Alltså heh, detta gick ju inte alls som jag hade tänkt mig. Det blev ett lite uppbehåll som jag ber om ursäkt för, känner att jag inte har rutin på det här med att blogga och kanske har tappat det helt. Men om ni bara är lite tålmodiga så ska jag se till att få in bloggen som en rutin igen.

Denna dag har gått relativt fort, dock har jag inte jobbat mycket idag. Det har inte varit någon jobbdag för mig. Har inte varit så närvaro heller känns det som. Det enda som va kul idag var typ servicen där vi ska göra lite film nu, fett taggad på det då det är ett av mina intressen. Sen kan jag ju inte säga annat än att idrotten var rolig. Vi paddlade och skrattade så jäkla mycket då vi hade en passagerare i kanoten som va halvt rädd för att kanoten skulle välta. Ska inte säga vem, men kul var det.

Nu ska jag bege mig ut på en promenad, får dock se hur lång promenaden blir då jag känner mig rätt trött på grund av pollen.

Bilder från tidigare i veckan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Som sagt, kvällen har spenderats med familjen för att fira syrran. Det har bjudits på god mat och såklart en tårta. Sen så blev det även en massa lek och stoj för de tre syskonbarnen. Det var fullt upp och det fanns knappt tid för att äta eller göra annat.

Imorgon blir det upp tidigt för att åka iväg med scouterna på en spårning/tävling, så ingen sovmorgon här inte.

Likes

Comments

​Alltså detta väder! Så himla skönt Man får ju bara hoppas på att denna värme stannar månaden ut samt blir kvar över sommaren.

Det blev en liten promenad, tog med kameran och det är så himla fint med alla blommor som har slagit ut och att det äntligen börjar bli lite mer färg i naturen och inte naket och grått.

Nu blev det ett litet break med glass och sen blir det fullt ös för att fixa inför kvällens festligheter.

Likes

Comments

Och denna fredag startade vi med en dunderfrukost som bestod utav nybakade frallor samt en liten tårta med hallonmousse. En riktigt bra start på dagen helt enkelt.

Men nu ska jag ta och fixa mig iordning och sen ska jag in till stan med mamma för att åka och handla tills ikväll, då vi ska fira Nina så då blir det fullt hus här.

Likes

Comments

Torsdag och långledigheten har börjat, så himla skönt!

Men denna dag har jag inte haft så mycket ledig tid. Har jobbat från tolv till fem och när jag kom hem hade äldsta systern kommit hit med sin familj så då blev det massa prat. Sen blev det en och annan promenad samt lite käk.

Nu sitter vi och kollar på The Heat och jag njuter av ledigheten och tänker spendera ledigheten fullt ut. Har saker planerade varje dag så ser fram emot allt jag ska göra.

Likes

Comments

Hallå hallå, ännu en dag har flugit förbi och jag undrar mest vart tiden har tagit vägen.

Skolan gick jättesnabbt idag, det var effektivt arbete och alla var på bra humör så det var inte speciellt seriöst. Vi har även fått information om våra praktikplatser idag, äntligen! Bara två veckor kvar sen går jag ut på praktik i två veckor. Det ska bli så himla kul och är faktiskt riktigt taggad!

Vi slutade någon gång innan halv två, så var hemma vid tre. Slängde i mig mellanmål och sen drog jag upp till stallet för att skritta Rebell. Passade då på att träna på min balans samt sits då det behövs förbättras.

Resten av kvällen har jag endast spenderat vid datorn för att redigera klart video så nu är den äntligen klar, ska bara laddas upp och sen är den redo för torsdagen.

(Det kan vara så att video dyker upp på morgonen för ska jobba på söndagen så lägger upp den innan jag sticker till jobbet. Bara en liten hint sådär så ni är beredda.)

Bjuder även på två bilder från igår

Likes

Comments

Hej på er, jag hoppas att ni har haft en bra dag!

Dagen för mig har varit helt okej, i skolan så bakade vi och förberedde allt inför butiken imorgon. Dock har det varit en väldigt seg dag, det har varit rätt segt trots att vi har varit i bageriet hela dagen.

När jag kom hem filmade jag in veckans video, käkade och sen var jag iväg och träffade Oscar en stund. Men nu ska jag redigera veckans video och städa mitt rum.


Likes

Comments

Igår var det dags för den årliga rugby matchen, Krösa mot Vallahalla och det var så jäkla kul att se matchen igår för det blev dubbelvinst för Krösa. Så glädjen var ju större än störts igår på Krösas sida av läktaren.

Likes

Comments