​Är det bara jag som tycker att det är tråkigt att läsa, för asså jag hittar oftast inte någon bok som jag gillar och sen tycker jag att det är tråkigt att sitta stilla och läsa. För jag inte hittar in i boken alltså jag lever mig inte riktigt in i boken för då somnar jag. När jag väl läser, läser jag böker med lite större text för att annars tappar mina ögon fokus och jag kan inte komma tillbaka till boken igen alltså det är svårt att börja läsa igen, jag vet inte riktigt varför men de blir typ så hela tiden för med små bokstäver läser jag typ på fel rad hela tiden. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag mår inte alls bra just nu men jag kämpar jag ger inte upp och de borde ingen göra!

Trots de svårigheter jag har siktar jag högt och kämpar på men i vissa stunder känns allt bara meningslöst men sen tänker jag på att jag får inte ge upp detta är en kamp som jag ska segra mot. Ni får gärna visa stöd och skriva lite hur ni känner er och lite vad som....

Tack för ni tog er tid att läsa
❤️

Likes

Comments

Hej!

Jag skulle vilja bli så ärlig som möjligt här.

Jo de är såhär att jag har aldrig riktigt varit intresserad av att röka och så...

Men jag låssades väldigt länge att vara Intresserad av fest och allt sånt för jag trodde att annars var jag knäpp jag tänkte jag är 14 år jag borde vilja festa och så, men sen insåg jag att de är inte så, bara för att jag inte vill festa varje helg betyder de inte att de är fel på mig visst jag gillar fester för jag tycker om att va med mina vänner och min släckt. Jag kan erkänna att ja jag har provat att röka men jag var dum ville prova för ingen anledning

För när jag andades in tänkte jag bara vad håller jag på med varför gör jag såhär mot mig själv och andra, jag tänkte jag förgiftar min familj och mina husdjur de som betyder mest för mig men de finns ingen anledning till de visst de var ett blås men ett blås kan förstöra så mycket mycket mer en de flesta av er förstår...

Men nu har jag börjat tänka jag har börjat använda de Gud gav mig jag måste inte spela någon annan bara för att 1 eller 2 inte gillar mig jag är som jag är och de är jag stolt över och jag har gälla fall intalat mig de är fel att röka och de ska aldrig hända igen har du de? Tänk dig att du förgiftar inte bara dig själv utan dom du bryr dig om stor som liten och jag förstår du kanske har haft det jättejobbigt värre en någon kan föreställa sig men vill du verkligen förgifta dina djur eller din familj du har ingen rätt till att förgifta dom som inte gjort något. Sätt stop för de snälla prata med någon om det jag vet hur det känns ingen kommer förstå men de finns alltid någon som kommer förstå ni får gärna prata med mig visst jag är 14 år men jag har lätt för att förstå och hjälpa folk låt mig hjälpa dig låt någon hjälpa dig allt kan bli bra om du ger det en chans.
Jag förstår varför skulle du lyssna på mig jag är ju bara 14 år men jag förstår mer en du tror och jag vill hjälpa även om vi inte känner varan..

Tack för du tog din tid att läsa detta!
❤️

Likes

Comments

Detta är klänningar jag gärna skulle vilja ha och visa upp mig i här för er❤️

Likes

Comments

​Hej!

Jag tänkte bara berätta lite hur jag mår för tillfället. Det har hänt mig mycket sen jag var liten, när jag fick veta att att jag hade ADHD trodde jag att jag var dum i huvudet att jag inte kan något, jag var under ett tag så förvirrad och visste inte vem jag var, vilket gjorde att jag var helt förvirrad som gjorde att jag förstörde mycket för mig själv EX. jag gjorde slut med någon jag verkligen älskade och verkligen ville va med men jag gjorde slut för att jag ville hitta mig själv och för att jag ville inte vara dum mot honom och så... 

jag förstörde mycket för mig själv.

Men jag gillar inte att visa mina känslor, så man kan säga att mitt liv är som ett glas en droppe vatten är som ett problem de kommer och även om man inte tänker på det så finns de problemet eller händelsen där och mitt glas är fullt och för varje liten händelse faller det en droppe rinner glaset över och jag kan inte hålla igen tårarna men efter ett tag slutar det rinna över men är fortfarande fullt och jag slutar gråta.

jag har mycket upp och ner och jag vet att jag inte är den ända därför betyder det mycket för mig att jag får följare för jag kan känna då att det finns folk som bryr dig och att mina problem faktiskt rör folk och att folk bryr sig.

jag har varit nära på att ta mitt liv 2 gånger för att jag har mått så pass dåligt över att jag känner mig värdelös, men folk på min ask skrev du betyder visst något och det fick mig att tänka om men på ask kan jag inte riktigt skriva såhär mycket eller riktigt skriva ut vad jag känner därför starta jag en blogg och hoppas jag kan få följare som bryr sig här med som vill kommentera och gilla vad jag gör för det hjälper verkligen mig!.


tack för att ni tog er tid för att läsa och hoppas ni förstår hur jag mår av det här! <3<3<3<3<3

Likes

Comments