Har tänkt på det här med förväntningar och det var mkt iom min väntade förlossning då min BM sa till mej att mkt handlar om förväntningar och det är sant! Vad man tror och har föreställt sig!
När jag väntade Melwin var vi lika förväntansfulla som denna gång men vi hade no way!
Ingen aning vad vi gav oss in på!
Förlossningen trodde jag skulle göra förbannat ont
Men tänkte!

Äh! Alla kvinnor klarar ju det! Hur svårt kan det vara....för efter förlossningen försvinner all smärta....😳🙄😏Njaaaa...det hade JAG förväntat mej men blev det så...nä inte riktigt....

Här är bild från förlossningen med Ebba! Här hade jag värkar! 😬🙄🙈klockan var runt 7-8 på morgonen och jag hade inte sovit en blund på hela natten....

Det var faktiskt min bm och aurora läkaren som fick mej att börja tänka på det här med förväntningar och hur det påverkar en! Man ska tänka positivt absolut men en förväntan är mer en illusion om hur något förväntas bli!

Efter att Melwin föddes hade jag även köpt den myten att små nyfödda barn sover mest! Det gör dom säkert också överlag men det gjorde inte mitt lilla nyfödda pyre! Melwin sov extremt lite som bebis och det var 1 timme dit! 2 timmar vaken och skrik! 1/2 timmes sömn! Och sådär fortsatte det! Melwin avskydde att åka bil! Skrek från att vi satt honom i bilstolen tills vi tog upp!

Han tyckte inte om att åka vagn och verkade allmänt ganska missnöjd! Båda mina två barn har haft mkt humör! Och starka röster och där e dom exakt lika😂🙈 men kunde inte bli mer olika vad det gäller sömnen! Ebba har sovit massor sen dag 1! Både dag och natt!

Hon älskar att åka bil! Och har även sovit bra i vagnen! Nu hade jag på förhand en förväntning om att det här skulle komma att bli en jobbig tid! Utan den minsta sömn för så var det med Melwin men inte lika denna gång! Kan nog inte förmedla den underbara lättnad jag känner och hoppas för allt i världen att det håller i sig❤️👍🏼😍

Idag har Ebba blivit lite förkyld! Näsan rinner och hon har sovit sämre! Hoppas natten blir bättre! Önskar er alla en trevlig helg! ❤️Här i Hudiksvall väntar marknaden! -alla barns dröm! Vår stora kille längtar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments