Jag och min syster åkte till Mall of Scandinavia imorse. Vi var faktiskt där när de öppnade. Då är det inte alls mycket folk (ganska självklart haha??), vilket är superskönt! Vi gick runt i butiker o tittade. Jag letar fortfarande efter jeans, men tyvärr så hitta jag inga denna gång. Fick dock med mig ett annat plagg. Innan vi åkte hem passade vi på att äta lunch. Vi tog en pizza på Vapiano som var SÅ himla god !! Nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt.

Kramiss

Likes

Comments

Citron, vatten, socker och mynta. Superenkelt! Och såå gott!

Likes

Comments

Skjorta - Zara / Kjol - H&M / Väska - Mango / Sneakers - Stan Smith

Likes

Comments

Ser ni minikaktusarna, såå söta !!

Det finns ett jättemysigt fik här i närheten som heter "The nut house", som vi åkte till nu på eftermiddagen för att fika. Tyvärr så fanns det inte så många kakor kvar att välja mellan men det gjorde inte så jättemycket. Hela den mysiga omgivningen och fina miljön väger liksom över. Älskar stället !

Vid det här fiket säljer de även massor med växter, krukor och prydnadssaker som man kan ha utomhus. Sedan har de också ett konstgalleri så vi gick in o kikade lite. Det var hur fina och coola målningar som helst!

Vädret idag har ju varit perfekt, sånt där riktigt sommarväder som det varit för lite av denna sommar! Så nu ska jag bara njuta <3

Likes

Comments