Kom precis hem från att ha varit ute med familjen och ätit middag. Rättare sagt i Mall of Scandinavia. Vi åt libanesisk mat, väldigt gott om du frågar mig, älskar arabisk mat! Efteråt åt vi lite frozen yoghurt, gott det med!

När vi kom var det väldigt mycket folk, mer än vanligt, och majoriteten gick runt med sina mobiler, o vi ba ehh vad är det som händer här? Efter ett litet tag förstod vi att det var ett Pokemon-event, ?vad det nu är? då vi såg en massa med pokemontröjor och pokemonmössor. Lite roligt såg det faktiskt ut när alla gick där med sina huvuden lutade neråt med mobilen i sina händer. Och lite obehagligt faktiskt !

Nu ska jag mysa i soffan och titta på film, något jag längtat efter att få göra hela veckan.

Kramiss

/ Maha

Likes

Comments

Vad är det bästa med hösten?

Det bästa är nog alla fina höstlöv och höstmodet. Men också att allt blir så mycket mysigare vid den här tiden, man kan till exempel börja tända ljus :)

Vad är det sämsta?

Sämsta måste nog vara de där regniga gråa och tråkiga dagarna...

Hur ser din höstoutfit ut?

Förmodligen en oversized stickad tröja med ett par svarta jeans, min fakepälsjacka eller min nya svarta dunjacka. Oså lite smycken på det.

Vad har du på TO-DO listan just nu?

Framförallt att komma igång med träningen!

En serie du följer?

Följer inte någon ny serie just nu, men då och då tittar jag om vissa avsnitt på modern family, som dessutom är bästa och roligaste serien ever <3

Beskriv hösten med tre ord.

Mysig, kall och regnig, haha.

Vilket plagg gör den perfekta höst-outfiten?

Skulle nog säga ytterplagget! Man kan liksom klä sig rätt så basic och sen ha en cool och utstickande jacka/kappa. Det tycker jag kan lyfta hela ens outfit : ) Allt från lite oversized kappor till coola fakepälsar.

Bästa musiken under hösten?

Mest lugn musik! En favorit just nu är "Dusk till dawn" med Zayn o Sia, <33


/ Maha

Likes

Comments

Hej fina! Hoppas ni alla mår bra <3 Idag hade jag fysikprov, inte mitt bästa ämne om man säger så, men till min förvåning kändes provet faktiskt rätt bra! Så nu är det bara att hålla tummarna :)

Slutade vid ett och då drog jag till Täby centrum en kort sväng för att fördriva tiden i och med att min buss inte börjar gå förrän lite senare. Var inne på Mango för att kolla mössor, såg en snygg på deras hemsida men tyvärr hade de den inte i butik, så då gick jag vidare till H&M. Den svarta jackan på bilden ovan är en jacka som jag kollat in rätt länge men så har jag varit lite tveksam och så har jag helt enkelt glömt bort den. Men nu såg jag den igen och jag tänkte, varför inte prova den? Det skadar ju liksom inte. Tyckte den var så snygg och den satt väldigt bra så jag var bara tvungen att köpa den. Ska prova den lite mer hemma också men förmodligen kommer jag behålla den. Lite spontant köp kanske, men de brukar oftast vara de bästa köpen !

Resten av dagen ska jag nog bara ta det lugnt. Har pluggat så mycket fram till idag så känner att jag behöver ta en liten paus från pluggandet.

Kram!

/ Maha

Likes

Comments