Hallo, loves.

Jeg har lenge prøvd å komme på ting å blogge om, men motivasjonen har dessverre ikke vært på topp. Nå har jeg endelig skrevet ned noen blogg-ideer, så jeg tenkte å kjøre på med det første nå, med en "Get to know me tag!". Jeg har nemlig innsett at jeg egentlig aldri har sagt så veldig mye om meg selv, og tenkte det derfor var på tide at dere ble litt bedre kjent med meg.

Finnes vel ingen bedre måte å bli kjent med noen på enn å lese svarene på "en hel haug" med spørsmål, let's go:

1. HVA HETER DU?

Jeg heter Maia Emilie.

2. NÅR HAR DU BURSDAG?

Jeg har bursdag 2.Desember, "snart" 18 woho!

3. HAR DU SØSKEN?

Jeg har en lillebror på 14 år, snart 15.

4. HVOR HØY ER DU?

Sist jeg sjekket var jeg 1.68, så regner med at jeg fremdeles er det. Har hatt et internt "mål" med meg selv om at jeg ikke skulle bli høyere enn 1.70, ser ut som det funket haha.

5. HVA ER DIN FAVORITT MAT/DRIKKE?

Hmm, vanskelig spørsmål... Men er det en ting jeg faktisk ELSKER og nesten ikke kan leve uten, så er det sushi. Men er også veldig glad i mye annet, som for eksempel en vegansk curry (oppskrift ligger ute på bloggen) jeg fant oppskriften til tidligere i år.

6. HVA ER DIN FAVORITT SANG FOR ØYEBLIKKET?

I det siste har det vært en del sanger jeg har vært helt hektet på. Blant disse finner vi basically hele det nye albummet til Sam Smith, "The Thrill Of It All". Tingen er at når jeg blir hektet på sanger, så hører jeg på de på repeat til jeg er lei - så spør meg igjen om en uke og jeg er hektet på noe helt annet, haha. Jeg har også sakte men sikkert begynt å høre på julemusikk (egentlig helt siden slutten av August), er veldig veldig klar for desember!!

7. HVA ER DIN FAVORITT APP PÅ MOBILEN?

Har et litt love-hate forhold til Instagram, men det er nok min all time favourite app. Ellers så er jeg også VELDIG glad i Weheartit, VSCO, Spotify! Hvis det er ønsket, så kan jeg gjerne lage et blogginnlegg om mine favoritt apper, eller kanskje en "What's on my iPhone" youtube video? ❤

8. NEVN DINE TOPP TRE FAVORITT FILMER OG SERIER.

Dette er helt klart det vanskeligste spørsmålet å svare på... Fordi det finnes så utrolig bra filmer og serier! Men hvis jeg må velge er mine topp tre filmer: Dear John, The Notebook, og alle de fantastiske julefilmene som har kommet ut på netflix de siste årene! Og mine topp tre serier er: Grey's Anatomy, Supernatural, The Vampire Diaries, eller nei, Prison Break, Gossip Girl og Pretty Little Liars.. Listen er altfor lang til å kun velge tre, heh ❤

9. HVA ER FAVORITT FAGET DITT PÅ SKOLEN?

Favorittfaget mitt på skolen har i alle år vært engelsk, men i år har jeg ikke engelsk, så da må jeg nok si at det utrolig nok er historie. Må si det egentlig er ganske utrolig, da jeg faktisk gruet meg til å ha historie, fordi jeg aldri likte det på ungdomsskolen, men ting forandrer seg!

10. HAR DU EN FAVORITT ÅRSTID?

HØST, VINTER, JUL - no other words needed.


11. NEVN DINE TOPP TRE STEDER DU VIL DRA

Thailand, Frankrike, USA! Er tre av veldig mange steder jeg vil dra, har en liten drøm om å kunne ta en verden rundt reise i løpet av livet!!

12. HAR DU NOEN FORBILDER?

Jeg har noen forbilder, men har på en måte forskjellige forbilder for forskjellige ting. En av mine største forbilder er Ian Somerhalder, det er virkelig noe ved han som bare er helt fantastisk. Elsker synspunktene hans på ulike temaer, og han virker som en person jeg gjerne skulle kjent i virkeligheten. Når det gjelder blogging, mote og livsstil har jeg en del andre forbilder. Blant disse finner vi Eirin Kristiansen, Janni Delér og Emelie Natascha Lindmark (emitaz).

13. HVA VIL DU BLI NÅR DU BLIR VOKSEN?

Det lurer jeg også på.. Jeg trodde jeg var helt sikker på hva jeg ville bli, frem til tidligere i år. Nå har jeg ingen anelse, men det hadde jo selvfølgelig vært en drøm som gikk i oppfyllelse om denne bloggen hadde vokst så stor at det var noe jeg kunne levd av. Selvfølgelig forventer jeg ikke at den skal det, men det hadde virkelig vært drømmen. Akkurat nå tenker jeg å studere bachelor medievitenskap, med eventuelt en master i journalistikk - og så forhåpentligvis finne meg en jobb innen medier/sosiale medier.

14. HVOR SER DU DEG SELV OM 10 ÅR?

Om 10 år på denne tiden begynner jeg å nærme meg 28 år. Jeg håper jeg har fullført utdannelsen og har en jobb jeg trives i. Jeg håper også at jeg kanskje har kjøpt min egen leilighet eller hus, og kanskje har fått en samboer og begynt å tenke på å få barn. Jeg håper jeg har opplevd verden, og har mange fantastiske minner å bringe med meg videre. Jeg gleder meg veldig til å se hvor jeg faktisk er om 10 år, og om jeg faktisk er der jeg ser for meg at jeg er den dag i dag. Følg meg videre, så kanskje dere får vite det også!

Håper dere likte dette innlegget. Nå kjenner dere meg litt bedre, og jeg vil gjerne bli bedre kjent med dere, så gjerne kommenter noe om dere selv i kommentarfeltet!❤

Klem, M.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Bilder fra We Heart It

Hello, loves!

I dag tenkte jeg at jeg kunne poste denne månedens moodboard, jeg er så utrolig "excited" for denne måneden fordi nå begynner høsten (!!!!). Høsten og vinteren er mine favoritt årstider, og det er på disse årstidene jeg er mest inspirert, så dere kan bare glede dere til innleggene mine fremover!

Anyways, jeg skulle bare titte innom her en liten tur. Jeg håper dere har en fin uke videre, og at dere gleder dere like mye til høsten og vinteren som det jeg gjør, haha.

Love, M

Likes

Comments

Hello, loves!

I dag tenkte jeg at jeg kunne dele en liten oppskrift jeg prøvde for første gang for ikke så altfor lenge siden; og ELSKET! Dette er en kjempe god, og ikke minst utrolig enkel, oppskrift på vegansk curry som jeg helt klart vil anbefale til alle. Dersom dere vil ha kjøtt til, så er det bare å steke litt og ha ved siden av! Vil også anbefale å ha ris til.

Oppskrift:

2 ss kokos olje eller vegetabilsk olje

1 medium løk, hakket

1 stort hvitløkfedd, hakket

1 ss karri krydder

1 ss tomatpurè eller ketchup

15 oz (ca. 425 g) kikerter, skylt, spar 3 ss av vannet

1/2 sitron, omtrent 1 ss

1/2 ts salt

1/2-1 ts pepper

2 håndfull spinat (kan selvfølgelig tilsette mer enn dette)

Dette gjør du:

1. I en middels stor stekepanne, varm oljen på middels høy varme. Stek så løken til den er litt brunet, deretter reduser varmen til medium.

2. Tilsett hvitløk, karri og tomatpurè (eller ketchup). Rør rundt og la det "koke" i 2 minutter.

3. Tilsett kikertene, væsken (fra kikertene), sitron juice, salt og pepper. Rør rundt og la det koke til kikertene har myknet litt, omtrent 6 minutter. Personlig ventet jeg ikke så lenge, da jeg liker de litt "harde".

4. Rør inn spinaten, hvis du har.

5. Server som det er, eller med ris. Kan også toppes med fersk koriander eller vegansk (eller ikke vegansk) rømme.


Gjerne fortell meg om dere prøver oppskriften og hva dere synes om den. Enjoy!

Love, Maia.

Likes

Comments

Linker: Bluse her, Jeans blå og mørk grå her, Hettegenser her, Svart veske her, New York t-shirt her, kakigrønn t-shirt her, denimjakke her

Akkurat nå er vi i en veldig "vanskelig" årstid, et sekund kan det være kjempe fint sommervær og det neste sekundet kan det være skikkelig høstvær. Det er derfor veldig vanskelig å vite om man skal gå med sommerklær, eller om man skal begynne å finne frem tykke gensere og tekoppen, haha. Jeg har plukket ut noen av mine favoritter fra "wishlisten" min på H&M, som er både sommer- og høstvennlige.

Men jeg må helt ærlig innrømme at jeg gleder meg veldig til tykk genser og tekopp sesongen som sakte men sikkert sniker seg innover landet. Så ikke se bort ifra at det kommer et lignende innlegg så fort høsten kommer ordentlig!

Jeg har også en ganske så lang wishlist med treningstøy fra både H&M og Zalando, så dersom det er ønsket så kan jeg gjerne dele noen av mine favoritter med dere i nærmeste fremtid. Gjerne kom med andre forslag til blogginnlegg også!

Love, Maia.

Likes

Comments