I dag är sista dagen innan jag ska lämna in ett arbete, ett slags mellanting, det riktiga ska in nästa fredag men jag måste bli färdig med 80% av det tills imorgon i alla fall. Något som jag tänkt på nu under en lång period är att jag har ett typ av lugn när det kommer till skolarbetet och har haft det enda sedan jag började på universitetet. Jag har klarat alla examinationer och när jag har pluggat till salstentor så har jag bara slutat plugga någon dag innan för att jag har känt att jag behöver inte pugga mer. Vilket är väldigt konstigt just för att jag har varit precis tvärtom under hela mitt skolliv fram tills nu. Det är skönt att det fungerar, att jag har fått det att fungera.

De senaste dagarna har varit lugna förutom i mitt huvud, jag kan inte sluta tänka på en viss person och vad det innebär. När det kommer till alla människor runt omkring mig så har jag en tendens att överanalysera precis allting, nej det är en lögn. Jag överanalyserar precis allt men på olika grader bara beroende på hur viktigt det är I guess. I alla fall så startade det som ett ursinne som Edward Cullen hade sagt dock hade han sagt det om Bellas blod som strömmar genom hennes kropp. Jag vill bara veta allt om det som jag analyserar, vilket är omöjligt. Därför skapar jag egna uppfattningar om det men problemet är att det blir så starkt inpå mig att hela mitt humör, beteende och psyke fokuserar på det exakt hela tiden. Jag känner att det börjar försvinna ur mitt system nu vilket är både skönt och lite jobbigt då under dessa perioder så blir jag väldigt inspirerad och fokuserad på olika saker som jag vill fokusera på. Typ som att träna och äta rätt, när då fokusen försvinner så har även min inspiration till att fortsätta med vissa saker. Men om jag hela tiden har en liten inspirationskälla i baktanken så hoppas jag att det fortsätter flyta på som det gjort de senaste dagarna.

Jag bor just nu i Karlstad och har gjort det sedan i Januari, jag flyttade hit för att jag behövde komma bort från min hemstad, just hit blev det för att min syster bor här. Hon pluggar till psykolog (jag vet fancy) hon har 3 år kvar så hon kommer stanna här tills dess. Jag har numera sagt upp min lägenhet och har kvar den till sista augusti men jag kommer börja packa ihop den nästa vecka, kommer även packa till sommaren då vi ska jobba i hemstaden och bo hos våran mormor och morfar.

Nu ska jag fortsätta skriva på min uppsats..

Likes

Comments