Älskar blommor,ljus och hästar.🐴✨💕🌷

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Dessa små djur är så söta att mitt hjärta smälter varje dag. Så nyfikna på livet och så glada över tillvaron.🐎💚✨🍃

Likes

Comments

Träning i dagarna två hos Liane.W. Hästarna gick som aldrig förr och vi alla har lärt oss mängder. Nu tränar vi vidare och åker upp så snart vi bara kan.

Vi är inte alltid så snygga när vi traskar in på hotell i ridkläder men men det får vi bjuda på. Haha!

Jag har hunnit med en hel del lektioner och som alltid är det roligt och ger mig energi. Önskar bara man kunde hjälp till oftare och mera. Jag vill lära ut så mycket jämt.

Likes

Comments

​Efter en tids resande hit och dit är det så skönt att få fyra dagar hemma med lite lugn och ro innan vi snart packar väskorna igen för att vara på resande fot igen.

Likes

Comments

M var i väg och köpte en ny klippmaskin till oss vilket resulterade i att Lotten och Castor blev klippta och badade inför hösten. I dag blir det Tottes tur med en riktig spa dag. 

Likes

Comments

​Jag har funderat och gör nog det än angående ridsporten överlag. Jag funderar över min roll som ryttare, idrottare. Min roll som hästägare. Min roll som tränare. I allt detta ingår ett oerhört ansvar. Ansvar för min sport som jag idrottar i och utövar, mitt ansvarar som hästägare, mitt ansvar som tränare och utbildare. Jag ser det lite som lag sport faktiskt. Jag måste ta ansvar för mig själv som ryttare som utövare i sporten. Jag måste se till att vara stark som ryttare, fysiskt och mentalt för att klara mina mål. Jag måste givetvis ta ansvar för min lagkamrat hästen. Kondition, utrustning, samspel, kost, välmående fysiskt och mentalt. Jag som tränare har ett visst ansvar i att förmedla kunskap men här kommer poängen. Det egna ansvaret för hästens träning och sin egna träning är så stort. Tränaren/ ridläraren är inte med varje dag. Eller varje pass. För vi alla vet att det kostar pengar. Så alla andra dagar i veckan har man som ryttare ansvar för träningen och utvecklingen över vad coachen sa den där timmen på ex onsdags kvällen. Ansvar i att träna själv, sin häst och hålla koll på allt annat som hör häst ägandet till sköts på rätt sätt. Inte konstigt att denna sport utvecklar ledare. För ansvar är något vi alla hästmänniskor lär oss oavsett mål.

Likes

Comments

​I dag har vi varit i Flyinge för att titta på alla fina ungahästar. Vi har också lyssnat på Charlotte Dujardin som var testryttare på fyraåringarna. Så himla duktig, ödmjuk och rolig ryttare!🐎

Likes

Comments

​Denna häst har varit min lycka i cs 6 år nu. Det är total lycka! Just nu tränar vi vidare och jag jobbar innerligt med mina egna prestations krav. 

Vi kommer klara detta för jag tror på henne. Det har jag alltid gjort!⭐️

Likes

Comments

​Denna vecka har schemat varit sådär underbart fullbokat som vi drömt om att det skulle vara och bli. Fantastiskt! När schemat är så fullt är det underbart när schemat har tjugo minuter över till en morgon promenad med min man, vår unghäst och hund. 🍁🍂🐰🌪🍄

Likes

Comments

Rubriken kanske förrvirar en del av er, andra inte alls. För mig är det en tanke som sedan blev en fråga. Som jag sedan ställde till mig själv. Vågar jag vinna? Svaret är spontant,ja såklart. Men när jag ställde samma fråga igen och igen blev svaret till slut något annat. För nej jag vågar inte alltid vinna. Jag vill vinna men vågar inte tänka tanke på vinsten alla gånger. För med en vinst kommer förväntningar. Förväntningar på att du ska prestera mer. Va bättre, kunna lite mer och vara det där extra. Eller? Är det bara en föreställning som jag själv sätter upp på en vinst? Eller existerar dessa föreställningar? Kanske inte för er men för mig gör det. Det är fegt, enkelt men väldigt vanligt tror jag. Inte bara hos mig utan hos fler. Men hur vågar man vinna och slutar vara feg?


​Jag tror och hoppas på att detta är något man kan lära sig. Att man vågar göra det man vill och drömmer om utan att bli eller vara rädd för det jag själv vill. Att våga är att vinna! 🏆

Likes

Comments