Hej allihopa! Jag har fått en fråga som jag nu tänkte svara på i ett inlägg.

Anonym: "Hej, jag är en förvirrad kille som undrar varför tjejer leker svåra och är taskiga medan de egentligen vill ha en???"

Hej! Om en tjej beter sig så mot dig/er killar, visar hon tydliga tecken på omognad. Tyvärr är det idag såhär att vissa tjejer tror att de upplevs som "svårfångade" om de är taskiga, svarar drygt på killen, inte hör av sig först osv. Vilket är fel! Beter man sig så, är man inte en så kallad svårfångad tjej utan snarare en otrevlig person.

Att vara en "svårfångad" tjej innebär inte att man ska vara otrevlig, taskig, dryg & svårtillgänglig utan det handlar om att värdera sig själv högt, ha självrespekt, veta vad man egentligen förtjänar & ge sitt hjärta till den rätta och inte till vem som helst.

-----------

Hoppas att du fick svar på din fråga! :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen hem mina skjortor från Ralph Lauren. Wohoo. Super snygga verkligen!

Likes

Comments

Överdriven i mina handlingar, det är sån jag är. Jag känner antingen alldeles för mycket eller ingenting alls. Det finns inget som heter lagom. Det är antingen den där flammande, brinnande, eldiga näst in till farliga känslan för någon som tar över hela mig eller så finns det bara ett stort tomrum där ingenting kan sätta eld på flamman, där gnistan som måste uppstå för att bilda elden, är lika kall som den kallaste punkten i Antarktis.

Likes

Comments

Jag vet att närhet inte kan mätas i avstånd, och jag vet att band av kärlek aldrig kan brytas. Idag, som alla andra dagar så saknar jag min änglabror. Jag har nog faktiskt aldrig i hela mitt liv beundrat en människa så mycket. Jag har aldrig i hela mitt liv hört så mycket bra om en människa. Och jag vill faktiskt vara mer som du var storebror. Jag önskar så innerligt att din tid på jorden hade varat längre. Men jag bär med dig i mitt hjärta varenda dag & jag andas liv för dig. 👼❤️

Likes

Comments


Hej allihopa. Ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Jag har nämligen gått och blivit sjuk.. igen. Det suger verkligen. Är helt täppt i näsan, har ont i hela kroppen osv. Nog om det.

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade, åt frukost. Sen kom mitt hjärta Lala hit. Vi satt mest framför tv:n, drack kaffe, pratade & skrattade massor och hade det riktigt mysigt.

Nu ska jag lägga mig i sängen och vila lite. Återkommer när jag är på förbättringsvägen. Ha det bäst så länge! ​

Likes

Comments

Likes

Comments

En tjej kommenterade och ville veta om jag är en feminist eller inte. Hon ville också att jag skulle skriva vad jag tycker om feminism.

Nu kommer säkert något feminist kommentera: ”Du är emot dina egna rättigheter, är du dum i huvudet eller?"
Jag är absolut INTE emot mina rättigheter. Men till skillnad från de flesta av er ser jag lika mycket värde i alla oavsett kön. Ni ser oftast mannen som mindre värd, det gör inte jag. Tyvärr så är det så det är idag. Istället för att feminism ska handla om jämställdhet, handlar det om manshat.

Från grund och botten så är ju feminismen en väldigt bra rörelse som kämpar för jämställdhet. I Svenska Akademiens ordlista från 2006 definieras feminism som en ”rörelse för kvinnors jämställdhet med män”. Feminism skulle även kunna beskrivas som en ideologi som erkänner att vi lever i ett ojämställt samhälle, och som genom en feministisk kamp vill nå en ekonomisk, politisk och social jämlikhet mellan alla kön och ickekön. Så långt är jag med. Män och kvinnor ska vara jämställda och vi ska ha samma rättigheter. Jag som kvinna vill väl ha samma rättigheter som en man. Men det betyder inte att jag är feminist. Långt ifrån. Jag tror på ett jämställt Sverige, där alla har samma rättigheter.

Feminismen har förlorat sitt koncept helt och hållet. Från att vara något som ska kämpa för jämställdhet har det gått ut mot manshat, kränkningar och fördomar. ”Alla män är våldtäktsmän” ,”män är svin” ,”hatar män”. Ni kan INTE dra alla män över samma kam för alla är olika. Det finns dåliga män, men det finns också bra män. Precis som det finns bra och dåliga kvinnor.

Feminism tar sig ingenstans i Sverige. Vi är fast, och jag tror att det är därför det spårat ut. Feminism borde spridas till de länder där det verkligen har verkan. Som u-länderna. Tex Saudiarabien, där är det långt ifrån jämställt. Där skulle feminism göra god nytta. För som sagt. I Sverige har det bara utvecklats till något obehagligt. Det är inte politik längre, det är ren idioti.


Likes

Comments

Tänkte tipsa er om min absoluta favorit parfym, nämligen CHANCE CHANEL. Har använt den parfymen i 3 år nu och kommer förmodligen aldrig att tröttna på den. Är helt kär i doften, så fräsch.

Genom att klicka på parfymen kommer ni även att få 27% rabatt på den. Bra va? Så passa på!!Likes

Comments