Dagens middag nere vid Yarra floden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 12 readers

Likes

Comments

Var och promenerade runt lite i stan igår. Hamnade i the royal botanic gardens, sjukt stort och sjukt fint.

Lite blandade bilder från innan och efter min rundtur i den botaniska parken.

Dagens lunch blev lite churros

  • 25 readers

Likes

Comments

Inte världens bästa väder här just nu. Regnade igår och det har fortsatt idag med. Trotsade vädret en stund förut och tog en promenad ut till havet.

  • 60 readers

Likes

Comments

Har precis kommit hem från en natt med jobb. Halv 1 till halv 11 på morgonen. Vi blev inringda några timmar innan vi skulle börja så hann inte sova speciellt mycket innan. Riktig seg, fötterna är inte glada på mig nu.

Var på ett ställe som man kan likna med svenska mässan. Det var en jättestor tom lokal där det först skulle läggas in mattor. Varje matta var exakt 1x1 m och det tog ca 4 h för ungefär 20 personer att få allt på plats. När vi var klara med det skulle det byggas upp montrar, förråd och scener. Fick hjälpa till att lägga ut golv, sätta upp monterväggar, spika och skruva lite.

Även om det var tufft så var det ganska roligt faktiskt. Nästan allt var nytt för mig och det är väl alltid lite kul med nya kunskaper och erfarenheter. Det var häftigt att se hur en tom lokal förvandlades till något som senare skulle bli en stor turistmässa. Hade gärna lagt mig och sovit nu men ska på RSA kurs om en timme ungefär. Yeey. (Den man på det flesta ställen behöver för att få jobba med servering)

Såhär såg det ut när alla mattorna var lagda.

  • 64 readers

Likes

Comments

Andra dagen i Melbourne idag. Kom fram till motellet sent på kvällen i förrgår. Blivit lite dålig uppdatering pga att jag varit väldigt trött och för att jag inte har haft något wi-fi.

Bor tillsammans med 3 andra tjejer i ett rum med två våningssängar. Frukost ingår, inte mycket att hänga i granen men bättre än ingenting. Det som finns är rostbröd med smör/sylt/ marmelad och Cornflakes med mjölk. Kaffet kostar 2 dollar men det finns iaf apelsinjuice. Har sett att många lagar sin egna mat och frukost i köket.

Var på introduktion igår morse för att gå igenom lite saker som kan vara bra att veta om jobb/resande. Besökte även banken för fixa ett nytt konto och aktiverade det nya sim-kortet till mobilen. Skrev även färdigt mitt engelska cv.

Idag ska jag och några svenska killar som reser på samma program som mig fixa ett medicare card och boka en utbildning som man behöver gå för att få jobba inom restaurang branschen.

Lyxfrullen

  • 67 readers

Likes

Comments

Är nu på Arlanda flygplats och väntar på att planet ska gå. En kanelbulle och latte blir en självklar sista fika i Sverige. Ska strax gå och leta upp gaten (och någonstans att ladda mobilen), sedan väntar två långa flygresor mot Melbourne Australien.

  • 88 readers

Likes

Comments