da tok jeg motet til meg og bestilte tur likevel! Det er utrolig deilig og befriende å vite at jeg faktisk har tjent opp penger til dette helt selv, og det er jeg veldig stolt av med tanke på at jeg kun har jobbet i et halvt år. Jeg blir riktignok bare borte en ukes tid, men gøy blir det nok! Og veldig, veldig skummelt.

Jeg gleder meg så mye til å se hva denne turen har å by på! Jeg har allerede bestemt meg for noen ting jeg vil gjøre, og jeg er utrolig spent på hvilke mennesker jeg kommer til å bli kjent med. Jeg kjenner jeg får sommerfugler bare ved tanken. Gjett hvor jeg skal bo? MIDT i Hollywood - på HOSTELL!!!! Eller, det er via Airbnb, men jeg skal dele rom med vilt fremmede. I uken som kommer kommer jeg til å skrive om forberedelsene i forbindelse med avreise, reiserute, pakking og ting som må være på plass, og jeg skal oppdatere bloggen en del fra statene også ♥

Likes

Comments

Everything from Bikbok

Likes

Comments

Åh, det har skjedd så mye siden sist! Det første dere legger merke til er kanskje at jeg har byttet bloggplattform? Grunnen til det er rett og slett at jeg lenge har vært litt irritert over enkelte detaljer på blogg.no, så nå prøver jeg ut Nouw. Jeg har også fjernet omtrent alle innleggene på den gamle bloggen min fordi jeg kjente behovet for en frisk start, men de mest leste innleggene mine (om overgrepet) er fortsatt tilgjengelig der. Annet det har jeg gått bort ifra "maiakaroline" og heller forkortet hele navnet mitt til "maiakhan" - jo kortere, jo bedre, right?

Så, hvor skal jeg begynne? Jeg har vært på NM i cheerleading med laget mitt, jeg har blitt singel og bor nå for meg selv igjen, jeg har vært russ, jeg har gjort meg ferdig med første halvdel av det siste skoleåret mitt på vgs (som jeg tar over to år), fullført dansefagene med 5 på begge eksamenene mine, fått nye venner, jobbet masse, skaffet meg medlemskap på treningsstudio, begynt å gå til ordentlig psykolog - og viktigst av alt, jeg har fått det mye bedre med meg selv på generell basis. DIGG.

Nå er det jo sommer igjen også, og den er selvfølgelig full av planer. Først og fremst jobb, men jeg skal også dra på en festival og være frivillig på en annen. Det venter også en Oslotur med pappa for å se på fotballkamp (jeg kjøpte nemlig billetter til Manchester United - Vålerenga i bursdagsgave, hihi) og etter det skal jeg en tur til utlandet med ei venninne! Hvor vi skal dra er ikke 100% bestemt ettersom vi fortsatt ikke er helt sikker på om det økonomiske rekker til førstevalget, men det blir uansett vanvittig spennende.

Jeg er utrolig positivt innstilt på bloggingen nå som jeg har fått så mange issues unna vei, og jeg gleder meg til å dele tankene mine og litt hverdagsøyeblikk med dere igjen! Følg gjerne med på Facebook eller Instagram for oppdateringer om blogginnlegg og lignende. Jeg jobber allerede med å skaffe eget domene, og jeg har et par giveaways på lur i nær framtid ♥

Likes

Comments