Hej ! Äntligen fredag och äntligen helg. Inte för att jag gått i skolan så många dagar denna vecka. Faktiskt bara två, så det har varit skönt. O nästa torsdag får jag jullov. Väldigt skönt det också.

Jag, min yngsta lillasyster och Mamma åt middag ute denna kväll. Vi provade en ny thai-restaurang som vi inte ätit på förut. Åh så gott det var! Planen för imorgon är att spendera dagen hos min syster och på söndag blir det nog en hel pluggdag.

Hoppas ni får en mysig fredagskväll <3

/ Maha

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den enda bild jag tagit denna vecka, väldigt olikt mig heh. Denna är i alla fall från i måndags när jag var hos min syster på sjukhuset. De hade ett superfräscht café !!

Den här outfiten till vänster gillar jag så mycket. Framförallt kjolen. Sen diggar jag byxorna också! Så snyggt med sidorevären. Hade de inte varit för långa så hade jag ju köpt dem.

Det här var nyårsmiddagen förra året. MUMS. Visst ser det gott ut ??

/ Maha

Likes

Comments

Hej fina! Går just nu igenom något som jag aldrig trodde jag eller någon annan i min närhet skulle behöva gå igenom. Häromdagen fick jag reda på att min ena lillasyster är allvarligt sjuk. Det var som att allt bara stannade. Jag visste inte hur jag skulle reagera. Nu känner jag mig bara tom och det kommer nog ta ett tag att inse att det här är på riktigt och inte en mardröm. Jag vet dock att jag måste vara stark för hennes skull. Uppdateringen kommer därför kanske inte vara på topp. Men ska försöka mitt bästa.

Puss o kram! Ta hand om varandra!

/ Maha

Likes

Comments

Ny tröja från ZARA som jag fick hem idag med en cool fakepälsficka som detalj!

Två bilder från i fredags när jag och tjejerna åt middag! Mysigt och gott var det <3

/ Maha

Likes

Comments

Hej! Sitter nu i ett hotellrum i Uppsala. Jag, mamma och syrrorna + moster och kusiner åkte till Uppsala för en liten kort tjejweekend! Förmiddagen och större delen av eftermiddagen spenderades med att gå runt i butiker och att fika. Väldigt mysigt och skönt att få byta miljö litegrann. Klockan sju har vi bokat middagsbord så det ska bli väldigt gott!

Vi hörs <3

/ Maha

Likes

Comments