Tror inte det var någon bra idé med drick-titel-grejen, så nu tvingas jag använda min icke-exsistenta kreativitet.

Igår tog jag och min lillebror en promenad i parken där vi bor och skulle kasta lite med hans nerfboll som han är superstolt över, det är förvånansvärt lätt att underhålla en 11 åring. Jag bara stod på samma ställe hur länge som helst medans han bad mig kasta i olika håll och vinklar samtidigt som han sprang runt överallt samtidigt. Kul som det var så var det inte huvuduppdraget med att gå upp i parken, jag var fast besluten om att iaf ta några bilder av blogg-kvalle x) så här kommer några.

Superfina blev de, tyckte jag iaf. Gillar den sista där jag fick tre fåglar i samma form man ritat de sen man va liten. Och när vi gick hem stod detta på marken, var tvungen att knäppa några bilder till.

Sen idag käkade brosan och jag mys frukost och kollade MiB3, han älskar de filmerna x), sen var det jobb vilket jag börjar bli extremt trött på. Det är slitsamt att göra exakt samma sak varje dag. Det är inte särskillt kul att sitta i en stol i tre timmar och tvingas va trevlig mot folk som inte är trevliga tillbaks. Men när jag äntligen kom hem var jag på toppen humör och lagade asgod mat. Det blev italienska ricotta biffar med spenat, isbergsallad, bulgur, cashewnötter, avokado och världensgodaste salladsost med vinegrette. YAAS

Nu sitter jag och förutom att jag skriver detta så målar jag lite i en sån "målarbok för vuxna" med ljudbok i lurarna. Snart äre läggdax.

K baiiii

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag testade alltså Cocoa Brown by Marissa Carter igår, min första brun utan sol. Jag gillar färgen men inte hur den lägger sig på vissa ställen , jag vet inte om det har med hur jag applicerade att göra. T.ex. så blev mina händer som man kanske ser väldigt bruna medans mina ben blev en nyans mindre likblek. Och jag försökte verkligen ta mer på större områden och mindre på mindre områden. Jag kanske skulle tagit en mörkare färg? Jag kollade på Therese´s BUS-test video och kände att denna verkade bäst men jag vågade inte käpa DARK eftersom det var min första gång. Men förutom hur den är lite ojämn i styrkan på vissa ställen är den absolut inte fläckig alls och färgen är verkligen fin dessutom så tog det verkligen typ en timme (lite mindre) för färgen att sjunka in och den var absolut inte klibbig eller så. Den får 4/5 enhörningar :)

Likes

Comments

Ska nog börja döpa mina inlägg efter den dryck jag har närmst mig.

In other news, jag testade brun utan sol igår ( tänkte göra ett separat inlägg om det) nu sitter jag och chillar i soffan med min suuuuper goda frulle (amerikanska pannkakor) och kollar på balkong inredning. Är så taggad på att inreda lägenheten, till exempel hittade jag ett bord igår som man hänger på kanten av balkongen så slipper man ha bordsben som tar massa plats. Och eftersom balkongen bara har sån betonggrund så tänkte jag att man kan lägga in sånna golvplattor i trä. *taggar* Aja jag får väl hitta på något att göra eftersom jag inte ska jobba idag. Kanske ta en promenad och fota lite fåglar?

k baii .  (skillad bild på mina awesome pancakes kommer nedan)

Likes

Comments

Så jag har inte skrivit här på lite mer än en vecka (Sidenote: Jag tröttnade på att skriva på min lur, men har velat skria eftersom jag älskar tanken på att dokumentera mitt liv) men herregud vad det hänt saker... Midsommar var SICKENING. Träffade lite nytt folk och vi hade en sjukt najs kväll. Sen har typ allt handlat om att *trumvirvel* jag ska flytta hemmifrån!!! Yaaaaaaas! Och jag är så jävla taggad men samtidigt sjukt nervös... Så nu har jag en lång jävla lista på saker som måste göras innan den stora dagen i mitten på augusti. Det är ju så många detaljer som är viktiga, hur ska jag ta mig till jobbet, kommer vi ha tillräckligt med gafflar, hur ska vi inreda balkongen and so on and so forth. Jaja, jag har inte jobbat eller ens gjort något för den delen under de senaste dagarna eftersom jag i fredags (30/6) vaknade och var så sjuukt förkyld. Cool som jag är så gick jag till jobbet ändå och det blev 100x värre. Min kollega trodde jag var hög lr ngt för jag spenderade större delen av dagen med att stirra in i väggen av utmattning. Jag fick till och med sjuka mig igår vilket jag bara gjort en gång innan (när jag hypokondrade över hemorrojder hehe) men jag hostade som en gammal tant som rökt sen 30-talet. Känns sådär att hosta på kunderna liksom. Inte för att jag är friskare nu, jag har bara ingen feber och då kan man ju köra ett litet 5h pass. Nu ska jag avsluta detta osammanhängande inlägg och kolla Rick & Morty. Baiiii

Likes

Comments

Det har vart en lång dag. Jag käkade lunch med min bästa vän som fick jobb idag efter ett års arbetslöshet, vi drack vin och firade, jag var på jobbet också och har kommit fram till att jag hellre börjar tidigt och slutar tidigt än börja sent sluta sent. Det är dock inte därför jag skriver.
Jag fick för en tid sedan hemorrojder och i nästan alla andra fall hade jag inte sagt det så lättsamt och hade förvarnat med ett "tmi". Men varför ska något som är så vanligt vara ett sånt tabu ämne. Hälften av sveriges vuxna befolkning har någon form av hemorrojd. Varför pratar vi inte om detta? Inte för att ämnet i sig är intressant men för att ta ner det på jorden.
Jag sökte ju läkarvård och blev undersökt. Alltså den undersökningen är något av det jobbigaste jag gjort och när jag pratade med mina föräldrar hade de båda fått liknande undersökning. Jag önskar att man kunde prata om det mer dels för att försäkra folk att det inte är något farligt, jag exempelvis är lite av en hypokondriker, och dels för att undvika den typen av social exkludering.

Likes

Comments

Idag är en såndär dag. En söndag att ligga i sängen tills efter lunch, att gå på en prommenad i solen och att ta ett glas kallt vin i den gassande solen. Söndag är ju pannkaksdagen ju!
Men jag fick spendera 60 min av min vakna tid i frihet och under de så bytte jag om, fräshade till mig och fixade en dum jävla matlåda. Efter det har jag jobbat till långt efter solen gått ner. Det känns som att jag bor där men använder lägenheten som säng. Imorgon är det dags igen men då kommer jag fan inte säga ja till att ta någon annans pass. Jag har inte insett hur mycket jag är innuti mitt huvud innan. Jag känner mig som Sheldon i BBT när han säger "you should hear the inside of my head, the conversation is delightful" eller något...
Att sitta i den kassan är lika delar fängelse och fristad hur det än funkar. Jag träffar så mycket olika människor och har märkt att 90% av de är cyniska narcissister... Giriga jävlar som bara vill det bästa för dem. De förstår inte händelseförloppen de startar. Undra om alla som har yrken där man träffar mycket folk också får detta kvitto på gemenemans ego. Trots all denna ilska som jag tagit ut på tidningsbuntar jag knöt ihop tidigare ligger jag nu här efter 10h arbete, alla muskler värker och det känns ändå rätt bra. Jag har tjänat flera tusen bara idag på ren egen vilja.
#independence

Likes

Comments

Hej!
Vet inte hur jag ska börja utan tänker vem som än läser detta kastas in i mitt liv likt en novell av Oscar Wilde.
Jag satt i kassan idag och funderade som jag brukar, jag tänkte på hur automatiskt ens språkbruk blir efter ett tag av att ha suttit i kassan.
Jag hatar den jävla kassan med en brinnande vrede men älskar mitt jobb och min arbetsplats så jag kommer att sitta där dagarna i ände om jag måste, detta #samtidigt som den lataste delen av mig skriker att vi är lyckligt lottade som får sitta på röven hela dagarna. Hur som haver, allting jag säger under ett köp går per automatik samtidigt som det förlitar sig på att kunden också ska hålla sig till manus. Idag hände då något som frångick detta. Jag säger beloppet till kunden i fråga och han inte bara upprepar det jag säger utan följer upp med något i stil med "Ja men då får du den här av mig" medans han räcker fram en sedel. Det är medans han gör detta som jag inser att han också har kassavana. Det är inte bara den krystade trevliga tonen han använder utan också hur han på ett lekfullt sätt ska kräva en lättsam stämning. Förvirring uppstod och jag fick känslan av att vi pratar samma språk. Inte svenska utan...kassörska?😅 Vet inte.
Btw så köpte jag asgulliga kaktusar idag. #nyabffs

Likes

Comments