Jeg er virkelig dårlig til at købe basic tøj, da jeg elsker farver og mønstre. Kan ikke stå for pæne farver, flæser og alle mulige detaljer. De eneste par jeans jeg endda ejer, er et par spøjse rosa jeans og den eneste t-shirt jeg har, er designet med huller. Jeg har en grå sweater, men jeg har til gengæld flere i farver. Jeg har samlet et par basic items, jeg vil købe, når jeg er i Göteborg i næste måned. Der er nemlig alle butikker. Skal nok også købe nogle ikke-basic ting, men vil primært fokusere på det, da jeg nærmest er skræmt over, at 90% af mit skab KUN indeholder farver, flæser og masser af detaljer. Kan simpelhent ikke forstå hvordan jeg kan bruge så mange penge på tøj, men misse de helt stilrene items.

1/Jeg vil rigtig gerne have denne her grå sweatshirt, da jeg har brug for en lækker sweatshirt til flyture eller til skolen. Denne her sweatshirt er fra Weekday og koster 200 kr.

2/Jeg har læst Pernille Theisbæks "How to dress scandinavian" og kunne hurtigt regne ud, at hun stærkt anbefaler at man har en lækker hvid skjorte i garderoben. Jeg har fundet denne her, da jeg gerne ville have en bomuldsskjorte af ordenligt kvalitet. Har en fra Tommy Hilfiger, men den passer mig ikke grundet det er en str M. Denne her skjorte er fra &OtherStories og er pt på tilbud til 275 kr.

3/Jeg har faktisk en grå strik, men kunne ikke stå for denne her, fordi den har så pæn en rullekrave. Jeg har en masse styleideer med den. Denne strik er fra Weekday og koster 500 kr.

1/Glimmersokker er måske ikke det mest basic, men synes selv, at det er et musthave, fordi de er så pæne. Det er de ihvertfald hvis man sammenligner dem med mine sorte og hvide sokker. De her sokker er fra Weekday og koster 50 kr.

2/Jeg vil så gerne eje nogle flere hættetrøjer. Den passer ikke rigtig ind i min stil, men de er så behagelige, at jeg ikke kan lade være med at tænke på at købe den. Denne hættetrøje er fra Envii og koster 450 kr.

3/Jeg er langt fra læderjakke typen. Jeg ligner en kæmpe idiot i dem, men jeg prøvede denne her i Stockholm og det er nok den læderjakke, jeg ihvertfald mindst ligner en idiot i. En læderjakke er bare et basic-musthave, da de er lettere at tage på hurtigt end mine trenchcoats og frakker. Denne er fra Monki og koster 400 kr. God pris, god kvalitet.

1/Glimmersokker. Weekday, 50 kr.

2/Noget jeg aldrig troede jeg ville købe var jeans.. Jeg synes de er sygt ubehagelige og føler mig virkelig ikke særlig gode i dem. De her ser dog okay ud, da de ikke sidder så tæt på kroppen. De her jeans er fra H&M og koster 350 kr.

3/Jeg har bare brug for ihvertfald en basic t-shirt UDEN huller. Det er dog svært at finde en i god kvalitet, men har dog fundet denne her fra &OtherStories. Den koster 180 kr.

Synes selv det er nogle okay items, men savner dog mine elskede flæser og blomster. Håber på at kunne få fat i nogle af dem.

<3 M

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Jeg var for en uge siden i et tog på vej til Hamburg. Jeg har altid ville til Hamburg, så jeg bookede ret spontant nogle billige togbilletter til Hamburg, da min tur til Italien gik i vasken. Jeg tog afsted med min far og vi havde en udemærket tur. Vi har før taget til Berlin sammen, fordi han skulle til møde og jeg tog bare med, da jeg var lidt skoletræt og ikke rigtig kunne overskue at være hjemme længere. Vi tog dog flyet, som vi også 100% foretrækker, men vi synes det var lidt dumt at spendere så mange penge, når vi bare kunne tage et togtur. Togturen tog "kun" 4 og en halv time, hvilket ikke var så slemt.

Vi ankom sent om aftenen d. 18 juli og blev hurtigt tjekket ind på hotellet. De efterfølgende dage blev bare brugt på at spise en masse god mad, drukket en masse milkshakes og shoppet en smule. Har brugt voldsomt mange penge i både København og Stockholm, så skulle begrænse mig lidt, hvilket også var fint, da alle mine yndlingsbutikker nærmest var rippede efter det store sommerudsalg. Jeg fandt nogle ting, men droppede dem hurtigt, da de var brugt så meget af masser af mennesker i omklædningsrummet, så de var nærmest helt ødelagte, og jeg er meget sippet omkring sådan noget. Jeg fik dog købt tre ting, som alle var udsalgscoops. De kan dog desværre ikke købes længere. To af tingene er der billeder af nedenunder, men kunne ikke finde et billede af en flæset blazer jeg købte fra Mango. Det er tre ting jeg har tænkt på at købe i lang tid, og fik endelig taget mig sammen i Tyskland. Er specielt glad for nederdelen, den vil være så fin til mine striktrøjer.

Jeg tager til Sverige i august, hvor jeg forventer at få købt et par basicting, da jeg virkelig mangler det. Har købt så mange farverige items, at jeg helt har glemt det basiske. Jeg ejer en hvid t-shirt, og det er endda en af dem, der er designet med huller, så det siger noget.

<3 M

Likes

Comments

Jakke - Gina Tricot / Rullekrave - H&M / Nederdel - Forever 21 / Taske - Calvin Klein / Halskæde - Moss Copenhagen

Dnne her weekend har budt på en MASSE sol og lækkert mad.

Lørdag var graderne helt oppe på 21 her i Aalborg, hvilket jo er ret vildt når man tænker det frostvejr vi har haft i april. Jeg er faktisk ikke den største tilhænger af at sole mig, da jeg synes det er virkelig kedeligt, men det var virkelig rart her i lørdags, da jeg ikke har mærket ordenligt sol siden sidste sommer. Jeg var sammen med 2 veninder lørdag og fik spist lækkert take-away mad fra Caspars, der ligger i Aalborg.

I dag, hvilket vil sige søndag mødte jeg op med en af mine veninder, hvor vi fik noget frokost på Joe and The Juice og fik skudt nogle outfit-billeder.

Xx M

#nouwoutfit

#nouwinfluencer

Likes

Comments

H&M er et af mine personlige yndlings-mærker, da de laver rigtig pænt, men også prisvenligt tøj. Jeg har fundet tre items, der mikser både grå og mønstre. Jeg kan rigtig godt lide printet, da det giver lidt maskulint til ellers feminine items, der er pyntet med flæser. Jeg er vilde med alle tre items, og regner også med at købe suitet på et eller andet tidspunkt,

Likes

Comments

Jeg er for tiden faldet over de her fine tasker med pels på midten. Hvis man styler dem på den rigtige måde, så kan de let pifte et outfit rigtig lækkert op. Jeg er personligt helt vild med den røde og den mørkegrønne. Taskerne er fra Limi Copenhagen og koster 450 kr.

Xx M

Likes

Comments

1 - H&M, 2 - Weekday, 3 - Even&Odd, 4 - Topshop, 5 - H&M

Lilla har ikke været den mest populære farve, men den er for alvor kommet ind i billedet igen og giver til den 80´er tendens, der er blevet meget populær. Jeg ville selv style lilla med et sort outfit, da det giver et rigtig fint pop of color. Jeg er især vild med sweateren med flæserne og hættetrøjen.

Xx M

Likes

Comments

New Balance er et mærke, der har sat sit præg dette år. De er blevet set på diverse instagrammere og bloggere. Jeg overvejer kraftigt at købe et par, da jeg lige har ødelagt mine sneakers. Jeg er ikke den største fan af sneakers, da det ikke passer til mig, men jeg vil stadig gerne investere i dem, da de er meget mere behagelige end mine andre sko! Jeg ved ikke helt om jeg venter med at købe et par, da jeg gerne vil vente til der kommer nye modeller, eller om jeg vælger den helt hvide model. Jeg regner med at venter, da jeg gerne vil have et par sko med lidt mere farve. Jeg har udvalgt mine 3 yndlings modeller, som I kan se lige ovenover.

Xx M

Likes

Comments

1 - Ilse Jacobsen, 2 - Envii, 3 - Mango, 4 - Billi Bi, 5 - Mango, 6 - Pieces, 7 - Samsøe & Samsøe

Gul er den helt klart den nye in-farve dette forår og helt sikkert også denne sommer. Det er en rigtig sommerfarve og den er blevet taget rigtig godt i brug dette år. Jeg ejer selv et par gule items, som jeg er meget glad for! Jeg har udvalgt et par items, som jeg rigtig gerne vil have i min garderobe. Mine favoritter er taskerne og bikinien, som jeg helt sikkert ville være glad for at eje denne sommer.

Xx M

Likes

Comments

Det er 1 maj i dag, og det betyder at der (måske) endelig kommer rigtigt forår. Jeg har i den anledning lavet en ny playliste dedikeret til en af mine yndlings måneder. Jeg elsker musik med god tekst. Jeg lytter hovedsageligt til sange, hvor jeg kan forestille mig selv danse til det. Jeg har samlet et par sange, som jeg nok kommer til at høre en masse i denne måned!

Xx M

Likes

Comments

Mit navn er Mahdis Pour. Jeg bor i Aalborg sammen med min mor og lillebror Jeg går til dagligt i 8. klasse.

Jeg er kæmpe fan af mode, god mad, lækre billeder og god musik. I min fritid danser jeg en del, spiller fodbold, shopper, tager på café-ture og er sammen med venner.

Jeg har en kæmpe passion for mode, da jeg mener man kan udtrykke sig selv gennem tøj. Jeg elsker hvordan man kan udfolde sin kreativitet gennem tøj og derudfra skabe sin egen mode. Jeg bruger rigtig lang på at læse diverse mode-websites, læse blogs og bare generelt følge med i hvad der sker i modeverdenen.

En anden ting jeg har en passion for er rejser. Jeg elsker stemningen, der er i andre byer og at man udforske nye kulturer samt møde nye mennesker. En af mine største drømme er at rejse jorden rundt.

Forneden kan I se nogle af mine yndlings-billeder og min yndlings-sang lige pt.

Håber I vil følge med!

Xx M

Likes

Comments