Ni vet under somrarna när tiden bara tickar förbi, dag in och dag ut och man skulle kunna göra vad som helst för att få någonting att sysselsätta sig med? Den känslan har jag haft nu den senaste veckan då mitt sommarjobb upphörde för en vecka sedan. Jag har haft tankar på att kanske starta med att blogga sedan i våras, men nu den senaste veckan har det blivit till verkstad. Jag satt mig ner, skapade en blogg här på Nouw och började designa bloggen.

Kanske borde jag presentera mig själv också, jag heter Magnus Stålberg och bor i ett radhus utanför Örebro. Till hösten ska jag starta mitt första år på Thorén Business School i Örebro och linjen Business Pogram. Vad min inrikting blir har jag inte riktigt bestämt mig för ännu, det är mellan "juridik", "redovisning och finansiering" eller "marknadsföring och reklam". När jag inte är i skolan eller har sommar lov, alltså på min fritid brukar jag oftast inte gör någting och det är lika med YouTube och serier. Fast de är inte hella sanningen, jag brukar faktiskt gymma på "Friskis och Svettis" här i Örebro. Dessutom är jag en aktiv medlem i Moderata ungdomsförbundet, som är ett parti politiskt förbund för ungdomar. Jag ska självklart inte glömma det vikigaste av allt i mitt liv, och det är att jag har en helt fantastisk flickvän och självklart en familj också!

Det går att fråga sig vad denna blogg egentligen ska handla om? Min tanke med bloggen är både att ni ska följa mitt liv i sin helhet och få en skvätt av mitt politiska engagemang, men även följa min gymnasie tid? Beroende på hur länge bloggandet håller i sig, jag hoppas att det iallfall håller ett tag. En fråga jag tror är ganska klolt att svara på innan man börjar blogga är, "varför vill jag blogga?". Dock är jag osäker vad det är jag söker i bloggandet, är det uppmärksamhet, är det att dela med mig av min schysta foton eller är det att sprida mitt politiska budskap? Jag tror att jag bloggar för att göra något mer, göra något mer än att bara leva det vanliga livet, även att få dela med mig av vad som försegår i mitt huvud? Tyvärr måste alla blogginlägg inehava ett slut, men vi ses snart igen!


Med vänliga hälsningar, Magnus Stålberg

Likes

Comments