Nye innlegg

Bilder fra We Heart It

Hello, loves!

I dag tenkte jeg at jeg kunne poste denne månedens moodboard, jeg er så utrolig "excited" for denne måneden fordi nå begynner høsten (!!!!). Høsten og vinteren er mine favoritt årstider, og det er på disse årstidene jeg er mest inspirert, så dere kan bare glede dere til innleggene mine fremover!

Anyways, jeg skulle bare titte innom her en liten tur. Jeg håper dere har en fin uke videre, og at dere gleder dere like mye til høsten og vinteren som det jeg gjør, haha.

Love, M

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hello, loves!

I dag tenkte jeg at jeg kunne dele en liten oppskrift jeg prøvde for første gang for ikke så altfor lenge siden; og ELSKET! Dette er en kjempe god, og ikke minst utrolig enkel, oppskrift på vegansk curry som jeg helt klart vil anbefale til alle. Dersom dere vil ha kjøtt til, så er det bare å steke litt og ha ved siden av! Vil også anbefale å ha ris til.

Oppskrift:

2 ss kokos olje eller vegetabilsk olje

1 medium løk, hakket

1 stort hvitløkfedd, hakket

1 ss karri krydder

1 ss tomatpurè eller ketchup

15 oz (ca. 425 g) kikerter, skylt, spar 3 ss av vannet

1/2 sitron, omtrent 1 ss

1/2 ts salt

1/2-1 ts pepper

2 håndfull spinat (kan selvfølgelig tilsette mer enn dette)

Dette gjør du:

1. I en middels stor stekepanne, varm oljen på middels høy varme. Stek så løken til den er litt brunet, deretter reduser varmen til medium.

2. Tilsett hvitløk, karri og tomatpurè (eller ketchup). Rør rundt og la det "koke" i 2 minutter.

3. Tilsett kikertene, væsken (fra kikertene), sitron juice, salt og pepper. Rør rundt og la det koke til kikertene har myknet litt, omtrent 6 minutter. Personlig ventet jeg ikke så lenge, da jeg liker de litt "harde".

4. Rør inn spinaten, hvis du har.

5. Server som det er, eller med ris. Kan også toppes med fersk koriander eller vegansk (eller ikke vegansk) rømme.


Gjerne fortell meg om dere prøver oppskriften og hva dere synes om den. Enjoy!

Love, Maia.

Likes

Comments

Linker: Bluse her, Jeans blå og mørk grå her, Hettegenser her, Svart veske her, New York t-shirt her, kakigrønn t-shirt her, denimjakke her

Akkurat nå er vi i en veldig "vanskelig" årstid, et sekund kan det være kjempe fint sommervær og det neste sekundet kan det være skikkelig høstvær. Det er derfor veldig vanskelig å vite om man skal gå med sommerklær, eller om man skal begynne å finne frem tykke gensere og tekoppen, haha. Jeg har plukket ut noen av mine favoritter fra "wishlisten" min på H&M, som er både sommer- og høstvennlige.

Men jeg må helt ærlig innrømme at jeg gleder meg veldig til tykk genser og tekopp sesongen som sakte men sikkert sniker seg innover landet. Så ikke se bort ifra at det kommer et lignende innlegg så fort høsten kommer ordentlig!

Jeg har også en ganske så lang wishlist med treningstøy fra både H&M og Zalando, så dersom det er ønsket så kan jeg gjerne dele noen av mine favoritter med dere i nærmeste fremtid. Gjerne kom med andre forslag til blogginnlegg også!

Love, Maia.

Likes

Comments