Godmorgon!

Gjorde en så himla god smoothie nu till frukost. Helt klart den godaste jag gjort hittills. Blandade i banan, frysta jordgubbar, turkisk yoghurt, kokos, honung och mjölk. Och det vart såååå gott!! Från och med nu kommer jag börja ha i kokos när jag gör smoothies.

Planen för idag är att få lite plugg gjort annars ska jag nog bara ta det lugnt och njuta av ledigheten.

Kram <3


Likes

Comments

Hej! Hoppas ni har det bra!

På eftermiddagen åkte vi till Mall of Scandinavia. Mamma och pappa hade några ärenden och jag hann gå in på Zara en snabbis men hittade inget. Eller de hade fått in en massa nytt och fint men hann inte riktigt kolla noga. Provade dock en en grön jacka som var väldigt cool, men var inte riktigt säker om jag gillade den och om jag tyckte färgen passade mig. Men men,, får se om jag kan åka dit igen någon gång under nästa vecka. Hur som helst gick vi sen och åt middag vilket var både mysigt och gott.

Kom precis hem och ska nog bara mysa i soffan och ta det lugnt. Har inga planer inför morgondagen men det är oftast skönast så. Ha det bäst!

Kram <3

Likes

Comments

Döda havets solnedgångar är så himla vackra. Där vill jag vara just nu!!

Likes

Comments

Hej kära vänner!

Nu kan jag äntligen säga att jag har sportlov. Jag har haft en väldigt skön och mysig fredag hittills. Skolan slutade tidigt och jag och 3 andra tjejer hade dagen innan bestämt att vi skulle gå på bio på fredagen.

Vi såg 'La la land'. Den var verkligen jättebra!! Det är ju typ som en musikal liknande film. Så den var ju lite udda men jag gillade det. Det var lite sad dock i slutet, men filmer slutar ibland inte precis som man önskar.

Nu blir det middag och fredagsmys.

Hare bäst!!

Likes

Comments

Tonfisksallad till middag <33 Såå gott!!

Likes

Comments

Jag började spela och träna golf när jag var sju år. På fritids hade de ett antal aktiviteter som man kunde välja mellan att gå på under terminen, och där fanns bland annat golf. Jag vet inte riktigt hur det kommer sig att jag valde just golf då ingen i familjen spelade det men jag vet att mina föräldrar tyckte att jag skulle välja just golf då det verkade coolt och förmodligen också kul. Jag, min dåvarande bästa kompis och hennes tvillingbror började helt enkelt på golf och jag tyckte det va superkul.

I trean eller fyran när jag slutade på fritids började jag, min bästa kompis o hennes bror på en annan golfklubb och där fortsatte vi att träna. Och något år senare hade jag bestämt mig för att jag ville bli golfproffs.

Jag minns att jag två år i rad vann en o samma tävling som klubben årligen hade (för juniorerna såklart) och det var verkligen så himla kul. Speciellt då jag inte hade så jättebra självförtroende så bevisade jag mig själv att jag ändå var någorlunda bra på golf. Åren gick och jag fortsatte att både träna, spela och tävla och drömmen om att bli proffs levde kvar. I sjuan (tror jag) så slutade min kompis att spela och jag tyckte det var så tråkigt. Hon hade liksom alltid varit min golfkompis och vi hade det så kul tillsammans. Jag hade dock lärt känna två andra jämngamla tjejer som tränade i samma grupp som mig så det var ju ändå lugnt men det var ju ändå lite jobbigt i början.

Sommaren till nian var självförtroendet inte på topp och jag hade tappat motivationen till att både träna och spela dels för den långa resvägen till klubben men också då jag kände att jag inte hade någon att spela med. Golf är ju ingen lagsport men att träna och spela alldeles själv är ju inte superkul direkt. Så jag bestämde mig helt enkelt för att sluta. Om det bara är en paus vet jag inte. Det lär jag veta i framtiden :P men jag vet i alla fall att jag någon gång i sommar vill gå och slå några slag då det nu var ett tag sist, 2,5 år sedan om jag inte räknat fel. Jag gillar ju fortfarande golf även om jag inte längre tränar sporten och det kommer jag nog alltid att göra :)


Likes

Comments

Godmorgon!

Detta är min outfit för denna tisdag. Tyckte det blev snyggt med den vita skjortan under, blir ju som extra detaljer, vilket alltid uppskattas!

Vaknade upp och var inte alls beredd på att det skulle vara alldeles vitt ute. Och nu snöar det för fullt. Visst är det mysigt med snö, men just nu vill jag bara att våren ska komma.

Ha det bäst <3

Likes

Comments