H&M er et af mine personlige yndlings-mærker, da de laver rigtig pænt, men også prisvenligt tøj. Jeg har fundet tre items, der mikser både grå og mønstre. Jeg kan rigtig godt lide printet, da det giver lidt maskulint til ellers feminine items, der er pyntet med flæser. Jeg er vilde med alle tre items, og regner også med at købe suitet på et eller andet tidspunkt,

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg er for tiden faldet over de her fine tasker med pels på midten. Hvis man styler dem på den rigtige måde, så kan de let pifte et outfit rigtig lækkert op. Jeg er personligt helt vild med den røde og den mørkegrønne. Taskerne er fra Limi Copenhagen og koster 450 kr.

Xx M

Likes

Comments

1 - H&M, 2 - Weekday, 3 - Even&Odd, 4 - Topshop, 5 - H&M

Lilla har ikke været den mest populære farve, men den er for alvor kommet ind i billedet igen og giver til den 80´er tendens, der er blevet meget populær. Jeg ville selv style lilla med et sort outfit, da det giver et rigtig fint pop of color. Jeg er især vild med sweateren med flæserne og hættetrøjen.

Xx M

  • FASHION

Likes

Comments

New Balance er et mærke, der har sat sit præg dette år. De er blevet set på diverse instagrammere og bloggere. Jeg overvejer kraftigt at købe et par, da jeg lige har ødelagt mine sneakers. Jeg er ikke den største fan af sneakers, da det ikke passer til mig, men jeg vil stadig gerne investere i dem, da de er meget mere behagelige end mine andre sko! Jeg ved ikke helt om jeg venter med at købe et par, da jeg gerne vil vente til der kommer nye modeller, eller om jeg vælger den helt hvide model. Jeg regner med at venter, da jeg gerne vil have et par sko med lidt mere farve. Jeg har udvalgt mine 3 yndlings modeller, som I kan se lige ovenover.

Xx M

Likes

Comments

1 - Ilse Jacobsen, 2 - Envii, 3 - Mango, 4 - Billi Bi, 5 - Mango, 6 - Pieces, 7 - Samsøe & Samsøe

Gul er den helt klart den nye in-farve dette forår og helt sikkert også denne sommer. Det er en rigtig sommerfarve og den er blevet taget rigtig godt i brug dette år. Jeg ejer selv et par gule items, som jeg er meget glad for! Jeg har udvalgt et par items, som jeg rigtig gerne vil have i min garderobe. Mine favoritter er taskerne og bikinien, som jeg helt sikkert ville være glad for at eje denne sommer.

Xx M

Likes

Comments