View tracker

Godmorgon eller ja mer förmiddag kanske. I vilket fall som helst så har min dag börjat på bästa sätt. Vaknade tidigt och fick tid till att mysa omkring här hemma. Jobb med det ena å det andra. Lunch fodring av hästarna och nu är det snart dags att byta om till ridkläder och åka å rida Nora. Så roligt! Avslutar dagen med att ta hand om mina favoriter.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vi säljer just bu presentkort. Bra paket till jul för den som vill ha en extra ridlektion eller två.🎄🎁❄️☃🐎

Likes

Comments

View tracker

Jag älskar dagar som dessa. Stressen är lika med noll. Det är så magiskt att få känna sådan lucka över tillvaron trots att man får kämpa med vissa saker i livet så är det just magiskt att kunna känna sådan lycka och lugn.

Likes

Comments

I går åkte denna söt nos hem efter att ha varit hos oss under utbildning. Lilla ⭐️:an.

Likes

Comments

I lördags julpyntade vi stallet och i dag har myst med våra favoriter. Halm mellis och lite varmvatten för att inre få iskallt vatten i magen och mellis är också bra för magen.


Likes

Comments

Jag har verkligen fått så många drömmar uppfyllda genom dessa fantastiksa djur. Jag får även nya kunskaper varje dag, jag får träffa nya människor, jag får utmaningar och jag lär så mycket om mig själv. Det är inte alltid så lätt som det just låter. Finns mot och medgångar precis som med allt annat. Men hästarna för människor samman som annars kanske inte hade haft en relation. Hästarna utvecklar oss i att respektera varandra och våga möta varandra mer öppet och ärligt då ett samarbete krävs när man ska ta hand om det viktigaste som givet är hästen. Intressant.

Likes

Comments

Lilla Harry passade på att ta en mys stund mitt i Lottens och mitt dressyr pass. 🐱🐴💛

Lotten och jag jobbar på med byten, diagonal slutor och lite annat smått och gott. Vi gör framsteg och utvecklas. Traven som inte är hennes starkaste blir bättre och bättre. Takt och balans är så viktigt! Jag hopps innerligt att vi kan fortsätta träna och att våren bjuder på fler tävlingar än vad detta år har gjort!

Likes

Comments

I måndags och i går var vi hos Liane och tränade. Båda höstarna gick bra men Lotten får en extra ⭐️:a av mig. Hon va sååå FIN! Lyckan va total efter båda passen. Nu är det bara att träna vidare.


Bilden är från i somras.

Likes

Comments

Vädret är inte precis något man kan njuta av verken i går eller i dag men vad gör det när man har dessa djur att njuta av! Lotten kändes super fin.

Likes

Comments

Lottens arbete kommer innehålla några dagars skritt jobb då hon vilat eftersom vi varit i Portugal. Sedan ska hon joggas i trav å galopp och sedan åker vi och tränar för Liane.

Likes

Comments